Λάβετε ειδοποιήσεις για τηλεοπτικές εκπομπές, συναυλίες, παιχνίδια, βροχή και άλλα

Υπενθυμίσεις, ειδοποιήσεις, συναγερμοί. είναι όλα υπέροχα στο να φροντίζουν να μην ξεχνάτε σημαντικά πράγματα όπως συναντήσεις, να μαζεύετε το γάλα, να θυμάστε να βγάζετε τα σκουπίδια, να μην παραλείπετε την ημέρα των ποδιών. Οτιδήποτε είναι δύσκολο να κάνουμε, και επομένως είναι πιο πιθανό να ξεχαστεί, διατηρείται στο ραντάρ μας από αυτές τις πάντα χρήσιμες εφαρμογές. Τι γίνεται όμως με τα διασκεδαστικά πράγματα που ξεχνάμε; Υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από απλώς συναντήσεις και το ξεκαθάρισμα. Το Hooks – Alerts that Matter είναι μια εφαρμογή για τη δημιουργία ειδοποιήσεων για σημαντικά πράγματα όπως πότε θα προβληθεί το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σας εκπομπής, πότε παίζει το αγαπημένο σας συγκρότημα, πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νέα ταινία και πολλά άλλα. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές υπενθύμισης που σας βοηθούν να είστε πιο παραγωγικοί, αυτή η εφαρμογή σας υπενθυμίζει τα επερχόμενα διασκεδαστικά πράγματα στη ζωή.

  Τιμή και προδιαγραφές για το νέο iPhone SE και το iPad Pro 9,7 ιντσών

Το Hooks έχει τρεις καρτέλες. ένα για την προβολή όλων των ειδοποιήσεών σας, δηλαδή το χρονοδιάγραμμά σας, ένα για την προσθήκη μιας ειδοποίησης και ένα για την προβολή όλων των ειδοποιήσεων που έχετε προσθέσει. Το δεύτερο που πηγαίνετε για να προσθέσετε την πρώτη σας ειδοποίηση είναι όταν θα εκτιμήσετε πραγματικά την εφαρμογή. Γνωρίζει ήδη (και ελέγχει ) την ώρα που υποτίθεται ότι θα προβληθεί μια τηλεοπτική εκπομπή. Ομοίως, ελέγχει την ημερομηνία κυκλοφορίας των ταινιών και των προγραμμάτων συναυλιών. Χρησιμοποιεί πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε μια ειδοποίηση, ώστε να μην χρειάζεται να την εισάγετε με μη αυτόματο τρόπο. Το μόνο που κάνετε είναι να επιλέξετε και να εκδηλώσετε και πότε θέλετε να σας το υπενθυμίζουν. Η εφαρμογή θα βρει το συμβάν και θα σας ειδοποιήσει ανάλογα.

  PSA: Απενεργοποιήστε το RCS πριν μεταβείτε σε νέο τηλέφωνο

Μπορείτε να λάβετε μια ειδοποίηση push καθώς και μια ηχητική ειδοποίηση (και τα δύο ή ένα από τα δύο) και η ειδοποίηση μπορεί να σας σταλεί πριν ή μετά την εκδήλωση ενός συμβάντος. Εάν τα γεγονότα δεν είναι αρκετά δελεαστικά, δοκιμάστε να ρυθμίσετε μια ειδοποίηση για βροχή όπου μπορείτε να επιλέξετε την ένταση της βροχής για την οποία θα πρέπει να λάβετε ειδοποίηση (έτσι να θυμάστε να πάρετε την πιο δυνατή ομπρέλα). Άλλες πραγματικά εξαιρετικές κατηγορίες ειδοποιήσεων περιλαμβάνουν τον έλεγχο πότε ένας ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας, πότε ένα νέο εστιατόριο στην περιοχή σας φτάνει σε μια συγκεκριμένη βαθμολογία, ένα tweet με μια συγκεκριμένη λέξη και πολλά άλλα.

  Πώς να επιλέξετε συσκευή εκκίνησης στο UEFI BIOS

Πρέπει να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή και εάν εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το προφίλ σας στο Facebook, η εφαρμογή γίνεται πιο χρήσιμη για εσάς. Η εφαρμογή έχει μια πολύ προσεγμένη διεπαφή, η προσθήκη συμβάντων είναι εξαιρετικά εύκολη και λειτουργεί πολύ καλά.

Εγκαταστήστε Hooks – Ειδοποιήσεις που έχουν σημασία από το App Store

Εγκαταστήστε Hooks – Ειδοποιήσεις για τα πάντα από το Google Play Store