Είναι το καλύτερο εργαλείο αλλαγής τοποθεσίας GPS για iOS

Καλώς ή κακώς, οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές που βασίζονται στην τοποθεσία έχουν αρχίσει να εισχωρούν στην εμπειρία μας στο διαδίκτυο.

Μπορώ να σας δώσω πολλούς λόγους για να παραποιήσετε την τοποθεσία σας στο GPS, παρόλο που η πράξη έχει ορισμένες ηθικές ανησυχίες. Ωστόσο, εάν διαβάζετε αυτό, το πιθανότερο είναι ότι έχετε τουλάχιστον έναν σοβαρό λόγο για να κρύψετε την τοποθεσία σας – για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να αποτρέψετε την παρακολούθηση, να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο συγκεκριμένης τοποθεσίας ή να σχεδιάσετε το ταξίδι σας.

Ανεξάρτητα από το γιατί χρειάζεστε μια εφαρμογή αλλαγής τοποθεσίας, το AnyTo by iMyFone είναι η απάντηση. Αυτή η ολοκληρωμένη εφαρμογή μπορεί να αλλάξει την τοποθεσία σας με 1 μόνο κλικ, είτε σε iPhone είτε σε Android.

Χρησιμοποιώ την εφαρμογή για λίγο, μαζί με μερικές άλλες επιλογές. Διαβάστε σχετικά με την εμπειρία μου με το AnyTo by iMyFone και γιατί θα μπορούσε να είναι μια πολύτιμη εφαρμογή για εσάς εάν θέλετε να παραποιήσετε την τοποθεσία σας.

Γιατί μπορεί να είναι χρήσιμη η αλλαγή τοποθεσίας;

Εάν δεν προσπαθείτε να αποφύγετε την αστυνομία, γιατί ίσως χρειαστεί να παραποιήσετε την τοποθεσία σας; Η πλαστογράφηση τοποθεσίας μπορεί να είναι χρήσιμη σε πολλά σενάρια, όχι όλα συνεπάγονται διαφυγή από την επιβολή του νόμου.

Ακολουθούν ορισμένες πραγματικές περιπτώσεις χρήσης ενός εργαλείου αλλαγής τοποθεσίας GPS. Δεν είναι παράνομο να αλλάξετε την τοποθεσία σας χρησιμοποιώντας τέτοιες εφαρμογές, εάν για αυτούς τους λόγους τις χρησιμοποιείτε

#1. Προστασία απορρήτου 🪪

Η ψηφιακή εποχή μας έδειξε. Από τα ονόματά μας, τις φωτογραφίες, τους αριθμούς τηλεφώνου, τις διευθύνσεις, ακόμη και τις τοποθεσίες μας, τα πάντα μπορούν να φανούν από άλλα άτομα. Αλλά η ιδιωτικότητα δεν είναι ακόμα μύθος.

Εφαρμογές όπως το AnyTo έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν την τοποθεσία μας, καθώς πολλές συσκευές και εφαρμογές προσπαθούν να μας παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο. Τα εργαλεία πλαστογράφησης τοποθεσίας επιτρέπουν στα άτομα να προστατεύουν το απόρρητό τους και να αποτρέπουν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην πραγματική τους τοποθεσία.

#2. Πρόσβαση σε Περιεχόμενο για συγκεκριμένη Περιοχή 🍿

Λόγω συμφωνιών αδειοδότησης ή περιφερειακών κανονισμών, διάφορες πλατφόρμες ροής, εφαρμογές και ιστότοποι προσφέρουν υπηρεσίες σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Για παράδειγμα, το Netflix δεν παρέχει το ίδιο περιεχόμενο σε κάθε περιοχή. Προσαρμόζει τον κατάλογό του με βάση την τοποθεσία. Η αλλαγή τοποθεσίας μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι περιορισμένο στην περιοχή σας αλλά διαθέσιμο σε άλλη.

#3. Διαδικτυακή έρευνα και ανάλυση αγοράς 🔎

Η αλλαγή τοποθεσίας μπορεί επίσης να είναι ανεκτίμητη για τους επαγγελματίες της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα αγοράς, στην ανάλυση ανταγωνιστών ή στην παρακολούθηση τάσεων. Μπορείτε να συλλέξετε δεδομένα από διαφορετικές περιοχές από την άνεση του καναπέ σας, εξοικονομώντας σας άφθονο χρόνο και χρήμα.

