Η ανάκτηση κωδικού πρόσβασης του Excel είναι εύκολη με αυτά τα 8 εργαλεία

Αναρωτιέστε πώς να ανακτήσετε τα αρχεία Excel που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης χωρίς να τα καταστρέψετε; Δοκιμάστε αυτά τα εκπληκτικά γρήγορα εργαλεία για γρήγορη ανάκτηση κωδικού πρόσβασης στο Excel.

Οι περισσότερες πλατφόρμες προσφέρουν τη λειτουργία ανάκτησης του κωδικού πρόσβασής σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης”, αλλά το Excel είναι μια τέτοια πλατφόρμα που αψηφά αυτήν την τάση. Εάν έχετε ορίσει ποτέ κωδικό πρόσβασης για το φύλλο Excel, θα είχατε παρατηρήσει την προειδοποίηση που λέει ότι δεν μπορείτε να ανακτήσετε το αρχείο Excel εάν χάσετε τον κωδικό πρόσβασης. Λοιπόν, δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε το προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης αρχείο Excel; Μην ανησυχείτε! Τα εργαλεία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης είναι εδώ για να σας σώσουν.

Τύποι κωδικών πρόσβασης Excel και τι συμβαίνει όταν τους χάσετε;

Οι κωδικοί πρόσβασης στο Excel συνοψίζονται σε τρεις κυρίως κατηγορίες. Κρυπτογράφηση σε επίπεδο αρχείου, κρυπτογράφηση σε επίπεδο φύλλου εργασίας και κρυπτογράφηση σε επίπεδο βιβλίου εργασίας. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Κρυπτογράφηση σε επίπεδο αρχείου

Η κρυπτογράφηση σε επίπεδο αρχείου στο Excel είναι πανομοιότυπη με τους κωδικούς πρόσβασης αρχείων για οποιοδήποτε άλλο αρχείο στον υπολογιστή σας. Αυτό που ουσιαστικά κάνει είναι ότι κλειδώνει ολόκληρο το αρχείο και σας επιτρέπει να το δείτε/τροποποιήσετε μόνο αφού εισαγάγετε έναν επιτυχημένο κωδικό πρόσβασης. Θυμηθείτε, τα περιεχόμενα του αρχείου Excel θα παραμείνουν κρυφά σε περίπτωση κρυπτογράφησης σε επίπεδο αρχείου. θα χρειαστεί να ανακτήσετε τους χαμένους κωδικούς πρόσβασης excel, ακόμα κι αν έπρεπε να δείτε μόνο τα βιβλία εργασίας.

Κρυπτογράφηση σε επίπεδο φύλλου εργασίας

Η κρυπτογράφηση σε επίπεδο φύλλου εργασίας είναι ανάλογη με έγγραφα μόνο για ανάγνωση. δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές στα προστατευμένα στοιχεία στο φύλλο εργασίας. Θυμηθείτε, μπορείτε πάντα να προβάλετε τα περιεχόμενα μέσα στο φύλλο, αλλά θα χρειαστείτε έναν κωδικό πρόσβασης για να τροποποιήσετε τυχόν προστατευμένες πληροφορίες. Μπορείτε να ξεφύγετε χωρίς να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, εάν χρειάζεται μόνο να δείτε το περιεχόμενο του φύλλου ή ακόμα και να το επαναλάβετε εάν το περιεχόμενο δεν είναι πολύ μεγάλο. Δυστυχώς, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης του Excel σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Κρυπτογράφηση σε επίπεδο βιβλίου εργασίας

Η κρυπτογράφηση σε επίπεδο βιβλίου εργασίας περιορίζει τη δομή του βιβλίου εργασίας. δεν μπορείτε να διαγράψετε, να προσθέσετε ή να μετακινήσετε φύλλα μέσα στο προστατευμένο βιβλίο εργασίας. Η πραγματοποίηση αλλαγών σε ένα προστατευμένο αρχείο Excel σε επίπεδο βιβλίου εργασίας γίνεται πολύπλοκη, ειδικά εάν χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στη δομή του βιβλίου εργασίας. Μπορείτε επίσης να ξεφύγετε χωρίς ανάκτηση κωδικού πρόσβασης, εάν η εργασία σας δεν περιλαμβάνει τροποποίηση της δομής του φύλλου.

