Η αφίσα επαφής δεν λειτουργεί στο iPhone; Δοκιμάστε αυτές τις 3 επιδιορθώσεις

Δημιουργήσατε μια διασκεδαστική αφίσα επαφών για τον εαυτό σας, αλλά καμία από τις επαφές σας δεν μπορεί να την δει; Είτε πρόκειται για σφάλμα λογισμικού που εμποδίζει τη λειτουργία της λειτουργίας όπως θα έπρεπε είτε για ένα αθώο λάθος που κάνατε κατά τη δημιουργία της αφίσας σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλύσετε αυτό το ζήτημα γρήγορα.

Εάν δημιουργήσατε πρόσφατα την αφίσα επαφών σας, ενδέχεται να έχετε απενεργοποιήσει κατά λάθος τη δυνατότητα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε την αφίσα σας με τις επαφές σας. Δεν πειράζει—συμβαίνουν λάθη και η ενεργοποίηση της λειτουργίας ξανά θα διαρκέσει μόνο λίγα δευτερόλεπτα! Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο στη συσκευή σας και κατευθυνθείτε στην ενότητα Επαφές από το κάτω μέρος.
  • Πατήστε Η κάρτα μου στην κορυφή της λίστας επαφών σας και μετά πατήστε Φωτογραφία και αφίσα επαφής.
  • Τώρα, ελέγξτε αν είναι ενεργοποιημένη η Κοινή χρήση ονόματος και φωτογραφιών. Αν όχι, ενεργοποιήστε το.
  • Βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση Κοινή χρήση αυτόματα έχει οριστεί σε Επαφές Μόνο.
  •   Πώς να βρείτε μουσικές συναυλίες στην περιοχή σας χρησιμοποιώντας το Shazam

    Εάν κάποιος που γνωρίζετε έχει ρυθμίσει την αφίσα επαφής του και δεν μπορείτε να τη δείτε, απλώς ζητήστε του να ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα και βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη!

    2. Διαγράψτε και δημιουργήστε ξανά την αφίσα επαφής

    Εάν η παραπάνω διόρθωση δεν λειτουργήσει, συνιστούμε να διαγράψετε εντελώς την αφίσα επαφών σας και να δημιουργήσετε μια νέα. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε την τρέχουσα αφίσα επικοινωνίας σας:

      Πώς να ενεργοποιήσετε τη νέα σχεδίαση του Gmail
  • Εκκινήστε την εφαρμογή Τηλέφωνο και μεταβείτε στην κάρτα επαφής σας πατώντας Η κάρτα μου.
  • Πατήστε Επαφή Φωτογραφία & αφίσα και μετά πατήστε το κουμπί Επεξεργασία κάτω από την τρέχουσα αφίσα επαφής σας.
  • Σύρετε προς τα επάνω σε μια αφίσα επαφών και πατήστε το εικονίδιο Κάδος απορριμμάτων. Για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας, πατήστε Διαγραφή.
  • Τέλος, δημιουργήστε και προσαρμόστε μια νέα αφίσα επαφών για εσάς και τις επαφές σας.
  • 3. Απενεργοποιήστε την κοινή χρήση ονόματος και φωτογραφιών και επανεκκινήστε το iPhone σας

    Ίσως ένα σφάλμα λογισμικού να είναι ο ένοχος πίσω από αυτό το ζήτημα. Ευτυχώς, ο απλούστερος τρόπος για να διορθώσετε σφάλματα λογισμικού όπως αυτή είναι η επανεκκίνηση του iPhone σας. Πριν επανεκκινήσετε το iPhone σας, κατευθυνθείτε στο Τηλέφωνο > Η κάρτα μου > Επικοινωνήστε με τη φωτογραφία και την αφίσα και απενεργοποιήστε την Κοινή χρήση ονόματος και φωτογραφιών.

      Η CalypsoAI συγκεντρώνει 23 εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσει μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης και θέματα που ξεπερνούν τις 10 εκατομμύρια εγγραφές

    Είτε χρησιμοποιείτε ένα μοντέλο με εγκοπή ή Dynamic Island ή ένα παλιό iPhone με φυσικό κουμπί Home, η επανεκκίνηση του iPhone σας, ακόμα κι αν τα κουμπιά δεν λειτουργούν, είναι αρκετά απλή. Αφού ενεργοποιήσετε ξανά το iPhone σας, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να ενεργοποιήσετε ξανά το όνομα και την κοινή χρήση φωτογραφιών.

    Ήρθε η ώρα να λάβετε πίσω τις αφίσες των επαφών σας

    Εάν κανένα από τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που αναφέραμε παραπάνω δεν λειτούργησε, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα λόγω σφάλματος iOS. Ευτυχώς, η Apple κυκλοφορεί περιοδικά ενημερώσεις λογισμικού για την επίλυση γνωστών προβλημάτων όπως αυτό. Αν και δεν είναι ιδανικό, συνιστούμε να το περιμένετε μέχρι να είναι διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple για βοήθεια από ειδικούς.