Πώς να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο μάρκετινγκ συνεργατών και να κερδίσετε χρήματα

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένας νέος όρος στον κόσμο του μάρκετινγκ. Αποτελείται τόσο από τις παραδοσιακές όσο και από τις σύγχρονες στρατηγικές μάρκετινγκ της εποχής.

Οι περισσότερες εταιρείες προηγουμένως περιόριζαν το μάρκετινγκ σε εφημερίδες, διαφημιστικές πινακίδες και άλλες μεθόδους διαφήμισης που σχετίζονται με τον τύπο. Με την εισαγωγή των υπολογιστών και τις τεχνολογικές εξελίξεις, ξεκίνησαν και οι δραστηριότητες μάρκετινγκ σε τεχνικές πλατφόρμες.

Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι μια μορφή μάρκετινγκ κατά την οποία οι εταιρείες πραγματοποιούν τις δραστηριότητες μάρκετινγκ με τη βοήθεια ιστολογίων, μικροδικτυακών τόπων, καταχωρίσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μάρκετινγκ βίντεο κ.λπ. Χρησιμοποιεί επίσης εταιρείες και ιστότοπους τρίτων.

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τι είναι το μάρκετινγκ θυγατρικών, τη δουλειά του και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Θα συζητήσουμε επίσης τους τύπους μάρκετινγκ συνεργατών, συμβουλές που πρέπει να έχετε υπόψη σας και πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μάρκετινγκ θυγατρικών.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Affiliate Marketing;

Σύμφωνα με την Google, η έννοια του Affiliate είναι η σύνδεση ενός οργανισμού με έναν μεγαλύτερο. Πώς σχετίζεται αυτό με το μάρκετινγκ θυγατρικών; Λοιπόν, ας πάμε σύμφωνα με την ακριβή έννοια του μάρκετινγκ θυγατρικών. Σημαίνει ότι μια εταιρεία προσλαμβάνει ή πληρώνει τρίτους εκδότες ή ιδιώτες για την προώθηση ή την προώθηση των αγαθών και των υπηρεσιών της εταιρείας.

Γνωρίζουμε ότι το μάρκετινγκ έχει να κάνει με τη δημιουργία επισκεψιμότητας και την αύξηση των εσόδων. Σε αυτή τη μορφή μάρκετινγκ, μια θυγατρική κερδίζει μέσω της εμπορίας προϊόντων άλλου ατόμου ή εταιρείας. Το μάρκετινγκ του Συνεργάτη βοηθά το άτομο ή την εταιρεία να κερδίσει χρήματα μέσω των πωλούμενων προϊόντων ή του αριθμού των επισκεπτών στον ιστότοπο.

Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι μια νέα μορφή μάρκετινγκ, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως αυτές τις μέρες καθώς σχεδόν όλοι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έξυπνες συσκευές. Εξαρτάται από τη χρήση του Διαδικτύου και του ιστότοπου. Ο «Συνεργάτης» στο μάρκετινγκ θυγατρικών εγκρίνει τα προϊόντα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα τεχνολογίας ή κοινωνικής δικτύωσης. Κάνουν μάρκετινγκ μέσω ιστολογίων, αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιοκτησιακών ιστοσελίδων, καναλιών στο youtube ή μάρκετινγκ βίντεο.

Πώς λειτουργεί το Affiliate Marketing;

Η λειτουργία του μάρκετινγκ θυγατρικών είναι αρκετά απλή. Ας υποθέσουμε ότι μια εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου θέλει να προσεγγίσει ένα μεγαλύτερο κοινό χρηστών και πελατών του Διαδικτύου. Αλλά το δίκτυο αυτής της εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μικρό. Αυτή η εταιρεία μπορεί να προσλάβει μια θυγατρική. Η λίστα των ιστότοπων ή του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κατέχει μια θυγατρική καθορίζει το μέγεθος του δικτύου της.

Οι περισσότεροι συνιστούν την πρόσληψη μιας θυγατρικής με περισσότερους ιστότοπους ή λίστες email, καθώς πρόκειται για ένα εκτεταμένο δίκτυο. Στη συνέχεια, ο συμβεβλημένος Συνεργάτης ενημερώνει και προτρέπει το δίκτυό του να αγοράσει τα αγαθά που παρέχονται στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο Συνεργάτης μπορεί να δημοσιεύσει μια αφίσα, να διαφημίσει το κείμενο, να δημοσιεύσει συνδέσμους στους ιστότοπούς του ή να στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες. Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν άρθρα, βίντεο και φωτογραφίες ως διαφημίσεις για να κερδίσουν την προσοχή των πελατών σε μια υπηρεσία ή ένα αγαθό.

