Μην κάνετε παύση Αυτόματη σίγαση των ειδοποιήσεων Android κατά την αναπαραγωγή μουσικής

Όντας ακουστικόφιλος, ξοδεύω πολύ χρόνο ακούγοντας τραγούδια στο τηλέφωνό μου Android, αλλά αφού δοκίμασα ένα φορτίο με συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, τόσο επί πληρωμή όσο και δωρεάν, στο Play Store, δεν έχω βρει ακόμη κάποιο που να μου επιτρέπει σίγαση αυτών των καταραμένων ειδοποιήσεων κατά τη διάρκεια των αγαπημένων μου τμημάτων ενός τραγουδιού. Για όσους είναι νέοι στην πλατφόρμα, στο Android, εάν λάβετε ένα μήνυμα κειμένου ή ένα email ενώ ακούτε μουσική, το λειτουργικό σύστημα το διακόπτει αυτόματα για μερικά δευτερόλεπτα, αναπαράγει τον ήχο ειδοποίησης. και μετά συνεχίζει την αναπαραγωγή ήχου. Αν και δεν χάνετε ειδοποίηση, δεν είναι ιδανικό για αδιάλειπτη αναπαραγωγή μουσικής. Σήμερα, έπεσα πάνω σε μια εφαρμογή που ονομάζεται Don’t Pause που τυχαίνει να είναι μια πολύ καλή λύση για αυτό το πρόβλημα.

  Πώς να ελευθερώσετε αποθηκευτικό χώρο στο τηλέφωνό σας Android με αρχεία από την Google

Το Don’t Pause είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να θέσει αυτόματα το τηλέφωνό σας σε λειτουργία δόνησης όταν παίζετε μουσική και να επιστρέψει στις κανονικές ρυθμίσεις όταν σταματήσετε την αναπαραγωγή. Το In μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί εν κινήσει, και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια νεκρή απλή διεπαφή. Συνεχίστε την ανάγνωση μετά το άλμα για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η εφαρμογή δεν είναι ακριβώς η πρώτη του είδους της. Τον Ιανουάριο, κάλυψα μια παρόμοια εφαρμογή με την ένδειξη Shush, η οποία μπορεί επίσης να αλλάξει το τηλέφωνό σας σε αθόρυβη λειτουργία όταν το χρησιμοποιείτε και πίσω, όταν το βάζετε στην τσέπη σας. Το Don’t Pause είναι μια ελάχιστη εναλλακτική λύση στο Shush με εστίαση στην αναπαραγωγή ήχου. Ο προγραμματιστής, επίσης, αναγνωρίζει ότι εμπνεύστηκε από το Shush κατά τη δημιουργία του Don’t Pause.

  Ευρετήριο Όλα τα αρχεία εσωτερικής αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένου λειτουργικού συστήματος [Android]

Όταν είναι ενεργοποιημένο, το Don’t Pause βρίσκεται αθόρυβα στο παρασκήνιο, κλείνοντας όλες τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις για εσάς όσο γίνεται αναπαραγωγή μουσικής. Σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες εφαρμογές, αυτή δεν απαιτεί καμία διαμόρφωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το πράσινο κουμπί έναρξης στο κάτω μέρος της διεπαφής του και αυτό θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play Store. Κατεβάστε το στη συσκευή σας από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Εγκαταστήστε το Don’t Pause από το Play Store