Πώς να αναζητήσετε τον κάτοχο του αριθμού πινακίδας κυκλοφορίας

Κάθε όχημα έχει μια πινακίδα κυκλοφορίας και έναν αριθμό κυκλοφορίας τυπωμένο σε αυτό, αυτές οι πληροφορίες απαιτούνται για την αναγνώριση του ιδιοκτήτη ή/και της τοποθεσίας από την οποία εγγράφηκε. Μία από τις πιο σημαντικές απαιτήσεις για την αναγνώριση του οχήματος σε περιπτώσεις χτυπήματος και τρεξίματος (ατυχήματα). Όλα τα οχήματα είναι ταξινομημένα με αριθμό κυκλοφορίας οχήματος κατά την αγορά οχήματος από τον εκθεσιακό χώρο. Για το ευρύ κοινό, μερικές φορές είναι δύσκολο να εντοπιστεί η ταυτότητα του ιδιοκτήτη ενός οχήματος από τον αριθμό κυκλοφορίας. Αν αναρωτιέστε πώς να βρείτε το όνομα και τη διεύθυνση χρησιμοποιώντας τον αριθμό πινακίδας κυκλοφορίας, αυτό το άρθρο έχει την απάντηση σε αυτό. Επίσης, θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο αναζήτησης του κατόχου του αριθμού πινακίδας κυκλοφορίας και επίσης να βρείτε τον αριθμό πινακίδας κυκλοφορίας με το όνομα. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε τον ιδιοκτήτη της πινακίδας.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να αναζητήσετε τον κάτοχο του αριθμού πινακίδας κυκλοφορίας

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να αναζητήσετε λεπτομερώς τον ιδιοκτήτη του αριθμού πινακίδας κυκλοφορίας με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Γιατί θέλετε να βρείτε τις λεπτομέρειες του οχήματος;

Σήμερα, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός αυτοκινήτων που αγοράζονται καθημερινά και μαζί με αυτό, οι άνθρωποι αγοράζουν επίσης καινούργια και μεταχειρισμένα οχήματα, καθημερινά πολλά οχήματα ταξινομούνται και μεταφέρονται. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Οι άνθρωποι αναζητούν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη για τους λόγους που αναφέρονται παρακάτω.

  • Υποθέσεις χτυπήματος και τρεξίματος: Η παρακολούθηση ενός αυτοκινήτου μόνο μέσω της ταυτότητάς του είναι δύσκολη για περιπτώσεις χτυπήματος και τρεξίματος, οι περιπτώσεις χτυπήματος και τρεξίματος είναι ατυχήματα όπου ένα άτομο χτυπά κατά λάθος ένα άλλο αυτοκίνητο ή ένα άτομο. Εάν το άτομο που διαπράττει το ατύχημα τραπεί σε φυγή από το σημείο, σημειώνεται ως Hit and Run. Τα άτομα μπορούν να σημειώσουν τον αριθμό πινακίδας του οχήματος για να βρουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

  • Αυτοκινητιστικό ατύχημα: Εάν έχετε υποστεί ατύχημα και έχετε υποστεί έξοδα λόγω της φυσικής ζημιάς του οχήματος, μπορείτε να εντοπίσετε τον ιδιοκτήτη του ενδιαφερόμενου ατόμου χρησιμοποιώντας τον αριθμό πινακίδας κυκλοφορίας του.

  • Αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων: Σε περίπτωση που αγοράζετε μεταχειρισμένο όχημα μέσω ιδιοκτήτη, ίσως χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι το όχημα ανήκει στον πωλητή. Μπορείτε να προσδιορίσετε τον ιδιοκτήτη της πινακίδας εισάγοντας απλώς τα στοιχεία μέσω του ιστότοπου VAHAN .

Πώς να κάνετε αναζήτηση σε ιστότοπους αναζήτησης πινακίδων κυκλοφορίας;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες αναζήτησης άδειας που σας παρέχουν δωρεάν τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Επιλογή I: VINCcheck

Το VINCheck είναι ένα δωρεάν εργαλείο αναφοράς ιστορικού οχήματος και αναζήτησης άδειας. Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο εύκολα. Το VINCheck έχει πάνω από 268 εκατομμύρια εγγεγραμμένα οχήματα στις ΗΠΑ.

1. Επισκεφθείτε το VINCcheck ιστοσελίδα για να αναζητήσετε τον ιδιοκτήτη της πινακίδας.

2. Πληκτρολογήστε τον αριθμό πινακίδας, επιλέξτε την κατάσταση και κάντε κλικ στην Αναζήτηση πινακίδας.

