Εντοπίστε το τηλέφωνό σας με αυτές τις 10 εφαρμογές παρακολούθησης

Εάν είστε κάποιος που αναρωτιέται συχνά πού ήταν η τελευταία φορά που είδατε το τηλέφωνό σας ή αγνοήσετε έναν καρδιακό παλμό όταν δεν το βρίσκετε στην τσέπη σας, ξέρετε πόσο εύκολο είναι να χάσετε το smartphone σας.

Λόγω του γρήγορου ρυθμού της ζωής που ζούμε όλοι, υπάρχουν πιθανότητες να ρίξετε το κινητό τηλέφωνο στα μέσα μαζικής μεταφοράς ενώ είστε αργά στη δουλειά ή να ξεχάσετε να σηκώσετε το τηλέφωνο από το τραπέζι σε ένα εστιατόριο ενώ έχετε δείπνο με έναν φίλο.

Τις περισσότερες φορές, μπορεί να θυμάστε να ελέγξετε την αγαπημένη σας έγκαιρα και να επιστρέψετε για να την παραλάβετε από εκεί που την αφήσατε. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες ατυχείς περιστάσεις που μπορεί να μην θυμάστε πού χάσατε το κινητό σας τηλέφωνο. Η κατάσταση μπορεί να χειροτερέψει ακόμη περισσότερο εάν το κινητό τηλέφωνο είναι ρυθμισμένο σε αθόρυβη λειτουργία, επειδή γίνεται πιο δύσκολο να το ψάξετε ακόμα κι αν είναι ξαπλωμένο κάτω από τον καναπέ.

Ενώ τις περισσότερες φορές μπορεί να χάσετε μόνοι σας το τηλέφωνο, μερικές φορές το gadget σας κλέβεται από έναν κλέφτη από την τσάντα ή την τσέπη σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν θα μπορείτε να φέρετε τη συσκευή χωρίς πρόσθετη βοήθεια. Ευτυχώς, πολλές εφαρμογές παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων αξιοποιούν το σύστημα παρακολούθησης GPS μέσα στο smartphone σας για να παρέχουν ακριβείς λεπτομέρειες τοποθεσίας.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τους πιο αποτελεσματικούς ιστότοπους και εφαρμογές που μπορούν να σας παρέχουν τις τρέχουσες λεπτομέρειες τοποθεσίας της συσκευής σας. Τις έχουμε κατηγοριοποιήσει ως εφαρμογές που βασίζονται στον ιστό και σε αυτές που είναι συμβατές με συσκευές Android και iOS, ώστε να είναι εύκολο για εσάς να ελέγξετε αυτές που θα συνοδεύουν τη συσκευή σας.

Υπηρεσίες που βασίζονται στο Web για την παρακολούθηση του τηλεφώνου σας

Αρχικά, ας περάσουμε από τους ιστότοπους που παρέχουν γρήγορα τις λεπτομέρειες τοποθεσίας του χαμένου smartphone σας.

iCloud

Η Apple παρέχει την υπηρεσία Find My iPhone ενεργοποιημένη iCloud.com που ενημερώνει την κατά προσέγγιση τοποθεσία του iPhone σας. Ωστόσο, υπάρχει μια σύλληψη. Για να βρείτε το χαμένο σας iPhone χρησιμοποιώντας το Find My Phone, πρέπει να έχετε ολοκληρώσει εκ των προτέρων τη ρύθμισή του. Επιπλέον, μπορεί να παρέχει τις λεπτομέρειες τοποθεσίας μόνο εάν το χαμένο iPhone σας είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο.

Πρέπει να συνδεθείτε με το Apple ID σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα Όλες οι συσκευές. Τώρα, επιλέξτε τη συσκευή που σκοπεύετε να εντοπίσετε. Εάν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο, θα δείτε τη θέση της στο χάρτη. Εάν η εφαρμογή δεν μπορούσε να το βρει, κάτω από αυτό θα αναφέρεται εκτός σύνδεσης.

Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε τη χαμένη συσκευή οποιουδήποτε μέλους της οικογένειας ή φίλου εάν έχετε εγγραφεί στην ομάδα Family Sharing.

Snoopza

Snoopza είναι μια πλήρης εφαρμογή παρακολούθησης και spyware για κινητά για κινητά Android που προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου παιδιών και συζύγων. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τον ιχνηλάτη GPS για να παρέχει μια επιλογή παρακολούθησης της τοποθεσίας GPS. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να κάνετε αναζήτηση στο smartphone σας, εάν χαθεί.

