Εξατομικεύστε το Apple Watch σας με αυτά τα 15 καλύτερα πρόσωπα Apple Watch

Η Apple σίγουρα ξέρει πώς να κάνει τα προϊόντα της να ξεχωρίζουν από τις μάζες.

Το Apple Watch συγκεκριμένα έχει συγκεντρώσει μια τεράστια βάση θαυμαστών όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως επειδή με κάθε νέα κυκλοφορία, ο τεχνολογικός γίγαντας προσφέρει κάτι διασκεδαστικό και καινοτόμο για να κρατήσει τους πελάτες του γαντζωμένους στην έξυπνη συσκευή.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Apple Watch είναι το Faces. Σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε το wearable χρησιμοποιώντας groovy στοιχεία διεπαφής.

Όταν κυκλοφόρησε το watchOS 9, παρουσίασε διάφορα νέα Πρόσωπα για να επιτρέψει περισσότερες επιλογές προσαρμογής για τους χρήστες. Δοκιμάζω τα πιο πρόσφατα Πρόσωπα που έχει βρει η Apple και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στη συγκέντρωση όλων των αγαπημένων μου σε αυτήν την ανάρτηση.

Εάν μόλις αγοράσατε ένα Apple Watch και εξακολουθείτε να προσπαθείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές του, μείνετε μαζί μου για να μάθετε τα πάντα για το Apple Faces και πώς το χρησιμοποιείτε για να εξατομικεύσετε το wearable.

Τι είναι τα Apple Watch Faces;

Για να το πούμε με τον πιο απλό τρόπο, ένα Apple Watch Face είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν κοιτάτε το ρολόι σας. Είναι κυριολεκτικά το «πρόσωπο» του ρολογιού σας, ώστε να μπορείτε να το θεωρήσετε ως ταπετσαρία σας, αλλά με λειτουργίες.

Μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία διεπαφής ή επιπλοκές στο ρολόι για να κάνετε το wearable πιο προσωπικό, ενώ θα διευκολύνετε τη γρήγορη λήψη πολύτιμων δεδομένων ή την εκκίνηση μιας εφαρμογής.

Δεδομένου ότι οι προσόψεις ρολογιών είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμες και διαδραστικές, μπορείτε να τις εξατομικεύσετε αλλάζοντας το χρώμα, το στυλ, τη γραμματοσειρά, την προβολή, την κλήση, την κλίμακα χρόνου, την εικόνα και άλλα. Αυτό κάνει τα πρόσωπα εντελώς μοναδικά σε αυτόν που φέρει το ρολόι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παλέτα χρωμάτων και στυλ για να φτιάξετε ένα πρόσωπο που να επιδεικνύει τη μοναδική σας προσωπικότητα και γούστο.

Οι περισσότερες από τις ενημερώσεις του watchOS προσφέρουν νέα πρόσωπα που σας παρέχουν περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαία παιχνίδια Apple Watch για να διασκεδάσετε ακριβώς στον καρπό σας

Πώς να προσθέσετε πρόσωπα στο Apple Watch;

Υπάρχουν δύο απλοί τρόποι για να προσθέσετε νέα πρόσωπα στο Apple Watch σας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει.

#1. Στο iPhone σας

Βήμα 1: Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Watch στο iPhone σας. Μάλλον θα πρέπει να το έχετε ήδη εγκατεστημένο στη συσκευή σας, καθώς είναι προεγκατεστημένο.

Βήμα 2: Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή, θα πρέπει να δείτε μια οθόνη όπως αυτή:

Θα δείτε όλες τις όψεις ρολογιού που είχατε εγκαταστήσει προηγουμένως και διάφορες άλλες επιλογές.

Βήμα 3: Για να προσθέσετε ένα νέο πρόσωπο, πατήστε στο Face Gallery.

Βήμα 4: Θα δείτε μια λίστα με διαφορετικά πρόσωπα χωρισμένα ανά κατηγορίες που είναι διαθέσιμες στο Apple Watch σας.