Επιλογή II: SearchQuarry

SearchQuarry προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες αναζήτησης πινακίδων κυκλοφορίας. Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, αυτή είναι μια καλή επιλογή για να προσδιορίσετε τον ιδιοκτήτη της πινακίδας. Παρέχουν επίσης VIN (Αριθμός Αναγνώρισης Οχήματος) όταν παρέχετε αριθμό πινακίδας κυκλοφορίας. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση με βάση το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και την πινακίδα κυκλοφορίας. Επιτρέπουν επίσης την εύρεση του αριθμού πινακίδας κυκλοφορίας με το όνομα.

Ως εκ τούτου, αυτός είναι ο τρόπος εύρεσης του αριθμού πινακίδας κυκλοφορίας με το όνομα.

Πώς να αναζητήσετε λεπτομέρειες εγγραφής οχήματος χρησιμοποιώντας SMS;

Η υπηρεσία VAHAN προσφέρει επίσης την αναζήτηση ενός συγκεκριμένου αριθμού κυκλοφορίας οχήματος χωρίς χρήση του Διαδικτύου. Αυτό είναι δυνατό μέσω SMS για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη της πινακίδας.

Εισαγάγετε τον αριθμό κυκλοφορίας οχήματος VAHAN και στείλτε ένα SMS στο 7738299899.

Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα με τα στοιχεία όπως το όνομα του ιδιοκτήτη του οχήματος, τα στοιχεία RTO κ.λπ.

Πώς να βρείτε τον ιδιοκτήτη χρησιμοποιώντας τον αριθμό κυκλοφορίας οχήματος στις ΗΠΑ;

Στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, η κυβέρνηση ρυθμίζει αυστηρά τους κανόνες σχετικά με την εύρεση πληροφοριών χρησιμοποιώντας έναν αριθμό κυκλοφορίας οχήματος. Παρακάτω δίνονται μερικές από τις μεθόδους εύρεσης πληροφοριών χρησιμοποιώντας έναν αριθμό κυκλοφορίας οχήματος.

  • Από τις αρχές επιβολής του νόμου: Σε περίπτωση που πέφτετε θύμα ενός ατυχήματος ή εάν θέλετε να αναφέρετε το περιστατικό ως μάρτυρας, μπορείτε να δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου. Μπορεί να μην σας βοηθήσουν να βρείτε την ταυτότητα του ιδιοκτήτη χρησιμοποιώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσουν στην κατάσταση και να ερευνήσουν οι ίδιοι.

  • Με αριθμό αναγνώρισης οχήματος: Σε ορισμένες χώρες, μπορεί να χρειαστείτε επιπλέον έναν αριθμό αναγνώρισης οχήματος (VIN), αυτός ο αριθμός χρησιμοποιείται για την αποτροπή τυχόν ψευδών ταυτοποιήσεων.

Πώς να εντοπίσετε τον ιδιοκτήτη από τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο της VAHAN;

Η κυβέρνηση της Ινδίας διευκόλυνε την αναζήτηση αριθμού κυκλοφορίας οχήματος και τη λήψη πληροφοριών σχετικά με πολίτες που έχουν ποδήλατα ή αυτοκίνητα. Το Υπουργείο Οδικών Μεταφορών και Αυτοκινητοδρόμων ξεκίνησε ένα μητρώο με το όνομα VAHAN. Αυτή η βάση δεδομένων αποτελείται από όλα τα στοιχεία των ατόμων που έχουν εγγραφεί με αριθμό εγγραφής.

Τα άτομα που αναζητούν Πώς να αναζητήσετε τον κάτοχο του αριθμού πινακίδας κυκλοφορίας ενδέχεται να χρειαστεί να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα για να λάβουν μια ιδέα σχετικά με τον έλεγχο των αριθμών κυκλοφορίας οχημάτων.

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο ΒΑΧΑΝ δικτυακός τόπος.

2. Κάντε κλικ στο Know Your Vehicle Details που υπάρχουν στο επάνω μέρος της σελίδας.

3. Εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Σημείωση: Εάν δεν έχετε λογαριασμό, δημιουργήστε έναν λογαριασμό κάνοντας κλικ στο Δημιουργία λογαριασμού.

4. Εισαγάγετε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος στο πλαίσιο.

