Κατεβάστε τις επίσημες ταπετσαρίες iOS 11 για iPhone και iPad

Κάθε νέα έκδοση iOS συνοδεύεται από το δικό της σύνολο ταπετσαριών. Πείτε ό,τι θέλετε για το iOS ή τα προϊόντα της Apple στο σύνολό τους, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ταπετσαρίες τους είναι πανέμορφες. Στην πραγματικότητα, όσον αφορά τα οπτικά στοιχεία, η Apple είχε πάντα το πάνω χέρι. Ακόμα κι αν δεν λαμβάνετε το επόμενο iPhone ή δεν είστε χρήστης iPhone, μπορεί να θέλετε ακόμα τις νέες ταπετσαρίες iOS 11. Υπάρχει ένα νέο σετ διαθέσιμο τόσο για iPhone όσο και για iPad. Μπορείτε να κατεβάσετε τις επίσημες ταπετσαρίες του iOS 11 εδώ.

Μια πρόχειρη ματιά

Οι παρακάτω μικρογραφίες σάς δίνουν μια πρόχειρη ματιά στις νέες ταπετσαρίες του iOS 11. Εάν δεν είστε έτοιμοι να τα κατεβάσετε όλα, μπορείτε απλά να κατεβάσετε αυτά που σας αρέσουν. Οι ταπετσαρίες ανακαλύφθηκαν σε διαρροή από 9 έως 5 Mac.

  Ελέγξτε ποιες εφαρμογές εξαντλούν την περισσότερη μπαταρία στο iOS 9 [iPhone Tip]

Λήψη όλων των ταπετσαριών iOS 11

Αυτό Σύνδεσμος Dropbox θα σας μεταφέρει σε έναν φάκελο με τις ταπετσαρίες iOS 11 για iPhone και iPad.

Αν ψάχνετε απλώς για ταπετσαρίες iPhone, μπορείτε κατεβάστε τα όλα εδώ. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να τα κατεβάσετε επιλεκτικά από τον συνδεδεμένο φάκελο. Ομοίως, μπορείτε κατεβάστε ταπετσαρίες iPad μαζικά ή επιλεκτικά.

Αλλαγή ταπετσαρίας σε iOS

Πρέπει να αποθηκεύσετε τις εικόνες στο ρολό της κάμερας. Γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε απλώς να επικολλήσετε φωτογραφίες στο ρολό της κάμερας iOS συνδέοντας τη συσκευή σας στον υπολογιστή ή στο Mac σας. Είναι καλύτερο να αποθηκεύσετε τις ταπετσαρίες σε μια μονάδα cloud και στη συνέχεια να τις κατεβάσετε στη συσκευή σας από εκεί.

  Προβολή και διαχείριση ειδοποιήσεων iOS 7 Απενεργοποίηση εικονιδίων εφαρμογών με το Badger 7

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην Ταπετσαρία. Πατήστε ‘Επιλογή νέας ταπετσαρίας’ και πατήστε Camera Roll. Αναζητήστε τις ταπετσαρίες iOS 11 που αποθηκεύσατε στο ρολό της κάμερας και απλώς πατήστε τις. Όταν ορίζετε μια ταπετσαρία σε μια συσκευή iOS, σας ρωτά αν θέλετε να αλλάξετε την ταπετσαρία μόνο για την αρχική οθόνη ή και για την οθόνη κλειδώματος. Εάν σας αρέσουν δύο διαφορετικές ταπετσαρίες, μπορείτε να ορίσετε τη μία για την οθόνη κλειδώματος και την άλλη για την αρχική οθόνη.

Μια λέξη προσοχής για χρήστες που δεν χρησιμοποιούν iOS

Εάν δεν χρησιμοποιείτε συσκευή iOS, δηλ. χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android όπως το τηλέφωνο Pixel, η ταπετσαρία μπορεί να εμφανίζεται θολή όταν τη ρυθμίζετε. Αυτό δεν είναι πρόβλημα με την ποιότητα των ταπετσαριών. Αντίθετα, δεν προβάλλουν όλες οι συσκευές Android καλά ταπετσαρίες HD αν δεν είναι οι ακριβείς διαστάσεις που απαιτεί η συσκευή. Το έχουμε βιώσει προσωπικά αυτό στο Nexus 6P, αλλά μπορεί να είναι πρόβλημα και σε ορισμένες άλλες συσκευές. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αλλάξετε το μέγεθος της ταπετσαρίας του iPad ώστε να ταιριάζει στη συσκευή σας.

  Αυτόματη απενεργοποίηση των συναγερμών iOS 7 κατά την αναπαραγωγή πολυμέσων ή τη σύνδεση του ρεύματος