  Διορθώστε το Spotify Wrapped Not Work

Το Snoopza θα πρέπει να εγκατασταθεί στο smartphone σας προτού σκοπεύετε να παρακολουθήσετε τη θέση του GPS. Κάθε φορά που το τηλέφωνό σας χάνεται, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες παρακολούθησης και αυτό είναι! Θα ειδοποιηθείτε για την τρέχουσα θέση της συσκευής, μαζί με λεπτομέρειες σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή στην τοποθεσία.
Εναλλακτικά, μπορείτε να διατηρήσετε τη δυνατότητα ενεργοποιημένη ανά πάσα στιγμή για να λαμβάνετε το ιστορικό τοποθεσίας, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από τον πίνακα ελέγχου.

GeoFinder

GeoFinder.Mobi είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιεί τον αριθμό τηλεφώνου για να εντοπίσει ένα smartphone μέσα σε λίγα λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι απίστευτα ακριβή και η εφαρμογή μπορεί να εντοπίσει οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου στον κόσμο.

Τα προνόμια του GeoFinder.Mobi είναι τα εξής:

  • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις λεπτομέρειες τοποθεσίας οποιουδήποτε smartphone, είτε πρόκειται για Android είτε για iPhone.
    Η διαδικτυακή εφαρμογή υποστηρίζει όλους τους παρόχους δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο.
  • Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Ιστού και είστε έτοιμοι.

Το GeoFinder.Mobi κοστίζει 31,99 USD για ένα μήνα.

Εφαρμογές παρακολούθησης τηλεφώνου συμβατές με Android

Εδώ είναι οι εφαρμογές που μπορούν να παρακολουθούν το χαμένο ή κλεμμένο smartphone Android σας.

Google Find My Device

της Google Εύρεση της συσκευής μου, παλαιότερα γνωστό ως Android Device Manager, είναι μια αποτελεσματική εφαρμογή παρακολούθησης για κινητά που βοηθά τους χρήστες να εντοπίσουν το χαμένο τους τηλέφωνο Android και να το κλειδώσουν από απόσταση μέχρι να το εντοπίσουν. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί επίσης άψογα με tablet Android και Smartwatches.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να σκουπίζετε τα δεδομένα από το smartphone σας, εάν είστε βέβαιοι ότι έχουν κλαπεί ή δεν μπορείτε να τα βρείτε.

Οι δυνατότητες της εφαρμογής Google Find My Device είναι οι εξής:

  • Εντοπίστε το smartphone, το tablet ή το έξυπνο ρολόι Android σας σε έναν χάρτη. Εάν η τρέχουσα τοποθεσία δεν είναι προσβάσιμη, η τελευταία θα είναι ορατή σε εσάς.
  • Οι χάρτες εσωτερικών χώρων σάς βοηθούν να βρείτε τη συσκευή σας σε δημόσιους χώρους όπως αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα κ.λπ.
  • Παίξτε έναν ήχο στη συσκευή ακόμα κι αν είναι σε αθόρυβη λειτουργία.
  • Σκουπίστε τη συσκευή και εμφανίστε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα με στοιχεία επικοινωνίας στην οθόνη κλειδώματος
  • Πρόσβαση σε λεπτομέρειες όπως η κατάσταση δικτύου και μπαταρίας και λεπτομέρειες υλικού.

Η εφαρμογή παρακολούθησης smartphone της Google μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό οποιασδήποτε από τις συσκευές Android που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας ή άλλο smartphone, εάν έχετε ρυθμίσει τη λειτουργία προηγουμένως.

Samsung Find My Mobile

Η Samsung προσφέρει μια αποκλειστική λειτουργία παρακολούθησης κινητών που αποτελεί μέρος των smartphone Galaxy από προεπιλογή. Γνωστός ως Βρείτε το κινητό μου, αυτή η δυνατότητα λειτουργεί απομακρυσμένα και βοηθά αποτελεσματικά στον εντοπισμό των smartphone Samsung σας, εάν τα έχετε χάσει. Εκτός από τον εντοπισμό της συσκευής, σας δίνει επίσης την επιλογή να την κλειδώσετε ή να σκουπίσετε τα περιεχόμενα του κινητού εάν δεν μπορείτε να την ανακτήσετε.

  Το Musiex προσθέτει ένα Banner που βασίζεται σε χειρονομίες με χειριστήρια για την αναπαραγωγή μουσικής [Jailbreak]

Η υπηρεσία Find My Mobile της Samsung προσφέρει τις ακόλουθες λειτουργίες που βοηθούν στον εντοπισμό του τηλεφώνου σας σε καταστάσεις όπως κλοπή ή λάθος τοποθέτηση.

