Κορυφαία 7 καλύτερα πρόσθετα Kodi Sports

Το Kodi είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα όπου οι χρήστες σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν να παρακολουθούν βίντεο και παιχνίδια πολυμέσων. Το Kodi έχει μια ανθισμένη λίστα με πρόσθετα που μπορούν να εγκατασταθούν από το επίσημο αποθετήριο και να παρακολουθηθούν δωρεάν. Και στις μέρες μας, οι χρήστες θέλουν να απολαμβάνουν ζωντανά αθλήματα και παιχνίδια μέσω των καλύτερων αθλητικών πρόσθετων Kodi που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα κορυφαία 7 αθλητικά πρόσθετα Kodi και τα βήματα για να τα εγκαταστήσετε στο σύστημά σας. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να αποκτήσετε τα καλύτερα αθλητικά πρόσθετα Kodi για να απολαύσετε την παρακολούθηση αθλημάτων και πολλά άλλα.

Πίνακας περιεχομένων

Κορυφαία 7 καλύτερα πρόσθετα Kodi Sports

Εκτός από πρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο ήχου, βίντεο, λίστες αναπαραγωγής, αναφορές καιρού, παρουσιάσεις, προγράμματα προσθηκών, οπτικοποιήσεις ήχου κ.λπ. Υποστηρίζει πολλαπλές συσκευές και λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Linux, Android, Raspberry Pi, macOS, iOS, tvOS, κτλ. Λοιπόν, εδώ είναι τα κορυφαία 7 αθλητικά πρόσθετα Kodi, μαζί με τις οδηγίες για να τα εγκαταστήσετε στο σύστημά σας.

Σημείωση: Μην χρησιμοποιείτε ποτέ το Kodi χωρίς σύνδεση VPN. Συνιστάται στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο Kodi και τις υπηρεσίες του υπό την ομπρέλα του Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου για την αποφυγή της εισβολής τρίτων που κλέβουν δεδομένα.

1. iPlayer WWW

Η τελευταία έκδοση του Kodi (Kodi 19 Matrix) και οι προηγούμενες εκδόσεις του υποστηρίζουν το iPlayer WWW και είναι διαθέσιμη μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόσθετο σε άλλα μέρη του κόσμου, χρησιμοποιήστε μια σύνδεση VPN. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και στις πιο πρόσφατες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο στο σύστημά σας.

Σημείωση: Αυτό το πρόσθετο επιτρέπει την αναπαραγωγή ζωντανού και Catchup TV (μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο) και ραδιοφωνικού περιεχομένου (στο ΗΒ ή διεθνές) από τον ιστότοπο του BBC iPlayer. Δεν έχει δημιουργηθεί, διατηρείται ή με οποιονδήποτε τρόπο συνδέεται με το BBC. Το πρόσθετο παρέχει μόνο μια διεπαφή για πρόσβαση στον ιστότοπο του BBC iPlayer από το Kodi.

  Πώς να συνδέσετε το HomePod σε WiFi

Κατηγορία: Πηγές ΜΜΕ

Προέλευση: Αποθετήριο πρόσθετου Kodi

Μέγεθος: 651 kB

1. Ανοίξτε το Kodi και κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις από το αριστερό παράθυρο της αρχικής οθόνης.

2. Τώρα, κάντε κλικ στα Πρόσθετα όπως επισημαίνεται παρακάτω.

3. Εδώ, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη όπως απεικονίζεται.

4. Τώρα, μετακινηθείτε προς τα κάτω στη μεσαία οθόνη και επιλέξτε και κάντε κλικ στα Πρόσθετα βίντεο όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Εδώ, μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα και κάντε κλικ στο iPlayer WWW όπως φαίνεται.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

7. Θα σας ζητηθεί: Θα εγκατασταθούν τα ακόλουθα πρόσθετα πρόσθετα. Κάντε κλικ στο OK για να συνεχίσετε και περιμένετε να σας ζητηθεί επιβεβαίωση.

8. Μόλις τελειώσετε, μεταβείτε στην αρχική οθόνη και κάντε κλικ στα Πρόσθετα όπως κάνατε στο Βήμα 2.

9. Τώρα, επιλέξτε το πρόσθετο iPlayer WWW και επιλέξτε μια κατηγορία/πρόγραμμα.

Σημείωση: Για να παρακολουθείτε νόμιμα περιεχόμενο τηλεόρασης iPlayer, χρειάζεστε άδεια τηλεόρασης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκτελέστε τα παραπάνω βήματα για να βρείτε και να εγκαταστήσετε καθένα από τα επερχόμενα αθλητικά πρόσθετα Kodi στο σύστημά σας.