5. Εισαγάγετε τον κωδικό captcha και κάντε κλικ στο Vahan Search. Τώρα, θα εμφανιστούν λεπτομέρειες σχετικά με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Σημείωση: Αυτή η αναζήτηση στον ιστότοπο ισχύει για όλες τις πολιτείες της Ινδίας και μπορεί να δώσει μόνο στοιχεία που είναι εγγεγραμμένα στην Ινδία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο του Transportbook για να αναζητήσετε ιδιοκτήτες αριθμού πινακίδας κυκλοφορίας;

Ο ιστότοπος Transportbook είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση όσον αφορά το Πώς να αναζητήσετε τον ιδιοκτήτη του αριθμού πινακίδας κυκλοφορίας. Για να χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα, δεν χρειάζεται καν να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στην υπηρεσία για να λάβετε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη.

1. Επισκεφθείτε το Βιβλίο μεταφοράς ιστοσελίδα μέσω αυτού του συνδέσμου

2. Στην αρχική σελίδα, θα δείτε ένα πλαίσιο αναζήτησης. Εκεί, πληκτρολογήστε τον αριθμό πινακίδας του οχήματος και κάντε κλικ στο κουμπί Εύρεση για να ξεκινήσετε την αναζήτηση για τον αριθμό πινακίδας κυκλοφορίας.

3. Οι λεπτομέρειες θα εμφανιστούν μετά την αναζήτηση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο Digit για να ελέγξετε τα στοιχεία του κατόχου του οχήματος;

Όσοι αναρωτιούνται πώς να αναζητήσουν τον κάτοχο του αριθμού πινακίδας κυκλοφορίας μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Digital. Ο ψηφιακός ιστότοπος σάς επιτρέπει να αναζητήσετε τον κάτοχο της άδειας χρησιμοποιώντας τον αριθμό εγγραφής. Μαζί με αυτό, μπορείτε επίσης να εισαγάγετε άλλα στοιχεία, όπως όνομα κατόχου κ.λπ. για να περιορίσετε την αναζήτηση.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Digit.

2. Επιλέξτε τον τύπο οχήματος από τις διαθέσιμες επιλογές:

  • Εμπορικό όχημα
  • Ιδιωτικό 4 Wheeler
  • 2 Wheeler

3. Εισαγάγετε το όνομα του ιδιοκτήτη.

4. Τέλος, εισάγετε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

5. Εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου για να λάβετε ένα OTP και εισαγάγετε το ληφθέν OTP στο δεδομένο πλαίσιο.

6. Τώρα, κάντε κλικ στο Δεν είμαι ρομπότ και κάντε κλικ στο Λήψη λεπτομερειών για να ξεκινήσει η αναζήτηση.

Πώς μπορείτε να αναζητήσετε την πινακίδα κυκλοφορίας μέσω του FAXVIN;

Το FAXVIN είναι ένας ιστότοπος που παρέχει μια γρήγορη και δωρεάν υπηρεσία για την εύρεση του κατόχου της πινακίδας κυκλοφορίας για άτομα που αναζητούν πώς να αναζητήσουν τον ιδιοκτήτη του αριθμού πινακίδας κυκλοφορίας. Το μόνο μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι δεν παρέχονται προσωπικές πληροφορίες. Για αναγνώριση, χρειάζεστε έναν αριθμό που ονομάζεται Αριθμός Αναγνώρισης Οχήματος (VIN), αυτός ο αριθμός είναι τυπωμένος στο παρμπρίζ του οχήματός σας. Για διαφορετικά αυτοκίνητα, η θέση του VIN είναι διαφορετική. Λοιπόν, πηγαίνετε στο FAXVINπληκτρολογήστε τον αριθμό VIN και κάντε κλικ στο Check VIN.

Πώς να βρείτε Στοιχεία Κατόχου Άδειας Χρήσης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ACKO;

Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία του κατόχου της άδειας κάνοντας αναζήτηση μέσω της εφαρμογής ACKO, η εφαρμογή ACKO είναι μια ασφαλιστική εφαρμογή στην οποία μπορείτε να αναζητήσετε τον κάτοχο άδειας εισάγοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

1. Κατεβάστε και ανοίξτε την εφαρμογή ACKO στο δικό σας Android ή iOS.

2. Εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας και πατήστε Συνέχεια.

3. Εισαγάγετε το OTP και επαληθεύστε.

4. Πατήστε στις πληροφορίες RTO που υπάρχουν στην περιοχή Κάνετε περισσότερα με την ACKO.

5. Τώρα, Πληκτρολογήστε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το βέλος.

6. Μετά την εισαγωγή των στοιχείων, θα εμφανιστούν τα στοιχεία του οχήματος.

