Πώς να ενεργοποιήσετε τη νέα σχεδίαση του Gmail

Το Gmail έχει νέο σχεδιασμό και διατίθεται αργά στους χρήστες. Ο νέος σχεδιασμός φέρνει μαζί του πολλά νέα χαρακτηριστικά, μερικά που είναι διαθέσιμα τώρα και άλλα που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που έχει προστεθεί στη νέα σχεδίαση του Gmail είναι οι Έξυπνες απαντήσεις. Έξυπνες απαντήσεις προστέθηκαν στις εφαρμογές Gmail για iOS και Android στις αρχές του περασμένου έτους. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν ένα κουμπί αναβολής και τις ενέργειες αιώρησης. Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε να κυκλοφορήσει το σχέδιο για τον λογαριασμό σας, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να ενεργοποιήσετε τη νέα σχεδίαση του Gmail.

Η νέα σχεδίαση του Gmail φέρνει πολλές δυνατότητες από τα Εισερχόμενα της Google στο κανονικό Gmail. Η διεπαφή χρήστη έχει νέα εικονίδια και μερικά νέα κουμπιά και έχει περισσότερο χρώμα που διευκολύνει οπτικά τη διαχείριση email, αλλά δεν μοιάζει με τα Εισερχόμενα. Είναι ακόμα Gmail, αλλά οι Έξυπνες απαντήσεις και η αναβολή έχουν μεταφερθεί.

  Πώς να σταματήσετε τη συλλογή δεδομένων τοποθεσίας από το τηλέφωνό σας στους Χάρτες Google

Ενεργοποιήστε τη νέα σχεδίαση του Gmail

Ανοίξτε το Gmail στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του οδοντωτού τροχού επάνω δεξιά, ακριβώς κάτω από τη μικρογραφία της εικόνας του προφίλ σας. Το μενού θα έχει την επιλογή «Δοκιμάστε το νέο Gmail». Κάντε κλικ σε αυτό για να μεταβείτε στη νέα σχεδίαση του Gmail.

Αυτή η επιλογή ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες και για όλους τους λογαριασμούς. Από τους λίγους λογαριασμούς που δοκιμάσαμε αυτό, φαίνεται ότι οι επαγγελματικοί λογαριασμοί Gmail δεν έχουν την επιλογή να συμμετέχουν στη νέα σχεδίαση του Gmail. Οι λογαριασμοί Gmail φαίνεται να το έχουν, αν και δεν είμαστε σίγουροι για το ποιες χώρες θα είναι διαθέσιμη η επιλογή.

  Γιατί οι υπηρεσίες ροής χρεώνουν επιπλέον για HD και 4K;

Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παραποιήσετε την τοποθεσία σας και να δείτε αν αυτό επιβάλλει την εμφάνιση της επιλογής, αλλά η Google μπορεί να την περιορίζει τόσο βάσει λογαριασμού όσο και βάσει τοποθεσίας.

Δεν είναι σαφές πότε η Google θα παρουσιάσει το νέο σχέδιο σε όλους, αλλά μπορεί να χρειαστούν μερικούς μήνες. Ακόμη και με τη νέα σχεδίαση, μερικές από τις λειτουργίες που ανακοινώθηκαν με τη νέα σχεδίαση του Gmail δεν θα κυκλοφορήσουν. Αυτό περιλαμβάνει τη νέα Εμπιστευτική λειτουργία για την αποστολή email και την ώθηση.

Οι νέες δυνατότητες στο Gmail, μόλις κυκλοφορήσουν όλες, θα θέσουν εκτός λειτουργίας ορισμένες επεκτάσεις. Υπάρχουν επεκτάσεις που σας επιτρέπουν να θέσετε σε παύση τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail και η λειτουργία αναβολής και ώθησης θα το κάνει έτσι ώστε να μην είναι πλέον απαραίτητα. Η επέκταση Boomerang για το Gmail εξακολουθεί να μην έχει αντίπαλο ακόμα και με όλες τις νέες δυνατότητες. Φαίνεται ότι το Gmail δεν πιστεύει ότι είναι απαραίτητος ένας εύκολος τρόπος για να προγραμματίσετε την αποστολή email.

  Πώς να επισημάνετε ένα έγγραφο ως τελικό στο MS Word