2. Red Bull TV

Το Red Bull TV είναι προσβάσιμο μέχρι την έκδοση Kodi 19 και δεν έχει γεωγραφικούς περιορισμούς. Είναι προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο και μεταδίδει περιεχόμενο βίντεο κατά παραγγελία και ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια. Πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν αθλήματα γεμάτα αδρεναλίνη μέσω των smartphone τους, καθώς το Red Bull TV περιέχει πολύ διασκεδαστικό περιεχόμενο. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε την Red Bull TV στο σύστημά σας.

Σημείωση: Το Red Bull TV σάς προσφέρει πρόσβαση στην πρώτη σειρά σε ζωντανές εκδηλώσεις, τα καλύτερα αθλήματα αδράνειας, νέα μουσική και ψυχαγωγία και συναρπαστικά βίντεο από παγκόσμιες περιπέτειες.

Κατηγορία: Πηγές ΜΜΕ

Προέλευση: Αποθετήριο πρόσθετου Kodi

Μέγεθος: 1,34 MB

Το NBC Sports Live Extra είναι προσβάσιμο από όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του Kodi και την έκδοση 19. Οι χρήστες από τις ΗΠΑ μπορούν να έχουν πρόσβαση στο NBC Sports Live Extra και αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το πρόσθετο από άλλες περιοχές, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ασφαλή σύνδεση VPN. Μπορείτε να απολαύσετε ποδόσφαιρο, γκολφ, τένις, ποδόσφαιρο και πολλά άλλα. Δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα με την πρόσβαση σε αυτό το πρόσθετο, καθώς έχει άφθονο πολύτιμο περιεχόμενο για παρακολούθηση, όπως λειτουργίες επανάληψης.

Σημείωση: Το NBC Sports Live Extra είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κάλυψη του NBC Sports των ζωντανών εκδηλώσεων από το NBC και το NBC Sports Network.

Κατηγορία: Πηγές ΜΜΕ

Προέλευση: Αποθετήριο πρόσθετου Kodi

Μέγεθος: 364 kB

4. ESPN 3

Το ESPN 3 είναι ένα άλλο σε αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα αθλητικά πρόσθετα Kodi. Ωστόσο, δεν είναι συμβατό με την τελευταία έκδοση του Kodi (έκδοση 19), ωστόσο είναι συμβατό μέχρι την έκδοση 18.9. Οι χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να απολαμβάνουν την πρόσβαση στο ESPN και θα χρειαστείτε μια συνδρομή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε κανάλια premium. Μεταδίδει ζωντανές εκδηλώσεις και βίντεο κατά παραγγελία σε όλο τον κόσμο.

  Πώς να αναγκάσετε να κλείσετε πολλές εφαρμογές στην επιφάνεια εργασίας σας

Σημείωση: Παρακολουθήστε ζωντανά αθλητικά γεγονότα και επαναλήψεις σε ζωντανή ροή στο ESPN 3 (και κανάλια premium με έγκυρο πάροχο καλωδίων), συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων ποδοσφαίρου, μπέιζμπολ, κρίκετ, ποδοσφαίρου και μπάσκετ. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ESPN Ή DISNEY, Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Κατηγορία: Πηγές ΜΜΕ

Προέλευση: Αποθετήριο πρόσθετου Kodi

Μέγεθος: 251 kB

5. Fox Sports GO

Το Fox Sports GO είναι συμβατό με την τελευταία έκδοση του Kodi (έκδοση 19). Οι χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να απολαμβάνουν την πρόσβαση στο Fox Sports GO και θα χρειαστείτε μια σύνδεση VPN για πρόσβαση σε αυτό από άλλες γεωγραφικές τοποθεσίες. Μεταδίδει ζωντανά παιχνίδια σε όλο τον κόσμο. Είναι μια δωρεάν υπηρεσία OTT (Over the Top), ωστόσο χρειάζεστε συνδρομή εάν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα FOX, FS1, FS2, Deportes και BTN, μαζί με εκπομπές πριν και μετά το παιχνίδι. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών προγραμματισμού μαζί με προγράμματα ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές εκπομπές κ.λπ.

Σημείωση: Παρακολουθήστε ζωντανά αθλήματα και εκπομπές από το FOX Sports GO. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το πρόσθετο απαιτεί έλεγχο ταυτότητας σε έναν από τους παρόχους τηλεόρασης που συμμετέχουν στο Fox Sports Go.

Κατηγορία: Πηγές ΜΜΕ

Προέλευση: Αποθετήριο πρόσθετου Kodi

Μέγεθος: 646 kB

Σημείωση: Κάθε φορά που εκκινείτε αυτό το πρόσθετο για πρώτη φορά, θα σας ζητηθεί ένας κωδικός ενεργοποίησης, τον οποίο πρέπει να επικυρώσετε στο foxsportsgo.com/activate.

