Η καλύτερη πύλη για απρόσκοπτες συναλλαγές κρυπτογράφησης

Το Uphold βοηθά στην απλοποίηση των συναλλαγών κρυπτογράφησης όπως ποτέ άλλοτε. Ας εξερευνήσουμε περισσότερα για αυτήν την πλατφόρμα.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ 1.800 εκατομμύρια δολάρια από το 2022 έως το 2027. Με αυτήν την αύξηση του μεγέθους της αγοράς, εκατοντάδες νέες πλατφόρμες και ανταλλαγές εμφανίζονται στον χώρο των κρυπτογράφησης.

Επομένως, είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια πλατφόρμα που προσφέρει:

✅Υψηλή ασφάλεια

✅ Γρήγορες συναλλαγές

✅ Χαμηλές χρεώσεις

✅Πολλαπλή υποστήριξη κρυπτογράφησης

✅ Προηγμένες επιλογές συναλλαγών

✅ Ενεργή υποστήριξη πελατών

✅ Παγκόσμια εξυπηρέτηση

Το Uphold είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των χρηστών κρυπτογράφησης. Ας μάθουμε περισσότερα για αυτήν την πλατφόρμα. Μείνετε συντονισμένοι!

Τι είναι το Uphold;

Στηρίζω είναι μια πλατφόρμα ψηφιακών χρημάτων που προσφέρει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για πολλαπλά περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτονομισμάτων. Επιπλέον, μπορείτε να αρχίσετε να καταθέτετε σε αυτήν την πλατφόρμα για ένα δολάριο ΗΠΑ ή λίβρα.

Από την έναρξή του το 2015, η Uphold έχει συναλλαγές αξίας άνω των 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές μεταξύ δύο διαφορετικών περιουσιακών στοιχείων χρησιμοποιώντας τους τρόπους πληρωμής που προτιμάτε.

Το Uphold υποστηρίζει επίσης διάφορους τρόπους πληρωμής για την κατάθεση του χρήματός σας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε επιλογές όπως τραπεζικά εμβάσματα, πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, ιδιωτικά πορτοφόλια ή τραπεζικούς λογαριασμούς ΗΠΑ.

Τώρα ας εξερευνήσουμε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του Uphold.

Σημαντικές προδιαγραφές του Uphold

#1. Υποστήριξη κρυπτονομισμάτων

Το Uphold σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε συναλλαγές με περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα με συνδεσιμότητα τραπεζών. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα για να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να ανταλλάξετε stablecoins, meme coins και άλλα αναδυόμενα crypto tokens.

Εάν είστε νέος στις συναλλαγές ή τις επενδύσεις, μπορείτε να επιλέξετε καθιερωμένα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin (BTC) ή το Ethereum (ETH). Αντίθετα, οι έμπειροι μπορούν να επιλέξουν πιο ευμετάβλητα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης.

Οι κύριες προσφορές Uphold μάρκες περιλαμβάνουν:

  • Stablecoins: Tether (USDT), USD Coin (USDC), Euro Coin (EUROC), Dai (DAI) και Gemini Dollar (GUSD).
  • Βοηθητικά Token: Basic Attention Token (BAT), OMG Network (OMG), Moss Carbon Credit (MCO2) και Orchid (OXT).
  • Meme Coins: Dogecoin (DOGE) και Shiba Inu (SHIBA).

#2. Υπηρεσίες Crypto Wallet

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο πορτοφόλι Uphold εάν δεν διαθέτετε αποκλειστικό πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Για να αποκτήσετε αυτό το δωρεάν πορτοφόλι, χρειάζεται μόνο να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε και να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας κρυπτονομίσματα απευθείας στο πορτοφόλι Uphold. Επιπλέον, μπορείτε να μεταφέρετε άμεσα τα κρυπτογράφηση σας σε οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι.