Πώς λειτουργούν τα εργαλεία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης του Excel;

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να περιστρέψετε την κρυπτογράφηση σε ορισμένες περιπτώσεις με μη αυτόματο τρόπο, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας Excel χωρίς να σπάσετε τον πραγματικό κωδικό πρόσβασης. Τα εργαλεία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης του Excel έχουν σχεδιαστεί έξυπνα βιβλιοθήκες κωδικών πρόσβασης που περιέχουν μια τεράστια λίστα κωδικών πρόσβασης. Όλα τα εργαλεία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης ελέγχουν κάθε κωδικό πρόσβασης από τη βιβλιοθήκη τους σε σχέση με το κλειδωμένο φύλλο Excel και όταν φτάσει στον σωστό κωδικό πρόσβασης, το αρχείο Excel ξεκλειδώνεται.

Όσο περιττό κι αν ακούγεται, κάθε εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης λειτουργεί με την ίδια αρχή για να ξεκλειδώσει τα αρχεία excel σας. Λοιπόν, σημαίνει ότι όλα τα εργαλεία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης του Excel χρειάζονται τον ίδιο χρόνο και είναι εξίσου αποτελεσματικά; Δεν είναι έτσι τα πράγματα!

  Οι ευκολότεροι τρόποι για συνομιλία μέσω βίντεο με την οικογένεια την Ημέρα της Μητέρας

Η τέχνη της δημιουργίας ενός καλού εργαλείου ανάκτησης κωδικού πρόσβασης έγκειται στο να κάνετε τον αλγόριθμο πιο γρήγορο και να δημιουργήσετε βιβλιοθήκες με έξυπνες προτάσεις κωδικών πρόσβασης. Οι προγραμματιστές δημιουργούν συνήθως πολλαπλές επιθέσεις ανάκτησης κωδικού πρόσβασης, όπως Dictionary attack, Mask Attack, Brute Force επίθεση και άλλα. Αργότερα, ο τελικός χρήστης έχει την επιλογή να επιλέξει ένα από αυτά που ταιριάζει στην περίπτωση χρήσης του. Κάθε μία από αυτές τις επιθέσεις λειτουργεί διαφορετικά και χρησιμοποιεί διαφορετικές βιβλιοθήκες για το σκοπό αυτό.

Δεν χρειάζεται να βγείτε αναζητώντας καλά εργαλεία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης στο Excel. Εδώ είναι τα καλύτερα που συγκεντρώθηκαν για εσάς, μαζί με τα προνόμια και τις επιφυλάξεις τους λεπτομερώς. Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά σε όλα αυτά.

Κλειδί Excel Passware

Λογισμικό πρόσβασης είναι ένα από τα εργαλεία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης με την υψηλότερη βαθμολογία για αρχεία Excel. Συσκευάζει πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά μαζί με μερικά πολύ μοναδικά. Το Passware έχει μια απλή διεπαφή χρήστη και έχει εκπληκτικά καλή απόδοση για κωδικούς πρόσβασης οποιουδήποτε μήκους. Σίγουρα, ο χρόνος ανάκτησης αυξάνεται με κάθε επιπλέον χαρακτήρα στον κωδικό πρόσβασής σας, αλλά η άνευ όρων υποστήριξη για την ανάκτηση κωδικού πρόσβασης αποτελεί σημαντικό παράγοντα δημιουργίας εμπιστοσύνης για τον τελικό χρήστη.

