Επιλέγοντας το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργου

Ας υποθέσουμε ότι ψάχνετε για ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ροή εργασίας σας ως παίκτης ομάδας ή επικεφαλής ομάδας έργου. Σε αυτήν την περίπτωση, το ClickUp εναντίον Trello είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στη σύντομη λίστα των βασικών εργαλείων σας για συνεργασία σε πραγματικό χρόνο, προγραμματισμό, προγραμματισμό, παρακολούθηση χρόνου, ανάθεση εργασιών και καθορισμό προθεσμιών.

Ενώ και τα δύο εργαλεία παραμένουν δημοφιλή σε άτομα, ομάδες και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, η επιλογή των καλύτερων εργαλείων για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία.

Αυτό το άρθρο θα εξετάσει προσεκτικά το λογισμικό διαχείρισης έργου (PM) Trello vs. ClickUp, αξιολογώντας τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του για να σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση με βάση τις ανάγκες σας.

Επισκόπηση του ClickUp

Με το παρατσούκλι «Η μία εφαρμογή που τα αντικαθιστά όλα», το ClickUp είναι λογισμικό διαχείρισης έργου που επιδιώκει να αντικαταστήσει όλα τα εργαλεία PM και να τα στεγάσει σε μια μοναδική τοποθεσία. Η εταιρεία προωθεί έναν ενιαίο χώρο εργασίας ClickUp που διαθέτει εργαλεία που καλύπτουν όσα εργαλεία μπορεί να απαιτούνται για την ενίσχυση όλων των απαραίτητων αναγκών παραγωγικότητας σε μια ενιαία πλατφόρμα διαχείρισης έργου.

Ο ενιαίος χώρος εργασίας ClickUp περιλαμβάνει σημαντικές λειτουργίες όπως πίνακες, λίστες, ημερολόγια, πίνακες, χρονοδιαγράμματα, γραφήματα, χάρτες δραστηριοτήτων, χάρτες μυαλού, έγγραφα, σχόλια, φόρτους εργασίας και φόρμες. Εκτός από τη δυνατότητα δημιουργίας πινάκων εργαλείων και πολλαπλών χώρων εργασίας, μπορείτε επίσης να προσθέσετε συνημμένα και σχόλια εκτός από την προσαρμογή προτύπων για την κάλυψη προσωπικής χρήσης, λειτουργιών, διαχείρισης έργου και ανθρώπινου δυναμικού. Οι πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν:

  • Διαχείριση πωλήσεων και πελατειακών σχέσεων.
  • Προσλήψεις.
  • Επαγγελματικές υπηρεσίες και υποστήριξη πληροφορικής.

Από την αρχή, το ClickUp παρουσιάζεται ως ένα γεμάτο δυνατότητες εξελιγμένο εργαλείο PM με την ικανότητα να ικανοποιεί διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης που περιλαμβάνουν πλήρη αυτοματοποίηση, διαχείριση εργασιών και ομαδική συνεργασία.

Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν ορόσημα, να οπτικοποιήσουν αναφορές και να αξιολογήσουν τους στόχους του έργου σε πραγματικό χρόνο. Και χάρη στις πολλές ενσωματώσεις του, το ClickUp είναι το κατάλληλο εργαλείο διαχείρισης για την εκτέλεση ενός έργου που περιλαμβάνει μεγάλο πελατολόγιο. Οι αποκλειστικοί χρήστες του περιλαμβάνουν εταιρείες όπως η Samsung, η IBM και η Presidio.

Επισκόπηση του Trello

Διαχείριση έργου Trello έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια κύρια και εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη διεπαφή που δεν περιλαμβάνει τις πολλές δυνατότητες που παρέχονται από τον ανταγωνιστή ClickUp. Ο Trello, που βαφτίστηκε ως η «παραγωγική δύναμη», εξακολουθεί να τα καταφέρνει καλά, προσφέροντας ένα εργαλείο οπτικοποίησης PM που επιτρέπει σε ομάδες και άτομα να συνεργάζονται αποτελεσματικά σε έργα στα οποία εργάζονται.