Τι θα λέγατε για τη δημιουργία ανταμοιβών κρυπτογράφησης από τα περιουσιακά σας στοιχεία που είναι αποθηκευμένα στο πορτοφόλι; Σωστά διαβάσατε! Η Uphold προσφέρει επιλογές πονταρίσματος για τα κρυπτονομίσματα σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή πονταρίσματος για δημοφιλείς κρυπτογράφους όπως Cosmos (ATOM), Kusama (KSM), Polkadot (DOT), Near Protocol (NEAR) και πολλά άλλα. Ωστόσο, οι ανταμοιβές πονταρίσματος κυμαίνονται από 0,25% έως 16% ετήσια ποσοστιαία απόδοση (APY).

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη δόνηση σε ένα iPhone

Κατά τη στιγμή της γραφής, το Cosmos (ATOM) και το Kusama (KSM) παρέχουν την υψηλότερη ανταμοιβή για τους χρήστες του Uphold. Μπορείτε να ποντάρετε αυτά τα κρυπτονομίσματα για να κερδίσετε ανταμοιβή 16% APY.

Σημείωση: Η δημιουργία του δικού σας πορτοφολιού είναι καλύτερη εάν σκοπεύετε να αποθηκεύσετε μια σημαντική ποσότητα κρυπτογράφησης.

#3. Χαρακτηριστικά ανταλλαγής και συναλλαγών

Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων της Uphold σάς επιτρέπει να διεξάγετε απρόσκοπτες συναλλαγές για υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε τη ζωντανή τιμή της αγοράς και τις χρεώσεις συναλλαγής πριν πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή.

Επιπλέον, η δυνατότητα “Anything To Anything” βοηθά τις συναλλαγές μεταξύ δύο κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin (BTC) σε αντάλλαγμα για νομίσματα fiat όπως Δολάριο ΗΠΑ (USD), Βρετανική Λίρα (GBP), Ευρώ (EUR) και άλλα.

Εάν είστε τακτικός επενδυτής, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τις συναλλαγές σας. Ας υποθέσουμε ότι σας αρέσει να επενδύετε στο Ethereum (ETH) κάθε μήνα. μπορείτε να ορίσετε την προτιμώμενη ημερομηνία και το ποσό της επένδυσής σας στο Uphold.

Οι έμποροι κρυπτογράφησης μπορούν επίσης να υποβάλουν έως και 50 εντολές συναλλαγών χωρίς να κλειδώσουν τα κεφάλαιά τους. Επιπλέον, μπορείτε να διαχειριστείτε το συνολικό χαρτοφυλάκιό σας χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή και τις κινητές συσκευές σας.

#4. Διεπαφή ιστότοπου και εφαρμογής για κινητά

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Uphold είναι η κομψή διεπαφή χρήστη του. Ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή Android της έχει πάνω από 5 εκατομμύρια λήψεις.

Οι έμποροι κρυπτονομισμάτων μπορούν να αγοράζουν και να πουλούν κρυπτονομίσματα από τους ιστότοπούς τους. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές για κινητά που είναι διαθέσιμες στο Google Play και το App Store.

Επιπλέον, η Uphold έχει αναπτύξει τις εφαρμογές με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθά τους αρχάριους από τον χώρο της κρυπτογράφησης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά μόνο αγγίγματα στην οθόνη σας.

#5. Ασφάλεια και Κανονισμοί

Το Uphold επαληθεύει την ταυτότητα του χρήστη για την αποτροπή παράνομων δραστηριοτήτων όπως η καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η καταπολέμηση της δωροδοκίας, η καταπολέμηση της διαφθοράς και άλλα. Ωστόσο, η διαδικασία επαλήθευσης διαφέρει ανάλογα με τις κυβερνητικές πολιτικές της συγκεκριμένης χώρας.

Το Uphold ελέγχεται από την FinCen και την FCA στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, αντίστοιχα. Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα είναι επίσημα εγγεγραμμένη στο FINTRAC στον Καναδά.

Κατά τη μετάβαση στην ασφάλεια, μπορείτε να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA). Επιπλέον, διαθέτουν σύστημα παρακολούθησης ασφαλείας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για τον εντοπισμό και την απόκριση σε πιθανές απειλές.

