Κορυφαίες πλατφόρμες διαφήμισης μέσω προγραμματισμού το 2022

Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου η κατασκευή του σωστού προϊόντος δεν αρκεί μόνο. Μαζί με την καινοτομία, την τεχνολογία και την ευκολία πρόσβασης στους χρήστες, οι οργανισμοί πρέπει επίσης να αναπτύξουν ένα διαφημιστικό σχέδιο που να είναι στρατηγικά αξιόπιστο και να είναι επίσης στο ίδιο επίπεδο με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες διαφημιστικές πλατφόρμες.

Ο ψηφιακός χώρος της διαφήμισης χωρίζεται κυρίως σε δύο τομείς, τη χειρωνακτική διαφήμιση, η οποία εξαρτάται από τη σχέση μεταξύ του διαφημιστή και του εκδότη, και την αυτοματοποιημένη διαφήμιση μέσω προγραμματισμού.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τις Πλατφόρμες διαφήμισης μέσω προγραμματισμού. Θα συζητήσουμε τις βασικές αρχές πίσω από τις πλατφόρμες και πώς επηρεάζουν την επιχείρησή σας. Θα δώσουμε επίσης μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με διαφορετικές πλατφόρμες διαφήμισης μέσω προγραμματισμού και θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη επιλογή για εσάς με βάση τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Τι είναι η διαφήμιση μέσω προγραμματισμού;

Η διαφήμιση μέσω προγραμματισμού είναι μια μορφή Αυτοματοποιημένης τεχνολογίας σύμφωνα με την οποία οι διαφημιστές αγοράζουν ψηφιακούς χώρους από τους εκδότες. Η διαφήμιση μέσω προγραμματισμού έχει το πάνω χέρι έναντι της μη αυτόματης διαφήμισης, επειδή αξιοποιεί πληροφορίες δεδομένων και σύνθετους αλγόριθμους για την προβολή των διαφημίσεων στους σωστούς χρήστες τη σωστή στιγμή.

Οι ειδικοί προτείνουν αυτήν τη μορφή διαφήμισης επειδή εκτελείται σε πραγματικό χρόνο και έτσι επιτρέπει στους διαφημιστές να υποβάλλουν προσφορές για διαφημιστικούς χώρους πιο αποτελεσματικά.

Τώρα που έχουμε αναπτύξει μια βασική κατανόηση της Διαφήμισης μέσω προγραμματισμού, ενημερώστε μας πώς λειτουργεί.

Πώς λειτουργεί η Προγραμματιστική Διαφήμιση;

Η διαφήμιση μέσω προγραμματισμού λειτουργεί παρόμοια με τη μη αυτόματη διαφήμιση, αλλά το κάνει πιο αποτελεσματικά και με πολύ καλύτερο και προηγμένο τρόπο. Περιλαμβάνει διαφημιστές και εκδότες. Ας εμβαθύνουμε λίγο και ας κατανοήσουμε τη λειτουργία του.

  • Ο χρήστης ανοίγει ιστότοπο (εκδότης)
  • Ο ιστότοπος καταγράφει τις εντυπώσεις και τις βγάζει σε δημοπρασία, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών δεδομένων σχετικά με τον χρήστη (χρησιμοποιώντας την Πλατφόρμα πλευράς εφοδιασμού)
  • Οι διαφημιστές υποβάλλουν προσφορές για την εμφάνιση (χρησιμοποιώντας την Πλατφόρμα πλευράς ζήτησης)
  • Μια εμφάνιση παραδίδεται στον πλειοδότη, του οποίου οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται στον επισκέπτη.

Πλατφόρμες πλευράς ζήτησης

Η πλευρά ζήτησης των πλατφορμών διαφήμισης μέσω προγραμματισμού είναι η πλευρά που βοηθά τους διαφημιστές να υποβάλλουν προσφορές για εμφανίσεις διαφημίσεων στους ιστότοπους των εκδοτών. Τα DSP σάς επιτρέπουν επίσης να φιλτράρετε το κοινό-στόχο με βάση την ηλικία, την τοποθεσία, το φύλο, τις προηγούμενες διαδικτυακές τους δραστηριότητες και άλλα. Ακολουθούν μερικές από τις πλατφόρμες.

