Εναλλαγή προφίλ βάσει ενεργοποίησης για ήχο, οθόνη, WiFi και άλλα [Android]

Τα προφίλ ήχου και WiFi πρέπει να αλλάξουν ανάλογα με το πού βρισκόμαστε. Και τα δύο αλλάζουν τόσο συχνά που δεν χρησιμοποιούνται πολύπλοκες εφαρμογές αυτοματοποίησης όπως το Tasker και, αντί αυτού, αναζητούνται, βρίσκονται και χρησιμοποιούνται εφαρμογές που είναι αφιερωμένες στη διαχείριση του ήχου και των προφίλ WiFi. SwiP – Το ProfileSwitcher είναι ένα Android που δεν διαχειρίζεται μόνο τον ήχο και τα προφίλ WiFi, αλλά σας προσφέρει ένα σύνολο άλλων επιλογών για την κατάσταση του διακόπτη Bluetooth, τη φωτεινότητα, τη διάρκεια του χρόνου λήξης εμφάνισης και πολλά άλλα. Κάθε προφίλ συνοδεύεται από σκανδαλισμούς που μπορούν να βασίζονται σε τοποθεσία, βάσει χρόνου, φόρτισης μπαταρίας ή κατάστασης ή να ενεργοποιούνται από μια υποδοχή ακουστικών που είναι συνδεδεμένη.

  Η δημοφιλής εφαρμογή μεταφοράς αρχείων Android Pushbullet έρχεται στο iPhone

SwiP – Το ProfileSwitcher δεν απαιτεί συσκευή με root, ωστόσο, εάν η συσκευή σας είναι όντως ριζωμένη, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές. Δοκιμάσαμε το SwiP – ProfileSwitcher σε ένα Nexus 5 με ρίζες, επομένως, εκτός και αν το τηλέφωνο/ταμπλέτα σας είναι root, ενδέχεται να μην βλέπετε όλες τις επιλογές που εμφανίζονται στα στιγμιότυπα οθόνης.

Η εφαρμογή συνοδεύεται από τρία προφίλ που έχουν προστεθεί και διαμορφωθεί από προεπιλογή. Αυτά είναι η Προεπιλογή, το Σπίτι και η Συνάντηση με τη συνάντηση που είναι η λιγότερο ενοχλητική/ντροπιαστική εάν βρεθείτε σε μια σημαντική επαγγελματική συγκέντρωση που περιβάλλεται από συνομηλίκους σας. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα προφίλ για να ταιριάζουν σε άλλες καταστάσεις πατώντας το κουμπί συν στο επάνω μέρος με επιλεγμένη την καρτέλα Προφίλ και να εκχωρήσετε τιμές για διαφορετικές ηχητικές ειδοποιήσεις, λειτουργίες συνδεσιμότητας και διακόπτες ραδιοφώνου και την οθόνη.

  Πώς να δείτε τις κολλώδεις σημειώσεις των Windows 10 στον Ιστό και στο Android

Σύρετε στην καρτέλα Triggers που είναι κενή. Προσθέστε ένα και αντιστοιχίστε το σε οποιοδήποτε από τα υπάρχοντα προφίλ. Για να αντιστοιχίσετε ένα έναυσμα σε ένα προφίλ, πρέπει πρώτα να δημιουργηθεί το προφίλ. Ορίστε τις παραμέτρους ενεργοποίησης για προτεραιότητα, τοποθεσία, ώρα, κατάσταση μπαταρίας και κατάσταση ακουστικών. Όταν πληρούνται όλες οι συνθήκες μιας σκανδάλης, θα ενεργοποιήσει το σχετικό προφίλ.

Για να ενεργοποιήσετε την άδεια root για το SwiP – ProfileSwitcher, μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και ενεργοποιήστε την πρόσβαση Root. Μπορείτε να αλλάξετε το θέμα και τη γλώσσα εδώ, αλλά η Μόνιμη Ειδοποίηση είναι η πραγματικά προσεγμένη λειτουργία που πρέπει να δώσετε προσοχή. Σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα πανταχού παρόν εικονίδιο στην περιοχή ειδοποιήσεων, πατώντας το οποίο εμφανίζει μια λίστα με όλα τα προστιθέμενα προφίλ ως HUD στην οθόνη σας, ώστε να μπορείτε γρήγορα να μεταβείτε σε άλλο.

  Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Recovery & AROMA στο Android

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν πολύ πιο ισχυρές και προσαρμόσιμες εφαρμογές, αλλά το SwiP – ProfileSwitcher είναι μια απλή λύση για όποιον δεν έχει χρόνο να διαβάσει ένα εγχειρίδιο ή την υπομονή να δημιουργήσει ένα προφίλ ακολουθώντας μια περίπλοκη λίστα ελέγχου ή για όποιος μπορεί να μην έχει ριζωμένη συσκευή. SwiP – Το ProfileSwitcher έχει προσεγμένο σχεδιασμό και είναι χωρίς διαφημίσεις.

Εγκαταστήστε το SwiP – ProfileSwitcher από το Google Play Store