Επίσης, το Uphold χρησιμοποιεί μεθόδους κρυπτογράφησης υψηλής τεχνολογίας για την προστασία των κρυπτονομισμάτων των χρηστών. Επιπλέον, πραγματοποιούν τακτικές δοκιμές και ελέγχους για να διασφαλίσουν ασφάλεια κορυφαίας κατηγορίας.

#6. Παγκόσμια προσβασιμότητα και υποστήριξη πελατών

Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, η Uphold παρέχει τις υπηρεσίες της σε περισσότερες από 180 χώρες. Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε χρήστες από σχεδόν όλες τις χώρες της Βόρειας Αμερικής, της Νότιας Αμερικής και της Ευρώπης.

Η λίστα των υποστηριζόμενων χωρών αλλάζει συχνά με βάση τους κυβερνητικούς κανόνες και κανονισμούς. Για παράδειγμα, η Uphold δεν προσφέρει υπηρεσίες σε χώρες όπως η Ανγκουίλα, το Τσαντ, τα Φίτζι, ο Μαυρίκιος κ.λπ.

Τι γίνεται αν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη χρήση του λογαριασμού σας στο Uphold; Μην ανησυχείς. μπορείτε να “υποβάλετε αίτημα” από τον ιστότοπο ή την εφαρμογή τους.

  6 Διορθώσεις για τον τοπικό εκτυπωτή που δεν εμφανίζεται στην απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας

Για να αναφέρετε ένα πρόβλημα, πρέπει να δώσετε την καταχωρημένη διεύθυνση email σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε το πρόβλημά σας και περιγράψτε το με λίγες προτάσεις. Τέλος, ανεβάστε συνημμένα εάν είναι διαθέσιμα και υποβάλετε το αίτημά σας.

Ο αντιπρόσωπος Uphold χρειάζεται περίπου 24 ώρες για να απαντήσει στο αίτημά σας. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώσετε το αίτημά σας εάν είναι απαραίτητο μέσω email ή ρυθμίσεων Uphold.

#7. Διαφάνεια

Η Uphold δεν δανείζει τα χρήματα των πελατών της. Για αυτόν τον λόγο, τα χρήματα ή τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία είναι πάντα διαθέσιμα όποτε χρειάζεται.

Όλα τα περιουσιακά στοιχεία των χρηστών δεσμεύονται σύμφωνα με τους κυβερνητικούς κανονισμούς. Επιπλέον, τα περιουσιακά στοιχεία και οι υποχρεώσεις ενημερώνονται στον ιστότοπό τους σε πραγματικό χρόνο.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης, διατηρούν καθεστώς αποθεματικού άνω του 100%. Με απλά λόγια, όλα τα περιουσιακά στοιχεία των χρηστών τους είναι πάντα διαθέσιμα για ανάληψη.

Συνολικά, τα συνολικά περιουσιακά στοιχεία που δεσμεύονται ανέρχονται σε περισσότερα από 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Επίσης, η Uphold έχει συνολική συναλλαγή κοντά στα 120 εκατομμύρια. Εντυπωσιακό, σωστά;

#8. Τέλη και Τιμολόγηση

Διατηρήστε τις χρεώσεις για την ανάληψη, την κατάθεση και τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σας. Επίσης, οι χρεώσεις τους εξαρτώνται από τις χρεώσεις του δικτύου blockchain, τις περιφερειακές χρεώσεις πληρωμών, τις κανονιστικές χρεώσεις κ.λπ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε περισσότερο.

Για παράδειγμα, η προμήθεια κατάθεσης κρυπτονομισμάτων είναι μηδενική για τις ΗΠΑ και τις περιοχές τους. Ταυτόχρονα, το τέλος ανάληψης ποικίλλει ανάλογα με το τέλος δικτύου της κρυπτογράφησης.

