Καλύτερες Power Banks για Steam Deck το 2023

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Steam Deck είναι σταθερή, αλλά ποικίλλει πολύ ανάλογα με το παιχνίδι που παίζετε. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι το Steam Deck σας να ξεμείνει ξαφνικά από χυμό, ειδικά όταν ταξιδεύετε. Εκεί είναι χρήσιμο ένα power bank για να σας βοηθήσει να συνεχίσετε να παίζετε εν κινήσει.

Baseus

Φορητότητα, καλή χωρητικότητα και εξαιρετική αντοχή—αυτοί είναι οι τρεις πυλώνες που κρατούν το Baseus 65W Power Bank ως ένα από τα καλύτερα power banks για το Steam Deck. Εκτός από το ότι είναι ένα πηγάδι ισχύος, το Baseus Power Bank 65W προσφέρει περισσότερη ώθηση για το χρήμα σας με μερικές ευπρόσδεκτες δυνατότητες.

Το Baseus 65W Power Bank έχει μέγιστη χωρητικότητα 20.000 mAh, η οποία μπορεί να φορτίσει πλήρως το Steam Deck σχεδόν τέσσερις φορές. Και επειδή είναι σχετικά μικρό και ανθεκτικό, χάρη στο μεταλλικό περίβλημά του, μπορείτε να πετάξετε με ασφάλεια το Baseus Power Bank 65W σε μια τσάντα ταξιδιού και να μην ανησυχείτε μήπως καταστρέψετε το υλικό.

Εξίσου σημαντικές είναι οι λίγες επιπλέον δυνατότητες που έχετε. Μια οθόνη LED εμφανίζει ό,τι έχει απομείνει από την μπαταρία, την τάση φόρτισης και το ρεύμα φόρτισης. Το καλύτερο από όλα, το Baseus Power Bank 65W προσαρμόζει αυτόματα το επίπεδο τάσης ώστε να ταιριάζει με αυτό της συσκευής που φορτίζει — σε αυτήν την περίπτωση, το Steam Deck σας. Είναι ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος χειρισμού της διανομής ενέργειας που δεν οδηγεί σε σπατάλη ενέργειας.

Baseus Power Bank 65W

Καλύτερο Συνολικά

$60 $80 Εξοικονομήστε
$20

Το Baseus Power Bank 65W είναι εξοπλισμένο με οθόνη LED για εύκολη μέτρηση της μπαταρίας, χωρητικότητα 20.000 mAh και ανθεκτικό εξωτερικό. Είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση για να δώσετε ζωή στο Steam Deck σας.

Πλεονεκτήματα

  • Επαναφορτίζεται σε πλήρη χωρητικότητα σε 2 ώρες
  • Εξαιρετική αντοχή
  • Η οθόνη LED εμφανίζει την υπολειπόμενη μπαταρία, την τάση και το ρεύμα

Μειονεκτήματα

  • Μικρό, αλλά ακόμα πολύ ογκώδες για τσέπες

INIU

Παρά την οικονομική τιμή του, ο φορητός φορτιστής INIU είναι εκπληκτικά πλούσιος σε χαρακτηριστικά. Χάρη στις διαστάσεις και την απόδοσή του, είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για να γεμίσετε το Steam Deck σας, εάν δεν σας ενδιαφέρει να κουβαλάτε μια τεράστια μπαταρία.

Με τον φορητό φορτιστή INIU να είναι μια τράπεζα ισχύος 45 W, είναι ήδη πλήρως ικανός να φορτίζει το Steam Deck, ακόμα και ενώ παίζετε. Στην πραγματικότητα, δεδομένης της χωρητικότητας 55,5 Wh, είναι ουσιαστικά σαν να έχετε μια δεύτερη, πλήρως φορτισμένη μπαταρία Steam Deck. Επίσης, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να επαναφορτιστεί.