  • Η δυνατότητα Ζωντανής παρακολούθησης τοποθεσίας σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα το χαμένο τηλέφωνο παρέχοντας ενημερώσεις τοποθεσίας κάθε 15 λεπτά.
  • Η επιλογή Κλήση του τηλεφώνου σας σάς επιτρέπει να χτυπάτε τη συσκευή σας από απόσταση για ένα λεπτό, ανεξάρτητα από το αν το τηλέφωνο βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία.
  • Μπορείτε να κλειδώσετε τη συσκευή σας από απόσταση για να αποτρέψετε τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση όταν η συσκευή σας χαθεί ή κλαπεί.
  • Εάν δεν μπορείτε να ανακτήσετε το τηλέφωνό σας Samsung, μπορείτε να διαγράψετε όλα τα δεδομένα για να αποτρέψετε τυχόν προσωπικές πληροφορίες από το να φτάσουν σε λάθος χέρια.

Η έμφυτη λειτουργία των smartphone Samsung λειτουργεί δωρεάν αφού καταχωρήσετε τη συσκευή Samsung Galaxy χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Samsung.

Find My Phone- Family Locator

Find My Phone- Family Locator είναι μια εξαιρετική εφαρμογή διαθέσιμη στο Google Play που σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε τα smartphone όλων των μελών της οικογένειας και να ανακαλύψετε τις τοποθεσίες τους χρησιμοποιώντας το GPS.

Αυτή η ευέλικτη εφαρμογή παρακολούθησης τοποθεσίας μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε ένα χαμένο smartphone με τους εξής τρόπους:

  • Παρακολουθήστε το smartphone χρησιμοποιώντας GPS.
  • Λάβετε ειδοποίηση όταν η συσκευή είναι σε μεταφορά.
  • Εντοπίστε το τηλέφωνο χρησιμοποιώντας έναν εντοπιστή τοποθεσίας εάν κλαπεί ή χαθεί.
  • Ενημερώστε γρήγορα τα μέλη της οικογένειάς σας εάν η συσκευή κλαπεί.

Χρησιμοποιείται κυρίως ως εφαρμογή ασφαλείας για την παρακολούθηση των τοποθεσιών της οικογένειας και των φίλων, μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε το smartphone οποιουδήποτε μέλους της οικογένειας σε περίπτωση που δεν τοποθετηθεί σωστά.

Family Locator – GPS Tracker

Family Locator – GPS Tracker είναι μια άλλη δωρεάν και απλή εφαρμογή της οποίας η κύρια δουλειά είναι να ενημερώνει τα μέλη της οικογένειας για την τοποθεσία GPS του άλλου. Η εφαρμογή στέλνει επίσης ειδοποιήσεις με βάση την τοποθεσία στα smartphone των μελών της οικογένειάς σας όταν κάποιος εισέρχεται ή φεύγει από οποιοδήποτε μέρος.

Παρόλο που η κύρια λειτουργία της εφαρμογής είναι να παρακολουθεί την τοποθεσία των παιδιών παρέχοντας την τοποθεσία τους σε πραγματικό χρόνο στους κηδεμόνες τους, μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε το χαμένο αυτοκίνητο ή το smartphone σας. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, στέλνει τα στοιχεία της τοποθεσίας σας στον εγγεγραμμένο αριθμό κινητού του μέλους της οικογένειάς σας όταν είναι ενεργοποιημένος ο εντοπιστής GPS κινητού τηλεφώνου. Έτσι, μπορεί έμμεσα να σας βοηθήσει να αναζητήσετε το χαμένο και κλεμμένο smartphone σας στέλνοντας τα στοιχεία τοποθεσίας του σε πραγματικό χρόνο.

Lost Phone Tracker

Lost Phone Tracker είναι μια άλλη εφαρμογή Android που χρησιμοποιεί ενσωματωμένο GPS για την αναζήτηση του χαμένου τηλεφώνου σας για να κάνει τη ζωή γαλήνια. Συνεχίζει να ενημερώνει την τοποθεσία του κινητού σας σε πραγματικό χρόνο, αποτρέποντας την κλοπή του smartphone σας.