Διαβάστε επίσης: Geofencing: Ο οδηγός σας για τη στόχευση βάσει τοποθεσίας

#4. Ανωνυμία τοποθεσίας 📍

Οι διαφημίσεις για συγκεκριμένη τοποθεσία είναι μια εντελώς νέα ενόχληση που μπορείτε να αποφύγετε πλαστογραφώντας την τοποθεσία σας. Σας επιτρέπει να διατηρήσετε κάποια φαινομενικά ανωνυμία και να αποθηκεύσετε μια σειρά από διαφημίσεις που δεν σχετίζονται με εσάς.

#5. Ταξιδιωτικός Σχεδιασμός 🌏

Η αλλαγή τοποθεσίας μπορεί να είναι πραγματικά ευεργετική όταν σχεδιάζετε ένα ρεαλιστικό δρομολόγιο ταξιδιού με βάση τις πραγματικές αποστάσεις και τον εφικτό χρόνο ταξιδιού. Εάν έχετε μια καλή εφαρμογή (υπόδειξη: AnyTo,), μπορείτε να εξερευνήσετε το μέρος σχεδόν πριν σχεδιάσετε τα βήματά σας και σημειώσετε τα σημεία ενδιαφέροντος. Αυτό θα σας εξοικονομήσει τόσο πολύ χρόνο στον προγραμματισμό και την εκτέλεση των ταξιδιών σας.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις ομαδικές ειδοποιήσεις από την εφαρμογή στο iOS 12

Αυτά είναι μόνο μερικά οφέλη από την αλλαγή τοποθεσίας σε όνομα. Όσο πιο ισχυρή είναι η εφαρμογή, τόσο ευρύτερο είναι το πεδίο λειτουργίας της. Επιπλέον, αυτές είναι ορισμένες περιπτώσεις χρήσης που είναι απολύτως νόμιμες και ηθικές.

Κανείς δεν μπορεί να σας βάλει πίσω από τα κάγκελα επειδή παραποιείτε την τοποθεσία σας για να προστατεύσετε το απόρρητό σας και να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο ή να θέλετε να διατηρήσετε την τοποθεσία σας ανώνυμη.

Εισαγωγή στο iMyFone AnyTo

AnyTo από το iMyFone είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για πλαστογράφηση τοποθεσίας. Ενώ με τράβηξε να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή λόγω της διαφημιστικής εκστρατείας γύρω από αυτήν, αφού τη χρησιμοποίησα τώρα, μπορώ να εγγυηθώ για όλα τα καλά πράγματα που έχετε ακούσει για την εφαρμογή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AnyTo για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής εφαρμογών βάσει τοποθεσίας, της διατήρησης του προσωπικού απορρήτου και της πρόσβασης σε περιεχόμενο συγκεκριμένης τοποθεσίας.

Χαρακτηριστικά του AnyTo

Το AnyTo προσφέρει όλες τις δυνατότητες που μπορείτε να περιμένετε από μια εφαρμογή αλλαγής τοποθεσίας. Εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μου ικανότητες της εφαρμογής:

#1. Αλλαγή τοποθεσίας GPS

Το AnyTo μπορεί να αποκρύψει την τοποθεσία σας εάν νομίζετε ότι κάποιος παρακολουθεί το τηλέφωνό σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εικονικό μέρος στο χάρτη και να εμποδίσετε τις επαφές σας να σας εντοπίσουν.

Επιπλέον, μπορείτε να παραποιήσετε το πού βρίσκεστε δημιουργώντας μια ψεύτικη εικονική τοποθεσία, η οποία μπορεί να κοινοποιηθεί στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον, αυτή η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αλληλεπίδραση με άτομα από διαφορετικές χώρες σε εφαρμογές γνωριμιών. Έτσι, εάν θέλετε να δοκιμάσετε τη ρομαντική σας τύχη στο εξωτερικό, το AnyTo είναι στη διάθεσή σας.

