Είστε έτοιμοι να αποκτήσετε δεξιότητες για μια νέα δουλειά; Δοκιμάστε το Trailhead

Θέλετε να ανεβάσετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο; Το Trailhead είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας για να προετοιμαστείτε για την επόμενη δουλειά σας.

Το Trailhead είναι η δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης της Salesforce. Προσφέρει διάφορες ενότητες και προγράμματα πιστοποίησης για να βοηθήσει τα άτομα να βελτιώσουν τις τεχνικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Οι χρήστες μπορούν να μάθουν κάνοντας πράξη, να κερδίσουν σήματα και πιστοποιήσεις και να γίνουν μέρος μιας ζωντανής κοινότητας φοιτητών και επαγγελματιών. Το Trailhead είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε νέες δεξιότητες για μια νέα δουλειά, είτε θέλετε να αλλάξετε καριέρα είτε απλά να συμβαδίσετε με την εποχή. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Το Trailhead είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε τεχνικές δεξιότητες. Βοηθά επίσης τους ανθρώπους να λάβουν πολύτιμες πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν ότι ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν το Salesforce. Η πλατφόρμα διαθέτει προγράμματα για Πιστοποίηση Διαχειριστές, Εφαρμογές, Προγραμματιστές και άλλα. Αυτές οι πιστοποιήσεις είναι γνωστές στους εργοδότες σε όλο τον κόσμο.

Το Trailhead είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μάθηση, αλλά είναι επίσης μια ζωντανή κοινότητα όπου μαθητές και επαγγελματίες μπορούν να συναντηθούν, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να εργαστούν μαζί σε έργα. Οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε ομάδες, να παρακολουθούν εκδηλώσεις και να συμμετέχουν σε διαδικτυακές συζητήσεις για να μάθουν από άλλους και να δημιουργήσουν τα δίκτυά τους.

Ποια είναι η ανάγκη για εκμάθηση νέων δεξιοτήτων;

Ο κόσμος αλλάζει συνεχώς, και ως αποτέλεσμα τόσο της προόδου της τεχνολογίας όσο και της παγκοσμιοποίησης, ο ανταγωνισμός στην αγορά εργασίας γίνεται όλο και πιο έντονος. Η συνεχής εκμάθηση νέων δεξιοτήτων είναι απαραίτητη για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί στον τομέα σας και να παραμείνετε ένα βήμα μπροστά από το πακέτο.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της απόκτησης νέων ταλέντων είναι ότι ανοίγει νέες επαγγελματικές πόρτες. Εάν θέλετε να είστε πιο επιθυμητός υποψήφιος για θέσεις που αναπτύσσονται λόγω των συνεχών τεχνολογικών προόδων και της δημιουργίας θέσεων εργασίας, το να έχετε ένα διαφοροποιημένο σύνολο δεξιοτήτων μπορεί να σας βοηθήσει.

Μπορείτε να ενισχύσετε τις πιθανότητές σας να ανακαλύψετε νέες και ενδιαφέρουσες προοπτικές εργασίας που συνάδουν με τους επαγγελματικούς σας στόχους και ενδιαφέροντα διευρύνοντας το φάσμα των ταλέντων που διαθέτετε.

Επιπλέον, η απόκτηση νέων ικανοτήτων μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Το όριο που έχει καθοριστεί για θέσεις εισαγωγικού επιπέδου αυξάνεται καθώς οι τομείς γίνονται πιο ανταγωνιστικοί.

Ως εκ τούτου, πολλές επιχειρήσεις αναζητούν άτομα που διαθέτουν ποικίλες ικανότητες. Μπορείτε να ξεχωρίσετε από άλλους υποψηφίους στην αγορά εργασίας και να ενισχύσετε τις πιθανότητές σας να στρατολογηθείτε για την εργασία που επιθυμείτε διευρύνοντας συνεχώς το σύνολο των δεξιοτήτων σας.

