Είναι το TextNow ανώνυμο;

Το TextNow είναι μια διαδικτυακή και ασύρματη τηλεφωνική υπηρεσία που κυκλοφόρησε το έτος 2009. Αν και η υπηρεσία είναι αρκετά σταθερή και φθηνή, μπορεί να αναρωτιέστε είναι ανώνυμη η υπηρεσία TextNow ή είναι εύκολο να εντοπίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου TextNow. Σας προσφέρουμε αυτόν τον χρήσιμο και αποτελεσματικό οδηγό για να απαντήσετε σε αυτά τα ερωτήματα μαζί με τη συνηθισμένη ερώτηση για το πώς να αποκτήσετε έναν ιδιωτικό αριθμό TextNow.

Είναι το TextNow ανώνυμο;

Το κίνητρο της εταιρείας είναι να μειώσει τους τηλεφωνικούς λογαριασμούς των χρηστών της, προσφέροντας δωρεάν απεριόριστες τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα χρησιμοποιώντας σύνδεση Wi-Fi. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε αν το TextNow είναι ανώνυμο ή όχι με λεπτομέρεια.

Σημείωση: Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για κατοίκους Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά.

Γιατί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την εφαρμογή TextNow;

Σε αυτή τη σύγχρονη εποχή όπου τα πάντα οδηγούνται από τα χρήματα, είναι εκπληκτικό να βρίσκουμε υπηρεσίες ή προϊόντα που προσφέρονται δωρεάν. Η εφαρμογή TextNow κάνει ακριβώς αυτό παρέχοντας στους χρήστες της έναν αριθμό τηλεφώνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση δωρεάν τηλεφωνικών κλήσεων και την αποστολή δωρεάν μηνυμάτων κειμένου μέσω Wi-Fi. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το TextNow. Άλλα πλεονεκτήματα της χρήσης του TextNow παρατίθενται παρακάτω:

  • Δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα

  • Παρέχεται δωρεάν αριθμός τηλεφώνου κατά την επιτυχή εγκατάσταση της εφαρμογής

  • Προσφέρει υπηρεσίες δεδομένων, αλλά απαιτεί συνδρομή επί πληρωμή, η οποία ξεκινά από τα 8,99 $

Απαιτεί μόνο μια σταθερή σύνδεση Wi-Fi για τις υπηρεσίες.

Είναι το TextNow ασφαλές;

Όχι, το TextNow δεν είναι απολύτως ασφαλές στη χρήση, καθώς είναι ένας κοινός στόχος των θηρευτών του κυβερνοχώρου που αναζητούν πάντα να κλέψουν δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, το TextNow επισημαίνεται ως δυνητικά επικίνδυνο στη λίστα SmartSocial Red Zone. Οτιδήποτε πουλάει δωρεάν στις μέρες μας είναι βέβαιο ότι θα εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και τη νομιμότητά του. Η υπηρεσία έχει πρόσβαση στον κωδικό περιοχής και τις επαφές σας, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας εάν φτάσουν σε επαφή με έναν χάκερ.

Πραγματοποιήστε ενδελεχή έρευνα πριν χρησιμοποιήσετε το TextNow και προσέξτε τα δικαιώματα που δίνετε στην εφαρμογή. Εάν θέλετε να μάθετε ότι το TextNow είναι ανώνυμο, συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε περισσότερα.

Πώς μπορείτε να μάθετε ποιος σας στέλνει μηνύματα από το TextNow;

Εάν έχετε βαρεθεί να σας στέλνουν ανεπιθύμητα μηνύματα από άγνωστους αριθμούς TextNow και θέλετε να μάθετε σε ποιον ανήκουν αυτοί οι αριθμοί, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για να μάθετε για την ταυτότητα του κατόχου του αριθμού TextNow. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω λύσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε την ταυτότητα ενός απατεώνα.

Επιλογή 1: Χρησιμοποιήστε το TrueCaller

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα TruCaller για να μάθετε ποιος σας στέλνει μηνύματα.

1. Επισκεφθείτε το Ιστότοπος TrueCaller σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

2. Εισαγάγετε τον αριθμό TextNow στο πλαίσιο αναζήτησης και κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης.

3. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας είτε τον λογαριασμό σας Google είτε Microsoft.

4. Μόλις συνδεθείτε, το όνομα του ατόμου που κατέχει τον αριθμό TextNow θα εμφανιστεί στην οθόνη σας. Και μπορεί να σας πει ακόμη και την τοποθεσία του χρήστη.

Επιλογή 2: Ανώνυμη αναζήτηση αριθμού κειμένου τώρα

Η Ανώνυμη Αναζήτηση Αριθμού TextNow είναι μια άλλη εναλλακτική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε ποιος σας στέλνει μηνύματα.

1. Πηγαίνετε στο Ανώνυμη αναζήτηση αριθμού κειμένου τώρα ιστοσελίδα σε πρόγραμμα περιήγησης.

2. Εισαγάγετε τον αριθμό TextNow για τον οποίο θέλετε να μάθετε στο πλαίσιο αναζήτησης.