Βήμα 5: Πατήστε στην όψη ρολογιού που θέλετε και προσαρμόστε την σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας προσθέτοντας επιπλοκές, αλλάζοντας την προβολή κ.λπ. Τέλος, πατήστε ΠΡΟΣΘΗΚΗ για να αποθηκεύσετε το πρόσωπο στο My Faces.

Από το My Faces, μπορείτε να το ορίσετε ως την τρέχουσα όψη ρολογιού σας και αυτό είναι όλο.

  13 καλύτερες πλατφόρμες και ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων το 2022

#2. Στο Apple Watch σας

Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει μερικές όψεις στο ρολόι σας, μπορείτε να τις αλλάξετε μεταξύ τους κάνοντας απλώς σάρωση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά στην οθόνη του ρολογιού.

Ωστόσο, για να προσθέσετε ένα νέο ρολόι, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Μπείτε στη λειτουργία Προσαρμογή αγγίζοντας παρατεταμένα την οθόνη.

Βήμα 2: Σύρετε προς τα αριστερά μέχρι το τέλος μέχρι να δείτε το κουμπί Νέο. Πατήστε πάνω του.

Βήμα 3: Σύρετε προς τα πάνω/κάτω ή περιστρέψτε την ψηφιακή κορώνα για να περιηγηθείτε στις διαθέσιμες προσόψεις ρολογιών. Μόλις συναντήσετε αυτό που σας αρέσει, πατήστε Προσθήκη και αυτό είναι.

Μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω τα πρόσωπα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Με τα χρόνια, δοκίμασα και δοκίμασα πολλές όψεις ρολογιών και έχω προσκολληθεί σε μερικές από αυτές λόγω της εμφάνισης και της λειτουργίας τους.

Αναρωτιέστε ποιο Apple Face μπορεί να είναι καλύτερο για εσάς; Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές για να διαλέξετε.

Δραστηριότητα

Αν είστε λάτρης της φυσικής κατάστασης ή απλά προσπαθείτε να κρατήσετε υπό έλεγχο τη σωματική σας διάπλαση, τότε το Activity Face είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Αυτό το πρόσωπο συνοδεύεται από πολλές επιπλοκές για να σας δώσει πληροφορίες για τη σωματική σας υγεία. Η επιπλοκή της προπόνησης σας βοηθά να προετοιμαστείτε για την επόμενη συνεδρία προπόνησης, ενώ η επιπλοκή του καρδιακού παλμού σας δίνει μια σύντομη περιγραφή των ζωτικών σας στοιχείων. Από την άλλη πλευρά, η επιπλοκή Lose It παρακολουθεί τα γεύματά σας και την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων.

Δεδομένου ότι αυτοί οι αριθμοί βρίσκονται ακριβώς στο Watch Face, είναι πολύ εύκολο να γνωρίζετε πώς τα πηγαίνατε τελευταία από την υγεία σας και να κάνετε ενεργά βήματα για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα και τη μορφή χρόνου του προσώπου για να ταιριάζει στο στυλ σας.

Καλλιτέχνης

Αναπτύχθηκε από έναν καλλιτέχνη που ονομάζεται Geoff McFetridge, αυτό το ρολόι διαθέτει το σχέδιο ενός κυριολεκτικού προσώπου στο οποίο ο χρόνος παρουσιάζεται ως «μάτια» που αναβοσβήνουν κάθε λεπτό.

Ο Geoff ανέφερε ότι το σκεπτικό πίσω από το σχεδιασμό ήταν να κάνει την εμπειρία του χρήστη πιο οικεία. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ρολόι αλλάζοντας το ανθρώπινο πρόσωπο για να δώσετε στο φορητό σας μια μοναδική εμφάνιση, ενώ παράλληλα χρησιμεύει ως εξαιρετικός εκκινητής συνομιλίας.

