Λάβετε προτάσεις για φαγητό και εστιατόρια στο Facebook Messenger


Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, αλλά το να αποφασίσετε τι θα φάτε για μεσημεριανό γεύμα μπορεί να διαρκέσει πάνω από τριάντα λεπτά. Εάν τρώτε με μια ομάδα ατόμων, αυτό μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Εάν συχνά δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι ή πού θα φάτε μόνοι σας ή με φίλους, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε το Where. Είναι ένα bot του Facebook Messenger που σας βοηθά να αποφασίσετε τι θα φάτε και πού θα φάτε, παρέχοντάς σας προτάσεις όλες μέσα στο Facebook Messenger.

  4 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τη νέα επιλογή «Αποθήκευση» στο Facebook

Επισκεφτείτε το Where και κάντε κλικ στο κουμπί “Μήνυμα”. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο συνομιλίας με ένα κουμπί “Έναρξη” στο οποίο πρέπει να κάνετε κλικ για να ξεκινήσετε τα πράγματα.

Το Where σε ρωτάει τι θέλεις να φας και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το λατρεύω περισσότερο. Όταν αποφασίζετε ένα μέρος για φαγητό, ιδιαίτερα όταν εμπλέκεται μια μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων, έχω διαπιστώσει ότι το να αποφασίσετε για το είδος του φαγητού πριν αποφασίσετε ένα μέρος επιταχύνει πάντα τη διαδικασία. Μπορείτε να ζητήσετε από το ρομπότ να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ή να επιλέξετε κάτι τυχαίο για εσάς. Όπου σας δελεάζει με διάφορα είδη φαγητού δείχνοντάς σας μια παρουσίαση με πολύ νόστιμα πιάτα. Είναι κατηγοριοποιημένο ανά τύπο, π.χ. γρήγορο φαγητό, ζυμαρικά, σάντουιτς κ.λπ. Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, κάντε κλικ στο κουμπί ‘Θέλω αυτό’ κάτω από την εικόνα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Facebook Reactions

Πού θα σας ζητήσει την τοποθεσία σας και στη συνέχεια θα βρείτε μέρη κοντά. Κάντε κλικ στην πρόταση και θα σας μεταφέρει στους Χάρτες Google και θα εντοπίσει το σημείο όπου βρίσκεται το εστιατόριο.

Όπου λειτουργεί καλά, αλλά δεν θα βρείτε απαραίτητα κάθε εστιατόριο κοντά. Δεν είναι ξεκάθαρο ποιες αφήνει έξω και γιατί. Για παράδειγμα, δεν μπόρεσε να βρει το Subway όταν του ζήτησα να βρει ένα μέρος όπου μπορώ να πάρω σάντουιτς. Τούτου λεχθέντος, είναι ακόμα αρκετά καλό και ελπίζω ότι θα βελτιωθεί.

Προσθήκη Where Bot στο Facebook Messenger

  Πώς να στείλετε GIF στο Facebook Messenger [iOS]