#2. Προσομοίωση κίνησης

Η αλλαγή τοποθεσίας GPS προσφέρεται από κάθε εφαρμογή αλλαγής GPS εκεί έξω. Ωστόσο, το AnyTo το πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο. Εκτός από την παραποίηση της τοποθεσίας, μπορεί επίσης να παραποιήσει την κίνησή σας σε πραγματικό χρόνο μέσω προσομοίωσης.

Μπορείτε να κάνετε διαδρομές σε πραγματικό χρόνο στον χάρτη και να τις ακολουθήσετε. Ναι, ακούγεται σαν πολλή δουλειά, αλλά αυτό μπορεί να πείσει τους καταδιώκτες σας ότι η τοποθεσία που έχετε πλαστογραφήσει είναι νόμιμη. Όσο πιο δημιουργικοί μπορείτε να γίνετε με τις διαδρομές σας, τόσο το καλύτερο.

#3. Λειτουργία πολλαπλών σημείων

Για μια απλή διαδρομή, η λειτουργία δύο σημείων είναι ιδανική. Αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε μια πιο σύνθετη διαδρομή με περισσότερες από μία στάσεις στο χάρτη, η λειτουργία πολλαπλών σημείων είναι ο σωτήρας σας.

Αυτό μπορεί να σας προσφέρει πιο περίπλοκο έλεγχο των προσομοιωμένων κινήσεών σας. Θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε έως και 100 θέσεις, ώστε να είστε όσο δημιουργικοί θέλετε με την προσομοίωση.

#4. Προσαρμόσιμη Ταχύτητα

Τώρα, εδώ είναι που το AnyTo χτυπά το καρφί στο κεφάλι. Το AnyTo είναι τόσο προσαρμόσιμο που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ταχύτητα του ταξιδιού σας μιμούμενοι τις πραγματικές δραστηριότητες, όπως ποδηλασία, οδήγηση, περπάτημα κ.λπ. Ανάλογα με την επιθυμητή θερμοκρασία, μπορείτε να επιλέξετε από 1 m/s έως 10 m/s. Μπορεί να είναι 1 m/s για αργό ταξίδι, ενώ για γρήγορο ταξίδι, μπορεί να είναι υψηλότερο.

Προδιαγραφές του AnyTo

Ευκολία χρήσης και διεπαφή

Είτε είστε αρχάριος είτε γέρος σκύλος, όλοι αγαπούν μια διεπαφή που δεν χρειάζεται πολύ «συνήθεια». Το AnyTo ταιριάζει στο λογαριασμό. Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι ιδιαίτερα διαισθητική κατά την εγκατάσταση ή κατά τη χρήση της. Μπορείτε απλά να το κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση της εφαρμογής χωρίς να εγγραφείτε.

Πρέπει να εγγραφείτε μόνο εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πληρωμένη έκδοση της εφαρμογής, η οποία συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Από την αλλαγή της τοποθεσίας σας μέχρι τη δημιουργία εικονικών χαρτών, τη ρύθμιση πολλών στάσεων και την προσαρμογή της ταχύτητας της κίνησής σας, όλα αυτά μπορούν να γίνουν γρήγορα χωρίς να τραβάτε τα μαλλιά σας από απογοήτευση.

Μπορείτε απλώς να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας εάν θέλετε να επιστρέψετε στην πραγματική σας τοποθεσία – δεν χρειάζεται να την αλλάξετε με μη αυτόματο τρόπο από την εφαρμογή. Βρήκα την εφαρμογή AnyTo αρκετά απλή, χωρίς περιττές λειτουργίες ή κάτι που δεν μπορούσα να καταλάβω.

  Λειτουργίες iOS Killer που παρουσιάστηκαν με τα χρόνια

Συμβατότητα

Το AnyTo είναι συμβατό με όλα σχεδόν τα μοντέλα iPhone, Android, iPad και iPod touch. Για iOS, λειτουργεί με έκδοση 7.0 και νεότερη, και Android με έκδοση 5.0 και νεότερη. Για να λειτουργήσει, χρειάζεστε επίσης έναν υπολογιστή με Windows 11/10/8/7 ή macOS 10.9 – macOS 13.