  7 Λογισμικό επεξεργασίας Podcast για να κυκλοφορήσετε άψογα επεισόδια

Οι επισκέπτες που κάνουν κλικ στις διαφημίσεις ή τους συνδέσμους που αναφέρονται από τον Συνεργάτη προορίζονται να φτάσουν στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Η εταιρεία κερδίζει μέσω του αριθμού των επισκεπτών. Όταν πραγματοποιείται μια αγορά, η εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου χρηματοδοτεί τον λογαριασμό του Συνεργάτη με τη συμφωνημένη αποζημίωση, η οποία κυμαίνεται από 5% έως 10% της τιμής πώλησης, εάν ο επισκέπτης αποφασίσει να αγοράσει τα αγαθά ή την υπηρεσία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Affiliate Marketing;

Δεδομένου ότι το μάρκετινγκ θυγατρικών εξαπλώνεται ευρέως, έχει προσφέρει πολλά οφέλη σε τρίτες εταιρείες (θυγατρικές) και στην εταιρεία. Από αυτά τα πολυάριθμα οφέλη, έχουμε συζητήσει εδώ τα 5 κορυφαία πλεονεκτήματα του μάρκετινγκ θυγατρικών.

Προσιτό κόστος εργασίας

Ένα σημαντικό κόστος εκπαίδευσης σχετίζεται με την εσωτερική πρόσληψη εμπόρων εκτός από την αμοιβή και τα προνόμια εργασίας. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τη στρατηγική μάρκετινγκ συνεργατών πληρώνουν μόνο για αποτελέσματα, εξοικονομώντας τους χρήματα. Το εισόδημα ενός συνεργάτη μάρκετινγκ καθορίζεται από τον αριθμό των δυνητικών πελατών ή των μετατροπών που παράγουν. Όταν συγκρίνουμε τα οφέλη και τα μειονεκτήματα του μάρκετινγκ θυγατρικών για εταιρείες, το χαμηλό κόστος προσωπικού προκύπτει ως σημαντικό όφελος.

Χαμηλό κόστος εισόδου

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματά του είναι ότι ο τομέας του μάρκετινγκ θυγατρικών προσφέρει στους ανθρώπους μια επιχειρηματική στάση και ένα ικανοποιητικό περιβάλλον μάθησης. Ωστόσο, σε σύγκριση με την κατασκευή ενός προϊόντος από το μηδέν και την πώληση του, το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι πολύ απλούστερο και δεν απαιτεί προηγούμενη γνώση.

Γρήγορος και αποτελεσματικός έλεγχος κυκλοφορίας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για τις νέες εταιρείες να διευρύνουν το κοινό τους, από το ψηφιακό μάρκετινγκ έως το μάρκετινγκ βίντεο και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα κι αν αυτές οι στρατηγικές μάρκετινγκ μπορεί να προσφέρουν αποτελέσματα, η προσέλκυση εκδοτών που χρησιμοποιούν επί του παρόντος διάφορες στρατηγικές μάρκετινγκ μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση να επεκτείνει την εμβέλεια και τα κέρδη της πολύ πιο γρήγορα. Επομένως, το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αύξησης της επισκεψιμότητας.

Βοήθεια στη βελτίωση των προϊόντων

Οι συνεργάτες μπορούν να προσφέρουν πληροφορίες αντιπαραβάλλοντας ειλικρινά το προϊόν με κάποιο άλλο ή περιγράφοντας τα μειονεκτήματά του όταν υποβάλλουν κριτικές προϊόντων σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Οι έμποροι λιανικής μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα σχόλια για να βελτιώσουν τα προϊόντα τους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Οι συνεργάτες μάρκετινγκ δεν έχουν ανώτατο όριο κερδών

Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσετε δεξιότητες μάρκετινγκ Διαδικτύου, αλλά μόλις τις αποκτήσετε, μπορείτε να διαφημίσετε οποιοδήποτε εμπόρευμα. Θα ήταν καλύτερο να είχατε τα κατάλληλα εργαλεία, προγράμματα και κίνητρα για να το κάνετε αυτό. Οι συνεργάτες χρησιμοποιούν γενικά επεκτάσιμα εργαλεία επί πληρωμή, ιστολόγια, διαδικτυακά δίκτυα, λίστες email και άλλες πηγές πληρωμένης επισκεψιμότητας. Καθώς το προϊόν ή η υπηρεσία διευρύνει το κοινό του, αυξάνει και η επωνυμία του και το εισόδημα του Συνεργάτη.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα του μάρκετινγκ συνεργατών;

Όπως κάθε άλλη στρατηγική, το μάρκετινγκ θυγατρικών έχει επίσης τα δικά του μειονεκτήματα. Συζητήσαμε παρακάτω τέσσερα κοινά μειονεκτήματα που αντιμετωπίζουν οι θυγατρικές ή οι εταιρείες στο μάρκετινγκ θυγατρικών.

Υψηλή πιθανότητα αποτυχίας

Η υπεροχή των συνδεδεμένων προγραμμάτων είναι αναποτελεσματική και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις συνεργαζόμενων προγραμμάτων που απέτυχαν επειδή οι συνεργάτες δεν πέτυχαν τους εσωτερικούς στόχους. Η χαμηλή απόκτηση συνεργατών μπορεί να οφείλεται σε μη βιώσιμο ποσοστό προμήθειας και σε κακώς σχεδιασμένη σελίδα προορισμού. Ως αποτέλεσμα, ο πωλητής λιανικής ενδέχεται να μην προσελκύσει αρκετές θυγατρικές για να καλύψει το κόστος.

Θα μπορούσε να βλάψει τη φήμη μιας μάρκας

Οι θυγατρικές που δεν ακολουθούν τους κανόνες της επωνυμίας μπορεί να είναι επικίνδυνες από οικονομική άποψη και φήμη. Όταν οι θυγατρικές δεν προωθούν επαρκώς τις υπηρεσίες της εταιρείας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αμαυρωθεί η φήμη της επωνυμίας της εταιρείας.

Οι συνδεδεμένες εταιρείες δεν έχουν καμία εξουσία για το προϊόν ή την πληρωμή

Οι συνεργάτες έχουν μικρή επιρροή στην απόδοση του προϊόντος, την εξυπηρέτηση πελατών και την επωνυμία του. Δεν μπορούν να αλλάξουν την τακτική των εμπόρων και να κατευθύνουν μόνο την κίνηση στην προσφορά. Επιπλέον, το γεγονός ότι οι θυγατρικές δεν έχουν κανέναν έλεγχο επί της πληρωμής απομακρύνει πολλούς ανθρώπους που διαφορετικά μπορεί να ενδιαφέρονται για το μάρκετινγκ θυγατρικών.

  Πώς να σαρώσετε και να ψηφιοποιήσετε τις παλιές σας φωτογραφίες με το τηλέφωνό σας

Δυνατός Ανταγωνισμός

Πολλά άτομα εγγράφονται καθημερινά για να γίνουν συνεργάτες του μάρκετινγκ, ελκυσμένα από την προοπτική μεγάλης πληρωμής από το ιατρείο. Για να το θέσω αλλιώς, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

Ποιες είναι οι συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου κατά το μάρκετινγκ συνεργατών;

Γνωρίζουμε ήδη ότι το affiliate marketing είναι ένας αναπτυσσόμενος τομέας του κλάδου του μάρκετινγκ. Έχουμε παραθέσει μερικές συμβουλές που πρέπει να έχετε υπόψη κατά τη διάρκεια του μάρκετινγκ θυγατρικών για να σας βοηθήσουν να ευδοκιμήσετε στην καριέρα σας.

Δημιουργήστε αξιοπιστία στην αγορά

Οι προσπάθειες μάρκετινγκ θυγατρικών σας πρέπει να λαμβάνουν υπόψη την αξιοπιστία, καθώς οι δυνητικοί πελάτες πρέπει να αισθάνονται αρκετά σίγουροι για εσάς ώστε να ακολουθούν τις συμβουλές σας. Ανάλογα με τον τομέα σας και τα πράγματα που υποστηρίζετε, θα χρειαστείτε αξιοπιστία για να δημιουργήσετε πωλήσεις θυγατρικών. Η οικοδόμηση αξιοπιστίας απαιτεί χρόνο.