Οι χρήστες του Trello μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κάρτες, πίνακες, λίστες και άλλες σχετικές λειτουργίες που διευκολύνουν την παρακολούθηση, τη διαχείριση και την οργάνωση εργασιών.

Για τους χρήστες που θέλουν να μπουν γρήγορα στα πράγματα, το Trello παρουσιάζει μια απλή εκμάθηση που απαιτεί μόνο να δημιουργήσει έναν λογαριασμό και να αρχίσει να δημιουργεί πίνακες μόλις τελειώσουν.

Επιπλέον, ένας χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα απλό πρότυπο για να δημιουργήσει πολλούς χώρους εργασίας, τους οποίους μπορεί να δει μέσω πινάκων Kanban, πινάκων εργαλείων, ημερολογίων, χρονοδιαγραμμάτων και χαρτών. Άλλα διαθέσιμα στοιχεία περιλαμβάνουν τη δυνατότητα διαχείρισης, παρακολούθησης και οργάνωσης εργασιών.

Το Trello είναι δημοφιλές μεταξύ των χρηστών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες στους επαγγελματικούς τους χώρους με ορισμένους αξιόπιστους οργανισμούς όπως το Zoom, το Coinbase και η Google. Επίσης, η ευελιξία του Trello διασχίζει τον εταιρικό χώρο και πέρα ​​από αυτό για να ενσωματώσει προσωπικά ζητήματα όπως η δημιουργία ημερολογίων περιεχομένου, η συγγραφή βιβλίων ή ακόμα και ο προγραμματισμός γάμων.

  8 τρόποι για να διορθώσετε το «Η IP σας έχει αποκλειστεί» το 2023

Βασικά πλεονεκτήματα της χρήσης λογισμικού διαχείρισης έργου

Ο σχεδιασμός έργου είναι απαραίτητος για την επιτυχία κάθε ομάδας και η προσπάθεια χειροκίνητης διαχείρισης της εργασίας μέσω email, αυτοκόλλητων σημειώσεων, σημειωματάριων και υπολογιστικών φύλλων δεν λειτουργεί αποτελεσματικά. Εκτός από το να αφήνει εργασίες και αρχεία διάσπαρτα παντού και να μην ξέρει ποιος είναι υπεύθυνος για τι, το παλιό σύστημα χάνει πολύ χρόνο.

Σύμφωνα με α Μελέτη Wellingtone που διεξήχθη το 2020 με τη συμμετοχή 111 οργανισμών σε 29 χώρες, περισσότερο από το ένα τέταρτο όλων των ομάδων έργου ανέφεραν ότι εργάζονταν υπό την απογοήτευση της έλλειψης κατάλληλων εργαλείων συνεργασίας.

Επιπλέον, το 36% των ερωτηθέντων παρατήρησε ότι συγκέντρωναν με μη αυτόματο τρόπο πληροφορίες για την κατάσταση του έργου για περισσότερες από 5 ώρες καθημερινά. Για τέτοιες ομάδες, το λογισμικό πληροφοριών έργου θα ήταν μια τέλεια λύση.

Ο ευκολότερος τρόπος για να επικοινωνήσετε τις προτεραιότητες και να διασφαλίσετε ότι όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα είναι η χρήση λογισμικού διαχείρισης έργου που τοποθετεί όλη την επικοινωνία σε ένα κεντρικό μέρος και διευκολύνει κάθε μέλος της ομάδας να γνωρίζει τις εργασίες και τους τομείς προτεραιότητάς του. Τα βασικά χαρακτηριστικά της χρήσης του λογισμικού PM περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Βελτιωμένος προγραμματισμός και προγραμματισμός
  • Βελτιωμένη συνεργασία
  • Απομακρυσμένη εργασία
  • Αποτελεσματική ανάθεση εργασιών
  • Πρόσβαση και κοινή χρήση αρχείων χωρίς άγχος
  • Χαλαρή ένταξη νέων μελών
  • Αποτελεσματικός μετριασμός του κινδύνου
  • Διαχείριση προϋπολογισμού
  • Αυξημένη παραγωγικότητα