Όσο αυξάνονται οι διαστάσεις, ο φορητός φορτιστής INIU σίγουρα δικαιώνει το όνομά του. Είναι ελαφρώς παχύτερο από ένα smartphone, αλλά το μήκος του είναι πολύ μικρότερο. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το βάλετε σε μια τσάντα, τσάντα ταξιδιού ή στην τσέπη σας. Στην πραγματικότητα, η ύπαρξη θύρας USB-C και USB-A σημαίνει ότι είναι εξίσου χρήσιμο για τη φόρτιση άλλων συσκευών όπως το smartphone σας.

  Διορθώστε το σφάλμα Steam 26 στα Windows 10

Φορητός φορτιστής INIU

Καλύτερος προϋπολογισμός

$36 $44 Εξοικονομήστε
$8

Ο φορητός φορτιστής INIU είναι η πιο γρήγορη και εύκολη λύση για να γεμίσετε το Steam Deck σας. Όχι μόνο είναι εύκολο να ταξιδέψεις, είναι σαν να έχεις μια δεύτερη μπαταρία Steam Deck στην τσέπη σου.

Πλεονεκτήματα

  • Επαναφορτίζεται σε λιγότερο από τρεις ώρες
  • Χωράει εύκολα στην τσέπη σας
  • Περιλαμβάνει θήκη ταξιδίου και καλώδιο USB-C

Μειονεκτήματα

  • Δεν είναι ιδανικό για μεγάλα ταξίδια (χωρίς τρόπο επαναφόρτισης του power bank)

Κρισδόνια

Είτε πρόκειται για ένα εκτεταμένο επαγγελματικό ταξίδι είτε απολαμβάνετε την ύπαιθρο για μερικές νύχτες, θα θέλετε το Krisdonia AC Power Bank 60000mAh να έχει μαζί σας, ειδικά αν έχετε μαζί σας το smartphone και το Steam Deck.

Εάν το όνομα δεν το έχει ήδη δώσει, το Krisdonia AC Power Bank έχει τεράστια μέγιστη χωρητικότητα μπαταρίας 60.000 mAh. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας του Steam Deck είναι μόνο 5.313 mAh, το Krisdonia 60.000 mAh AC Power Bank έχει αρκετό χυμό για να φορτίζει το Steam Deck πολλές φορές. Αυτό που είναι επίσης ωραίο είναι ότι μπορείτε να παρακολουθείτε πόση ενέργεια καταναλώνετε χρησιμοποιώντας τη χρήσιμη οθόνη LCD που εμφανίζει την υπολειπόμενη φόρτιση.

Με αυτό, το Krisdonia 60000mAh AC Power Bank είναι λίγο υπερβολικό αν το χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για το Steam Deck. Χρησιμοποιείται καλύτερα στα χέρια κάποιου που ταξιδεύει συχνά και χρειάζεται πολλές συσκευές να φορτιστούν ταυτόχρονα, δεδομένου ότι έχει τέσσερις επιλογές για την τροφοδοσία συσκευών.

Krisdonia 60000mAh AC Power Bank

Μεγαλύτερη χωρητικότητα

Με τόση χωρητικότητα, το Steam Deck σας μπορεί επίσης να έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας όλη την ημέρα. Η θύρα τύπου C 20W συνδυάζεται τέλεια με τη συσκευή χειρός Valve, επιτρέποντας στο Steam Deck να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πλεονεκτήματα

  • Χωρητικότητα 60.000 mAh
  • Μπορεί να φορτίσει πλήρως το Steam Deck πολλές φορές
  • Εξαιρετικός σύντροφος για ταξίδια

Anker

Το Anker PowerCore III Elite είναι ένα αξιοσέβαστο power bank που βάζει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα πάνω από όλα. Έχει μέγιστη χωρητικότητα 25.600 mAh, η οποία είναι υπεραρκετή για την πλήρη φόρτιση του Steam Deck πολλές φορές.