Αυτό το Location Tracker είναι εξοπλισμένο με τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Πρόσβαση στην τρέχουσα θέση του κινητού σας τηλεφώνου μέσω GPS tracker.
  • Εντοπίστε το χαμένο σας smartphone Android.
  • Στείλτε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο στα εγγεγραμμένα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας
  • Πρόσβαση στη δορυφορική προβολή του χάρτη.
  • Στείλτε μηνύματα από το χαμένο σας κινητό σε έναν εγγεγραμμένο αριθμό χωρίς internet.
  15 Πλατφόρμα για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων στην τεχνολογία της πληροφορίας

Η εφαρμογή είναι φιλική προς το χρήστη και διαθέτει μια διαισθητική διεπαφή που την καθιστά εξαιρετικά χρήσιμη. Επιπλέον, οι προγραμματιστές έχουν βελτιστοποιήσει την εφαρμογή έτσι ώστε να καταναλώνει λιγότερη μπαταρία.

Εφαρμογές παρακολούθησης τηλεφώνου για smartphone iOS

Τώρα, ας δούμε τις εφαρμογές παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για iPhone:

Παρακολούθηση τηλεφώνου ανά αριθμό

Αυτό Παρακολούθηση τηλεφώνου βοηθά στον εντοπισμό του χαμένου iPhone ή iPad των φίλων και των μελών της οικογένειάς σας που έχουν εγγραφεί στην εφαρμογή. Η εφαρμογή είναι αρκετά ισχυρή και παρέχει εντυπωσιακά ακριβή αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το GPS tracker.

Το Phone Tracker by Number σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ιδιωτικά δίκτυα προσθέτοντας τους αριθμούς τηλεφώνου των φίλων και των μελών της οικογένειάς σας. Μόλις ολοκληρώσετε τη ρύθμιση της λειτουργίας, όλα τα μέλη μπορούν να μοιράζονται τις τοποθεσίες τους απρόσκοπτα.

Το πρόγραμμα παρακολούθησης τηλεφώνου κατά αριθμό σάς επιτρέπει:

  • Μοιραστείτε την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο καθώς και το ιστορικό τοποθεσίας με τα μέλη της ομάδας.
  • Στείλτε ειδοποιήσεις GPS όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.
  • Η εφαρμογή αξιοποιεί τις λειτουργίες παρακολούθησης κυψέλης και παρακολούθησης GPS.
  • Υποστηρίζει όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και δεν εξαντλεί την μπαταρία.
  • Λάβετε ειδοποιήσεις όταν η συσκευή είναι σε μεταφορά.

Εάν τείνετε να χάσετε το smartphone σας με κάποιο τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην τοποθεσία του iPhone σας σε πραγματικό χρόνο και να το ανακτήσετε ανώδυνα.

Βρείτε το iPhone μου

Βρείτε το iPhone μου είναι μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε από την Apple για να εντοπίσει τις συσκευές Apple που έχουν τοποθετηθεί ή κλαπεί σε λάθος θέση, δηλαδή iPhone, iPad, iPod touch ή Mac. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο smartphone iOS για να αναζητήσετε τη χαμένη συσκευή και να αποτρέψετε τα ευαίσθητα δεδομένα σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή στη συσκευή σας και να συνδεθείτε με το Apple ID που χρησιμοποιείται για τον λογαριασμό σας iCloud.

Τώρα η εφαρμογή θα παρέχει την τρέχουσα τοποθεσία της χαμένης συσκευής στον χάρτη και θα παρουσιάζει πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Μπορείτε να κλειδώσετε τη συσκευή από απόσταση, να αναπαράγετε έναν ήχο για να την εντοπίσετε, να εμφανίσετε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος ή να διαγράψετε όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή.

Η λειτουργία Lost Mode της εφαρμογής σάς δίνει τη δυνατότητα να κλειδώσετε απομακρυσμένα τη συσκευή iOS που λείπει και να αναβοσβήσετε ένα μήνυμα και έναν αριθμό επαφής στην οθόνη κλειδώματος. Σε αυτήν τη λειτουργία, η εφαρμογή παρακολουθεί την τοποθεσία του κινητού και σας αναφέρει το ιστορικό τοποθεσίας.

συμπέρασμα

Παρακάτω είναι οι καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης για κινητά που πρέπει να εμπιστευτείτε για τον γρήγορο εντοπισμό του χαμένου smartphone σας. Η καλύτερη εφαρμογή που μπορεί να βρει με επιτυχία τη συσκευή σας θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας και των προσωπικών σας προτιμήσεων.

Ωστόσο, θα σας συμβούλευα να δοκιμάσετε τουλάχιστον δύο εφαρμογές που αναφέρονται εδώ και να δείτε μόνοι σας ποιες από αυτές μπορούν να σας βοηθήσουν να επανασυνδεθείτε με το χαμένο τηλέφωνο Android.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτούς τους ιχνηλάτες παιδιών για να διασφαλίσετε την ασφάλειά τους.