Ακολουθούν οι απαιτήσεις συστήματος για το εργαλείο:

  • Win: 1 GHz (32-bit ή 64-bit) ή παραπάνω
  • Mac: 1 GHz Intel ή παραπάνω
  • Win: 256 MB ή περισσότερο RAM (Συνιστάται 1024 MB)
  • Mac: 512 MB ή περισσότερο
  • Χώρος στον σκληρό δίσκο: 200 MB ή περισσότερο ελεύθερος χώρος

Εάν το σύστημά σας πληροί τις απαιτήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απρόσκοπτα το AnyTo για να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας.

Δωρεάν έναντι επί πληρωμή έκδοση

Το AnyTo προσφέρει δωρεάν και επί πληρωμή εκδόσεις, αλλά η πρώτη έχει ορισμένους περιορισμούς στις δυνατότητες και τη χρήση. Πρώτον, η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία τηλεμεταφοράς 5 φορές και τη λειτουργία δύο σημείων μόνο μία φορά. Εφόσον έχετε υπόψη σας τον περιορισμό χρήσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για όσο διάστημα θέλετε.

Η δωρεάν έκδοση έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να παίρνετε την εφαρμογή σε ένα test drive. Μπορείτε να εξερευνήσετε τις διαφορετικές προσφορές της εφαρμογής, να χρησιμοποιήσετε ορισμένες περιορισμένες δυνατότητες, να εξοικειωθείτε με τη διεπαφή χρήστη και αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, μπορείτε να μεταβείτε στην επί πληρωμή έκδοση τους.

Το AnyTo προσφέρει πολλά σχέδια για να καλύψει κάθε είδους ανάγκες. Ακολουθεί μια σύνοψη των τιμών τους:

  • Πρόγραμμα ενός μήνα: 14,99 $
  • Ετήσιο πρόγραμμα: 59,99 $
  • Διάρκεια ζωής: 89,99 $

Η συνδρομή σας ανανεώνεται αυτόματα μέχρι να ακυρώσετε το πρόγραμμα. Μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ξεκινήστε από μικρή αν δεν είστε σίγουροι αν θα είναι μια καλή επένδυση. Πηγαίνετε για το πρόγραμμα ενός μήνα και δείτε αν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το iMyFone AnyTo προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε όλα τα προγράμματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το iMyFone AnyTo

Μπορεί να σας χρειαστούν 2-3 λεπτά για να ρυθμίσετε το AnyTo και να το εκτελείτε στη συσκευή σας. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το λογισμικό και να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε για να αλλάξετε την τοποθεσία σας:

Βήμα 1: Κατεβάστε και εγκαταστήστε το iMyFone AnyTo στον υπολογιστή σας.

Βήμα 2: Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, θα σας ζητηθεί να συνδέσετε το iPhone ή το Android σας μέσω του καλωδίου USB.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και επιτρέψτε στο σύστημά σας να αναγνωρίσει τη συσκευή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή φόρτιση και ότι το καλώδιο USB λειτουργεί άψογα. Πρέπει να συνδέσετε τις συσκευές μόνο μέσω καλωδίου USB την πρώτη φορά. Την επόμενη φορά, μπορείτε να συνδέσετε τα δύο στο ίδιο δίκτυο WiFi.

Βήμα 3: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία προγραμματιστή στο smartphone σας με τη βοήθεια οδηγιών στην οθόνη.

Βήμα 4: Επιλέξτε λειτουργία χλευασμού τοποθεσίας. Ενώ η διαδικασία για τη ρύθμιση και τη χρήση της εφαρμογής είναι σχεδόν η ίδια για iOS και Android, υπάρχει μια μικρή διαφορά. Εάν χρησιμοποιείτε το AnyTo στο Android, θα πρέπει να επιλέξετε από δύο λειτουργίες χλευασμού τοποθεσίας. Αυτά είναι το Gaming και τα Social.