Αν έχετε βαρεθεί να αντιμετωπίζετε κολλώδεις σημειώσεις, ακατάστατους πίνακες ή να φωνάζετε σε όλο το γραφείο απαιτώντας αποτελέσματα από συναδέλφους της ομάδας, το λογισμικό διαχείρισης έργων όπως το Trello & ClickUp είναι ο σύγχρονος τρόπος για να ανακτήσετε τον έλεγχο και να ξεπεράσετε το χάος στον χώρο εργασίας καθώς αντιμετωπίζετε τα παραδοτέα σας με ηρεμία.

Trello εναντίον ClickUp: Σύνοψη λειτουργιών

FeatureTrelloClickUpIntegration με άλλα εργαλεία✅✅Προσαρμογή και ευελιξία✅✅Εύκολη χρήση✅❌Συνεργασία✅✅Παρακολούθηση χρόνου και αναφοράς❌✅Συμβατότητα με κινητά✅✅Υποστήριξη πελατών✅✅Προϋπολογισμός❌✅Μειονεκτήματα και περιορισμοί✅✅✅

Τιμολόγηση

Τόσο το Trello όσο και το ClickUp παρουσιάζουν διαφορετικές λίστες τιμών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απαραίτητη μια ανάλυση, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Trello

  • Δωρεάν σχέδιο: Σχεδιασμένο για μικρές ομάδες που ασχολούνται με βασικές εργασίες, διαθέσιμο ως δωρεάν έκδοση.
  • Τυπικό πρόγραμμα: Ξεκινά από 6 $ μηνιαίως ανά χρήστη, αλλά πέφτει στα 5 $ μηνιαίως όταν πληρώνετε ετησίως. Το πακέτο ενσωματώνει όλες τις πτυχές του δωρεάν προγράμματος, αλλά έχει επιπλέον προσαρμοσμένα πεδία, συμπεριλαμβανομένων αποθηκευμένων αναζητήσεων και απεριόριστου αποθηκευτικού χώρου.
  • Πρόγραμμα Premium: Σχεδιασμένο για άτομα που εκτελούν πολλά έργα καθώς περιλαμβάνει πίνακες, ημερολόγια, προβολές χάρτη και πίνακες εργαλείων. Το πρόγραμμα κοστίζει 12,50 $ ανά χρήστη, αλλά μειώνεται στα 10 $ μηνιαίως εάν χρεώνεται ετησίως.
  • Εταιρικό πρόγραμμα: Το πρόγραμμα Enterprise που κοστίζει 17,50 $ ανά χρήστη μηνιαίως όταν χρεώνεται ετησίως, έχει σχεδιαστεί για μεγάλους οργανισμούς. Έρχεται με όλες τις δυνατότητες των premium έργων, των επισκεπτών πολλαπλών επισκέψεων και απεριόριστων χώρων εργασίας.

ClickUp

  • Δωρεάν πρόγραμμα: Το δωρεάν πρόγραμμα του ClickUp επιτρέπει απεριόριστα έργα, εργασίες και μέλη εκτός από την εξασφάλιση πρόσβασης μέσω ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και την πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών 24/7.
  • Απεριόριστο πρόγραμμα: ξεκινώντας από 9 $ ανά χρήστη μηνιαίως ή 5 $ όταν χρεώνεται ετησίως, αυτό το πρόγραμμα έχει όλες τις δυνατότητες του δωρεάν προγράμματος εκτός από προσαρμοσμένα πεδία, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και πολλές ενσωματώσεις.
  • Πρόγραμμα Business and Business Plus: Το πρώτο κοστίζει 19 $ μηνιαίως ή 12 $ όταν χρεώνεται ετησίως, με το δεύτερο να κοστίζει 29 $ μηνιαίως ή 19 $ όταν χρεώνεται ετησίως. Περιλαμβάνουν όλες τις απεριόριστες δυνατότητες σχεδίου, αλλά εισάγουν προηγμένες λειτουργίες, όπως δευτερεύουσες εργασίες σε πολλαπλές λίστες ή αναλυτικές εκτιμήσεις χρόνου.
  • Enterprise plan: Το Enterprise plan προσφέρει εξατομικευμένη τιμολόγηση με βάση τις ειδικές ανάγκες των μεγάλων οργανισμών και τα επιθυμητά χαρακτηριστικά. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για χρήστες που ενδιαφέρονται για τα προγράμματα Unlimited, Business και Enterprise.