6. Sportsnet ΤΩΡΑ

Το Sportsnet NOW δεν είναι συμβατό με την πιο πρόσφατη έκδοση του Kodi (έκδοση 19), ωστόσο είναι συμβατό έως την έκδοση 18.9. Οι χρήστες στον Καναδά μπορούν να απολαμβάνουν την πρόσβαση στο Sportsnet ΤΩΡΑ και θα χρειαστείτε μια σύνδεση VPN για πρόσβαση σε αυτό από άλλες γεωγραφικές τοποθεσίες. Μεταδίδει ζωντανά περιεχόμενο κατ’ απαίτηση σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο με 19,99 $ το μήνα και αν θέλετε παιχνίδια NHL και NBA στη λίστα συνδρομών σας, πρέπει να πληρώσετε 27,99 $ – οικονομικά.

Σημείωση: Δείτε online περιεχόμενο από το Rogers Sportsnet Now.

Κατηγορία: Πηγές ΜΜΕ

Προέλευση: Αποθετήριο πρόσθετου Kodi

Μέγεθος: 389 kB

7. ESPN Player

Όπως το Sportsnet NOW, το ESPN Player είναι συμβατό μόνο μέχρι την έκδοση 18.9 και όχι το Kodi v19. Αυτό το πρόσθετο είναι προσβάσιμο σε ευρωπαϊκές χώρες, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και ορισμένες ασιατικές χώρες. Μεταδίδει ζωντανές εκδηλώσεις και περιεχόμενο κατ’ απαίτηση επίσης. Μπορείτε να απολαύσετε παρακολουθώντας μπάσκετ, μπέιζμπολ, τένις, βόλεϊ, ποδόσφαιρο κ.λπ. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό το πρόσθετο χωρίς ελαττώματα και η προσιτή τιμή του προσελκύει πολλούς χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Σημείωση: Παρακολουθήστε περιεχόμενο από το ESPN Player NCAA College Pass, τη σειρά IndyCar και το ESPN Select. Αυτό το πρόσθετο απαιτεί να έχετε συνδρομή στο πρόγραμμα αναπαραγωγής ESPN και αυτό το πρόσθετο είναι εντελώς ανεπίσημο και δεν υποστηρίζεται από το ESPN ούτως ή άλλως.

Κατηγορία: Πηγές ΜΜΕ

Προέλευση: Αποθετήριο πρόσθετου Kodi

Άλλα πρόσθετα Kodi

Εκτός από αυτά τα κορυφαία 7 καλύτερα πρόσθετα Sports Kodi, μερικά άλλα καλύτερα αθλητικά πρόσθετα Kodi εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για χρήστες σε όλο τον κόσμο.

1. Sport HD

Η υπηρεσία ροής Sport HD σάς επιτρέπει να απολαύσετε πολλά δημοφιλή αθλήματα και αναπτύχθηκε από την ίδια ομάδα που δημιούργησε το Sports 365. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό το πρόσθετο από το αποθετήριο Bugatsinho, το οποίο περιέχει και πρόσθετα Cartoon Network. Τα διαθέσιμα αθλήματα είναι βόλεϊ, μπάσκετ, ράγκμπι, κρίκετ, NFL, ποδόσφαιρο, πάλη, χόκεϊ, μπέιζμπολ, μηχανοκίνητος αθλητισμός, χάντμπολ, UFC, βελάκια, τένις, πυγμαχία, σνούκερ και σκάκι. Εάν θέλετε να συγχρονίσετε τον χρονισμό των πρόσθετων με τη ζώνη ώρας σας, πρέπει να πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις και να επιλέξετε/αλλάξετε τη ζώνη ώρας.

  Πώς να μετατρέψετε WAV σε MP3

2. Ανερχόμενες παλίρροιες

Μπορείτε να απολαύσετε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών ροής με τα Rising Tides – ένα από τα καλύτερα αθλητικά πρόσθετα Kodi που υπάρχουν. Μπορείτε να απολαύσετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα και αθλητικές στιγμές μέσω αυτού του πρόσθετου. Η βιβλιοθήκη περιεχομένου είναι αρκετά μεγάλη και νέο περιεχόμενο ροής προστίθεται στην τελευταία της. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να απολαύσετε επαρκή αθλητικά κανάλια, ποδοσφαιρικούς αγώνες, ζωντανές εκδηλώσεις PVV και πολλά άλλα.