Αλλά είναι ο τρόπος με τον οποίο το Anker PowerCore III Elite προσφέρει τη δύναμη που το κάνει γρήγορο και αποτελεσματικό. Προσαρμόζει αυτόματα τη μέγιστη κατανομή ισχύος του ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τη συσκευή στην οποία είναι συνδεδεμένη — σε αυτήν την περίπτωση, 45 W για να ταιριάζει με τον αρχικό φορτιστή του Steam Deck. Και αν χρειαστεί να φορτίσετε μια διαφορετική συσκευή με λίγο, θα έχετε γρήγορη φόρτιση έως και 60 W, μαζί με μια λειτουργία Trickle-Charge για συσκευές χαμηλότερης κατανάλωσης, όπως έξυπνα ρολόγια ή ακουστικά.

  Λήψη Steam αργή; Δείτε τι πρέπει να κάνετε για καλύτερη ταχύτητα λήψης Steam

Το Anker PowerCore III Elite αξιοποιεί στο έπακρο το πλαστικό περίβλημά του. Αντί να επιλέξετε ένα ομαλό, χωρίς χαρακτηριστικά εξωτερικό, το power bank έχει μια ωραία ανάγλυφη επιφάνεια, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο το κράτημα και την αποφυγή τυχαίων πτώσεων. Έρχεται επίσης με μια βολική τσάντα ταξιδιού για εύκολη μεταφορά.

Anker PowerCore III Elite

Ταχύτερη Φόρτιση

Η τράπεζα τροφοδοσίας PowerCore III Elite της Anker μπορεί να μην έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα εκεί έξω, αλλά λάμπει στην έξυπνη κατανομή ισχύος και στον ανθεκτικό σχεδιασμό της. Εάν χρειάζεστε ρεύμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αυτή είναι η επιλογή σας.

Πλεονεκτήματα

  • Επαναφορτίζεται σε λιγότερο από δύο ώρες
  • Προσαρμόζει αυτόματα την τάση ώστε να ταιριάζει με τη συσκευή
  • Όχι πολύ μεγαλύτερο από ένα smartphone

Μειονεκτήματα

  • Φτηνή τσάντα ταξιδιού με κορδόνια περίσφιξης

Καλύτερο Power Bank για πολλαπλές συσκευές: Crave PowerPack

Εκλιπαρώ

Το Crave PowerPack είναι μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας που, με πλήρη φόρτιση, παρέχει ισχύ 50.000 mAh σε οποιαδήποτε δεδομένη συσκευή. Στην περίπτωση ενός Steam Deck, θα μπορείτε να φορτίσετε πλήρως τη φορητή συσκευή παιχνιδιού πολλές φορές πριν αδειάσετε εντελώς το power bank. Και με τόση χωρητικότητα, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να φορτίσετε το smartphone σας και άλλες συσκευές.

Το να διατηρείτε το υλικό ασφαλές μέσα είναι ένα σκληρό πλαστικό περίβλημα που είναι αρκετά ανθεκτικό. το Crave PowerPack έχει τη δύναμη να αντέχει σε μερικά χτυπήματα και πτώσεις χωρίς να καταστρέφει τα εσωτερικά ηλεκτρονικά. Ωστόσο, είναι πολύ μεγάλο και ογκώδες για να το μεταφέρετε με το χέρι, επομένως καλύτερα να αποφύγετε το θέμα εντελώς αποθηκεύοντάς το στην θήκη ταξιδιού που περιλαμβάνεται για φύλαξη.

Το Crave PowerPack διαθέτει συνολικά τέσσερις θύρες USB για τη φόρτιση του Steam Deck σας ή, εναλλακτικά, για την επαναφόρτιση τεσσάρων συσκευών ταυτόχρονα, κάτι που σίγουρα είναι χρήσιμο κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού ή διακοπής ρεύματος. Διαθέτει επίσης μια χρήσιμη ένδειξη LED για να εμφανίζει την υπολειπόμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Λαχταρήστε το PowerPack

Το καλύτερο για πολλαπλές συσκευές

Το Crave PowerPack μπορεί να φορτίσει το Steam Deck σας πολλές φορές πριν εξαντληθεί. Εάν χρειάζεται να φορτίσετε το smartphone ή τα αξεσουάρ σας μαζί με το Steam Deck, το PowerPack έχει τέσσερις συνολικά θύρες USB για τρεις επιπλέον συσκευές.

