Το Musiex προσθέτει ένα Banner που βασίζεται σε χειρονομίες με χειριστήρια για την αναπαραγωγή μουσικής [Jailbreak]

Τα χειριστήρια μουσικής στο Κέντρο Ελέγχου είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχουν βγει ποτέ από το iOS 7. Το ίδιο το Κέντρο Ελέγχου είναι πολύ δημοφιλές επειδή ακυρώνει την ανάγκη να έχετε μια εφαρμογή φωτός φλας, χρησιμεύει ως τρόπος εκκίνησης της αριθμομηχανής, της κάμερας, και εφαρμογή πυξίδας. Από τις πολλές λειτουργίες στις οποίες το Κέντρο Ελέγχου παρέχει εύκολη πρόσβαση, τα χειριστήρια μουσικής είναι η μόνη περιοχή όπου θα μπορούσατε να θέλετε περισσότερα. Το Musiex είναι ένα tweak της Cydia που διατίθεται στα αποθετήρια Bigboss και Insanelyi που προσθέτει ένα HUD βασισμένο σε χειρονομίες για την αναπαραγωγή μουσικής. Σας επιτρέπει να προβάλλετε το τρέχον κομμάτι που αναπαράγεται πλήρως με το εξώφυλλο του άλμπουμ και σας επιτρέπει να σύρετε στο επόμενο ή στο προηγούμενο κομμάτι, να το κάνετε παύση/αναπαραγωγή, να μεταβείτε μπροστά ή πίσω και να ενεργοποιήσετε την επανάληψη και την τυχαία αναπαραγωγή. Το tweak συνοδεύεται επίσης με ένα σκοτεινό και ανοιχτό θέμα, καθώς και την επιλογή δημιουργίας προσαρμοσμένου θέματος.

  Πώς να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο WeChat

Μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις για να διαμορφώσετε το tweak. Δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εκτός και αν ορίσετε μια χειρονομία για την ενεργοποίησή του. Οι χειρονομίες εκχωρούνται στις Μέθοδοι ενεργοποίησης. Περιττό να πούμε ότι πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Activator στη συσκευή σας για να αντιστοιχίσετε μια χειρονομία. Κάτω από τις Ρυθμίσεις, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Κέντρο ειδοποιήσεων ώστε να μην τραβά προς τα κάτω όταν το Musiex. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς τύπους στοιχείων ελέγχου, “Τυπικό” ή “Χειρονομία”. Με τα τυπικά χειριστήρια, θα σύρετε το Musiex για να αποκαλύψετε κουμπιά για αναπαραγωγή/παύση και εναλλαγή μεταξύ κομματιών. Με τα χειριστήρια χειρονομίας, σύρετε αριστερά και δεξιά στο Musiex για εναλλαγή μεταξύ κομματιών και πατήστε το για αναπαραγωγή/παύση. Και στις δύο λειτουργίες, πατώντας παρατεταμένα το εξώφυλλο θα ανοίξει η εφαρμογή στην οποία παίζει η μουσική.

  Η εφαρμογή "All-in-One Photography" προσφέρει ζωντανή επεξεργασία, φίλτρα και κείμενο

Το Musiex εμφανίζεται ως ειδοποίηση συνήθως στη συσκευή σας. Για να το απορρίψετε, απλώς το σύρετε προς τα πάνω. Το tweak έχει οριστεί στο σκοτεινό θέμα από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να επιλέξετε το ανοιχτό από τις ρυθμίσεις του στο Θέμα. Υπάρχει επίσης η επιλογή να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο θέμα προσαρμόζοντας τις τιμές RGB για το φόντο και το χρώμα του κειμένου. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε την αδιαφάνεια του Musiex για κάθε θέμα.

Το Musiex είναι αρκετά καλό όσον αφορά την ευκολία χρήσης. Μπορείτε να το εμφανίσετε στην οθόνη κλειδώματος, σε μια εφαρμογή χωρίς να απομακρυνθείτε από αυτήν και στην αρχική σας οθόνη. Το tweak λειτουργεί επίσης με άλλες εφαρμογές που παίζουν μουσική, π.χ. το πρόγραμμα περιήγησής σας, το SoundCloud κ.λπ. Θα πρέπει να λειτουργεί και με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μουσικής τρίτων.

  Πώς να μετακινήσετε το Microsoft Authenticator σε ένα νέο τηλέφωνο