Επομένως, εάν ξεκινάτε με τη δημιουργία περιεχομένου μάρκετινγκ θυγατρικών, δεν πρέπει να περιμένετε να πετύχετε αμέσως. Η οικοδόμηση αξιοπιστίας απαιτεί επιμονή, συνέπεια και υπομονή.

Κατανοήστε τη θέση πριν ξεκινήσετε να τα προβάλλετε

Πριν ξεκινήσετε την προώθηση ενός προϊόντος, θα πρέπει να κατανοήσετε προσεκτικά τη θέση του. Η συνέντευξη από άλλους χρήστες του αγαθού ή της υπηρεσίας, ή ακόμα και με αυτόν που το δημιουργεί ή το πουλάει, είναι μια πιθανότητα να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κατανοήσετε καλύτερα το περιεχόμενό σας.

Η γνήσια εμπειρία του χρήστη ενός προϊόντος και η γνώση του αντικειμένου ενός ειδικού προϊόντος δίνουν στις συστάσεις σας μεγαλύτερη βαρύτητα. Αυτό μπορεί να προσφέρει στην πρότασή σας περισσότερη ουσία και να σας βοηθήσει να μεταφέρετε μια αφήγηση στο κοινό σας.

Προσφέρετε αξία και όχι περιεχόμενο

Εκτός από το να προσφέρετε το περιεχόμενο, μπορείτε επίσης να προσφέρετε πρόσθετες αξίες, όπως μπόνους, κωδικούς κ.λπ. Μπορείτε να συνάψετε μια συμφωνία με την εταιρεία προώθησης για να παρέχετε ένα ειδικό κίνητρο για το κοινό σας, εάν έχετε κατάλληλο κοινό και υψηλή αφοσίωση.

Εφόσον μπορείτε να ενθαρρύνετε το κοινό σας να αγοράσει μέσω των συνδέσμων σας για ειδικές εκπτώσεις, οι εταιρείες μπορούν να στοχεύσουν με μεγαλύτερη επιτυχία τις πωλήσεις τους στο σωστό κοινό. Αυτή είναι σίγουρα μια win-win κατάσταση για εσάς και την εταιρεία.

Ελκυστικά CTA

Πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά πού και πώς να εισαγάγετε συνδέσμους και κωδικούς συνεργατών στο υλικό σας. Ένας χρήστης που ενδιαφέρεται δεν πρέπει να τα χάσει, παρόλο που είναι κρίσιμο να αποφευχθεί η παρεμβολή. Οι CTA μπορούν να σώσουν την ημέρα σε αυτήν την περίσταση. Σε σύγκριση με τις διευθύνσεις URL που δημοσιεύονται στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας, τα κουμπιά CTA οδηγούν περισσότερες μετατροπές.

Συμμετέχετε στην αξιολόγηση και την αξιολόγηση (φροντίστε να τα διατηρήσετε αυθεντικά)

Η προσθήκη αξιολογήσεων και κριτικών μπορεί να συμβάλει στην προσέλκυση μεγάλης προσοχής, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του κοινού προτιμά να δει πώς το προϊόν έχει επηρεάσει τους προηγούμενους χρήστες του. Μπορείτε να προσθέσετε αξιολογήσεις και κριτικές μέσω του εμπορεύματος μέσω αυθεντικών ιστότοπων και να τους συνδέσετε υπερσυνδέσμους για να αποδείξετε τα δεδομένα. Είναι σημαντικό να διατηρείτε την αξιολόγηση και τις κριτικές ενημερωμένες και γνήσιες για τη διατήρηση της αξιοπιστίας.