Αστρονομία

Βρήκα το Astronomy Face το πιο κατάλληλο για κάποιον που αγαπά τις αιθέριες ρεαλιστικές εικόνες της Γης, της Σελήνης, των αστερισμών ή του ηλιακού συστήματος.

Όχι μόνο εμφανίζει μαγευτικές ουράνιες φωτογραφίες, αλλά σας δίνει και μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως πότε είναι η επόμενη πανσέληνος. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλοκές στο πάνω και στο κάτω μέρος του προσώπου.

Οι λάτρεις του διαστήματος θα εκτιμούσαν απόλυτα αυτό το πρόσωπο και τις επιπλοκές που μπορούν να προστεθούν.

GMT

Εάν έχετε μια οικογένεια ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό, μπορείτε να κρατήσετε ένα ρολόι στη ζώνη ώρας τους μαζί με το δικό σας με το GMT Apple Watch Face.

Αυτή η όψη διαθέτει δύο καντράν. Ο εσωτερικός επιλογέας 12 ωρών δείχνει την τοπική ώρα, ενώ ο εξωτερικός επιλογέας 24 ωρών σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε μια άλλη ζώνη ώρας της επιλογής σας.

Τα χρώματα των καντράν είναι προσαρμόσιμα, επιτρέποντάς σας να διακρίνετε με σαφήνεια τις ζώνες ώρας. Υπάρχει επίσης χώρος για τέσσερις επιπλοκές στη γωνία.

  Πώς να μάθετε εάν έχετε αποκλειστεί στο Reddit

Infograph

Οι άνθρωποι που έχουν εμμονή με πληροφορίες και επιπλοκές θα λατρέψουν το πρόσωπο Infograph. Αυτό το πρόσωπο έχει χώρο για έως και 8 επιπλοκές, με 4 στη γωνία για επιπλέον δεδομένα.

Προβάλετε τον καιρό και τις μέγιστες και ελάχιστες θερμοκρασίες ανά πάσα στιγμή ενώ παράλληλα προσθέτετε συντομεύσεις σε ορισμένες από τις αγαπημένες σας εφαρμογές όπως η Μουσική, η Υγεία, η Δραστηριότητα και άλλα.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις εφαρμογές που εμφανίζονται και να επιλέξετε αυτές που επισκέπτεστε πιο συχνά.

Σεληνιακός

Είσαι σεληνόφιλος σαν εμένα; Εάν είπατε ναι σε αυτό, αυτό είναι το καλύτερο πρόσωπο για το ρολόι σας. Το πιο πρόσφατο σεληνιακό πρόσωπο του Apple Watch έχει καθηλώσει εντελώς τους λάτρεις της σελήνης και του διαστήματος.

Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες φάσεις της σελήνης και πώς σχετίζονται με το ημερολόγιο της επιλογής σας (μεταξύ Εβραϊκού, Κινεζικού και Ισλαμικού).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε πώς αλλάζουν οι φάσεις της σελήνης γυρίζοντας την ψηφιακή κορώνα και μετακινώντας τις ημέρες του μήνα. Επιλέξτε μεταξύ αναλογικού και ψηφιακού ρολογιού ενώ μπορείτε να προσθέσετε έως και τέσσερις επιπλοκές.

Memoji

Το Memoji face σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε και να εξατομικεύσετε το δικό σας χαριτωμένο ψηφιακό avatar και να το προσθέσετε στο ρολόι για να του δώσετε μια μοναδική εμφάνιση. Το avatar είναι εξαιρετικά διαδραστικό καθώς ανταποκρίνεται στα χτυπήματά σας κάνοντας διασκεδαστικές εκφράσεις.

Εάν διαθέτετε την εφαρμογή Memoji, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν διασκεδαστικό χαρακτήρα απευθείας από το ίδιο το ρολόι ή να χρησιμοποιήσετε iPhone, Mac ή iPad για αυτόν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα avatar από το απόθεμα Memoji, αν κάτι εκεί σας γαργαλάει.

