Οι ευκολότεροι τρόποι για συνομιλία μέσω βίντεο με την οικογένεια την Ημέρα της Μητέρας

Το να περάσετε τη Γιορτή της Μητέρας χωριστά μπορεί να είναι δύσκολο, είτε οφείλεται σε κοινωνική απόσταση είτε απλώς επειδή δεν μένετε ο ένας κοντά στον άλλο. Για πολλές μητέρες, μια συνομιλία μέσω βίντεο προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία από την απλή συνομιλία στο τηλέφωνο. Επιπλέον, είναι εύκολο να το ρυθμίσετε, ακόμα κι αν η μαμά σας δεν είναι γνώστης της τεχνολογίας.

Υπάρχουν λίγα πράγματα που αγαπούν περισσότερο οι μητέρες από το να έχουν τα παιδιά τους όλα μαζί σε ένα μέρος. Ενώ η κοινωνική απόσταση το καθιστά δύσκολο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε αριθμό δωρεάν εφαρμογών συνομιλίας μέσω βίντεο για να συνδέσετε όλη την οικογένεια. Ποια υπηρεσία θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί από τις συσκευές που έχει και τις οποίες μπορεί εύκολα να χρησιμοποιήσει η μαμά σας.

FaceTime: Αν όλοι έχουν συσκευές Apple

Εάν η μαμά και η υπόλοιπη οικογένεια είναι κάτοχοι συσκευών Apple, η ενσωματωμένη εφαρμογή FaceTime σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε εύκολα βιντεοκλήσεις σε iPhone, iPad ή Mac. Το Apple TV σάς επιτρέπει επίσης το FaceTime, αν και είναι πιο εύκολο να συγκεντρώσετε την οικογένεια σε iPhone και iPad.

  Πώς να συνδέσετε το Google Drive στο Slack

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη φόρτωση του FaceTime, μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε την εφαρμογή ή να την κατεβάσετε ξανά από το Apple App Store.

Skype: Εάν ο καθένας έχει διαφορετικές συσκευές

Το Skype είναι μια από τις πιο γνωστές εφαρμογές συνομιλίας μέσω βίντεο, αν και δεν διατίθεται στάνταρ στις περισσότερες συσκευές. Μπορείτε να κατεβάσετε το έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή του Skype για Windows, Mac και Linux. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη των εκδόσεων για κινητά μήλο ή Android συσκευές. Αφού συγκεντρώσετε κάθε μέλος της οικογένειας σε συσκευές που διαθέτουν Skype, μπορείτε να ρυθμίσετε μια βιντεοκλήση στην οποία μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε.

  Ο επόμενος SSD σας μπορεί να είναι πιο αργός (Χάρη στο QLC Flash)

Μην ξεχάσετε να αλλάξετε το φόντο σας σε κάτι που γιορτάζει τις μαμάδες!

Facebook Messenger: Αν όλοι είναι στο Facebook

Πολλά μέλη της οικογένειας σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Facebook για να διατηρήσουν επαφή. Μαζευτείτε με τη μαμά και όλη την οικογένεια (50 επισκέπτες, το πολύ) με έναν δωρεάν λογαριασμό στο Facebook. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή συνομιλίας βίντεο του Facebook στο Messenger μέσω της έκδοσης του ιστότοπου για υπολογιστές. Είναι επίσης διαθέσιμο στην εφαρμογή για κινητά για Android και μήλο συσκευές.

Αφού βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέλη της οικογένειάς σας είναι συνδεδεμένα στο Facebook, ξεκινήστε απλώς τη βιντεοκλήση.

  Πώς να κλείσετε αυτόματα το τερματικό macOS κατά την έξοδο μιας διεργασίας

Ζουμ: Αν θέλετε να εγγραφείτε μέσω τηλεφώνου

Το Zoom είναι μια δημοφιλής λύση για δωρεάν συνομιλίες μέσω βίντεο σε οποιονδήποτε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή. Μπορείτε να ρυθμίσετε μια σύσκεψη Zoom δωρεάν μέσα σε λίγα λεπτά. Το άτομο που ξεκινά και φιλοξενεί τη σύσκεψη θα πρέπει να πραγματοποιήσει λήψη του προγράμματος-πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή από Κέντρο λήψης του Zoom.

Μόλις ολοκληρωθεί η κλήση σας, μπορείτε να προσκαλέσετε οποιονδήποτε στέλνοντάς του έναν σύνδεσμο, είτε έχει εγκαταστήσει τον πελάτη είτε όχι. Μπορούν ακόμη και να καλέσουν τη σύσκεψη μέσω τηλεφώνου.

Με όλες αυτές τις δωρεάν λύσεις συνομιλίας μέσω βίντεο, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην δείξετε στη μαμά αυτό το πολύτιμο πρόσωπό σας την Ημέρα της Μητέρας. Εάν έχετε προβλήματα σύνδεσης με μια υπηρεσία, απλώς μεταβείτε σε μια άλλη!