Η Microsoft έχει ενημερώσει το Copilot: Δείτε τι νέο υπάρχει

Βασικά Takeaways

  • Η ενημέρωση του Copilot εισάγει μια απλοποιημένη εμφάνιση και αίσθηση με νέες προτροπές καρουζέλ για έργα DIY και δημιουργική έμπνευση.
  • Ένα νέο μοντέλο Deucalion έχει ρυθμιστεί με ακρίβεια για να παράγει πιο εις βάθος, καλά ερευνημένες πληροφορίες όταν το Copilot έχει ρυθμιστεί σε Balanced mode.
  • Τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιεσδήποτε εικόνες δημιουργεί το Copilot παίζοντας με διαφορετικά στυλ.
  • Για πιο εξατομικευμένες συνομιλίες, υπάρχουν προσαρμοσμένα bots Copilot που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Η Microsoft προωθεί το εργαλείο της Copilot AI περισσότερο από ποτέ, και ως μέρος αυτού, προσθέτει συχνά νέες δυνατότητες και βελτιώνει τις υπάρχουσες. Στις αρχές Φεβρουαρίου 2024, η Microsoft παρουσίασε ένα σωρό νέες δυνατότητες Copilot, συμπεριλαμβανομένων προτεινόμενων μηνυμάτων, επεξεργασίας εικόνας και άλλων, και έτσι μπορείτε να αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε τώρα.

Μια απλοποιημένη ματιά, περισσότερα προτεινόμενα μηνύματα

Όταν επισκέπτεστε το Copilot, θα παρατηρήσετε ένα νέο διασκεδαστικό καρουζέλ με προτεινόμενα μηνύματα. Αυτές οι προτροπές είναι εκεί για να σας εμπνεύσουν και να επιδείξουν τη δύναμη του Copilot.

Για παράδειγμα, μπορεί να συναντήσετε μια προτροπή που σας ωθεί να εξερευνήσετε τον κόσμο των χειροποίητων επίπλων για ένα άνετο διαμέρισμα. Ή ίσως μια προτροπή που κεντρίζει την περιέργειά σας με μια υποθετική αντιπαράθεση μεταξύ μιας αρκούδας και ενός λιονταριού.

  Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος "0xC1900101" και να επανέλθετε στην πορεία

Έτσι, εάν αναζητάτε έμπνευση για έργα DIY, πειράματα σκέψης ή απλώς κάτι διασκεδαστικό για να ρέουν οι δημιουργικοί σας χυμοί, θα πρέπει να υπάρχει μια προτροπή που θα τραβήξει την προσοχή σας.

Αναβάθμιση Deucalion για ισορροπημένη λειτουργία

Η Microsoft παρουσίασε ένα αναβαθμισμένο μοντέλο για την ισορροπημένη λειτουργία Copilot που ονομάζεται Deucalion. Όπως κοινοποίησε ο Jordi Ribas στο X, αυτό το βελτιωμένο μοντέλο παρέχει βελτιώσεις κατά τη χρήση της πιο συντηρητικής ρύθμισης Balanced.

Οι πρώτες αναφορές υποδεικνύουν ότι το Deucalion παράγει ενδελεχές και καλά ερευνημένο περιεχόμενο ως απάντηση σε προτροπές.

Βελτιωμένες δυνατότητες δημιουργίας εικόνας

Η Microsoft ενημέρωσε επίσης το Copilot με μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε εικόνες που δημιουργούνται με το DALL-E 3 μέσα στο Copilot χωρίς να φύγετε από την καρτέλα ή να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε εκπληκτικές εικόνες στο Copilot:

  • Μόλις το Copilot δημιουργήσει εικόνες από την προτροπή σας, επιλέξτε αυτή που σας αρέσει περισσότερο.
  • Κάτω από την εικόνα υπάρχει μια κάτω γραμμή με διαφορετικές επιλογές στυλ. Αυτές οι επιλογές βασίζονται σε δημοφιλή κινήματα τέχνης, όπως Pixel art, Watercolor, Block print, Steampunk και άλλα.
  • Κάντε κλικ για να επιλέξετε ένα νέο στυλ και το Microsoft Designer θα τροποποιήσει την εικόνα σας με το επιλεγμένο στυλ. Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα αμέσως και να το συγκρίνετε με την αρχική εικόνα.
  • Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε συγκεκριμένα μέρη της εικόνας. Με το ποντίκι σας, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω και κάντε κλικ για να περιγράψετε περιοχές (με μωβ) όπως στοιχεία στο κύριο θέμα, στο φόντο κ.λπ.
  • Τώρα θα δείτε τις επιλογές Color pop και Blur background κάτω από την εικόνα.
  • Το Color pop θα κάνει το επιλεγμένο τμήμα να ξεχωρίζει αποκορεσίζοντας την υπόλοιπη εικόνα.
  • Το θάμπωμα φόντου θα θολώσει το φόντο της εικόνας, δημιουργώντας ένα μικρό βάθος πεδίου.
  •   10 πλατφόρμες Blockchain Naming Service (BNS) για να αποκτήσετε το όνομα τομέα σας Blockchain

    Μόλις είστε ευχαριστημένοι με την επεξεργασμένη εικόνα σας, μπορείτε να αντιγράψετε, να κατεβάσετε ή να αποκτήσετε έναν σύνδεσμο προς την εικόνα με δυνατότητα κοινής χρήσης.

    Προσαρμοσμένα GPT Copilot

    Τα Copilot GPT είναι προσαρμοσμένα GPT που σας επιτρέπουν να έχετε πιο εξατομικευμένες συνομιλίες προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένα θέματα. Τη στιγμή της σύνταξης, υπάρχουν τρεις με τους οποίους μπορείτε να συνομιλήσετε δωρεάν: το Vacation Planner για να μιλήσετε για ταξίδια, το Cooking Assistant για ιδέες συνταγών και έναν Fitness Trainer που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους άσκησής σας. Είναι δωρεάν για χρήση σε Copilot και Copilot Pro, είτε βρίσκεστε σε επιτραπέζιο υπολογιστή είτε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

    Θα επικεντρωθούμε στην έκδοση της εφαρμογής για κινητά εδώ:

      15 καλύτερα εργαλεία για να δημιουργήσετε υπέροχες παρουσιάσεις στο Διαδίκτυο
  • Για να ξεκινήσετε μια συνομιλία με ένα Copilot GPT, πατήστε στις τρεις κάθετες γραμμές στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε τυχόν προκαθορισμένα GPT διαθέσιμα στην εφαρμογή Copilot. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πάμε με τον Fitness Trainer.
  • Μόλις ανοίξει η συνομιλία Fitness Trainer, θα δείτε μερικές προτεινόμενες ιδέες για να ξεκινήσετε.
  • Εναλλακτικά, πείτε στο Copilot για τους στόχους σας για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση με δικά σας λόγια. Στη συνέχεια, θα σας κάνει κάποιες ερωτήσεις για να προσαρμόσετε τις προτάσεις. Για παράδειγμα, πείτε στο Copilot ότι θέλετε να χάσετε βάρος ή να κερδίσετε μυ. Θα σας ρωτήσει για το τρέχον επίπεδο φυσικής σας κατάστασης, πόσο συχνά ασκείστε, ποιος εξοπλισμός μπορείτε να έχετε πρόσβαση, το στυλ προπόνησής σας και τέτοια πράγματα.
  • Με βάση τις απαντήσεις σας, θα δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο προπόνησης που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορεί επίσης να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη φυσική κατάσταση και τη διατροφή και να παρέχει μερικές συμβουλές και κίνητρα για την υγεία.
  • Τα άλλα προσαρμοσμένα GPT (Vacation Planner και Cooking Assistant) λειτουργούν παρόμοια για τα θέματά τους. Απλώς συνομιλήστε μαζί τους για τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας και θα δημιουργήσουν εξατομικευμένες προτάσεις.

    Είτε αναζητάτε έμπνευση για τη συγγραφή, καλύτερα ισορροπημένες αποκρίσεις, ευκολότερη επεξεργασία εικόνων που δημιουργείται από AI ή εξατομικευμένους βοηθούς για συγκεκριμένα θέματα, αυτή η ενημέρωση στοχεύει να κάνει το Copilot έναν ακόμα πιο ευέλικτο βοηθό.