  Πώς να αναζητήσετε τον κάτοχο του αριθμού πινακίδας κυκλοφορίας

Η διατήρηση της συνάφειας στον κλάδο σας απαιτεί επίσης δέσμευση για τη δια βίου μάθηση. Η επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη ενός ατόμου υποβοηθείται από την παρακολούθηση της κατάστασης της επιχείρησης.

Αυτό σας κρατά το ενδιαφέρον για το επάγγελμά σας και την επιθυμία να αποκτήσετε νέες γνώσεις και ικανότητες. Μπορείτε να παραμείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό και να συνεισφέρετε πολύ περισσότερα στην ομάδα και τον οργανισμό σας εάν παρακολουθείτε τις πιο πρόσφατες επαγγελματικές εξελίξεις.

Εκτός από τα προφανή οφέλη για την αυτοεκτίμησή σας και την αίσθηση της ολοκλήρωσης, η απόκτηση νέων ικανοτήτων μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην καριέρα σας. Όταν είστε καλά εξοπλισμένοι για να κάνετε τη δουλειά σας, είναι λιγότερο πιθανό να αγχώνεστε για τα μικρά πράγματα και πιο πιθανό να απολαύσετε τη δουλειά σας.

Μπορείτε να βελτιώσετε την εργασιακή σας ασφάλεια, τις ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης και τις οικονομικές ανταμοιβές μέσω της δια βίου μάθησης.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η απόκτηση νέων ικανοτήτων είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Η επένδυση στην εκπαίδευση και την εκπαίδευσή σας είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τη δουλειά σας και τη μελλοντική σας ευτυχία.

Η ανάπτυξη των ικανοτήτων σας είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση που θα αποδώσει καρπούς είτε προσπαθείτε να αλλάξετε δουλειά, να προχωρήσετε στην τρέχουσα θέση σας ή απλώς να διατηρήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Είναι σημαντικό να συνεχίσει κανείς την εκπαίδευση και την κατάρτιση για να παραμείνει σχετικός και ανταγωνιστικός στην αγορά. Η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να ζήσετε μια πιο ικανοποιητική ζωή διευρύνοντας τις ευκαιρίες απασχόλησης που έχετε στη διάθεσή σας.

Εξασφαλίζει ότι παραμένετε στην πρώτη γραμμή του κλάδου σας. Ενισχύει επίσης την αίσθηση της αυτοεκτίμησης και της απόλαυσης της δουλειάς σας, ενώ σας παρέχει την ευκαιρία να επενδύσετε στο μέλλον σας.

Τι προσφέρει το Trailhead;

Αναπτύχθηκε από την Salesforce, τον ηγέτη της αγοράς στο CRM, η Trailhead είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης χωρίς κόστος. Όσοι θέλουν να βελτιώσουν τις τεχνικές και επαγγελματικές τους μπριζόλες μπορούν να επωφεληθούν από τις ελκυστικές, πρακτικές ευκαιρίες μάθησης του προγράμματος.

Οι ενότητες στο Trailhead, ή «μονοπάτια», καλύπτουν πολλές διαφορετικές περιοχές της πλατφόρμας Salesforce. Επιπλέον, παρέχει εκπαίδευση σε τομείς όπως η διαχείριση και η ψηφιακή καινοτομία. Κάθε διαδρομή καθοδηγείται από τον εαυτό του και μπορεί να ολοκληρωθεί σε ο,τιδήποτε από λίγες ώρες έως λίγες ημέρες, ανάλογα με το πόσο εμπλέκεται το θέμα.

Το παιχνιδοποιημένο και διαδραστικό περιβάλλον μάθησης του Trailhead είναι ένα από τα μεγαλύτερα δυνατά του σημεία. Οι χρήστες μπορούν να απορροφήσουν και να εφαρμόσουν τη γνώση καλύτερα επειδή η πλατφόρμα ενσωματώνει γεγονότα πραγματικού κόσμου, στοιχεία παιχνιδιού και πρακτικές εφαρμογές.

  8 πλατφόρμες που μπορούν να βοηθήσουν

Η πρόοδος των χρηστών παρακολουθείται καθώς τελειώνουν τα μαθήματα. Παίρνουν ένα αίσθημα επιτυχίας και κίνητρο από τα σήματα και τους πόντους που λαμβάνουν.