Να είστε ανοιχτοί στον πειραματισμό

Το μάρκετινγκ θυγατρικών δεν περιορίζεται πάντα στο γράψιμο. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες νέες και πειραματικές μεθόδους μάρκετινγκ για να προσελκύσετε κοινό. Μπορείτε να κινηματογραφήσετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας και αποκομίζοντας τα οφέλη ενός απτού αντικειμένου. Επιτρέπει στους πελάτες να κατανοήσουν καλύτερα τη χρησιμότητα του προϊόντος πριν κάνουν μια αγορά. Εάν λάβετε το εμπόρευμα μέσω δέματος, μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία σας από την αποσυσκευασία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μείνετε συνεπείς (και υπομονή)

Η τελευταία συμβουλή είναι να παραμείνετε συνεπείς και να έχετε υπομονή. Η διαδικασία του affiliate marketing απαιτεί υπομονή, ευφυΐα και ομοιομορφία. Η έναρξη του μάρκετινγκ θυγατρικών είναι μερικές φορές συντριπτική όταν το κάνετε, είναι αρκετά ικανοποιητικό και εύκολο.

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μάρκετινγκ συνεργατών;

Η δημιουργία ενός ιστότοπου μάρκετινγκ θυγατρικών είναι εύκολη και μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε θέλει να ξεκινήσει το μάρκετινγκ θυγατρικών. Παρακάτω δίνεται μια διαδικασία 10 βημάτων για το πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μάρκετινγκ θυγατρικών που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας.

  Πώς να πραγματοποιήσετε σύνδεση στο Web στο WeChat χωρίς τηλέφωνο

Αποφασίστε το μοντέλο – Niche, Influencer, Location

Πριν ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι σχετικά με το θέμα που θέλετε να προωθήσετε στον ιστότοπό σας. Υπάρχει μια ποικιλία από διαθέσιμες θέσεις όπως φαγητό, ταξίδια, τουρισμός, gadgets, καταναλωτικά αγαθά κ.λπ.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή περισσότερα από ένα θέματα και να αρχίσετε να αναζητάτε επιρροές και τοποθεσίες κατάλληλες για τη θέση σας. Το κύριο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι να επιλέξετε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει και τις τάσεις της αγοράς.

Δημιουργήστε μια λίστα με προγράμματα θυγατρικών που σχετίζονται με αυτά

Ένας διαδικτυακός ιστότοπος εμπόρων θα πληρώσει σε έναν ιστότοπο συνεργατών μια προμήθεια σε αντάλλαγμα για την αποστολή επισκεψιμότητας στο πλαίσιο ενός προγράμματος συνεργατών. Αυτοί οι ιστότοποι συνεργατών εμφανίζουν συνδέσμους προς τον ιστότοπο του εμπόρου και πληρώνονται με συγκεκριμένο συμβόλαιο. Πρέπει να αναζητήσετε τον αριθμό των συνεργαζόμενων προγραμμάτων που σχετίζονται με το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Υπάρχουν γενικά δύο τύποι προγραμμάτων συνεργατών: εσωτερικά και τρίτων. Σε ένα εσωτερικό πρόγραμμα συνεργατών, ένας έμπορος συνδέεται με τον Συνεργάτη χρησιμοποιώντας λογισμικό αντί για δίκτυο. Ενώ σε προγράμματα θυγατρικών τρίτων όπως το CJ και το ShareASale, ο έμπορος συνδέεται με ένα δίκτυο.

Επιλέξτε τον τομέα και τον κεντρικό υπολογιστή web

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε το όνομα του ιστότοπού σας, το οποίο είναι το όνομα τομέα. Το όνομα του ιστότοπού σας πρέπει να είναι πιασάρικο, μοντέρνο και ελκυστικό για το κοινό. Μόλις αποφασίσετε για το όνομα τομέα σας, επιλέξτε τον οικοδεσπότη Ιστού σας. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από οικοδεσπότες Ιστού που διατίθενται στο Διαδίκτυο. Θα ήταν καλύτερο να επιλέξατε τον οικοδεσπότη Ιστού σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

Επιλέξτε ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπου

Η δημιουργία ενός ελκυστικού ιστότοπου είναι μια αναγκαιότητα για το μάρκετινγκ θυγατρικών. Αφού αποφασίσετε τη φιλοξενία και τον τομέα σας, επιλέξτε το εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπου σας. Όπως και οι οικοδεσπότες Ιστού, υπάρχουν πολλά προγράμματα δημιουργίας ιστότοπων διαθέσιμα στο Διαδίκτυο. Επομένως, εάν έχετε κατά νου τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας, θα κρατούσατε υπόψη τον προϋπολογισμό των απαιτήσεών σας, εάν επιλέγατε επίσης το εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων.