Όπως ίσως γνωρίζετε, οι επεκτάσεις αρχείων για αρχεία Excel έχουν αλλάξει σημαντικά με την πάροδο του χρόνου. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το Passware υποστηρίζει κάθε αρχείο Excel, συμπεριλαμβανομένων των .xls, .xlsx, .xlsm και πολλών άλλων. Το άλλο ωραίο χαρακτηριστικό του Passware είναι η υποστήριξή του για πολύγλωσσους κωδικούς πρόσβασης. Διαθέτει 20 ενσωματωμένες βιβλιοθήκες κωδικών πρόσβασης που το καθιστούν εκπληκτικά ακριβές. Επιπλέον, έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε τα προσαρμοσμένα λεξικά σας σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο σφάλμα με τα ενσωματωμένα.

Η διαδικασία ανάκτησης είναι απλή. Το Passware χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό επιθέσεων ανάκτησης κωδικού πρόσβασης για να ανακαλύψει τον κωδικό πρόσβασής σας. Οι επιθέσεις ανάκτησης περιλαμβάνουν επιθέσεις Brute Force, Xieve, Dictionary, Mask, Known Password και Previous Password. Αργότερα, μπορείτε να κάνετε λήψη μιας μη προστατευμένης έκδοσης του αρχικού αρχείου Excel απευθείας μέσω του Passware αφού το ανακτήσετε.

eSoftTools Excel Password Recovery είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για όλα τα αρχεία Excel. Όπως ανέφερα ήδη, η τέχνη της δημιουργίας ενός καλού εργαλείου ανάκτησης κωδικού πρόσβασης έγκειται στη βελτιστοποίηση των αλγορίθμων και των βιβλιοθηκών του. Το eSoftTools είναι ένα τέτοιο λογισμικό με έναν αστραπιαία αλγόριθμο που λειτουργεί στα παρασκήνια. Ως αποτέλεσμα, λαμβάνετε ακριβείς και απίστευτες γρήγορες ανακτήσεις ακόμη και για τους μεγαλύτερους κωδικούς πρόσβασης.

Έχετε την επιλογή να επιλέξετε ανάμεσα σε επιθέσεις λεξικού, μάσκας και επιθέσεις ωμής βίας. Η επίθεση Dictionary είναι η πιο γρήγορη αλλά με μειωμένη αποτελεσματικότητα και η Brute force είναι η πιο αργή αλλά με 100% βεβαιότητα. Ακόμα καλύτερα, η επίθεση με μάσκα παίρνει πληροφορίες από τον χρήστη για να πάρει μια ιδέα σχετικά με τον κωδικό πρόσβασης. Κάνοντας αυτό περιορίζει σημαντικά τον χρόνο αποκατάστασης.

Επιπλέον, το εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το μήκος του κωδικού πρόσβασης για να σπάσετε τους κωδικούς πρόσβασης αποτελεσματικά. Μπορείτε ακόμη να δείτε τα αρχεία καταγραφής όλων των ανακτημένων κωδικών πρόσβασης από το πρόγραμμα eSoftTools. Όπως και η προηγούμενη καταχώριση, αυτό το εργαλείο δημιουργεί επίσης ένα αντίγραφο του αρχικού αρχείου αφού καταργήσει την προστασία με κωδικό πρόσβασης.

Συμβουλή μπόνους: Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να ανακτήσετε τους κωδικούς πρόσβασης Word και MS Access.

Passper για το Excel

Μετά τη δοκιμή πολλών εφαρμογών ανάκτησης κωδικού πρόσβασης excel, μπορώ να το πω με σιγουριά Passper έχει ένα από τα πιο όμορφα UI από όλες αυτές τις εφαρμογές. Ο κρίσιμος παράγοντας που κάνει το Passper τόσο εκπληκτικό είναι η απλότητά του. Σε όλη τη διαδρομή ανάκτησης κωδικού πρόσβασης, δεν θα βρείτε πολλά να συμβαίνουν πουθενά στην οθόνη.

