Είναι η Freshdesk η απάντηση στα προβλήματα εξυπηρέτησης πελατών;

Το Freshdesk είναι μια δημοφιλής λύση υποστήριξης πελατών που χρησιμοποιούν οργανισμοί από όλο τον κόσμο.

Διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο χαρακτηριστικών και σύγχρονες δυνατότητες για να σας βοηθήσει να παρέχετε άψογη υποστήριξη στους πελάτες σας.

Οι πελάτες δεν αναζητούν μόνο τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στην κατηγορία τους, αλλά και αξιόπιστη υποστήριξη, ώστε να μπορούν να αναζητήσουν βοήθεια για την αντιμετώπιση ορισμένων προβλημάτων.

Αλλά το πρόβλημα δεν είναι ότι κάθε επιχείρηση διαπρέπει σε αυτό ή ακόμη και το θεωρεί μεγάλη προτεραιότητα.

Ως αποτέλεσμα, τα ερωτήματα των πελατών δεν εξετάζονται σωστά και δεν λαμβάνουν τη βοήθεια που επιθυμούν από τους παρόχους υπηρεσιών.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις καταλήγουν να απομακρύνουν τους πελάτες τους ακόμα κι αν το προϊόν τους είναι σταθερό.

Επομένως, η χρήση μιας προηγμένης, αξιόπιστης και πλούσιας σε δυνατότητες λύσης υποστήριξης πελατών που μπορεί να λύσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οι πελάτες είναι μια ανάγκη.

Αυτό αντιπροσωπεύει το Freshdesk.

Ή μήπως είναι?

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε το Freshdesk μαζί με τις δυνατότητες και τις προσφορές του για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε εάν είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας.

Ας αρχίσουμε!

Τι είναι το Freshdesk; Μια επισκόπηση

Το Freshdesk της Freshworks είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών. Θα σας επιτρέψει να εξουσιοδοτήσετε την ομάδα υποστήριξης πελατών να προσφέρει υποστήριξη με βάση τα συμφραζόμενα και διαισθητικά με συνέπεια και έγκαιρα. Είτε μόλις ξεκινάτε την επιχείρησή σας είτε θέλετε να κλιμακώσετε τα συστήματα υποστήριξής σας, η Freshdesk θα σας διευκολύνει με οικονομική αποδοτικότητα.

Αυτή η λύση που βασίζεται σε σύννεφο εμπιστεύονται περισσότερες από 60.000 επιχειρήσεις από διαφορετικούς τομείς, από IT και κυβέρνηση έως την υγειονομική περίθαλψη, το αυτοκίνητο, τα ταξίδια και πολλά άλλα. Μεγάλοι εμπειρογνώμονες του κλάδου όπως οι Gartner, Capterra, G2, κ.λπ. συνιστούν τη Freshdesk για τις εξαιρετικές δυνατότητες, τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες της στην υποστήριξη πελατών.

Η Freshdesk θα σας βοηθήσει να χειριστείτε όλα τα ζητήματα των πελατών χωρίς κόπο με το ισχυρό γραφείο υποστήριξης. Μερικά από τα σημεία πόνου των πελατών που μπορεί να αντιμετωπίσει είναι:

  • Διαχείριση της ομάδας υποστήριξης και των πρακτόρων
  • Αντιμετώπιση άγνωστων ζητημάτων όπως οι νέες προκλήσεις της αγοράς, οι νέοι πελάτες κ.λπ.
  • Χειρισμός ξαφνικών κορυφών σε έρευνες
  • Επέκταση της επιχείρησης
  • Ασφάλεια δεδομένων

Θα λάβετε τα πάντα για να επιλύσετε προβλήματα πιο γρήγορα και να διαχειριστείτε την πολυπλοκότητα σαν επαγγελματίας. Προσφέρει πολλές δυνατότητες και η χρήση τους είναι εύκολη ακόμη και για έναν αρχάριο. Και η τιμή του είναι κατάλληλη για ομάδες διαφόρων σχημάτων και μεγεθών που προέρχονται από πολλές βιομηχανίες.

Χαρακτηριστικά του Freshdesk

#1. Αβίαστη έκδοση εισιτηρίων

Το Freshdesk διευκολύνει την έκδοση εισιτηρίων, επιτρέποντάς σας να κατηγοριοποιείτε, να ιεραρχείτε, να εκχωρείτε και να παρακολουθείτε εισιτήρια. Αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για αυτοματισμό. Μπορείτε να εκχωρήσετε εισιτήρια σε κατάλληλους αντιπροσώπους που μπορούν να απαντήσουν καλύτερα στα ερωτήματα και να αξιοποιήσουν την πραγματική δύναμη του εργατικού δυναμικού σας για να προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία πελάτη.