Μπορείτε πάντα να δείτε την τελική τιμή πριν ολοκληρώσετε μια συναλλαγή. Επιπλέον, το Uphold εμφανίζει πάντα τη συνολική αξία συναλλαγών στην προεπισκόπηση συναλλαγών του.

Αυτή η πλατφόρμα δεν χρεώνει τέλη για το άνοιγμα πορτοφολιού και λογαριασμού. Επιπλέον, μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας δωρεάν χρησιμοποιώντας Bitcoin, τραπεζικό λογαριασμό ή άλλους λογαριασμούς Uphold.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Uphold

Πλεονεκτήματα:

  • Πολλαπλά περιουσιακά στοιχεία προς διαπραγμάτευση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Uphold για να αγοράσετε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat ή πολύτιμα μέταλλα.
  • Πολλαπλές επιλογές χρηματοδότησης: Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να χρηματοδοτείτε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τραπεζικά εμβάσματα, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, κρυπτογραφικά πορτοφόλια και πολλά άλλα.
  • Διαφανής δομή χρέωσης: Εδώ, μπορείτε να ελέγξετε εκ των προτέρων την αξία του εμπορίου κρυπτονομισμάτων σας, συμπεριλαμβανομένων των τελών.
  • Γρήγορο άνοιγμα λογαριασμού: Αφού έχετε τα απαιτούμενα έγγραφα, μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό Uphold μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Λειτουργία πονταρίσματος: Μπορείτε να ποντάρετε τα κρυπτονομίσματα σας για να δημιουργήσετε ανταμοιβές σε μάρκες κρυπτογράφησης.
  • Χαμηλή ελάχιστη κατάθεση: Μπορείτε να αρχίσετε να καταθέτετε από $1 στον λογαριασμό σας στο Uphold.
  • Διαφάνεια: Όλες οι λεπτομέρειες των στοιχείων ενεργητικού είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα τους 24/7.

Μειονεκτήματα:

  • Χωρίς μόχλευση συναλλαγών: Η ανοχή σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε συναλλαγές μόνο για το διαθέσιμο ποσό στον λογαριασμό σας. Σε αντίθεση με άλλες ανταλλαγές, δεν θα έχετε καμία μόχλευση ή περιθώριο εδώ.
  • Περιορισμένα χαρακτηριστικά γραφήματος: Το διάγραμμα Crypto που διατίθεται σε αυτήν την πλατφόρμα είναι βασικό. Εάν είστε έμπορος, αυτό το γράφημα θα σας απογοητεύσει.
  • Περιορισμένα κρυπτονομίσματα: 250 περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων είναι μικρότερος αριθμός σε σύγκριση με περισσότερα από 23.000 κρυπτονομίσματα που είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Σας ενοχλούν τα μειονεκτήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω; Μην ανησυχείς. έχουμε επιλέξει ορισμένα υποκατάστατα για το Uphold. Μείνετε μαζί!

  Πώς να δημιουργήσετε Memojis στο iPhone 13

Κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις για την υποστήριξη

Ψάχνετε για άλλες πλατφόρμες παρόμοιες με το Uphold; Αν ναι, θα προτείνουμε μερικές καλές εναλλακτικές.

#1. Bittrex Global

Bittrex Global είναι ένα ασφαλές χρηματιστήριο περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει 350+ αγορές κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως. Επιπλέον, αυτή η ανταλλαγή παρέχει τις υπηρεσίες της σε περισσότερες από 150 χώρες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων για να ανταλλάξετε Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) και άλλα 250+ κρυπτονομίσματα. Επίσης, προστατεύουν τα περιουσιακά σας στοιχεία με τη βοήθεια ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και πολλαπλών επιπέδων προστασίας.

Επιπλέον, παρέχουν ενσωματωμένα API βασισμένα σε συναλλαγές για χρήστες κινητών. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή της Bittrex Global από το Google Play ή το App Store.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε αστραπιαίες συναλλαγές κρυπτογράφησης από τον υπολογιστή ή τις κινητές συσκευές σας. Επίσης, μπορείτε να αναλύσετε κρυπτογράφηση με τη βοήθεια προηγμένων διαγραμμάτων και εργαλείων παρακολούθησης τιμών.

