Πώς να επιλέξετε την επιλογή πληρωμής «Καμία» στο iOS

Το App Store δημιούργησε έναν νέο τύπο αγοράς όταν πρωτοπαρουσιάστηκε. Πολλές άλλες εταιρείες ακολούθησαν το παράδειγμά της. Τόσο η Google όσο και η Microsoft έχουν τα δικά τους καταστήματα εφαρμογών και, όπως το Apple App Store, δεν πωλούν μόνο εφαρμογές αλλά και μουσική και ταινίες. Όσο σπουδαίο κι αν είναι, εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με τις πληρωμές. Μερικές φορές, οι πληρωμές δεν πραγματοποιούνται και οι πιστωτικές κάρτες που λειτούργησαν στο παρελθόν σταματούν να λειτουργούν εντελώς. Όλοι έχουμε δει το σφάλμα “Ο τρόπος πληρωμής σας απορρίφθηκε” και ένας πιθανός τρόπος επίλυσής του είναι να αφαιρέσετε και να προσθέσετε ξανά μια πιστωτική κάρτα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επιλέξετε την επιλογή πληρωμής «Καμία» στο iOS και δεν εμφανίζεται για όλους, για κάποιο λόγο. Δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή πληρωμής “Καμία” στο iOS.

Επιλέξτε την Επιλογή πληρωμής «Καμία».

Η Apple έχει πρόσφατα μεταφέρει τη συγκεκριμένη επιλογή στο iOS και είναι προς το καλύτερο. Σε παλαιότερες εκδόσεις του iOS, αυτή η επιλογή εμφανιζόταν στο επάνω μέρος της οθόνης όπου οι χρήστες εισήγαγαν τα στοιχεία χρέωσής τους. Συχνά, δεν εμφανιζόταν καθόλου.

  Πώς να αφαιρέσετε άτομα από την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iOS 12

Για να επιλέξετε την επιλογή πληρωμής «Καμία», ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε το Apple ID σας στο επάνω μέρος. Επιλέξτε Πληρωμή & Αποστολή.

Στην οθόνη Πληρωμή και αποστολή, πατήστε «Τρόπος πληρωμής». Στην οθόνη Τρόπος πληρωμής, πραγματοποιήστε κύλιση μέχρι κάτω και επιλέξτε την επιλογή «Μετάβαση σε κανένα». Μπορεί να χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα για να ενημερωθεί, αλλά αυτό λειτουργεί άψογα διαφορετικά.

Η εφαρμογή iTunes για macOS και Windows σάς επιτρέπει επίσης να επεξεργαστείτε τα στοιχεία πληρωμής σας. Έχει επίσης την επιλογή πληρωμής “Καμία”, αλλά και πάλι, σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν εμφανίζεται σε ορισμένους χρήστες, επομένως αυτή είναι μια λογική εναλλακτική.

  Συγχώνευση του Κέντρου Ελέγχου iOS 7 και του App Switcher με το Vertex

Εκκρεμείς οφειλές

Αν και αυτό λειτουργεί εάν έχετε εκκαθαρίσει όλους τους λογαριασμούς σας με το App Store, δηλ. δεν υπάρχουν πληρωμές σε εκκρεμότητα ή έχουν αποτύχει, ενδέχεται να μην λειτουργήσει εάν έχετε μια πληρωμή σε εκκρεμότητα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε διαφορετική πιστωτική κάρτα, λογαριασμό paypal ή δωροκάρτα iTunes για να διαγράψετε τον λογαριασμό που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας, προτού μπορέσετε να επιλέξετε την επιλογή πληρωμής «Καμία».

Αλλες συσκευές

Εάν η πιστωτική σας κάρτα απλώς απορριφθεί, αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει. Θα αφαιρέσει τα στοιχεία πληρωμής σε όλες τις συσκευές. Ο τρόπος πληρωμής σχετίζεται με το Apple ID σας, επομένως θα αφαιρεθεί από κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί το ίδιο αναγνωριστικό. Δεν έχει σημασία αν η συσκευή είναι iPhone, iPad ή Mac. Θα αφαιρεθεί επίσης από την εφαρμογή iTunes σε macOS και Windows.

  Πώς να συλλέξετε χρήσιμα tweets ώστε να μπορείτε να τα βρείτε εύκολα αργότερα [iOS]