Βήμα 4: Εισαγάγετε τις συντεταγμένες GPS. Ενώ το τηλέφωνο και ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένα, ξεκινήστε την εφαρμογή. Θα οδηγηθείτε σε έναν χάρτη που δείχνει την πραγματική τοποθεσία σας. Επιλέξτε τη λειτουργία τηλεμεταφοράς και μεγέθυνση ή σμίκρυνση ή μετακινηθείτε για να βρείτε την τοποθεσία στην οποία θέλετε να τηλεμεταφερθείτε. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τη διεύθυνση όπου θέλετε να εμφανίζεται ή να ρίξετε μια καρφίτσα.

Ολα τελείωσαν! Έχετε μεταφερθεί με επιτυχία σε διαφορετική τοποθεσία χωρίς να μετακινηθείτε πουθενά.

Εάν θέλετε να επιβεβαιώσετε εάν αυτό το υπέροχο κόλπο έχει λειτουργήσει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή Χάρτες στο τηλέφωνό σας και να ελέγξετε την τρέχουσα τοποθεσία σας. Εάν η τρέχουσα τοποθεσία σας είναι η ίδια με αυτήν που καταχωρίσατε, το AnyTo έχει κάνει τη δουλειά.

  Πώς να επιλέξετε την επιλογή πληρωμής «Καμία» στο iOS

Πώς να προσομοιώσετε την κίνηση GPS

Μπορείτε επίσης να προσομοιώσετε την κίνηση του GPS και να προσαρμόσετε τη διαδρομή σας όπως σας ταιριάζει. Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Επιλέξτε τη λειτουργία Jump Teleport Mode για να προσαρμόσετε τη διαδρομή άλματος τηλεμεταφοράς.

Βήμα 2: Επιλέξτε όλα τα σημεία τηλεμεταφοράς με άλματα που θέλετε να σας δουν περνώντας ή εισαγάγετε τις συντεταγμένες GPS.

Βήμα 3: Μόλις ολοκληρώσετε μια διαδρομή, κάντε κλικ στην επιλογή Μετακίνηση για να μεταβείτε στο επόμενο σημείο και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ του τελευταίου και του επόμενου σημείου όπως θέλετε.

Βήμα 4: Όποτε θέλετε να τερματίσετε τη διαδρομή, κάντε κλικ στο Τέλος. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το Αυτόματο άλμα μετά το χρονόμετρο ψύξης (αντίστροφη μέτρηση που σας εμποδίζει να αλλάζετε πολύ συχνά την τοποθεσία σας στο iPhone ή στο Android σας) πριν ξεκινήσετε τη διαδρομή. Αυτό θα επιτρέψει στην επιλεγμένη διαδρομή να μεταβεί στο επόμενο σημείο με βάση το χρονόμετρο. Θα συνεχιστεί μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδρομή.

Μόλις ολοκληρωθεί το ταξίδι, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που λέει, “Η διαδρομή ολοκληρώθηκε και αποθηκεύτηκε σε ιστορικά αρχεία”.

Εναλλακτικές λύσεις για το iMyFone AnyTo

Αν πιστεύετε ότι το AnyTo δεν έχει αυτό που ψάχνετε, πολλές εναλλακτικές λύσεις στην εφαρμογή προσφέρουν την ίδια γκάμα υπηρεσιών ή κάτι μοναδικό. Θεωρώ ότι το AnyTo είναι η καλύτερη εφαρμογή αλλαγής GPS, αλλά εδώ είναι μερικές άλλες επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε:

#1. Tenorshare iAnyGo

Tenorshare iAnyGo μπορεί να σας τηλεμεταφέρει εικονικά οπουδήποτε στον κόσμο με ένα μόνο κλικ και χωρίς jailbreaking. Μπορείτε να επιλέξετε από 3 τύπους εικονικών κινήσεων – ενός σημείου, πολλών σημείων και χειριστηρίου.

