Η αριθμομηχανή iOS ενδέχεται να μην προσθέτει σωστά αριθμούς

Όταν προσθέτετε ή αφαιρείτε πολλούς αριθμούς, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα να κάνετε λάθος. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή αριθμομηχανής στοκ iOS, οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες. Αν δεν το πιστεύετε, δοκιμάστε να προσθέσετε γρήγορα 1+2+3. Οι πιθανότητες είναι ότι η απάντηση που θα λάβετε είναι 24 που είναι προφανώς λάθος. Αυτό φαίνεται να είναι ένα μακροχρόνιο πρόβλημα με το iOS και ο ένοχος σε αυτήν την περίπτωση είναι περίεργος. κινούμενα σχέδια.

Τα κινούμενα σχέδια είναι αυτά που κάνουν το iOS να φαίνεται τόσο καλό. Συνήθως είναι πολύ ομαλά και δίνουν στο λειτουργικό σύστημα μια πολύ συνεκτική αίσθηση. Καθώς μετακινείστε από τη μια εφαρμογή στην άλλη ή ακόμα και πλοηγείστε μέσα σε μια εφαρμογή, όλα φαίνονται και αισθάνεστε πολύ καλά συνδυασμένα. Λοιπόν, γιατί προκαλεί προβλήματα στην εφαρμογή αριθμομηχανής iOS και γιατί με τη λειτουργία προσθήκης;

  Πώς να μεταδίδετε ζωντανά στο Facebook από iOS και Android

Υπολογιστής iOS

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο με τη συνάρτηση προσθήκης. Αυτός είναι μόνο ένας απλός τρόπος για να το πιάσετε. Όσον αφορά τα κινούμενα σχέδια, αν κοιτάξετε προσεκτικά τα κουμπιά για τις μαθηματικές συναρτήσεις στην εφαρμογή, θα παρατηρήσετε ότι «ανάβουν» όταν τα πατάτε. Αυτό το απλό μικρό εφέ είναι ένα κινούμενο σχέδιο. Καθώς επιβραδύνεται με τα χρόνια με την κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης iOS, η αργή κίνηση αρχίζει να επηρεάζει τη λειτουργία της αριθμομηχανής.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι όταν πατάτε το κουμπί Συν μετά την προσθήκη του 1 και του 2, η εγγραφή και η εκτέλεση της κινούμενης εικόνας διαρκεί τόσο πολύ που το κλειδί προσθήκης δεν έχει καταχωρηθεί καθόλου. Μόνο το 3 είναι εγγεγραμμένο. Ως εκ τούτου, προσθέτετε 1+23 που είναι 24. Τα μαθηματικά είναι σωστά, αλλά ο χρόνος που χρειάζεται η εφαρμογή για να ανταποκριθεί απορρίπτει τα πράγματα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Digital Touch στην εφαρμογή Messages στο iOS 10

Το θέμα με αυτό είναι ότι ένας χρήστης είναι πιο πιθανό να κατηγορήσει τον εαυτό του παρά να πιστέψει ότι κάτι δεν πάει καλά με την εφαρμογή αριθμομηχανής. Ενώ προσθέτουμε ή αφαιρούμε κ.λπ., είναι πιστευτό ότι μπορεί να πατήσουμε λάθος αριθμό ή να ξεχάσουμε να πατήσουμε ένα κλειδί. Ο χρήστης του Reddit ryanpaulfan το δημοσίευσε και αρκετά άτομα που προσπάθησαν να προσθέσουν τους τρεις αριθμούς συνειδητοποίησαν ότι δεν ήταν αυτοί, είναι η εφαρμογή.

Η λύση

Δεν υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα εκτός και αν κάνετε jailbreak στο iPhone σας και απενεργοποιήσετε το animation. Εάν δεν είστε πολύ συνδεδεμένοι με την εφαρμογή αριθμομηχανής μετοχών, μπορείτε απλώς να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή αριθμομηχανής τρίτου κατασκευαστή. Το App Store έχει πολλά από αυτά και θα σας χαλάσει η επιλογή. Το πιο σημαντικό, πιθανότατα θα μπορείτε να βρείτε μια εφαρμογή που κάνει περισσότερα από την εφαρμογή stock, δωρεάν.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη διάταξη πληκτρολογίου με ένα χέρι στο iOS 11

Εάν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε 5 $, μπορείτε πιθανώς να βρείτε μια εφαρμογή αριθμομηχανής που υπερβαίνει κατά πολύ την κανονική λειτουργικότητα της εφαρμογής stock. Εναλλακτικά, εάν πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή stock και δεν θέλετε να κάνετε jailbreak το τηλέφωνό σας για κάτι τόσο μικρό, μπορείτε να πατήσετε τους αριθμούς και τα άλλα πλήκτρα στην εφαρμογή λίγο πιο αργά.