Η ετυμηγορία μας

Το ClickUp προσφέρει το πιο ελκυστικό πρόγραμμα τιμολόγησης λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες που παρέχει με το δωρεάν πρόγραμμα και πιο δυναμικά στοιχεία στα προγράμματα επί πληρωμή.

Trello

Όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα εργαλεία διαχείρισης έργων, οι ενσωματώσεις ενισχύουν την παραγωγικότητα. μπορείτε να ενσωματώσετε το Trello με εργαλεία όπως τα Slack, Zapier, Evernote, Microsoft Teams, Google Drive, Dropbox, JIRA, GitHub, Asana και Salesforce.

ClickUp

Μια σύντομη λίστα με τις κατάλληλες αλληλεπιδράσεις του ClickUp περιλαμβάνει εργαλεία όπως Zoom, Hubspot, Harvest, Trello, Google Drive, JIRA, Zapier, Evernote, GitHub και Slack.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Endless OS

Η ετυμηγορία μας

Ενώ τόσο το Trello όσο και το ClickUp έχουν σχεδόν ίσο αριθμό ενσωματώσεων, το ClickUp κερδίζει τον αντίπαλό του καθώς ενσωματώνεται με το Trello.

Προσαρμογή και ευελιξία

Trello

Το Trello σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τον χώρο εργασίας, τις λίστες σχεδίασης, τον πίνακα και τις κάρτες σας από την αρχή και όπως ακριβώς θέλετε. Ωστόσο, υπάρχουν προσαρμοσμένα πρότυπα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για να αποφύγετε την ταλαιπωρία της δημιουργίας ενός. Οι χρήστες μπορούν να επισυνάψουν μακέτες και φωτογραφίες για να επεξηγήσουν ιδέες σε άλλα μέλη της ομάδας.

ClickUp

Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τις ειδοποιήσεις που επιθυμούν να λαμβάνουν ή να αναφέρουν τα μέλη της ομάδας κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης πατώντας «@» ή επεξεργάζοντας σχόλια που έχουν ήδη στείλει. Εκτός από την προσφορά πολλών προσαρμόσιμων προτύπων προκατασκευής, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν καταστάσεις προσαρμοσμένων πεδίων και εργασιών.

Η ετυμηγορία μας

Το ClickUp παίρνει το στέμμα προσφέροντας περισσότερες προσαρμόσιμες λειτουργίες για τον αποτελεσματικό χειρισμό των εργασιών.

Ευκολία στη χρήση

Ένα εργαλείο διαχείρισης έργου είναι τόσο καλό όσο η διαισθητικότητά του, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου πλοήγησης στην πλατφόρμα χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια, καθώς αυτό θα καθορίσει πόσο καλά εκτελείται ένα έργο.

Trello

Για να χρησιμοποιήσετε το Trello, εγγραφείτε, δημιουργήστε τον χώρο εργασίας σας, συμπεριλάβετε άλλα μέλη της ομάδας και ξεκινήστε να εκχωρείτε κάρτες εργασιών. Η διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης της εφαρμογής δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μετακινούν αντικείμενα στον πίνακα, καθώς απαιτείται γρήγορα.

