Εξαιρετικά ακουστικά ANC για καθημερινή χρήση

Βασικά Takeaways

  • Τα ασύρματα ακουστικά SoundPEATS Air4 Pro προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, με ANC, σύνδεση πολλαπλών σημείων, προσαρμόσιμες ρυθμίσεις EQ και αξιοπρεπή διάρκεια μπαταρίας.
  • Τα ακουστικά παρέχουν ανώτερη ποιότητα ήχου και αδιάκοπη ακρόαση, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.
  • Η κομψή σχεδίαση και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τα καθιστούν εξαιρετική επιλογή για καθημερινή χρήση, σε πιο προσιτή τιμή σε σύγκριση με τις premium επιλογές.

Τα ασύρματα ακουστικά SoundPeats Air4 Pro μπορεί να σας πέρασαν από την κυκλοφορία μετά την κυκλοφορία τους, έχοντας εισέλθει αθόρυβα σε μια αγορά που είναι ήδη καλά και πραγματικά κορεσμένη. Ωστόσο, αυτά τα πλούσια σε χαρακτηριστικά ασύρματα ακουστικά αξίζουν μια δεύτερη ματιά.

Αποτελούν μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση σε σχέση με τα premium ασύρματα ακουστικά, αλλά διατηρούν πολλά από τα χαρακτηριστικά που είναι πιθανό να αναζητάτε—όπως αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση, ANC, συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων και πολλά άλλα. Αν θέλετε να αποφύγετε να πληρώσετε ανόητα χρήματα για ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών κορυφαίας βαθμίδας, το Air4 Pro αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή για καθημερινή χρήση.

Soundpeats Air4 Pro

Μια προσιτή εναλλακτική λύση σε μερικά από τα πιο premium ακουστικά, το SoundPEATS Air4 Pro προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Με ANC, σύνδεση πολλών σημείων, προσαρμόσιμες ρυθμίσεις EQ και αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, είναι ασυναγώνιστα για την τιμή.

Διάρκεια μπαταρίας 26 ώρες

Περιλαμβάνεται θήκη φόρτισης; Ναί

Μικρόφωνα Έξι

Μάρκα SoundPEATS

Bluetooth Bluetooth 5.3

Αξιολόγηση IP IPX4

Solo bud mode; Ναί

Μέγεθος προγράμματος οδήγησης 13 mm

Χρώματα Λευκό/Μαύρο/Μπεζ

Ακύρωση θορύβου ANC

Υποστηριζόμενοι κωδικοποιητές SBC, aptX Adaptive Lossless, aptX Voice

Χρόνος φόρτισης 1,5 ώρα

Πλεονεκτήματα

  • Η ποιότητα του ήχου είναι εξαιρετική για την τιμή
  • Ελαφρύ με άνετη εφαρμογή
  • Η λειτουργία ANC λειτουργεί καλά
  • Σύνδεση πολλαπλών σημείων
  • Προσφέρει ένα αξιοπρεπές μπάσο
  • Συνολική διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 26 ώρες με τη θήκη φόρτισης

Μειονεκτήματα

  • Τα χειριστήρια αφής μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά ευαίσθητα
  • Η λειτουργία Passthrough είναι λίγο συριστική

Σταθερή, πολλαπλών σημείων ασύρματη συνδεσιμότητα

Rob Webb / MakeUseOf

Το SoundPeats Air4 Pro χρησιμοποιεί Bluetooth 5.3 και προσφέρει εξαιρετική ασύρματη απόδοση. Διαθέτουν Snapdragon Sound και aptX Adaptive Lossless, προσφέροντας στιβαρή και σταθερή σύνδεση με ήχο χωρίς απώλειες ποιότητας CD.

  Μηχανικό πληκτρολόγιο Thhock εναντίον Clack: Ποια είναι η διαφορά;

Προσφέρουν επίσης μια δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών σημείων, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε δύο συσκευές ταυτόχρονα. Συνδύασα αυτά τα ακουστικά με το smartphone και τον υπολογιστή μου και βρήκα την εναλλαγή μεταξύ τους μια απρόσκοπτη και χωρίς απογοήτευση εμπειρία.

Άνεση στον ήχο: Σχεδίαση και εφαρμογή

Rob Webb / MakeUseOf

Το Air4 Pro είναι ελαφρύ και άνετο και διαθέτει τρία διαφορετικά μεγέθη ακίδων σιλικόνης για να διαλέξετε. Είναι διαθέσιμα σε μαύρο, άσπρο ή μπεζ και διαθέτουν ασημί ή μπρονζέ τόνους, ανάλογα με το χρωματικό συνδυασμό που θα επιλέξετε.

Με τη σωστή επιλογή των άκρων των αυτιών, κάθονται άνετα στο αυτί σας με πολύ μικρό κίνδυνο να πέσετε ελεύθερα και προκαλούν ελάχιστη ενόχληση, ακόμη και όταν τα φοράτε για μεγάλες εκτάσεις.