Adform

Adform είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα ζήτησης από τη Δανία κατασκευασμένη για σύγχρονο μάρκετινγκ. Το DSP χρησιμοποιεί εταιρική τεχνολογία Adform flow με την κλιμακωτή, αρθρωτή και ανοιχτή αρχιτεκτονική του για να επιτρέπει την απρόσκοπτη διαχείριση του κύκλου καμπάνιας. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται πίσω από την ιδέα προσπαθεί να ενισχύσει τη συνεργασία ανθρώπου/μηχανής, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει επαυξημένη νοημοσύνη για να ενισχύσει τα επιχειρηματικά αποτελέσματα για τους πελάτες της.

AdRoll

AdRroll χρησιμεύει ως μια ενιαία πλατφόρμα για τις επωνυμίες ηλεκτρονικού εμπορίου για γρήγορη εκκίνηση διαφημίσεων προβολής, διαφημίσεων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το μοναδικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι αποτελούν μια ενιαία πλατφόρμα για τα πάντα, πράγμα που σημαίνει, One Platform, One Purchase και One Login για αύξηση εσόδων και εξοικονόμηση χρόνου με μια βελτιωμένη πλατφόρμα μάρκετινγκ DSP.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις Siri στο iPhone 6/6 Plus [No Jailbreak]

Η συνεχώς εκμάθηση τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης που χρησιμοποιείται πίσω από τις κουρτίνες απλοποιεί το καθημερινό μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις. Με το AdRoll, οι διαφημιστές μπορούν πλέον να προσαρμόσουν το κοινό-στόχο τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προϊόντων τους.

Η πλατφόρμα βοηθά στη διαφήμιση για ψηφιακές διαφημίσεις, διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα δεδομένα από τις διαφημιστικές καμπάνιες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσέγγιση πιο στρατηγικών ιδεών μάρκετινγκ που προσελκύουν υπάρχοντες πελάτες, προσελκύουν νέους πελάτες και αυξάνουν τα έσοδα.

Το πελατολόγιο του AdRoll περιλαμβάνει μερικά μεγάλα ονόματα όπως LOUNGE, Topo Designs, Payton Jewelry, Shady Rays, Exploding Kittens, Head Kandy και πολλά άλλα.

Display and Video 360 από την Google

DV 360, μια συντομευμένη έκδοση του Display and Video 360, είναι μια τεχνολογική πλατφόρμα ζήτησης της Google για την αγορά και την εκτέλεση διαφημίσεων μέσω προγραμματισμού. Με τη βοήθεια του DV360, οι διαφημιστές μπορούν να συνδεθούν με ένα ευρύ φάσμα εκδοτών για να προσεγγίσουν ένα συγκεκριμένο κοινό με το σωστό κόστος.

Το DV360 προσφέρει μυριάδες Εκδότες με διαφημιστικούς χώρους στο Google Ad Exchange και σε άλλα ανταλλακτήρια διαφημίσεων και δίκτυα στα οποία το DV360 έχει απευθείας συνδέσεις. Τα βασικά χαρακτηριστικά του DV360 περιλαμβάνουν επεκτασιμότητα, στόχευση κοινού και διαχείριση καμπάνιας από άκρο σε άκρο.

Το Γραφείο Εμπορίου

Είναι μια Πλατφόρμα Αγοράς Μέσων που δημιουργήθηκε για το Ανοιχτό Διαδίκτυο για να διαφημίζεται σε κοινό σε όλο τον κόσμο. Το Γραφείο Εμπορίου σας βοηθά να αναπτύξετε την επωνυμία σας οπουδήποτε, αξιοποιώντας τα δεδομένα για να αναπτύξετε την επωνυμία σας.

Το Ανοιχτό Διαδίκτυο σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε δεδομένα για να αυξήσετε το κοινό σας σε ένα ευρύ φάσμα ιστότοπων, εφαρμογών και podcast και να συγκρίνετε περισσότερο την απόδοση ανοιχτά και αντικειμενικά. Η συμπερίληψη του Ανοιχτού Διαδικτύου έχει κάνει το Trade Desk πιο ισχυρό, βασισμένο σε δεδομένα και έτοιμο για διαφήμιση από την πρώτη μέρα.

Οι έξυπνες καμπάνιες του The Trade Desk περιλαμβάνουν σχεδιασμό και αγορά πολυμέσων, ενεργοποίηση δεδομένων και προσαρμογή με API. Αυτό που ξεχωρίζει το Trade desk από τους ομολόγους του και τους ομολόγους του στον κλάδο είναι η πρόσβασή του σε αφοσιωμένους ειδικούς, καθιστώντας τα δεδομένα διαθέσιμα για όλους προς όφελος και η ακαδημία μάρκετινγκ που προσφέρεται από τους ειδικούς του κλάδου για τη δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων.