#2. Αλλαγή

Αλλαγή είναι μια πελατοκεντρική ανταλλαγή κρυπτογράφησης με πάνω από 2 εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες. Επιπλέον, αυτή η ανταλλαγή προσφέρει 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών για την επίλυση όλων των προβλημάτων των χρηστών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ανταλλακτήριο για να αγοράσετε, να πουλήσετε και να ανταλλάξετε 500+ περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης σε 20 πλατφόρμες συναλλαγών. Επιπλέον, η Changelly συνεργάζεται με εξέχοντα ονόματα όπως Binance, Exodus, Trezor και πολλά άλλα.

Αυτή η ανταλλαγή δεν χρεώνει κρυφές χρεώσεις ή χρεώσεις. Ωστόσο, πρέπει να πληρώσετε μια προμήθεια 0,25% και τα τέλη δικτύου blockchain.

Η Changelly διαθέτει την εφαρμογή της για κινητά για χρήστες Android και iOS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή τους για συναλλαγές υψηλής ταχύτητας με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες ασφαλείας.

#3. Coinmama

Το Coinmama, το οποίο ιδρύθηκε το 2013, είναι ένα φιλικό προς το χρήστη ανταλλαγή κρυπτογράφησης που υποστηρίζει πολλαπλούς τρόπους πληρωμής. Μπορείτε να αγοράσετε το αγαπημένο σας κρυπτονόμισμα χρησιμοποιώντας χρεωστική, πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αγοράσετε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας δημοφιλή νομίσματα fiat όπως USD, CAD, GBP, EUR ή AUD. Επιπλέον, αυτό το χρηματιστήριο παρέχει τις υπηρεσίες του σε 200 χώρες.

Η Coinmama αύξησε επίσης το όριο δαπανών για παραγγελίες αγοράς. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τραπεζικό έμβασμα SWIFT για να αγοράσετε κρυπτονομίσματα αξίας 30.000 $ τη φορά.

Τέλος, αυτή η ανταλλαγή σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία στο πορτοφόλι που προτιμάτε. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε πορτοφόλια χαρτιού, υλικού ή λογισμικού ανάλογα.

#4. Gate.io

Με περισσότερους από 13 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, Gate.io είναι ένα από τα 10 κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης. Επιπλέον, αυτό το χρηματιστήριο έχει μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών άνω των 4,95 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό είναι τεράστιο, σωστά;

Τη στιγμή της σύνταξης, αυτή η ανταλλαγή λειτουργεί σε περισσότερες από 220 χώρες. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα τους για να ανταλλάξετε 1.700+ κρυπτονομίσματα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα για εργαλεία που βοηθούν στην ενίσχυση των συναλλαγών σας. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε ειδοποιήσεις τιμών χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές τους για κινητά που είναι διαθέσιμες για συσκευές Android και iOS.

Το Gate.io παρέχει επίσης επιλογές συναλλαγών, όπως διαπραγμάτευση spot, διαπραγμάτευση περιθωρίου, διαπραγμάτευση αντιγράφων και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών τους 24/7.

Τελικές σκέψεις

Η Uphold προσφέρει στους χρήστες της να εμπορεύονται κρυπτονομίσματα με αντάλλαγμα πολλαπλά περιουσιακά στοιχεία. Επιπλέον, η διεπαφή χρήστη τους είναι σχεδιασμένη για αρχάριους και έμπειρους εμπόρους.

Τέλος, δεν υπάρχει τέλεια πλατφόρμα κρυπτογράφησης που να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των χρηστών. Επομένως, το Uphold έχει επίσης μερικά μειονεκτήματα. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τις άλλες εναλλακτικές πλατφόρμες που αναφέρονται παραπάνω.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με τις κάρτες κρυπτογράφησης.