ClickUp

Η ρύθμιση του ClickUp φαίνεται περίπλοκη με την τεράστια γκάμα δυνατοτήτων από τις οποίες πρέπει να επιλέξει ένας χρήστης, καθιστώντας την περίπλοκη για τους μη μυημένους. Επιπλέον, η διεπαφή χρήστη δεν φαίνεται πολύ ελκυστική.

Η ετυμηγορία μας

Ο Trello είναι ο νικητής εδώ. μπορείτε να είστε σε λειτουργία σε λίγα λεπτά.

Συνεργασία

Trello

Το Trello παρέχει μια δυνατότητα σχολιασμού όπου τα μέλη επικοινωνούν ελεύθερα σε λεπτομερείς κάρτες ή εργασίες. Προσφέρει επίσης βελτιωμένη συνεργασία με την ενσωμάτωση με εργαλεία τρίτων όπως το Slack.

ClickUp

Το ClickUp προσφέρει εργαλεία συνεργασίας που επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται οθόνες και αρχεία, να δημιουργούν αναφορές και να αναφέρονται σε συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο. Μια ενσωματωμένη ροή δραστηριοτήτων επιτρέπει στα μέλη της ομάδας να παρακολουθούν τις αλλαγές εν κινήσει.

Η ετυμηγορία μας

Το ClickUp κερδίζει εδώ καθώς προσφέρει περισσότερες ανεξάρτητες δυνατότητες συνεργασίας.

Παρακολούθηση χρόνου και αναφορά

Trello

Το Trello εκτελεί μια λειτουργία αναφοράς και παρακολούθησης χρόνου μέσω ενσωμάτωσης τρίτου μέρους με μια ενεργοποίηση ημερολογίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε κάρτες με ημερομηνίες λήξης, καθώς και τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ εβδομάδων ή μηνών, ό,τι προτιμάτε. Η δυνατότητα παρακολούθησης επιτρέπει επίσης τη δημιουργία λιστών ελέγχου, τη σήμανση επιλυμένων εργασιών ή εκείνων που βρίσκονται σε εξέλιξη και προσαρμοσμένων καταστάσεων για την περιγραφή της προόδου.

ClickUp

Το ClickUp έχει μια ενσωματωμένη δυνατότητα παρακολούθησης χρόνου που επιτρέπει στα μέλη της ομάδας να παρακολουθούν τον χρόνο που αφιερώνουν σε μια εργασία ή έργο. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μη αυτόματης παρακολούθησης χρόνου εντός της πλατφόρμας και χρήσης χρονοδιακόπτη. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε αναφορές διαχείρισης εργασιών και να τις εξάγετε σε διαφορετικές μορφές, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστικών φύλλων ή PDF.

Η ετυμηγορία μας

Το ClickUp προσφέρει καλύτερες δυνατότητες παρακολούθησης και αναφοράς με τον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη, εντοπίζοντας προβλήματα παρακολούθησης της προόδου μιας βόλτας στο πάρκο.

Συμβατότητα με κινητό

Το Trello και το ClickUp έχουν επενδύσει στη συμβατότητα Cloud, Web και SaaS και είναι συμβατά με συσκευές iOS και Android.

Η ετυμηγορία μας

Και τα δύο εργαλεία συνδέονται με αυτήν τη μέτρηση, καθώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, εφόσον έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο.

Υποστήριξη πελατών

Trello

Το τμήμα υποστήριξης πελατών Trello επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ερωτήσεις χρησιμοποιώντας μια φόρμα αιτήματος στον ιστότοπό τους ή μέσω email. Το εργαλείο προσφέρει επίσης ένα αποκλειστικό κανάλι YouTube και μια βάση γνώσεων που περιλαμβάνει εκατοντάδες άρθρα για βοήθεια χρήστη. Το Trello διαθέτει τουλάχιστον δέκα διαδικτυακά σεμινάρια κατ’ απαίτηση που αφορούν τα βασικά, τον αυτοματισμό, τα hacks κ.λπ.