3. Το πλήρωμα

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλά βίντεο κατ’ απαίτηση, τηλεοπτικά προγράμματα, IPTV, αθλητικό περιεχόμενο, περιεχόμενο για παιδιά και ούτω καθεξής μέσω αυτού του πρόσθετου. Αυτό το πρόσθετο ήταν διαθέσιμο στο Διαδίκτυο για μερικές ημέρες, ωστόσο πρόσφατα προωθήθηκε για να ανοίξει τώρα. Το Crew ήταν επωνυμία για το Kodi sports Addons και ο λόγος πίσω από τη δημοτικότητά του είναι το ευρύ φάσμα αθλητικού περιεχομένου του.

4. Mad Titan Sports

Το Mad Titan Sports διαθέτει ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, αθλήματα και δωρεάν IPTV. Είναι ένα από τα καλύτερα αθλητικά πρόσθετα Kodi. Αλλά δυστυχώς, αυτό το πρόσθετο δεν μπορεί να εγκατασταθεί από το αποθετήριο Kodi, επομένως πρέπει να ληφθεί από τρίτο πάροχο.

5. Sportowa TV

Το Sportowa TV είναι ένα από τα αθλητικά πρόσθετα Kodi από τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα αθλητικών τοποθεσιών όπως το LiveLooker, το Sport 365 και το Crickfree. Όλες οι ζωντανές εκδηλώσεις ποδοσφαίρου, τένις, ποδοσφαίρου, ράγκμπι, κρίκετ και πολλά άλλα είναι προσβάσιμα από το Sportowa TV.

6. Q Sports Continuum

Το Q Continuum Kodi Addon είναι ένα all-in-one καλύτερα αθλητικά πρόσθετα Kodi όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε τηλεοπτικά προγράμματα, ταινίες κατά παραγγελία και πολλά ζωντανά αθλήματα. Υπάρχουν πολλές ενότητες με 1 κλικ, περιεχόμενα επανάληψης, ζωντανό περιεχόμενο και μια λίστα λιστών αναπαραγωγής στο Q Continuum. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε τόσα πολλά ζωντανά περιεχόμενα βίντεο UFC, Formula 1 και Wrestling και για να χρησιμοποιήσετε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το Real Debrid.

7. ApeX Sports

Το ApeX Sports Kodi Addon είναι ένα από τα αθλητικά πρόσθετα Kodi όπου μπορείτε να απολαμβάνετε ζωντανό περιεχόμενο, βίντεο κατά απαίτηση, περιεχόμενο επανάληψης, highlights, ζωντανά αθλήματα NBA, NHL, NFL, UFC, αγώνες μηχανοκίνητων αγώνων και ούτω καθεξής. Αυτό το πρόσθετο είναι συμβατό με το Kodi Matrix και το Leia και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων ζωντανών αθλητικών του Kodi με δυνατότητα ροής ζωντανών εκδηλώσεων, επαναλήψεων, επισημάνσεων από τα MLB66, Viprow, filmon.com, LMShows 24/7, Livetv.sx, Streamlive .to, NBAbite, NHL66, Rojadirecta, SoccerStreams, Sportsurge, Sportsbay.org, ustvgo, nba.com, mlb.com, nhl.com, fullmatchesandshows.com, fullmatchtv.com και replaymatches.net.

8. Η Τελική Ζώνη

Το End-Zone είναι ένα δημοφιλές ζωντανό αθλητικό πρόσθετο Kodi που είναι συμβατό με την τελευταία έκδοση του Kodi 19 Matrix. Τα διαθέσιμα περιεχόμενα mainstreaming είναι NBA, NCAAF, MLB, NFL, MMA/Boxing, Wrestling, NHL, Nascar και πολλά άλλα.

9. Ο βρόχος

Το The Loop είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο για ζωντανά αθλητικά του Kodi και μεταδίδει περιεχόμενο ροής HD. Αυτό το πρόσθετο μπορεί να εγκατασταθεί από το Loop Repository και αυτή η ενότητα πρόσθετου περιέχει αθλητικές περιοχές NBC, ζώνη θαυμαστών, γκολφ 24/7, ζώνη NFL, περιφερειακά CBC, ζώνη μάχης, επανάληψη ζώνης παιχνιδιού, ζώνη MLB, ζώνη NCAA και όλα αυτά επαναλαμβάνει ή επισημαίνει περιεχόμενο.

***

Αυτά ήταν τα καλύτερα αθλητικά πρόσθετα Kodi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε διάφορα αθλητικά παιχνίδια στο διαδίκτυο. Ελπίζουμε να μάθατε για τα καλύτερα αθλητικά πρόσθετα Kodi και πώς να τα εγκαταστήσετε μέσω αυτού του άρθρου. Εάν έχετε προτάσεις/απορίες, μη διστάσετε να μας πείτε στην ενότητα σχολίων.