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία joystick, μπορείτε να βγείτε εκτός δρόμου και να δημιουργήσετε μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη διαδρομή, ενώ με τη λειτουργία πολλαπλών σημείων, μπορείτε να κάνετε πολλές στάσεις στη διαδρομή μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αλλάξετε την τοποθεσία ακόμα και για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να βγείτε ραντεβού με άτομα από διαφορετικές τοποθεσίες μέσω εφαρμογών όπως το Bumble και το Tinder ή να ξεγελάσετε τους φίλους σας ώστε να πιστέψουν ότι πίνετε ένα Martini μια χαλαρωτική Κυριακή στη Γαλλία. Τελικά, οι χάρτες δεν μπορούν να λένε ψέματα, έτσι;

Η εφαρμογή συνοδεύεται από χρονοδιακόπτη ψύξης, μεγέθυνση και σμίκρυνση χάρτη, ρυθμιζόμενη ταχύτητα κίνησης, κίνηση του joystick, ιστορικά αρχεία, εισαγωγή και εξαγωγή των αρχείων GPX, μεταξύ πολλών άλλων.

#2. Dr.Fone

Dr.Fone είναι μια έξυπνη αλλαγή τοποθεσίας που μπορεί να τηλεμεταφέρει τη θέση σας GPS γρήγορα και να προσομοιώνει την κίνηση GPS. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορείτε να αποκρύψετε την τοποθεσία σας σε iOS ή Android, να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας σε εφαρμογές κοινωνικών μέσων, να κοροϊδέψετε την τοποθεσία σας σε εφαρμογές γνωριμιών και ακόμη και να παρακάμψετε περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς.

Αυτή η εφαρμογή έρχεται επίσης με χειριστήριο joystick για να σας βοηθήσει να ελέγχετε τις κινήσεις σας ενώ σχεδιάζετε τη διαδρομή σας. Μπορείτε να συλλέξετε τις αγαπημένες σας διαδρομές και τοποθεσίες αφού τις φτιάξετε για γρήγορη πρόσβαση όταν τις χρειάζεστε.

Επιπλέον, η λύση του Dr. Fone υποστηρίζει έως και 5 συσκευές σε 1 υπολογιστή ή Mac ταυτόχρονα.

#3. EaseUS MobiAnyGo

EaseUS MobiAnyGo σας επιτρέπει να ρυθμίσετε μια εικονική τοποθεσία με λίγα απλά βήματα. Ενώ η εφαρμογή προσφέρει σχεδόν όλες τις βασικές λειτουργίες μιας εφαρμογής αλλαγής τοποθεσίας, υποστηρίζει μόνο συσκευές iOS. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα για εσάς εάν είστε χρήστης Android.

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του εργαλείου:

  • Άμεση αλλαγή τοποθεσίας
  • Προσαρμόσιμες διαδρομές
  • Προσομοίωση GPS
  • Ορίστε αυτόματες διαδρομές
  • Ρύθμιση συντεταγμένων
  • Αποθηκεύστε τοποθεσίες που χρησιμοποιούνται συχνά

Συνολικά, το EaseUS MobiAnyGO είναι ένα εντυπωσιακό εργαλείο αλλαγής τοποθεσίας GPS, αλλά δεν το βλέπω καλύτερο από το iMyFone AnyTo. Το τελευταίο είναι πολύ πιο προηγμένο, προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία ενώ είναι διαθέσιμο τόσο σε iOS όσο και σε Android.

Κλείσιμο Σκέψεις

Το AnyTo by iMyFone είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές αλλαγής τοποθεσίας για προφανείς λόγους. Αλλάζει την τοποθεσία σας με ένα μόνο κλικ, μπορεί να δημιουργήσει προσαρμοσμένες διαδρομές για εσάς μεταξύ ενός και πολλαπλών σημείων, να προσομοιώσει την κίνηση GPS και να προσαρμόσει την ταχύτητα.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι κοινόχρηστο σε όλα σχεδόν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις εφαρμογές γνωριμιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αποτρέψει τους stalkers ή τις εφαρμογές που βασίζονται σε γεωγραφικά στοιχεία από την παρακολούθηση της τοποθεσίας σας.

Έχοντας χρησιμοποιήσει το AnyTo και μερικές παρόμοιες εφαρμογές, μπορώ να το εγγυηθώ λόγω της ευκολίας χρήσης και της διαισθητικής διεπαφής του. Δεν μπορείτε να ζητήσετε περισσότερα από αυτά που προσφέρει αυτό το λογισμικό.

Στη συνέχεια, μάθετε πώς να μοιράζεστε την τοποθεσία στο Android με φίλους και συγγενείς.