Μπορείτε να αναζητήσετε τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας μέσω του Κυβερνητικού Γραφείου Μητρώου;

Ναί. Εάν οι καταχωρημένες πινακίδες είναι καταχωρημένες σε κυβερνητικό γραφείο, μπορείτε να ζητήσετε εκεί όποιες πληροφορίες χρειάζεστε για τον ιδιοκτήτη και άλλα στοιχεία. Η διαθεσιμότητα ορισμένων αδειών για την προβολή λεπτομερειών με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος ποικίλλει ανά χώρα.

Ποιος είναι ο εναλλακτικός τρόπος αναγνώρισης του κατόχου πινακίδας;

Μπορείτε να βρείτε έναν ιδιωτικό ερευνητή για να σας βοηθήσει να βρείτε τον ιδιοκτήτη της πινακίδας, αν και η χρήση ενός ιδιωτικού ερευνητή θα σας κοστίσει και παραπέμπουν στα δημόσια αρχεία και σε άλλες επίσημες μεθόδους για να βρείτε το άτομο που ψάχνετε. Μπορείτε εύκολα να βρείτε έναν ιδιωτικό ερευνητή μέσω μιας απλής Αναζήτησης Google.

Πραγματοποιήστε την έρευνά σας προτού προσλάβετε έναν ιδιωτικό ερευνητή. Λάβετε υπόψη ότι ένας ιδιωτικός ερευνητής μπορεί επίσης να απευθυνθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Επίσης, μην ξεχνάτε να ελέγχετε την άδεια του ιδιωτικού ερευνητή, ελέγχετε πάντα την εγκυρότητα μιας άδειας πριν την προσλάβετε. Αυτή η μέθοδος Πώς να αναζητήσετε τον ιδιοκτήτη του αριθμού πινακίδας κυκλοφορίας περιλαμβάνει ξοδεύοντας χρήματα.

Οι εφαρμογές VAHAN είναι διαθέσιμες για λήψη αντί για χρήση του ιστότοπου;

Όχι, η εφαρμογή VAHAN δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στο Google Play και το AppStore. Προς το παρόν, μόνο η έκδοση του ιστότοπου του VAAHAN είναι διαθέσιμη για χρήση.

Πώς συλλέγει η VAHAN πληροφορίες για όλα τα οχήματα;

Το VAHAN λαμβάνει τα δεδομένα από το Εθνικό Μητρώο Μηχανοκίνητων Οχημάτων. Αυτά τα Μητρώα παρέχονται από το RTO και το DTO.

Μπορώ να βρω τη διεύθυνση του ιδιοκτήτη του οχήματος χρησιμοποιώντας τον αριθμό κυκλοφορίας ως αναφορά;

Όχι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό εγγραφής για πρόσβαση στα αρχεία κάποιου, καθώς υπάρχουν ανησυχίες για την ασφάλεια που ακολουθούνται από την κυβέρνηση.

Μπορώ να βρω την εγκυρότητα του φόρου του οχήματός μου χρησιμοποιώντας τον αριθμό εγγραφής μου;

Ναι, χρησιμοποιώντας τον αριθμό μητρώου, μπορείτε να βρείτε τη φορολογική ισχύ από τον ιστότοπο της VAHAN.

Ποια εφαρμογή είναι η καλύτερη για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με κάποιον που χρησιμοποιεί την Άδειά του;

Η εφαρμογή VAHAN δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στο Play Store. Επί του παρόντος, η εφαρμογή ACKO είναι η καλύτερη για την αναζήτηση στοιχείων κατόχου οχήματος.

Μπορώ να λάβω τα στοιχεία εγγραφής FASTag χρησιμοποιώντας τον αριθμό κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου;

Όχι. Το FASTag είναι ένας τρόπος ηλεκτρονικής πληρωμής που χρησιμοποιείται κυρίως στα διόδια των εθνικών αυτοκινητοδρόμων, το FASTag χρησιμοποιεί Αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων από το αυτοκόλλητο FASTag που υπάρχει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Δεδομένου ότι αυτό χρησιμοποιείται μόνο από αξιωματούχους της κυβέρνησης της Ινδίας, δεν μπορείτε να λάβετε τα στοιχεία κάποιου που χρησιμοποιεί τον αριθμό εγγραφής.

Είναι δυνατόν να αναζητήσετε τα στοιχεία του οχήματος χρησιμοποιώντας απλώς έναν αριθμό κάρτας PAN;

Όχι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό PAN για να βρείτε τα στοιχεία του εγγεγραμμένου κατόχου.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να αναζητάτε τον κάτοχο του αριθμού πινακίδας κυκλοφορίας και να βρίσκετε τον αριθμό πινακίδας κυκλοφορίας με το όνομα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.

  8 καλύτερες αγορές για να προσλάβετε επαγγελματίες μάρκετινγκ για την εκκίνηση σας