3. Κάντε κλικ στην ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

4. Περιμένετε 3–5 λεπτά καθώς το εργαλείο ετοιμάζει μια αναφορά χρήστη για εσάς.

5. Όταν φορτωθεί, μπορείτε να προβάλετε την αναφορά χρήστη, η οποία περιέχει το όνομα, τη διεύθυνση και περισσότερες πληροφορίες.

Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν είναι αριθμός TextNow;

Εάν λαμβάνετε περισσότερες από 15 κλήσεις την ημέρα, το να προσδιορίσετε σε ποιον πάροχο υπηρεσιών είναι κάτοχος του αριθμού μπορεί να είναι αποθαρρυντικό. Σε αυτό συμπονάμε. Γι’ αυτό σας διευκολύνουμε τη διαδικασία εύρεσης του ιδιοκτήτη του αριθμού TextNow.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε εάν λάβατε κλήση ή μήνυμα από έναν αριθμό TextNow ή άλλους παρόχους υπηρεσιών:

1. Ανοίξτε το Ανώνυμο εργαλείο αναζήτησης αριθμού κειμένου τώρα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Spyfor.me ιστοσελίδα για την εκτέλεση αυτής της μεθόδου.

2. Εισαγάγετε τον αριθμό TextNow και κάντε κλικ στην ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

3. Μετά από 3–5 λεπτά, θα δείτε τα στοιχεία του χρήστη, όπως το όνομα, τη διεύθυνσή του και άλλα.

Σημείωση: Προσέξτε να μην κάνετε κακή χρήση των πληροφοριών που παρέχονται από αυτούς.

Το TextNow δείχνει το όνομά σας;

Όχι. Αν αναρωτιέστε είναι ανώνυμο το TextNow, ναι, είναι πολύ ανώνυμο στη συμπεριφορά του. Δεν θα εμφανίζει το όνομά σας στο άτομο στο οποίο καλείτε ή στο οποίο στέλνετε μηνύματα. Η εφαρμογή συλλέγει τα προσωπικά σας στοιχεία όπως διεύθυνση IP, επαφές, προδιαγραφές τηλεφώνου, μηνύματα, αρχείο καταγραφής κλήσεων και πολλά άλλα, αλλά δεν αποκαλύπτει το όνομά σας κατά την κλήση.

Το TextNow εμφανίζει το email σας;

Όχι, η διεύθυνση email σας δεν αποκαλύπτεται σε άλλους χρήστες. Το TextNow αποθηκεύει τις πληροφορίες σας, όπως τις επαφές σας, τα αρχεία καταγραφής τηλεφώνου, τη διεύθυνση IP, τα μηνύματα κ.λπ. Ωστόσο, διατηρεί τις πληροφορίες σας μακριά από οποιοδήποτε τρίτο μέρος για να προστατεύσει το απόρρητό σας και να σας προσφέρει μια ασφαλή και υγιή εμπειρία. Ελπίζω ότι αυτή η απάντηση στην ερώτησή σας είναι ανώνυμο TextNow.

Πώς μπορείτε να κάνετε τον αριθμό σας ιδιωτικό στο TextNow;

Δεν μπορείτε να κάνετε τον αριθμό σας ιδιωτικό στο TextNow. Όταν οι χρήστες εγγράφουν έναν λογαριασμό στην εφαρμογή TextNow, τους δίνεται ένας δωρεάν αριθμός τηλεφώνου για να πραγματοποιούν κλήσεις και να στέλνουν μηνύματα. Καθώς δεν είναι ο πραγματικός σας αριθμός, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε χωρίς να αποκαλύψετε τον πραγματικό σας αριθμό στο TextNow. Λοιπόν, εδώ είναι η απάντησή σας σχετικά με τον ιδιωτικό αριθμό TextNow.

Μπορεί να εντοπιστεί ο αριθμός τηλεφώνου TextFree;

Ναι, πολλά εργαλεία που είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο μπορούν εύκολα να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας TextFree. Ένα από τα εξέχοντα εργαλεία για την παρακολούθηση ενός αριθμού τηλεφώνου TextFree είναι TrueCaller. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να εντοπίσετε έναν αριθμό TextFree είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο TrueCaller και να αναζητήσετε τον αριθμό στο πεδίο. Εάν ανήκει σε χρήστη του TextFree, τα στοιχεία του θα εμφανιστούν στην οθόνη σας.

Μπορεί το TextNow να κλέψει τις πληροφορίες σας;

Ναι και ΟΧΙ. Παρόλο που τα μηνύματα και οι κλήσεις στην εφαρμογή είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοδήποτε τρίτο μέρος ή το ίδιο το TextNow δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά. ο Ομάδα υποστήριξης TextNow δηλώνει ότι οι πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς είναι απολύτως ασφαλείς μαζί τους και δεν κοινοποιούνται σε κανένα τρίτο μέρος. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα πιθανότητες παραβιάσεων της ασφάλειας, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πιθανή κλοπή δεδομένων.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να λάβετε την απάντηση στην ανώνυμη ερώτηση του TextNow. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας ποιο θέμα θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.

  Παρακολουθήστε το δίκτυο και τη χρήση δεδομένων του iPhone σας από το Κέντρο ειδοποιήσεων