Μεσημβρινός

Το Meridian είναι μια παρόμοια αλλά πιο μινιμαλιστική αλλά εξελιγμένη έκδοση του Infograph. Σε αυτό το πρόσωπο, μπορείτε να έχετε έως και 4 επιπλοκές γύρω από το κέντρο σε μορφή διαμαντιού για να δώσετε στο ρολόι σας μια τακτοποιημένη και τολμηρή εμφάνιση.

Το χρώμα του προσώπου και οι λεπτομέρειες προσαρμόζονται, δίνοντας στο απλό πρόσωπο μια μοναδική εμφάνιση. Αυτό το σχέδιο είναι το σημείο όπου το στυλ και η λειτουργία συγκλίνουν. Αν δεν είστε λάτρης των κινούμενων σχεδίων και των γραφικών, προτείνω το Meridian για το Apple Watch σας.

Μητροπολίτης

Η Apple κάνει ένα ταξίδι στη λωρίδα μνήμης ενώ γειώνεται στη σύγχρονη εποχή με το Metropolitan ρολόι της που αναφέρεται διακριτικά στη μεγάλη ιστορία.

Σε αυτό το σχέδιο, οι δώδεκα αριθμοί του ρολογιού είναι διατεταγμένοι ακτινικά γύρω από το καντράν, σε αντίθεση με τα συμβατικά ρολόγια στα οποία όλοι οι αριθμοί βλέπουν την ίδια κατεύθυνση.

Η διάταξη αναφέρεται στους ρωμαϊκούς αριθμούς. Εάν αυτό το κλασικό σχέδιο τραβήξει το ενδιαφέρον σας, τότε μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα του βασικού σχεδίου προσθέτοντας έως και 4 επιπλοκές.

Modular

Το Modular είναι ένα λειτουργικό και μοντέρνο πρόσωπο Apple Watch που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν είστε λάτρης των αριθμών και των δεδομένων.

Η όψη δίνει μια φουτουριστική εμφάνιση στο ρολόι σας, χάρη στο θησαυρό πληροφοριών που μπορείτε να προσθέσετε στο ρολόι, μαζί με τον ψηφιακό χρόνο στην επάνω δεξιά γωνία.

Η τελευταία ενημέρωση σάς επιτρέπει να δώσετε στο πρόσωπο μια λάμψη με όμορφες χρωματικές διαβαθμίσεις. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές διαφορετικές επιπλοκές και να κάνετε το ρολόι σας εξαιρετικά λειτουργικό αλλά και αισθητικό.

Φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες είναι μια από τις απλούστερες παραλλαγές του Apple Watch Faces. Εάν κάνατε πρόσφατα κλικ σε μια συναρπαστική φωτογραφία των βουνών και θέλετε να την καμαρώσετε, μπορείτε να προσθέσετε τη φωτογραφία στο πρόσωπο.

  Πώς να ανακτήσετε ένα διαγραμμένο έγγραφο Google από το Google Drive

Απλώς μεταβείτε στη γκαλερί προσώπου και πατήστε την εικόνα που θέλετε να προσθέσετε και voila! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε φωτογραφία για τη γκαλερί προσώπου και να εξατομικεύσετε την εμφάνισή της.

Εάν θέλετε μια ανεμπόδιστη προβολή της φωτογραφίας, μπορείτε να αφαιρέσετε τις επιπλοκές και να αφήσετε χώρο στον χρόνο.

Timelapse

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η πρόσοψη ρολογιού Timelapse εμφανίζει ένα timelapse του φυσικού τοπίου της επιλογής σας. Είτε πρόκειται για ένα ηλιοβασίλεμα, την ανατολή του ηλίου ή μια μαγευτική εξέλιξη του αστικό τοπίου. Το ρολόι σας θα δείχνει σταδιακά την ανάπτυξη μιας γραφικής τοποθεσίας.