Πλεονεκτήματα

  • Τεράστια χωρητικότητα
  • Μπορεί να φορτίσει το Steam Deck πολλές φορές
  • Εξαιρετική επιλογή για υπαίθριες περιπέτειες και διακοπές ρεύματος

Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχει φόρτιση διέλευσης

FAQ

Ε: Τι σημαίνει μεταβίβαση σε σχέση με power banks;

Η τεχνολογία pass-through είναι απλή: εάν ένα power bank διαθέτει αυτή τη δυνατότητα, μπορεί να φορτίζει συσκευές και να φορτίζεται ταυτόχρονα μέσω πρίζας.

Είναι ένα πολύ βολικό χαρακτηριστικό, για να μην αναφέρουμε απίστευτα αποτελεσματικό. Γιατί να φορτίζετε και τις δύο συσκευές ξεχωριστά όταν μπορείτε να κάνετε και τις δύο; Ωστόσο, δεν διαθέτουν όλα τα power banks τεχνολογία pass-through, οπότε αν αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θα θέλατε να έχετε διαθέσιμο, ελέγξτε πρώτα τις προδιαγραφές του προϊόντος.

Ε: Τι σημαίνει mAh;

Θα παρατηρήσετε γρήγορα ότι όλα τα power banks έχουν έναν αριθμό ακολουθούμενο από «mAh». Αυτό σημαίνει milliampere ώρες, μια μέτρηση που καθορίζει τη μέγιστη χωρητικότητα ενός power bank.

Όταν επιλέγετε μια τράπεζα ισχύος, όσο υψηλότερα τα mAh της, τόσο περισσότερη ενέργεια μπορεί να παρέχει στη συσκευή πριν εξαντληθεί. Στη συνέχεια, το power bank πρέπει να επαναφορτιστεί για να μπορέσει να λειτουργήσει ξανά.

Ε: Πόσο διαρκεί η μπαταρία του Steam Deck;

Το αρχικό Steam Deck θα σας εξοικονομήσει περίπου δύο έως οκτώ ώρες μπαταρίας, ενώ το Steam Deck OLED φτάνει μεταξύ τριών και 12 ωρών. Λάβετε υπόψη ότι θα διαφέρει πολύ ανάλογα με το παιχνίδι, καθώς οι τίτλοι με μεγαλύτερη ένταση γραφικών θα εξαντλήσουν το Steam Deck πιο γρήγορα.

Ε: Γιατί η μπαταρία του Steam Deck OLED Edition διαρκεί περισσότερο;

Με απλά λόγια: το Steam Deck OLED είναι πολύ πιο αποδοτικό στα 50Whr σε αντίθεση με την μπαταρία 40Whr του αρχικού μοντέλου.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα power bank με το Steam Deck μου;

Φυσικά! Όταν ψάχνετε για power bank, βεβαιωθείτε ότι η χωρητικότητά του είναι τουλάχιστον 5.313 mAh (η χωρητικότητα του Steam Deck) και ότι παρέχει ισχύ 45 W.

Ε: Είναι εντάξει ένα power bank 65W για το Steam Deck μου; Εάν όχι, τι ισχύ χρειάζομαι;

Ναι, είναι απολύτως εντάξει να χρησιμοποιήσετε μια τράπεζα ισχύος 65 W για το Steam Deck ή το Steam Deck OLED. Ωστόσο, έχετε κατά νου το Steam Deck σας δεν θα φορτίζει γρηγορότερα επειδή μπορεί να εκμεταλλευτεί μόνο τα 45W.

Ε: Τι τύπο καλωδίου χρειάζομαι για να φορτίσω το Steam Deck μου;

Είτε έχετε το αρχικό Steam Deck είτε το Steam Deck OLED, θα χρειαστείτε ένα καλώδιο USB-C για να φορτίσετε τις συσκευές.