Η κάμερα E1 του Aqara διαθέτει εντυπωσιακές προδιαγραφές και το HomeKit Secure Video της Apple

Βασικά Takeaways

  • Η κάμερα Aqara E1 προσφέρει ανάλυση 2K, νυχτερινή όραση και αμφίδρομη επικοινωνία, καθιστώντας την μια γεμάτη δυνατότητες και οικονομικά προσιτή επιλογή για την ασφάλεια του σπιτιού.
  • Σε αντίθεση με άλλες κάμερες εσωτερικού χώρου, η Aqara Camera E1 παρέχει δωρεάν κρυπτογραφημένο χώρο αποθήκευσης στο cloud και την επιλογή αποθήκευσης βίντεο τοπικά με κάρτα microSD ή συμβατό NAS.
  • Με υποστήριξη για το HomeKit Secure Video και συμβατότητα με το Amazon Alexa, το Google Home και το Apple HomeKit, η κάμερα Aqara E1 είναι μια ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική επιλογή.
  Πώς να αποτρέψετε τους φορείς επίθεσης στο δίκτυό σας;

Οι κάμερες ασφαλείας συνεχίζουν να γίνονται πιο εύχρηστες ως μέρος ενός μεγαλύτερου συστήματος έξυπνου σπιτιού. Και αν ψάχνετε για μια γεμάτη δυνατότητες επιλογή που δεν θα σπάσει τα χρήματα, η Aqara αποκάλυψε μια εξαιρετική επιλογή στο Camera E1.

Κάμερα Aqara’s E1: Ανάλυση 2K και HomeKit Secure Video

Πίστωση εικόνας: Aqara

Η Aqara ανακοίνωσε την Camera E1, μια κάμερα εσωτερικού χώρου με οικονομική τιμή 60 $. Μπορείτε να παραγγείλετε την Aqara Camera E1 από την Amazon.

Όπως περιγράφεται στο Δελτίο τύπου της Aqaraη κάμερα προσφέρει πληθώρα εξαιρετικών λειτουργιών για να παρακολουθείτε το σπίτι σας.

Μαζί με την ανάλυση 2K, η κάμερα μετατόπισης/κλίσης μπορεί να προσφέρει μια ματιά 360 μοιρών στην τοποθεσία με μία μόνο κάμερα. Προσφέρει επίσης νυχτερινή όραση και αμφίδρομη επικοινωνία χρησιμοποιώντας τη συνοδευτική εφαρμογή Aqara.

  8 Πρότυπα και Γεννήτριες Προτάσεων Καλύτερης Αξίας για την Επωνυμία σας

Μπορείτε να λαμβάνετε έξυπνες ειδοποιήσεις που υποβάλλονται σε επεξεργασία στη συσκευή και σας ενημερώνουν πότε εντοπίζεται ένα άτομο. Η εφαρμογή μπορεί να φιλτράρει αυτόματα τα συμβάντα κίνησης και μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε την εγγραφή ή να ενεργοποιήσετε έναν αυτοματισμό όταν εντοπιστεί ένα άτομο.

Σε αντίθεση με άλλες κάμερες εσωτερικού χώρου, υπάρχουν πολλοί τρόποι αποθήκευσης βίντεο χωρίς να πληρώσετε επιπλέον για μια συνδρομή. Παρέχεται δωρεάν είκοσι τέσσερις ώρες κρυπτογραφημένης αποθήκευσης στο cloud. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε έως και 512 GB βίντεο τοπικά με την υποδοχή κάρτας microSD της κάμερας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για βίντεο που είναι αποθηκευμένα τοπικά σε συμβατό NAS.

Μια αυτοματοποιημένη λειτουργία απορρήτου θα περιστρέψει τον φακό και θα απενεργοποιήσει την κάμερα. Η εγγραφή ήχου από το μικρόφωνο μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί χειροκίνητα ή με χρήση αυτοματισμού.

  9 καλύτεροι δημιουργοί σανίδων διάθεσης για να αντανακλούν ιδέες και σκέψεις

Κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο με το HomeKit Secure Video της Apple

Πίστωση εικόνας: Aqara

Η κάμερα E1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Amazon Alexa, το Google Home και το Apple HomeKit. Υπάρχει όμως ένα ωραίο προνόμιο για τους θαυμαστές της Apple—υποστήριξη για το HomeKit Secure Video.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα του HomeKit Secure Video. Τα πλάνα είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο και χρησιμοποιούν τον υπάρχοντα χώρο αποθήκευσης iCloud+. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις και ακόμη και να επωφεληθείτε από την αναγνώριση προσώπου για να δείξετε ακριβώς ποιον βλέπει η κάμερα.

Απλά να σημειώσουμε, ένα μειονέκτημα του HomeKit Secure Video είναι ότι υποστηρίζει μόνο ανάλυση 1080p.

Η κάμερα εσωτερικού χώρου της Aqara προσφέρει ηρεμία χαμηλού κόστους

Ανεξάρτητα από την έξυπνη οικιακή πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε, η Aqara Camera E1 παρέχει ένα εξαιρετικό σύνολο λειτουργιών σε ένα φθηνό πακέτο. Η υποστήριξη για το HomeKit Secure Video ξεχωρίζει επίσης για τους χρήστες του Apple HomeKit.