Xandr – Πλευρά ζήτησης

Ο Ξανδρ είναι μια τεχνολογική πλατφόρμα με δυνατότητα δεδομένων και μια παγκόσμια αγορά για Premium Advertising. Πιστεύεται ότι είναι ο μεγαλύτερος καινοτόμος στη διασταύρωση της ψηφιακής και της τηλεόρασης, η Xandr προσφέρει Αυξημένη αποτελεσματικότητα, μεγαλύτερη πρόσβαση στην προσφορά, βελτιωμένες στρατηγικές αγοράς στους διαφημιστές και μεγαλύτερη πρόσβαση στη ζήτηση, πρόσβαση στην αναγνώριση λύσεων, προσαρμοσμένες υπηρεσίες στους εκδότες.

Το Xandr Marketplace έχει παγκόσμια εμβέλεια 6,7 δισεκατομμυρίων ημερήσιων εμφανίσεων, 193.000+ επωνυμίες, 80+ παγκόσμιες ενσωματώσεις DSP, 1550+ άμεσους εκδότες, 175+ παγκόσμιες συνεργασίες SSP και 45+ παγκόσμιες συνεργασίες παρόχων δεδομένων.

Adobe Advertising Cloud

Η Adobe είναι ένας επιχειρηματικός γίγαντας όσον αφορά τα Μέσα, και τι είναι διαφήμιση, αν όχι η εμφάνιση πολυμέσων σε διαφορετικές μορφές. Adobe Advertising Cloud είναι μια πλατφόρμα όπου ο Προγραμματισμός συναντά τα Μέσα. Είναι η μόνη ανεξάρτητη πλατφόρμα διαφημίσεων που έχει ενοποιήσει και αυτοματοποιήσει με επιτυχία όλα τα μέσα, τις οθόνες, τα δεδομένα και τη δημιουργικότητα σε κλίμακα.

  Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης iPhone χωρίς κουμπιά

Το ανεξάρτητο, διαφανές και ασφαλές για επωνυμία Adobe Advertising Cloud χρησιμοποιεί αντίστοιχα δεδομένα από διαφορετικές πηγές. Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε ενοποιημένες, συντονισμένες καμπάνιες στοίβας διαφημίσεων από άκρο σε άκρο, ενώ παράλληλα προσφέρει Ολιστικό Σχεδιασμό, Αγορά, διαχείριση και Βελτιστοποίηση.

MediaMath

MediaMath είναι μια τέτοια Πλατφόρμα Προσφοράς Ζήτησης για τους διαφημιστές που έχουν δημιουργηθεί για τη στιγμή και την επόμενη. Προσφέρει πλήρη έλεγχο του μάρκετινγκ, ενώ δίνει επίσης τη δυνατότητα στους διαφημιστές να λειτουργούν με ευελιξία και να παρέχουν αποτελεσματικές και αποτελεσματικές καμπάνιες παντός καναλιού.

Η πλατφόρμα διαφήμισης μέσω προγραμματισμού προσφέρει εξελιγμένη εμπειρία χρήστη, ένα εκσυγχρονισμένο Οικοσύστημα και μια αγνωστική προσέγγιση που υποστηρίζει οποιοδήποτε σύστημα αναγνώρισης πριν από την κατάργηση των cookie τρίτων.

Πλατφόρμες πλευρών εφοδιασμού

Οι πλατφόρμες Supply Side ή τα SSP είναι το λογισμικό Adtech που βοηθά τους εκδότες και τους διαφημιστές να αυτοματοποιήσουν τη διαχείριση, την πώληση και τη βελτιστοποίηση του αποθέματος διαφημίσεων, συμπεριλαμβανομένου ήχου, βίντεο, προβολής και κινητών σε εφαρμογές ιστού και πύλες ιστού εκδοτών, podcast και άλλες πλατφόρμες .

Είναι επίσης γνωστές ως πλατφόρμες βελτιστοποίησης απόδοσης, επειδή έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ότι οι εκδότες γεμίζουν το απόθεμα των διαφημίσεών τους με τις καλύτερες διαφημίσεις που στοχεύουν στους σωστούς πελάτες. Οι αρχές των πλατφορμών από την πλευρά της προσφοράς περιλαμβάνουν την υποβολή προσφορών σε πραγματικό χρόνο, τη βελτιστοποίηση δικτύου διαφημίσεων, τα κατώτατα όρια τιμών, τις αναφορές και τον έλεγχο του ποιος διαφημίζεται.