Βαθιά βουτιά στο θέμα και τα πρόσθετα

Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα για το πρόγραμμα δημιουργίας του ιστότοπού σας. Η εξειδικευμένη και ευγενική θέση ενός ιστότοπου, όπως ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου, ένα προσωπικό ιστολόγιο κ.λπ., θα επηρεάσει τα διαθέσιμα θέματα και τις προσθήκες. Η προσθήκη προσθηκών σε ένα θέμα μπορεί να βοηθήσει στη βελτιστοποίηση του ιστότοπου. Επίσης, το θέμα πρέπει να είναι ελκυστικό για να κάνει τη σελίδα προορισμού ελκυστική και ο ιστότοπος θα πρέπει να λειτουργεί ομαλά για να συγκεντρώσει το κοινό.

Ξεκινήστε να δημιουργείτε ιστολόγια γύρω από τη λίστα των συνεργαζόμενων προγραμμάτων

Πρέπει να αρχίσετε να δημιουργείτε έσοδα από τις προσπάθειες μάρκετινγκ δημιουργώντας συναρπαστικό και χρήσιμο περιεχόμενο που βοηθά τους αναγνώστες σας να λαμβάνουν σοφές αποφάσεις αγοράς. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οδηγούς, καταλόγους, άρθρα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημίσεις κ.λπ. Αυτά τα είδη υλικού είναι αρκετά δημοφιλή και μπορούν να διευρύνουν το κοινό για τον ιστότοπό σας.

Εργαστείτε σε στρατηγικές SEO και κοινωνικών μέσων

Εάν θέλετε να αποκομίσετε τα περισσότερα από τον ιστότοπο της θυγατρικής σας, πρέπει να τον βελτιστοποιήσετε για τις μηχανές αναζήτησης. Προσθήκες όπως λέξεις-κλειδιά, εξωτερικοί σύνδεσμοι, κουμπιά κοινής χρήσης κ.λπ., μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό. Επιπλέον, πρέπει να είστε ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσετε τον εαυτό σας, τους ιστότοπους και τα ιστολόγιά σας σε ένα ευρύτερο κοινό.

Παρακολουθήστε τους ανταγωνιστές

Εκτός από την παρακολούθηση της γενικής απόδοσης του ιστότοπού σας, πρέπει επίσης να παρακολουθείτε τον ανταγωνιστή σας. Παρακολουθώντας τα, μπορείτε να προσδιορίσετε ποια στοιχεία έχουν τα καλύτερα ποσοστά μετατροπών και να κατανοήσετε καλύτερα τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του ιστότοπού σας.

Γνωρίστε τη ζήτηση της αγοράς

Η γνώση της ζήτησης της αγοράς μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία περιεχομένου που καλύπτει την τρέχουσα ανάγκη. Αυτό, με τη σειρά του, θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες και να αυξήσετε την προσέγγιση χρηστών του ιστότοπού σας.

Παρακολουθήστε την επιτυχία μάρκετινγκ θυγατρικών

Δημιουργήστε μερικά εργαλεία ανάλυσης για να παρακολουθείτε τη στρατηγική μάρκετινγκ της θυγατρικής σας και να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τον όγκο επισκεπτών και τις πηγές του ιστότοπού σας, τα ποσοστά μετατροπών και τις πιο και λιγότερο δημοφιλείς αναρτήσεις περιεχομένου.

συμπέρασμα

Το Affiliate Marketing κερδίζει γρήγορα τα φώτα της δημοσιότητας στις μέρες μας. Παρέχει νέες ευκαιρίες εργασίας και βοηθά επίσης τις εταιρείες να μειώσουν τον φόρτο εργασίας τους. Με τη βοήθεια συνεργαζόμενων προγραμμάτων όπως το Amazon Associates και το Canva, έχει γίνει πολύ εύκολο να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο, να δημιουργήσετε το περιεχόμενο που θέλετε και να το δημοσιεύσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Αν και απαιτεί πολλή υπομονή και υπευθυνότητα (για την παροχή των καλύτερων προϊόντων στο κοινό σας), ο τομέας του affiliate marketing είναι πολύ ενδιαφέρον και έχει πολλές προοπτικές!

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε το καλύτερο λογισμικό συνεργατών που θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε το πρόγραμμα συνεργατών σας.