  Τα 15 καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης δικτύου που τέθηκαν σε δοκιμή το 2020

Όσον αφορά την εμπειρία ανάκτησης, το Passper κάνει εκπληκτική δουλειά στη γρήγορη ανάκτηση κωδικών πρόσβασης χρησιμοποιώντας διάφορες επιθέσεις. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ “Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης” και “Κατάργηση περιορισμών” μόλις ανοίξετε το Passper. Το Recover Password σας δείχνει απλώς τον κωδικό πρόσβασης στο αρχείο σας στο τέλος της διαδικασίας. Μπορείτε να αντιγράψετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης και να τον χρησιμοποιήσετε στο αρχικό αρχείο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενό του.

Από την άλλη πλευρά, η επιλογή Κατάργηση περιορισμών δημιουργεί ένα διπλότυπο αρχείο πανομοιότυπο με το αρχικό αλλά χωρίς περιορισμούς. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές ανάλογα με την περίπτωση χρήσης σας. Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την επιλογή του αρχείου Excel και, στη συνέχεια, την προτιμώμενη μέθοδο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης μεταξύ Dictionary, Combination, Mask και Brute Force Attack. Η διαδικασία μετά από αυτό το βήμα είναι αρκετά απλή. Το Passper κάνει εξαιρετική δουλειά στο να ανακτά γρήγορα τον κωδικό πρόσβασης και να κάνει ξανά προσβάσιμο το αρχείο Excel.

Excel Password Recovery Lastic

ο Excel Password Recovery Lastic Το εργαλείο έχει μια ουσιαστικά διαφορετική διεπαφή χρήστη από άλλες καταχωρίσεις σε αυτό το άρθρο. Ενώ άλλες εφαρμογές σάς επιτρέπουν να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες επιθέσεις ανάκτησης κωδικού πρόσβασης, αυτό το εργαλείο εδώ σπάει τον κωδικό πρόσβασης στο αρχείο σας χωρίς να παρέχει επιλογές στον χρήστη.

Μπορεί να πιστεύετε ότι αυτό θα επιβραδύνει τη διαδικασία ανάκτησης ή θα την καθιστά λιγότερο αποτελεσματική, αλλά σίγουρα δεν ισχύει αυτό. Η διαδικασία ανάκτησης είναι γρήγορη, ειδικά αν έχετε δίπλα σας ένα παλιό έγγραφο 97/2000/XP/2003. Ο μέσος χρόνος ανάκτησης για αυτά τα παλιά αρχεία είναι μόλις 10 δευτερόλεπτα, ανεξάρτητα από τη διάρκεια του κωδικού πρόσβασης.

Το Excel Password Recovery Lastic υποστηρίζει την ανάκτηση για κάθε έκδοση MS Excel απευθείας από το 97 έως την πιο πρόσφατη έκδοση του 2019. Το καλύτερο μέρος αυτού του εργαλείου είναι ότι μπορεί να αφαιρέσει πολλούς κωδικούς πρόσβασης από ένα αρχείο Excel και να σας δείξει όλους τους κωδικούς πρόσβασης ταυτόχρονα. Αργότερα, μπορείτε να αντιγράψετε αυτούς τους κωδικούς πρόσβασης για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας Excel ή να επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα νέο ξεκλείδωτο αρχείο Excel σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης Excel

Η ανάκτηση των κωδικών πρόσβασής σας είναι εξαιρετικά εύκολη με το Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης Excel εργαλείο από το SysTools, αλλά του λείπουν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά. Το εργαλείο ανάκτησης υποστηρίζει αρχεία XLS και XLSX. αν και η υποστήριξη για διαφορετικές επεκτάσεις αρχείων δεν είναι πολύ διαδεδομένη, είναι αρκετή για πολλές περιπτώσεις χρήσης. Θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία από αυτήν τη λίστα εάν θέλετε να ανακτήσετε κωδικούς πρόσβασης για διαφορετικές επεκτάσεις αρχείων όπως .xlsm και άλλες.

Στο καλό μέρος, μπορείτε να επαναφέρετε πολλούς κωδικούς πρόσβασης σε μία μόνο περίοδο λειτουργίας χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα καλή εάν έχετε μια πληθώρα προστατευμένων αρχείων Excel και πρέπει να τα ανακτήσετε όλα γρήγορα.

