Η ηχώ ταξινομεί τις ειδοποιήσεις κατά τύπο στην οθόνη κλειδαριάς σας και σας τις υπενθυμίζει [Android]

Οι ειδοποιήσεις είναι ένα ουσιαστικό μέρος του Android, αλλά το προεπιλεγμένο σύστημα ειδοποιήσεων της πλατφόρμας μπορεί να είναι ενοχλητικό και απογοητευτικό μερικές φορές, ειδικά όταν σας ρίχνει ένα φορτίο ειδοποιήσεων. Παρόλα αυτά, ποιος θα ήθελε να ειδοποιηθεί αν κάποιος τον ακολουθούσε στο Twitter ή σε έναν παλιό φίλο του άρεσε η ντροπιαστική φωτογραφία τους;. Εδώ έρχεται να σώσει η νέα εφαρμογή Echo Notification Lockscreen. Αυτή η απλή εφαρμογή στοχεύει να αντικαταστήσει την οθόνη κλειδώματος του τηλεφώνου σας με μια πιο λειτουργική, να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις ειδοποιήσεις και να τις χωρίζει ανάλογα με τη σημασία τους για εσάς.

Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το Echo, μπορείτε να ξεκινήσετε τη ρύθμιση των πραγμάτων. Πρώτα και κύρια όμως, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε από την οθόνη «Πρόσβαση ειδοποιήσεων», κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα κατά την πρώτη εκκίνηση της εφαρμογής. απλά πατήστε “Ξεκινήστε” και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το.

  Το Dragon Finga είναι ένα παιχνίδι μάχης Ragdoll Kung-Fu για Android

Το Echo είναι μια εφαρμογή κλειδώματος οθόνης (όπως το λέει λίγο πολύ το όνομα). Αντικαθιστά την οθόνη κλειδώματος της μετοχής σας με μια που τοποθετεί τις ειδοποιήσεις σας μπροστά και στο κέντρο. Η εφαρμογή φέρει ένα γραφικό στοιχείο ρολογιού στο επάνω μέρος μαζί με την ημερομηνία και τη χρήση της μπαταρίας. Η υπόλοιπη περιοχή καταλαμβάνεται από τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις σας όπως εμφανίζονται.

Το Echo τα χωρίζει αυτόματα σε κατάλληλες κεφαλίδες για εσάς. Για παράδειγμα, όλες οι εισερχόμενες αναπάντητες κλήσεις, email και μηνύματα κειμένου βρίσκονται στην ενότητα «Προτεραιότητα». Οι ειδοποιήσεις σχετικά με το Twitter, το Facebook, το LinkedIn κ.λπ. θα εμφανίζονται στην περιοχή «Κοινωνικά», ενώ όλα τα άλλα θα βρίσκονται στην ενότητα «Εργασία» ή «Άλλα». Η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να προσδιορίσετε ποιες ειδοποιήσεις θα πρέπει να εμφανίζονται κάτω από ποιον τύπο κεφαλίδας, κάτι που υποτίθεται ότι είναι το κύριο μειονέκτημά της. Για παράδειγμα, οι ειδοποιήσεις μου στο Facebook, για κάποιο λόγο, εμφανίζονταν αυτόματα στην ενότητα Προτεραιότητα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι’ αυτό.

  Το Persist Βελτιώνει τον έλεγχο έντασης στο Android μέσω προσαρμοσμένων προφίλ

Από τη θετική πλευρά, το Echo έχει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να “Echo” μια ειδοποίηση. Όταν σύρετε μια ειδοποίηση προς τα δεξιά, για παράδειγμα, θα την επαναλάβει, επιτρέποντάς σας να ειδοποιηθείτε ξανά σε μια συγκεκριμένη ώρα (μετά από μία ώρα, πρωί ή αύριο) ή όταν είστε έξω ή όταν συνδέεστε σε ένα καθορισμένο Wi-Fi για το σπίτι και την εργασία.

Μιλώντας για το Wi-Fi, το Echo σάς επιτρέπει επίσης να καθορίσετε τα δίκτυα Wi-Fi του σπιτιού και της εργασίας σας, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί ποιο Wi-Fi χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή. Η εφαρμογή δεν διαθέτει επιλογές προσαρμογής και σας επιτρέπει μόνο να καθορίσετε έναν προσαρμοσμένο κωδικό πρόσβασης.

  Οι καλύτερες εφαρμογές Work From Home για iPhone και Android

Αυτήν τη στιγμή η εφαρμογή βρίσκεται σε δοκιμή alpha, είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play. Μπορείτε να το κατεβάσετε στη συσκευή σας μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Εγκαταστήστε το Echo Notification Lockscreen από το Play Store