Η θήκη φόρτισης είναι εξίσου ελαφριά με ωραίο, πιο επίπεδο σχέδιο, που της επιτρέπει να κάθεται άνετα μέσα στην τσέπη σας κατά τη μεταφορά. Διαθέτει θύρα φόρτισης USB στο κάτω μέρος (με καλώδιο φόρτισης USB-C που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), καθώς και κουμπί επαναφοράς.

Υπάρχει μια χρήσιμη ένδειξη LED στο εξωτερικό της θήκης για να υποδεικνύει το τρέχον επίπεδο της μπαταρίας χρησιμοποιώντας το συνηθισμένο σύστημα φαναριών (το πράσινο είναι καλό, το κίτρινο είναι εντάξει και το κόκκινο σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να τα φορτίσετε), διευκολύνοντας τον έλεγχο της ισχύος σας επίπεδα με μια ματιά.

Ποιότητα ήχου: Εξαιρετική για την τιμή

Rob Webb / MakeUseOf

Το Air4 Pro προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου συνολικά, ιδιαίτερα για την τιμή και σε κάθε επίπεδο έντασης. Οι οδηγοί 13 χιλιοστών τους παράγουν μια σταθερή και αξιοσέβαστη απόκριση μπάσων, η οποία αντέχει τον ήχο σε όλο το μουσικό φάσμα, από το φουσκωτό μέταλλο μέχρι τη θορυβώδη ηλεκτρονικά του περιβάλλοντος.

Διαθέτουν τρεις διαφορετικές λειτουργίες ήχου: Normal, Passthrough (διαφανές) και ANC. Κάθε λειτουργία προσφέρει καθαρό ήχο χωρίς παραμόρφωση, αν και διαπίστωσα ότι η λειτουργία Passthrough δημιουργεί ένα ελαφρύ σφύριγμα κατά την ενεργοποίηση, αλλά όχι αρκετό για να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα.

Αν είμαι ειλικρινής, η λειτουργία Passthrough είναι αυτή που είναι λιγότερο πιθανό να χρησιμοποιήσω. Εάν βρεθώ σε μια κατάσταση όπου πρέπει να ακούω τον κόσμο γύρω μου, είναι εξίσου πιθανό να αφαιρέσω ένα ακουστικό και να κρατήσω ένα ελεύθερο αυτί εκπαιδευμένο στο περιβάλλον μου μέχρι να μπορέσω να επιστρέψω στη λειτουργία ANC.

  7 εφαρμογές και εργαλεία για να παραμένετε γεμάτοι ενέργεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας

Ωστόσο, σε πολλούς αρέσει η ηρεμία που προσφέρει μια ενσωματωμένη λειτουργία διαφάνειας. Και ανεξάρτητα από την προσωπική μου προτίμηση, είναι καλό να το βλέπω να καλύπτεται εδώ. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν σας πειράζει ένα μικρό σφύριγμα, είναι απόλυτα χρησιμοποιήσιμο για όσους προτιμούν μια λιγότερο κλειστή λειτουργία ήχου.

Αλλά η προσαρμοστική ακύρωση θορύβου του Air4 Pro είναι το πραγματικό στολίδι στο στέμμα του. Με αυτά που θα μπορούσαν εύλογα να χαρακτηριστούν ακουστικά με χαμηλό κόστος, το ANC εδώ είναι εξαιρετικό. Προσαρμόζονται αυτόματα στο περιβάλλον σας, εργάζονται σκληρά για την εξάλειψη κάθε ηχορύπανσης. Περνούν, δηλαδή, το τεστ στα μέσα μαζικής μεταφοράς με μεγάλη επιτυχία.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το ANC εδώ και μπόρεσα να κουκουλώσω τον εαυτό μου στη μουσική, τόσο σε υπαίθριο όσο και σε κλειστό περιβάλλον. Είναι αποτελεσματικό και καθηλωτικό, ακόμα και όταν λειτουργώ με τη μισή ένταση στο τηλέφωνό μου.

Εφαρμογή SoundPeats Audio: Barebones, αλλά χρήσιμη

Με την πρώτη ματιά, η εφαρμογή SoundPeats Audio (iOS / Android) μπορεί να φαίνεται λίγο ελαφρύ. Και ενώ είναι δίκαιο να πούμε ότι δεν είναι ακριβώς γεμάτο με χαρακτηριστικά, υπάρχουν αρκετά εδώ για να ικανοποιήσουν και να εμπλουτίσουν τη συνολική σας απόλαυση από αυτά τα ακουστικά.

Φυσικά, θα βρείτε ρυθμίσεις ισοσταθμιστή που χρησιμοποιούν απλά αλλά αποτελεσματικά ρυθμιστικά για να αυξάνουν ή να μειώνουν τα επίπεδά σας έως ότου λάβετε τη σωστή μίξη για τον ήχο σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προεπιλογή SoundPeats classic EQ, αν προτιμάτε να μην ασχολείστε με τις ρυθμίσεις και θα διαπιστώσετε ότι προσφέρει σταθερή και ισορροπημένη ποιότητα ήχου.

Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα της μπαταρίας σας, καθώς και να επιλέξετε την προτιμώμενη επιλογή μείωσης θορύβου (ANC, κανονική ή διέλευση)—βολική αν δεν θέλετε να κάνετε ποδήλατο μέσω αυτών των ρυθμίσεων μέσω των χειριστηρίων αφής κάθε φορά που τοποθετείτε αυτά τα ακουστικά στις λαβές σας.

Επιπλέον, θα βρείτε τον διακόπτη για τη λειτουργία παιχνιδιών χαμηλής καθυστέρησης του Air4 Pro στην εφαρμογή και τα μέσα για να απενεργοποιήσετε εντελώς τα χειριστήρια αφής (κάτι που θα συνιστούσα να το κάνετε), εάν σας προκαλούν κάποια προβλήματα.

Τέλος, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την ανίχνευση στο αυτί εάν το επιθυμείτε. Αν και, ειλικρινά, δεν ξέρω γιατί θα το κάνατε, καθώς είναι απόλυτος νικητής.

Με απλά λόγια, η εφαρμογή SoundPeats Audio μπορεί να φαίνεται λίγο γυμνή σε κάποιους, αλλά είναι διαισθητική στη χρήση και καλύπτει καλά όλες τις κύριες βάσεις.

  Ένας ακριβός τρόπος φόρτισης εν κινήσει

26 ώρες ζωής μπαταρίας

Rob Webb / MakeUseOf

Το SoundPeats Air4 Pro διαθέτει διάρκεια ζωής μπαταρίας 26 ωρών, συμπεριλαμβανομένης της θήκης φόρτισης. Κάθε ακουστικό μπορεί να διαρκέσει έως και έξι ώρες σε κανονική λειτουργία ή πιο μέτριες τέσσερις ώρες με ενεργοποιημένο το ANC.

Ομολογουμένως, δεν είναι η πιο εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας που έχουμε δει σε ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, αλλά είναι αρκετά αξιοπρεπής για να σας κάνει να περάσετε στις περισσότερες διαδρομές μικρών αποστάσεων ή μια μέρα στο γραφείο όταν συνδυάζεται με τη θήκη φόρτισης.

Επιπλέον, η λειτουργία ανίχνευσης στο αυτί είναι μια εξαιρετική ποιότητα ζωής που μπορεί να διατηρήσει λίγη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, διακόπτοντας τη μουσική σας το δευτερόλεπτο που αφαιρείτε το ακουστικό από το αυτί σας. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία solo bud, μπορείτε να αποκομίσετε περισσότερη χρήση με μία μόνο φόρτιση με αυτόν τον τρόπο.

Πρέπει να αγοράσετε το SoundPeats Air4 Pro;

Rob Webb / MakeUseOf

Για την τιμή, το SoundPeats Air4 Pro προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Εκπληκτικά πλούσιο σε χαρακτηριστικά, με τρεις ενσωματωμένες λειτουργίες μείωσης θορύβου, σύνδεση πολλαπλών σημείων, προσαρμόσιμες ρυθμίσεις EQ, λειτουργία παιχνιδιού 80 ms για ήχο χαμηλής καθυστέρησης, συν το προσωπικό μου αγαπημένο — τη φανταστική λειτουργία ανίχνευσης στο αυτί. Είναι ευέλικτα, εύχρηστα και παρέχουν αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας.

Κατά τη δοκιμή των ακουστικών Air4 Pro, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα συνδεσιμότητας. Είναι σταθερά και αξιόπιστα με τον τρόπο που θα θέλαμε όλα τα ασύρματα ακουστικά να ήταν και είναι μια εξαιρετική επιλογή για να σας συνοδεύουν από το σημείο Α στο σημείο Β.

Το μόνο μου παράπονο είναι ότι τα χειριστήρια αφής αισθάνονται λίγο υπερβολικά ευαίσθητα, καθώς ανακάλυψα ότι η προσαρμογή ενός ακουστικού στο αυτί μου θα είχε συχνά ως αποτέλεσμα τη μετάβαση από το ANC σε κανονική λειτουργία ή την κατά λάθος παράβλεψη ενός κομματιού, για παράδειγμα. Ωστόσο, μια γρήγορη επίσκεψη στην εφαρμογή SoundPeats Audio διόρθωσε σύντομα αυτό το πρόβλημα, καθώς κατάφερα να απενεργοποιήσω αυτήν τη δυνατότητα με το πάτημα ενός διακόπτη.

Πέρα από μια μικρή κουβέντα, τα Air4 Pros δικαιολογούν κάτι παραπάνω από τη μέτρια τιμή τους (λίγο κάτω από 80 $ τη στιγμή της γραφής) και κάνουν μια εξαιρετική επιλογή εάν αναζητάτε υπέροχα ασύρματα ακουστικά για καθημερινή χρήση.

Soundpeats Air4 Pro

Μια προσιτή εναλλακτική λύση σε μερικά από τα πιο premium ακουστικά, το SoundPEATS Air4 Pro προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Με ANC, σύνδεση πολλών σημείων, προσαρμόσιμες ρυθμίσεις EQ και αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, είναι ασυναγώνιστα για την τιμή.