Xandr – Πλευρά Εφοδιασμού

Έχουμε ήδη συζητήσει Ο Ξανδρ στη λίστα μας Πλατφόρμες πλευράς ζήτησης. Το Xandr, ως πλατφόρμα διαφήμισης μέσω προγραμματισμού από την πλευρά της προσφοράς, είναι κορυφαίος προορισμός για κλιμακωμένες, εξελιγμένες καμπάνιες σε απόθεμα premium σε όλες τις οθόνες.

Είναι επίσης το one-stop-shop για παγκόσμια πρόσβαση που παρέχει μεγαλύτερη πρόσβαση στη ζήτηση εξυπηρετώντας πολλαπλές πηγές μοναδικής premium ζήτησης, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια της επωνυμίας. Παρέχουν πρόσβαση σε λύσεις που αποτελούν την κορυφαία στον κλάδο πολυδιάστατη προσέγγιση όσον αφορά τη διευθυνσιοδότηση και το απόρρητο. Οι προσαρμοσμένες υπηρεσίες της Xandr βασίζονται σε ευέλικτη συνεργασία και αξιόπιστες υπηρεσίες για την υποστήριξη μοναδικών επιχειρηματικών στόχων.

Criteo

Criteo είναι μια πλατφόρμα Supply-Side που βοηθά στη δημιουργία, την κλίμακα και την ενεργοποίηση κοινού πρώτου μέρους με την Commerce Media Platform. Η πλατφόρμα διαθέτει μια ενεργοποιημένη μηχανή AI για όμοια είδη κοινού, προτάσεις προϊόντων, δυναμική βελτιστοποίηση δημιουργικού και προγνωστική υποβολή προσφορών.

Ο ιστότοπος παρέχει επίσης γραφήματα αγοραστών για τους διαφημιστές και τους εκδότες για να κατανοήσουν καλύτερα το κοινό-στόχο τους και μια εύκολη και γρήγορη πλατφόρμα διαφημίσεων για δημιουργία, ενώ παράλληλα προσφέρει πλήρη έλεγχο και διαφάνεια.

Η πλατφόρμα έχει 685 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά, χιλιάδες εκδότες με ευρεία εμβέλεια και απόθεμα premium στο ανοιχτό Διαδίκτυο και 35 δισεκατομμύρια συμβάντα ημερήσιας περιήγησης και αγοράς ενεργών σε 96 χώρες.

PubMatic

PubMatic είναι μια άλλη πλατφόρμα που παρέχει μέγιστη αξία στους πελάτες παρέχοντας τη μελλοντική αλυσίδα εφοδιασμού της ψηφιακής διαφήμισης. Το Customer Specific Solution αξιοποιεί την εξειδικευμένη υποδομή που έχει δημιουργηθεί για να παρέχει επεκτάσιμη και ευέλικτη καινοτομία.

Η αμερόληπτη προσέγγιση του PubMatic παρέχει απόθεμα, δεδομένα και πληροφορίες για την επίτευξη αποτελεσμάτων και την παροχή ελέγχου, ενώ παράλληλα εστιάζει στη διαφάνεια και στη δημιουργία λύσεων που λύνουν τα πιο πιεστικά προβλήματα του κλάδου. Το ρολόι έχει 1,2 T προσφορές διαφημιζόμενων ανά ημέρα, με 3,3 petabyte δεδομένων να υποβάλλονται σε επεξεργασία καθημερινά.

  Ποιες είναι οι Απαιτήσεις υπολογιστή Civilization V;

Ad Exchanges

Η ανταλλαγή διαφημίσεων είναι μια αγορά που διευκολύνει την αγορά και την πώληση διαφημιστικού αποθέματος μέσων. Αυτά τα αποθέματα περιλαμβάνουν το Δίκτυο προβολής, τα πολυμέσα και τα κινητά, από πολλά δίκτυα διαφημίσεων. Οι τιμές αποθέματος βασίζονται σε προσφορές σε πραγματικό χρόνο, τις οποίες έχουμε ήδη συζητήσει νωρίτερα στο άρθρο.

Το Ad Exchanges είναι καλύτερο από τη μη αυτόματη διαφήμιση, επειδή είναι από άκρο σε άκρο, βασίζεται πλήρως στην τεχνολογία, δεν αφήνει χώρο για ανθρώπινο λάθος και παρέχει το καλύτερο για όλους όσους συμμετέχουν στη συναλλαγή. Η συναλλαγή περιλαμβάνει φυσικά διαφημιστές και εκδότες που αγοράζουν και πωλούν διαφημιστικούς χώρους μέσω δημοπρασιών σε πραγματικό χρόνο. Τώρα θα σταθούμε σε μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής διαφημίσεων στον κόσμο στο Διαδίκτυο.