Τα άτομα που στοχεύουν να επιδείξουν την επάρκειά τους με το Salesforce μπορούν να επωφεληθούν από τις πιστοποιήσεις της Trailhead. Η πλατφόρμα προσφέρει μια σειρά μαθημάτων πιστοποίησης που είναι ευρέως αναγνωρισμένα από οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Administrator, App Builder και Developer.

Εκτός από τις εκπαιδευτικές του ευκαιρίες, το Trailhead παρέχει επίσης μια δυναμική κοινότητα για μαθητές και επαγγελματίες που μπορούν να συνδεθούν και να συνεργαστούν σε διάφορα έργα. Οι χρήστες μπορούν να διευρύνουν τα δίκτυά τους συμμετέχοντας σε διαδικτυακές συζητήσεις, παρακολουθώντας εκδηλώσεις και συμμετέχοντας σε ομάδες.

Το Trailhead παρέχει μια ολοκληρωμένη και διαδραστική εμπειρία εκμάθησης. Είναι μια τέλεια πλατφόρμα για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις εργασιακές τους δεξιότητες, να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους για το Salesforce και να συνεργαστούν με μια ακμάζουσα κοινότητα μαθητών και επαγγελματιών.

Πώς να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Trailhead;

Το Trailhead παρέχει μια γρήγορη και απλή μέθοδο για να ξεκινήσετε. Το να ξεκινήσετε είναι εύκολο. απλά ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Δημιουργία λογαριασμού: Εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό Salesforce μεταβαίνοντας στον ιστότοπο του Trailhead. Ακολουθήστε τις οδηγίες εκεί για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε πολλά άλλα εργαλεία Salesforce χρησιμοποιώντας αυτόν τον λογαριασμό.
  • Εξερευνήστε τα μονοπάτια: Ενώ βρίσκεστε στην πλατφόρμα Trailhead, μπορείτε να περάσετε από τα πολλά μονοπάτια που προσφέρονται εκεί για να εντοπίσετε αυτά που ανταποκρίνονται περισσότερο στους εκπαιδευτικούς στόχους και τα ενδιαφέροντά σας.
  • Ξεκινήστε την εκπαίδευσή σας: Μόλις αποφασίσετε για μια διαδρομή, μπορείτε να αρχίσετε να περνάτε από τις διάφορες ενότητες στον ελεύθερο χρόνο σας. Η διαδικασία εκμάθησης γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και χρήσιμη με τη συμπερίληψη στοιχείων όπως το gamification, πραγματικές καταστάσεις και διαδραστικές πρακτικές δραστηριότητες σε κάθε ενότητα.
  • Παρακολούθηση προόδου: Μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας κερδίζοντας σήματα και πόντους καθώς τελειώνετε τις ενότητες. Αυτά τα σήματα και οι πόντοι θα δείξουν την πρόοδό σας καθώς και τα επιτεύγματά σας. Μέσα στο προφίλ σας στο Trailhead, μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να βλέπετε τυχόν σήματα που έχετε κερδίσει.
  • Συνδεθείτε με την κοινότητα: Το Trailhead φιλοξενεί μια ακμάζουσα κοινότητα φοιτητών και επαγγελματιών που είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν και να μοιραστούν τις γνώσεις τους. Η συμμετοχή σε συλλόγους και η συμμετοχή σε εκδηλώσεις είναι υπέροχοι τρόποι για να διευρύνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο και να μάθετε από άλλους.

Το Trailhead καθιστά απλό και ευχάριστο να ξεκινήσετε την εκπαιδευτική σας περιπέτεια. Θα μπορέσετε να αποκτήσετε τις ικανότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε στην εργασία σας εάν εκμεταλλευτείτε αυτήν την ενδελεχή, διαδραστική και ενδιαφέρουσα προσέγγιση στη μάθηση.