Επιπλέον, οι έξοχα σχεδιασμένες βιβλιοθήκες κωδικών πρόσβασης αυτής της εφαρμογής υποστηρίζουν πολύγλωσσους κωδικούς πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένων αλφαριθμητικών κωδικών πρόσβασης που περιέχουν σύμβολα και ειδικούς χαρακτήρες. Επιπλέον, μπορείτε να αντιγράψετε τους κωδικούς πρόσβασης ή να επιλέξετε να σπάσετε τα αρχεία μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία ανάκτησης.

Μια σημαντική προειδοποίηση είναι ότι το εργαλείο υποστηρίζει μόνο την έκδοση MS Excel μεταξύ 2000 και 2016, καθιστώντας το ελαφρώς λιγότερο ικανό από άλλα εργαλεία. Αν και η δυνατότητα ανάκτησης παρτίδας είναι απίστευτη, θα πρότεινα να χρησιμοποιήσετε την Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης Excel μόνο όταν είστε σίγουροι ότι έχετε αρχεία Excel που υποστηρίζει αυτό το εργαλείο.

PassFab για Excel

PassFab είναι ένα ακόμη απλό, γρήγορο και μινιμαλιστικής εμφάνισης εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης για αρχεία Excel. Το εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης υποστηρίζει επιθέσεις λεξικού, επιθέσεις Brute-Force και επιθέσεις μάσκας. Ο έξυπνος αλγόριθμος πίσω από το PassFab το καθιστά ένα γρήγορο και αποτελεσματικό εργαλείο ανάκτησης. Επιπλέον, το εργαλείο συσκευάζει ισχυρούς ενσωματωμένους αλγόριθμους αναζήτησης και υποστηρίζει την επιτάχυνση υλικού.

  Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) το 2020

Αυτά τα χαρακτηριστικά ενισχύουν σημαντικά την απόδοσή του, αλλά η επιτάχυνση υλικού είναι ένα πρωτάθλημα. Μπορεί να αυξήσει σημαντικά τους χρόνους ανάκτησης σε υπολογιστές με υποστηριζόμενο υλικό. Αργότερα, μπορείτε να επιλέξετε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης ή να επαναφέρετε τα αρχεία αφαιρώντας τον κωδικό πρόσβασής του, διατηρώντας τα δεδομένα εντελώς άθικτα.

Λογισμικό ανάκτησης κωδικού πρόσβασης Stella Excel

Λογισμικό ανάκτησης κωδικού πρόσβασης Stella Excel είναι ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο για την ανάκτηση κωδικού πρόσβασης, αλλά οι περιορισμοί του είναι πολύ παρόμοιοι με το εργαλείο από το SysTools. Αν και ένα γρήγορο εργαλείο, η Stella υποστηρίζει επί του παρόντος την ανάκτηση κωδικού πρόσβασης μόνο μέχρι το MS Excel 2016.

Το εργαλείο σάς επιτρέπει να επιλέξετε την προτιμώμενη επίθεση ανάκτησης κωδικού πρόσβασης. Επιθέσεις Dictionary, Mask ή Brute Force. Επιπλέον, υποστηρίζει κωδικούς πρόσβασης με ειδικούς χαρακτήρες ($, &, #, *, @, κ.λπ.), καθιστώντας το ιδανικό για διάφορους κωδικούς πρόσβασης. Το Stella υποστηρίζει επίσης πολλά αρχεία excel σε μία μόνο περίοδο λειτουργίας, καθιστώντας το ιδανικό για πολλά παλιά αρχεία Excel.

Η συμβουλή μου θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το Stella μόνο εάν είστε σίγουροι για τη συμβατότητα της έκδοσης του αρχείου Excel και της επέκτασης. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, η χρήση άλλων καταχωρίσεων από το άρθρο είναι καλύτερη επιλογή.