ClickUp

Οι χρήστες του ClickUp μπορούν να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω email ή μιας φόρμας αιτήματος στον ιστότοπο εκτός από τη ζωντανή συνομιλία. Η δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας κάνει το ClickUp να ξεχωρίζει από άλλα λογισμικά PM, καθώς είναι λιγότερο συνηθισμένο σε αυτόν τον τομέα.

  Τι είναι η Ανακάλυψη Δεδομένων [+5 Tools]

Επιπλέον, το ClickUp έχει άλλα κανάλια επικοινωνίας, όπως την ιδιωτική ομάδα χρήστη στο Facebook, ένα κανάλι YouTube, πολλά διαδικτυακά σεμινάρια ζωντανά και κατ’ απαίτηση, και ένα Πανεπιστήμιο ClickUp που προσφέρει πάνω από 20 μαθήματα χρηστών με αυτορυθμισμό.

Η ετυμηγορία μας

Τόσο το Trello έναντι του ClickUp προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους στους χρήστες να αναζητήσουν βοήθεια, αλλά η ψήφος μας για αυτήν τη μέτρηση πηγαίνει στο ClickUp λόγω της υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας.

Προϋπολογισμός

Trello

Το Trello χρειάζεται λειτουργίες που αφορούν την τιμολόγηση, τη χρέωση ή τον προϋπολογισμό. Εάν το έργο σας απαιτεί αυτές τις ιδιαίτερες δυνατότητες, πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιπλέον λογισμικό μαζί με αυτό το εργαλείο.

ClickUp

Το ClickUp έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί τον προϋπολογισμό του έργου σας, που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να συνδέσετε τους οικονομικούς σας στόχους με την πρόοδο του έργου σας. Ωστόσο, οι λειτουργίες χρέωσης και τιμολόγησης δεν είναι τόσο προηγμένες, καθώς δεν μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να κάνετε άμεσες πληρωμές.

Η ετυμηγορία μας

Το ClickUp μπορεί να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι του Trello σε αυτήν την ψηφοφορία.

Μειονεκτήματα και Περιορισμοί

Trello

Το Trello δεν ταιριάζει με το εργαλείο PM για μεγάλες ομάδες ή οργανισμούς, καθώς δεν μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μεταξύ των πινάκων. Επίσης, ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που οι ροές εργασίας γίνονται περίπλοκες, εκτός εάν ενσωματώσετε εξωτερικά εργαλεία. Το ότι πρέπει να είστε πλήρως συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για να απολαμβάνετε τη μέγιστη λειτουργικότητα μπορεί να γίνει εμπόδιο, καθώς το δωρεάν πρόγραμμα περιορίζεται σε αποθηκευτικό χώρο μόνο 10 MB. Ταυτόχρονα, τα υπόλοιπα έχουν μια προειδοποίηση 250 MB. Όλα αυτά καθιστούν το Trello ακατάλληλο για οργανισμούς μεσαίας έως μεγάλης κλίμακας.

ClickUp

Η εγκατάσταση του ClickUp μπορεί να φαίνεται τρομακτική για αρχάριους λόγω των υπερφορτωμένων χαρακτηριστικών και του σχεδιασμού διεπαφής χρήστη. Επιπλέον, η καμπύλη εκμάθησής του είναι υψηλή, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να κατανοήσετε τη χρήση του εργαλείου εξ ολοκλήρου. Οι κριτικές πελατών υποδεικνύουν ότι το εργαλείο επηρεάζεται εύκολα από σφάλματα και, όπως το Trello, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό εάν δεν είστε πλήρως συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο και τα προγράμματα επί πληρωμή μπορεί να είναι απρόσιτα για τους περισσότερους ανθρώπους.