  Ρυθμίστε τα SPF, DKIM, DMRAC και BIMI για καλύτερη παράδοση μέσω email

Αν και το Trailhead είναι μια από τις πιο γνωστές πλατφόρμες εκμάθησης για το Salesforce, αρκετές άλλες πλατφόρμες παρέχουν συγκρίσιμες υπηρεσίες. Το Udemy και το Coursera είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Trailhead. Είναι γνωστοί διαδικτυακοί εκπαιδευτικοί πόροι που περιλαμβάνουν πολλά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης του Salesforce.

#1. Udemy

Το Udemy είναι μια διαδικτυακή αγορά εκπαίδευσης όπου μπορεί κανείς να παρακολουθήσει μαθήματα που κυμαίνονται από εισαγωγικά έως επίπεδα ειδικών σε διαφορετικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου του Salesforce. Τα μαθήματά του είναι μια θαυμάσια εναλλακτική για όσους αναζητούν μια πιο οργανωμένη μαθησιακή εμπειρία, καθώς τείνουν να είναι πιο σε βάθος από τις ενότητες Trailhead.

#2. Coursera

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσετε δεξιότητες για μαθήματα Salesforce που είναι διαθέσιμοι στο Coursera. Τα μαθήματα Coursera είναι μια θαυμάσια εναλλακτική για όσους τους αρέσει ένα πιο οργανωμένο περιβάλλον μάθησης. Θα βρείτε δομημένες και σε βάθος ενότητες και στο Coursera.

Το Coursera είναι μια θαυμάσια εναλλακτική αφού παρέχει μια ποικιλία πιστοποιητικών από εξέχοντα ιδρύματα και οργανισμούς.

Τόσο το Udemy όσο και το Coursera περιλαμβάνουν εισαγωγικές και πιο προηγμένες επιλογές εκπαίδευσης Salesforce. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για όποιον ελπίζει να επεκτείνει τις γνώσεις του για την πλατφόρμα.

Τα μαθήματα για το Udemy και το Coursera είναι διαθέσιμα, αλλά δεν είναι ειδικά για το Salesforce όπως αυτά στο Trailhead. Μπορεί να μην καλύπτουν τόσο λεπτομερές υλικό σε σύγκριση με το Trailhead.

Οι μαθητές μπορούν να μάθουν για διάφορα θέματα στο Udemy, συμπεριλαμβανομένου του Salesforce. Το Coursera περιλαμβάνει διαπιστευτήρια και πτυχία από γνωστά κολέγια και εταιρείες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση πιστοποίησης Salesforce.

Το Coursera οργανώνει τη μάθηση καλύτερα από το Trailhead, με χρονοδιαγράμματα και προθεσμίες για να ενθαρρύνει τους μαθητές.

Το Udemy και το Coursera παρέχουν παρόμοια πλεονεκτήματα, συν την ελευθερία να μελετάς όποτε και όπου είναι πιο βολικό. Χρησιμοποιούν διαδραστικά τεστ, ανατροφοδότηση από ομοτίμους και φόρουμ συζήτησης για να βοηθήσουν τους μαθητές να επιτύχουν. Λάβετε υπόψη το στυλ μάθησης και τους στόχους σας ενώ επιλέγετε μεταξύ Udemy και Coursera.

Το μαθησιακό σας στυλ, οι στόχοι, ο διαθέσιμος χρόνος και οι προσβάσιμοι πόροι θα καθορίσουν ποια πλατφόρμα είναι ιδανική για εσάς. Η ανάπτυξη των ικανοτήτων σας στο Salesforce μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε στο επάγγελμά σας ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε.

συμπέρασμα

Συνολικά, το Trailhead είναι ένας πολύτιμος πόρος για όλους εκεί έξω. Είναι ιδανικό για άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τις εργασιακές τους δεξιότητες, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο ή το επίπεδο εμπειρίας τους. Είναι δωρεάν, προσβάσιμο και παρέχει έναν διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο μάθησης. Έτσι, εάν είστε έτοιμοι να αποκτήσετε δεξιότητες για μια νέα δουλειά, δοκιμάστε την Trailhead σήμερα.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ορισμένα μοντέρνα μαθήματα Udemy.