Accent OFFICE Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Μια επισκόπηση των λύσεων ανάκτησης κωδικού πρόσβασης του Excel δεν θα είναι πλήρης χωρίς να αναφέρουμε την πολλαπλή χρήση Accent OFFICE Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης. Η πρώτη έκδοση του προγράμματος κυκλοφόρησε το 1999 και υποστήριζε το Microsoft Office 6-95. Σήμερα το πρόγραμμα υποστηρίζει ολόκληρο το πιο πρόσφατο πακέτο MS Office.

Έχει μια εξαιρετικά απλή διεπαφή χαμηλών τόνων, με κύριο πλεονέκτημα να εξακολουθεί να είναι η ταχύτητα αναζήτησης κωδικών πρόσβασης του Excel. Βρίσκει αμέσως κωδικούς πρόσβασης που προστατεύουν από τυχαίες τροποποιήσεις ενός φύλλου εργασίας σε όλες τις εκδόσεις του Excel. Επίσης, προσφέρει μερικά κόλπα για να βρείτε έναν κωδικό κρυπτογράφησης.

Αν κοιτάξετε το ιστορικό των επιλογών προστασίας στο Excel, θα δείτε ότι ο αλγόριθμος που χρησιμοποιήθηκε στις πρώτες εκδόσεις του Excel 6-95 ήταν περίεργος αλλά εξαιρετικά ελαττωματικός. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το Accent OFFICE Password Recovery βρίσκει τους κωδικούς πρόσβασης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Παρεμπιπτόντως, ξέρατε ότι δεν χρειάζεται να αναζητήσετε τον κωδικό πρόσβασης για αρχεία Excel 97-2003 επειδή χρησιμοποιούν σύντομα κλειδιά κρυπτογράφησης; Μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε τέτοια αρχεία Excel χωρίς τον κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική υπηρεσία αποκρυπτογράφησης. Ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκος μπορεί να είναι ένας κωδικός πρόσβασης, ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Η εποχή των αρχείων xlsx που ξεκίνησε από το Excel 2007 και συνεχίστηκε μέχρι το πιο πρόσφατο Excel 2021 εισήγαγε πραγματικά ισχυρούς αλγόριθμους κρυπτογράφησης. Ως αποτέλεσμα, η ταχύτητα αναζήτησης πέφτει και η πολυπλοκότητα ενός κωδικού πρόσβασης έχει σημασία. Αλλά όπως λένε, κάθε σύννεφο έχει μια ασημένια επένδυση. Και τα καλά νέα είναι ότι η ανάκτηση Accent υποστηρίζει επιτάχυνση GPU σε κάρτες γραφικών AMD/NVIDIA. Το πρόγραμμα δεσμεύει όλες τις διαθέσιμες κάρτες γραφικών του υπολογιστή για να ενεργοποιήσει την επιτάχυνση της GPU που ενισχύει δραματικά την ταχύτητα αναζήτησης κωδικού πρόσβασης.

Και υπάρχει ένα ακόμη πλεονέκτημα του Accent OFFICE Password Recovery – υποστηρίζει αρχεία OpenOffice/LibreOffice.

Ανακεφαλαίωση

Η ανάκτηση κωδικών πρόσβασης του Excel καθίσταται ζωτικής σημασίας για την πρόσβαση σε βασικά αρχεία και την τροποποίηση του περιεχομένου τους. Τα εργαλεία που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν τα δικά τους προνόμια και μειονεκτήματα, αλλά θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε το Passware ή το Passper εάν θέλετε μια εμπειρία ανάκτησης χωρίς προβλήματα. Αυτά τα εργαλεία υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα επεκτάσεων αρχείων και προσφέρουν συναρπαστικές δυνατότητες. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης Stella ή SysTools, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει εκ των προτέρων τη συμβατότητα των αρχείων σας Excel.

Ενώ το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε το grtechpc.org Random Password Generator για να δημιουργήσετε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.

Τώρα μπορείτε να δείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα πρόσθετα του Excel και του Excel.