Το κινούμενο σχέδιο εκτελείται για 24 ώρες σε έναν βρόχο και μπορείτε να τροποποιήσετε το βίντεο για να το κάνετε περισσότερο του στυλ σας. Αυτό είναι ένα άλλο πολύ ωραίο προσαρμόσιμο πρόσωπο Apple Watch που θα πρέπει να σκεφτείτε να προσθέσετε στο φορετό σας.

Η ιστορία των παιχνιδιών

Είστε λάτρης του Toy Story και θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνιση του Apple Watch σας με τα avatar των Buzz, Woody ή Jessie; Τότε θα σας άρεσε το πρόσωπο Toy Story που δημιούργησε η Apple για να επεκτείνει τα δεσμά της Disney.

Προηγουμένως, μπορούσατε να επιλέξετε μόνο από τα πρόσωπα του Μίκυ και της Μίνι Μάους, αλλά τώρα έχουμε περισσότερες επιλογές σταδιακά.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τις στάσεις των χαρακτήρων, ενώ μπορείτε επίσης να ακούτε τις φωνητικές γραμμές τους. Μπορείτε να ζητήσετε από τους χαρακτήρες να μιλήσουν πατώντας πάνω τους. Μπορείτε να επιλέξετε από τους βασικούς χαρακτήρες του Toy Story, Woody, Buzz και Jessie. Θα βρείτε επίσης Bullseye, Hamm, Rex και άλλα στην επιλογή Toy Box.

Πορτρέτα

Το πορτρέτο του προσώπου στο Apple Watch είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και σας επιτρέπει να κάνετε τις φωτογραφίες σας πιο δυναμικές. Τραβήξτε τις φωτογραφίες σας σε λειτουργία πορτραίτου και βελτιώστε το πρόσωπό σας, θολώνοντας το φόντο για να αφήσετε το αντικείμενο της φωτογραφίας να αναδυθεί.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε το πορτρέτο προσθέτοντας μοντέρνα, κλασικά ή στρογγυλεμένα σχέδια, ενώ παράλληλα προσθέτετε περιπλοκές στο επάνω και στο κάτω μέρος. Με τη νέα ενημέρωση, μπορείτε να προσθέσετε τις φωτογραφίες των κατοικίδιων σας και να δώσετε στους γούνινους φίλους σας μια δυναμική εμφάνιση.

Τυπογραφία

Αν σας αρέσει η θέα της τυπογραφίας, θα προτιμήσετε την πρόσοψη ρολογιού Typograph. Δίνει στο ρολόι σας μια αφηρημένη και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Η ώρα είναι γραμμένη με μια ιδιόμορφη γραμματοσειρά στο πρόσωπο αυτού του ρολογιού και ο αναλογικός επιλογέας βρίσκεται στο κέντρο. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τη γραμματοσειρά και τη γραμματοσειρά με βάση το γούστο σας.

Για μια «αριστοκρατική» εμφάνιση, μπορείτε να μεταβείτε στους αριθμούς αντί να μένετε στα παλιά καλά ψηφία. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα χρώματα για να ταιριάζουν στη διάθεση της ημέρας.

Κλείσιμο Σκέψεις

Εκεί, έχετε τα καλύτερα πρόσωπα Apple Watch για να δώσετε στο wearable μια προσωπική πινελιά και να το κάνετε πιο ευχάριστο στην εμφάνιση.

Ένα από τα πολλά πράγματα που θα λατρέψετε σε αυτά τα πρόσωπα είναι οι πολλές επιλογές εξατομίκευσης. Από το στυλ και τα χρώματα μέχρι τη γραμματοσειρά και πολλά άλλα, μπορείτε να φτιάξετε ένα πρόσωπο που να αναδεικνύει την προσωπικότητά σας ή να εμφανίζει κάτι με το οποίο είστε παθιασμένοι.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ρίξετε το δημιουργικό σας χυμό και να δημιουργήσετε ένα ιδιόρρυθμο πρόσωπο για το Apple Watch σας!

Στη συνέχεια, αν είστε χρήστης Android, θα θέλατε να δείτε αυτές τις εφαρμογές Wear OS Watchface.