SmartyAds

SmartyAds είναι η κλίμακα διαφήμισης μέσω προγραμματισμού Full Stack για διαφημιστές και εκδότες, που κλιμακώνει τις επιχειρήσεις προς τα πάνω και προς τα εμπρός, βελτιστοποιεί τη διαδικασία, δίνει προτεραιότητα στις συναλλαγές και επιτυγχάνει τους επιθυμητούς στόχους. Προσφέρουν μια μοναδική πλατφόρμα White Label Solution για αγορά, πώληση και ενεργοποίηση δεδομένων μέσων.

Έχουν συνεργαστεί με τα Criteo, InMobi, Cheetah Mobile, Google, Opera, Xiaomi και SpringServe. Έχουν παρουσιαστεί στο Media Post, το blog Salesforce, το Forbes, Inc και το Entrepreneur για την άνευ προηγουμένου επιτυχία τους στον κλάδο.

Smaato

Smaato είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα τεχνολογίας διαφημίσεων που προσφέρει προσβάσιμες λύσεις διακομιστή διαφημίσεων και δημιουργίας εσόδων. Συνδέει ποιοτικούς εκδότες με επαγγελματίες του μάρκετινγκ υψηλής ποιότητας για να προσελκύσει κοινό σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα έχει ένα τεράστιο αριθμό αιτημάτων για διαφημίσεις 1,8 τόνους μηνιαίως, 1,3 δισεκατομμύρια μοναδικούς χρήστες μηνιαίως, 150 δισεκατομμύρια αιτήματα για διαφημίσεις βίντεο και 470 εκατομμύρια μοναδικούς θεατές μηνιαίως.

Το Smaato προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας για εκδότες και διαφημιστές χωρίς χρέωση προβολής διαφημίσεων. Ακολουθεί μια προσέγγιση του Omni Channel που υποστηρίζει όλες τις συσκευές, τα περιβάλλοντα και τις μορφές διαφημίσεων, υποστηρίζοντάς τα μέσω εξελιγμένων αυτοματοποιημένων συστημάτων και ανθρώπινης τεχνογνωσίας.

OpenX

OpenX είναι μια κορυφαία στον κλάδο τεχνολογία ανταλλαγής 100% που βασίζεται σε cloud με την πιο αποτελεσματική στοίβα τεχνολογίας στον κλάδο. Βοηθούν στη δημιουργία κοινού, τη βελτιστοποίηση και την καθοδήγηση προσφορών, ενώ καλύπτουν όλους τους τύπους και τις μορφές συσκευών σε κλίμακα.

Με τη βοήθεια του OpenX, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα πρώτου μέρους σας ή να αξιοποιήσετε τα δεδομένα τρίτων για να εντοπίσετε, να προσεγγίσετε και να προσελκύσετε κοινό σε κάθε βήμα.

συμπέρασμα

Ο κόσμος της διαφήμισης άλλαξε με τον Marlboro Man και δεν έχει σταματήσει ποτέ από τότε. Καθώς η τεχνολογία αλλάζει συνεχώς με το χρόνο, παρατηρούμε ένα κύμα καινοτομιών στον τρόπο με τον οποίο οι ηγέτες των επιχειρήσεων εμπορεύονται τα προϊόντα τους. Με τη βοήθεια ψηφιακών πλατφορμών ανταλλαγής διαφημίσεων, έχει καταστεί βολικό για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις να αγοράζουν και να πωλούν διαφημιστικούς χώρους για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Η ομορφιά αυτών των πλατφορμών ανταλλαγής διαφημίσεων μέσω προγραμματισμού είναι ότι βασίζονται αποκλειστικά στην τεχνολογία και διαθέτουν τη θέση της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Μηχανικής Μάθησης με έναν μόνο στόχο να εξυπηρετήσουν, την προσέλκυση του κατάλληλου κοινού.

Τώρα που έχουμε περάσει από διάφορους τύπους Πλατφορμών από την πλευρά της ζήτησης, πλατφορμών πλευράς προσφοράς και ανταλλαγών διαφημίσεων, γνωρίζουμε σίγουρα ότι μας βοηθούν να προσεγγίσουμε το δυνητικό κοινό και να του παρέχουμε αυτό που χρειάζεται περισσότερο: το προϊόν σας.

,