Trello εναντίον ClickUp: Περιπτώσεις χρήσης

Trello

Ο αναδυόμενος επιχειρηματίας με έδρα το Ώστιν του Τέξας και ιδιοκτήτης της Desk Plants Lawrence Hanley αναφέρει ανάπτυξη 30% μετά την υιοθέτηση του Trello. Αφού αγωνίστηκε να κρατήσει την ομάδα του συνδεδεμένη με τις τρέχουσες πληροφορίες και μπλέχτηκε με τα σκαμπανεβάσματα της διαχείρισης μιας μικρής επιχείρησης, ο Trello έγινε ο σωτήρας του, βοηθώντας τον να εξορθολογίσει την επιχείρησή του μέσα σε έξι εβδομάδες.

ClickUp

Ο David Corner της Stanley Security είχε βασιστεί στο email και στο Excel για τη διαχείριση εργασιών και τις εσωτερικές επικοινωνίες, αλλά η πανδημία Covid-19 περιέπλεξε τα πράγματα. Η αναζήτησή τους για ένα επεκτάσιμο εργαλείο διαχείρισης έργων για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και την εξάλειψη των σιλό πληροφοριών τους οδήγησε στην ενσωμάτωση του ClickUp. Το αποτέλεσμα ήταν 80% βελτίωση στην ομαδική εργασία, μείωση 50% στον χρόνο αναφοράς και εξοικονόμηση 8 ωρών εβδομαδιαίως στις συναντήσεις.

Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργου για εσάς;

Ο οδηγός μας ClickUp vs. Trello εξέτασε πολλές τυπικές δυνατότητες και μικρές διαφορές μεταξύ των δύο λογισμικών PM. Δυσκολεύεστε ακόμα να κάνετε συγκρίσεις στο μυαλό σας; Παρακάτω είναι μια εκτελεστική περίληψη των όσων έχουμε πει μέχρι τώρα:

Γιατί να επιλέξετε το ClickUp πάνω από το Trello

  • Το ClickUp έχει περισσότερες δυνατότητες από το Trello, το οποίο πρέπει να έχει επιπλέον Power-Ups για να λειτουργήσει
  • Το ClickUp είναι πιο προσαρμόσιμο και ευέλικτο
  • Το ClickUp έχει εκτεταμένες δυνατότητες αυτοματισμού ροής εργασιών
  • Μπορείτε να παρακολουθείτε μετρήσεις, δείκτες απόδοσης και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους πίνακες εργαλείων
  • Το ClickUp θα μπορούσε να είναι φθηνότερο από το Trello μακροπρόθεσμα, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσθετες χρεώσεις που πληρώνετε για τα Power-Ups

Γιατί να επιλέξετε το Trello έναντι του ClickUp

  • Το Trello είναι εύκολο να ρυθμιστεί σε σύγκριση με την αρκετά περίπλοκη διαμόρφωση ClickUp
  • Το Trello έχει λιγότερα χαρακτηριστικά. ως εκ τούτου, πιο εύκολο να κατανοηθεί
  • Το Trello προσφέρει μια επιλογή από ενσωματώσεις και Power-Ups για εκτεταμένη λειτουργικότητα
  • Το Trello προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα για ιδιοκτήτες μικρότερων έργων

Τα χαρακτηριστικά του Trello το καθιστούν ιδανικό για άτομα με μικρά έργα ή μικρές ομάδες έργων που κάνουν βασικές εργασίες. Το Trello μπορεί να καθυστερεί να ανταποκριθεί στις ανησυχίες των χρηστών, αλλά η ομάδα είναι κατά κύριο λόγο χρήσιμη όταν χρειάζεστε βοήθεια.

Το ClickUp, από την άλλη, έχει σχεδιαστεί για μεγάλα εταιρικά σώματα που προτιμούν να βρίσκουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία σε μια ενιαία πλατφόρμα. Οι κριτικές πελατών δείχνουν ότι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι από τα πιο ανταποκρινόμενα στην αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε γρήγορες απαντήσεις όταν επικοινωνήσετε. Η τελική μας ψήφος πηγαίνει στο ClickUp.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τα καλύτερα εργαλεία λογισμικού διαχείρισης εργασιών για την αποτελεσματική διαχείριση του φόρτου εργασίας σας.