Εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τον δωρεάν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης με ιούς για την επιχείρησή σας;

Όταν κάποιος αναφέρει τη χρήση ενός διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, δεν θα σας κατηγορούσα ότι φαντάζεστε κάποιο είδος δωρεάν επέκτασης προγράμματος περιήγησης.

Η αλήθεια είναι ότι ένας πραγματικός εταιρικός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης λύνει προβλήματα που πιθανότατα δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν, όχι απλώς προσφέροντάς σας την ησυχία σας, αλλά διασφαλίζοντας ένα χρυσό αστέρι στον έλεγχό σας, κλείνοντας την πιθανότητα παραβιάσεων δεδομένων και μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά σας. εργατικό δυναμικό, είτε είναι εξ αποστάσεως είτε με άλλο τρόπο.

Εάν δεν έχετε ακούσει για το Passwork, χάνετε τα πραγματικά άφθονα προνόμια που παρέχει αυτό το σιδερένιο dreadnought ενός διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Εάν διαβάσατε το προηγούμενο άρθρο μας σε αυτήν την πλατφόρμα, διαβάστε το, καθώς οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις τους με την έκδοση 5 και 5.1 είναι εδώ για να κρατούν τα μαλλιά όρθια στο πίσω μέρος του λαιμού σας.

Οφέλη του Passwork

Σε επιφανειακό επίπεδο, το Passwork προσφέρει μερικά απίστευτα πλεονεκτήματα στις επιχειρήσεις: μπορείτε να αποθηκεύσετε όλους τους κωδικούς πρόσβασής σας σε ένα μέρος, είτε είναι εντός των εγκαταστάσεων είτε στο cloud. Τα επίπεδα πρόσβασης μπορούν να προσαρμοστούν σε θησαυροφυλάκια και φακέλους που σημαίνει ότι μόνο τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας σας έχουν πρόσβαση στις πιο ευαίσθητες πληροφορίες. Οι παλιοί, αδύναμοι ή παραβιασμένοι κωδικοί πρόσβασης επισημαίνονται και αλλάζουν.

  Πώς μπορείτε να διορθώσετε τη σύνδεσή σας στο Xbox One

Όλα αυτά σημαίνουν ότι ανεξάρτητα από το πού εργάζονται οι υπάλληλοί σας, η ασφάλεια των ευαίσθητων πυλών και τοποθεσιών είναι πάντα εγγυημένη. Ως αποτέλεσμα, αυξάνεται η αποτελεσματικότητα της εταιρείας σας και, στη συνέχεια, η αξία της. Όλα για μια ταπεινή συνδρομή που προσαρμόζεται στο μέγεθος και τις ανάγκες της εταιρείας σας.

Και, φυσικά, σε αντίθεση με πολλούς άλλους εταιρικούς διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, το Passwork δεν είναι μια μορφή παθητικού εισοδήματος για τους προγραμματιστές με ένα έργο και κίνηση. αυτή είναι μια πλατφόρμα που βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη. Πράγματι, διασχίζει διαρκώς τα σύνορα της κούρσας μεταξύ των χάκερ και της κυβερνοασφάλειας, κρατώντας τους πελάτες της με ασφάλεια στο σακίδιό της.

Βελτιωμένος πίνακας ελέγχου

Η πρόσβαση στο Passwork γίνεται μέσω ενός βολικού ταμπλό, ο οποίος βελτιώνεται συνεχώς. Για παράδειγμα, πρόσφατα, εφαρμόστηκε ένας μηχανισμός που επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν εργασίες στο παρασκήνιο, όπως ο συγχρονισμός LDAP. Δεν θα χρειαστεί πια να κάθεστε, κουνώντας τα δάχτυλά σας, περιμένοντας να ολοκληρωθεί η εργασία! Η σελίδα «Εργασίες» θα εμφανίζει πλέον προγραμματισμένες και ολοκληρωμένες εργασίες, εκτός από τις οδηγίες διαμόρφωσης για το λειτουργικό σύστημα.

  Τι είναι ένα Υλικό Crypto Wallet;

Επιπλέον, ενώ σε προηγούμενες εκδόσεις του Passwork, ήταν δυνατή μόνο η αποστολή αντιγράφου κωδικού πρόσβασης στους χρήστες, στη νέα έκδοση, οι χρήστες θα βλέπουν τον αρχικό κωδικό πρόσβασης στα Εισερχόμενα, ο οποίος θα ενημερωθεί όταν αλλάξει το αρχικό θησαυροφυλάκιο.

Η εμφάνιση και η αίσθηση του ταμπλό ενημερώνονται επίσης περιοδικά σύμφωνα με τα σχόλια της κοινότητας. Για παράδειγμα, εάν ένας κωδικός πρόσβασης έχει διεύθυνση URL, το favicon του (το εικονίδιο του ιστότοπου) θα εμφανίζεται δίπλα στο όνομά του. Εάν είστε βετεράνος του Passwork, θα παρατηρήσετε επίσης ότι το παράθυρο με τις ρυθμίσεις πρόσβασης για τα θησαυροφυλάκια και τους φακέλους έχει επανασχεδιαστεί πλήρως.

Τώρα, όλοι οι χρήστες και οι ρόλοι, οι σύνδεσμοι και οι απεσταλμένοι κωδικοί πρόσβασης συλλέγονται σε αυτό το παράθυρο. Επιπλέον, τα δικαιώματα μπορούν πλέον να επεξεργαστούν σε κάθε καρτέλα επιλέγοντας πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα. Όλα τα τροποποιημένα και διαγραμμένα αντικείμενα επισημαίνονται πλέον από μια ένδειξη μέχρι να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

  Πώς να κάνετε ping σε ένα iPhone

Τέλος, η Passwork διενεργεί δοκιμές σχετικά με την ικανότητα για να διασφαλίσει ότι η απόδοση δεν θα γλιστρήσει ακόμη και με τη μεγαλύτερη κίνηση. Από την πρόσφατη ενημέρωση, η πλατφόρμα έχει δοκιμαστεί και βελτιστοποιηθεί για 20.000+ χρήστες.

Τελικές λέξεις 🔐

Αν ακούτε για το Passwork για πρώτη φορά, δεν σας κατηγορούμε για την έκρηξη. προτού μάθω για τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, είχα αποθηκεύσει πάνω από 200 σε χαρτάκια σε όλο το σπίτι και τα είχα αποθηκεύσει μέσω διαφόρων λογαριασμών Google.

Για να μην αναφέρουμε το άγχος των άλλων να μπορέσουν να εντοπίσουν τους κωδικούς πρόσβασης που είχα στείλει στους συναδέλφους μου κάνοντας απλώς CNTRL+F’ στον προσωπικό μου υπολογιστή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η πλατφόρμα πρωτοπορεί. Οι κωδικοί πρόσβασης είναι εδώ για να μείνουν, αλλά ο τρόπος με τον οποίο συνεργαζόμαστε με αυτούς μπορεί πάντα να βελτιωθεί.

Σας άρεσε να διαβάζετε το άρθρο; Τι θα λέγατε να μοιράζεστε με τον κόσμο;