  • Εισερχόμενα ομάδας: Το Freshdesk προσφέρει απλώς ένα φάκελο εισερχομένων όπου μπορείτε να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε εισερχόμενα εισιτήρια από διαφορετικά κανάλια.
  • Ανίχνευση σύγκρουσης: Βοηθά να διασφαλιστεί ότι δεν εργάζονται δύο πράκτορες στο ίδιο εισιτήριο, ηθελημένα ή ακούσια. Μπορείτε να δείτε ποιος μπορεί να δει ή να απαντήσει σε ένα δεδομένο εισιτήριο.
  • Προσαρμοσμένες προβολές εισιτηρίων: Αποφασίστε ποια εισιτήρια θα δείτε πρώτα με αυτήν τη λειτουργία.
  • Κονσέρβες απαντήσεις: Αποθηκεύστε μερικές κοινές απαντήσεις και χρησιμοποιήστε τις για να απαντήσετε σε επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια.
  • Διαχείριση SLA: Ορίστε, διαχειριστείτε και βελτιστοποιήστε την απόδοση με τις SLA, έτσι ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τις σωστές απαντήσεις εγκαίρως. Μπορείτε να διαμορφώσετε κανόνες και προθεσμίες για πράκτορες, να αυξήσετε την ομάδα και να αναδιανείμετε τον φόρτο εργασίας σύμφωνα με τα ποσοστά συμμόρφωσης SLA. Με τις αυτόματες υπενθυμίσεις, μπορείτε να υπενθυμίζετε σε διαχειριστές και πράκτορες κλιμάκωση εάν δεν πληρούν το SLA.
  • Εισιτήρια με τεχνητή νοημοσύνη: Το Freddy AI είναι ενσωματωμένο στην πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων για την αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών. Θα προτείνει αυτόματα διαφορετικά πεδία εισιτηρίων για δρομολόγηση, ιεράρχηση και κατηγοριοποίηση εισιτηρίων. Συνιστά επίσης κατάλληλα άρθρα σε πράκτορες για ταχύτερες αναλύσεις.
  • Εισιτήρια υπηρεσίας πεδίου: Δημιουργήστε εργασίες εξυπηρέτησης για ένα εισιτήριο που απαιτεί επιτόπιες επισκέψεις και διανείμετε αυτά τα εισιτήρια σε πράκτορες με βάση το ζήτημα, τις δεξιότητες που απαιτούνται, την τοποθεσία κ.λπ. Η πλατφόρμα καταγράφει επίσης ενημερώσεις εργαζομένων για να διασφαλίσει ότι όλα πάνε καλά.
  • Ευχαριστώ ανιχνευτή: Θα εμποδίσει τους πράκτορες να ανοίξουν ξανά τα εισιτήρια όταν ο πελάτης απαντήσει με “ευχαριστώ”.
  Διορθώστε ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης για την επεξεργασία αυτής της εντολής

#2. Συνεργατική έκδοση εισιτηρίων

Το Freshdesk συμβάλλει στη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ των μελών της ομάδας σε ολόκληρο τον οργανισμό, έτσι ώστε να παρέχεται η καλύτερη υποστήριξη στους πελάτες. Μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη ορατότητα για την πρόοδο του εισιτηρίου και να ζητήσετε βοήθεια ο ένας από τον άλλον με ομαλή επικοινωνία. Αυτό βελτιώνει τον χρόνο επίλυσης προβλημάτων και την ποιότητα της υπηρεσίας.

  • Κοινή ιδιοκτησία: Μοιραστείτε την ιδιοκτησία εισιτηρίου και μην χάσετε την ορατότητα στη διαδικασία. Επιπλέον, μπορείτε να συζητήσετε με τους συμπαίκτες σας μέσα στο εισιτήριο και να μάθετε το πλήρες πλαίσιο.
  • Εισιτήρια γονέα-παιδιού: Μπορείτε να χωρίσετε τα εισιτήρια σε δευτερεύοντα εισιτήρια και να τα εκχωρήσετε σε διαφορετικές ομάδες, ώστε να μπορούν να εργάζονται παράλληλα σε αυτά τα εισιτήρια. Εάν χρειάζεται, στείλτε στους πελάτες μαζικές ενημερώσεις σχετικά με ένα πρόβλημα.
  • Συνδεδεμένα εισιτήρια: Μπορείτε να συνδέσετε παρόμοια εισιτήρια και να στέλνετε ενημερώσεις για αυτά κάθε φορά. Είναι βολικό αν κατακλύζεστε από βαριά εισερχόμενα εισιτήρια. Αυτό θα επιτρέψει επίσης σε όλους τους εμπλεκόμενους πράκτορες να έχουν ενημερωμένα δεδομένα σχετικά με την πρόοδο του ζητήματος, ώστε να μπορούν να απαντήσουν κατάλληλα.
  • Ενοποιημένη υποστήριξη πελατών: Οι ομάδες υποστήριξης μπορούν να υποβάλουν γρήγορα αιτήματα εξυπηρέτησης και περιστατικά σε εσωτερικές ομάδες μέσω της Freshservice. Θα έχουν μια πλήρη, ενοποιημένη εικόνα όλων των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες για να βοηθήσουν στη συνεργασία χωρίς κόπο και στην επίλυση προβλημάτων αντί να αλλάζουν μεταξύ πολλών εφαρμογών.
  • Καλύτερη συνεργασία με πράκτορες πεδίου: Οι ομάδες πεδίου και γραφείου υποστήριξης μπορούν να συνεργαστούν εύκολα με αυτήν τη λύση. Μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες με δυνατότητα δράσης και να τις συνδέσετε με ένα εισιτήριο για να επιτρέψετε στους τεχνικούς και στους πράκτορες να λάβουν το πλήρες πλαίσιο του ζητήματος για ταχύτερη επίλυση.

#3. Πολλαπλά κανάλια υποστήριξης

Παρέχετε υποστήριξη στους πελάτες σας σε πολλά κανάλια – email, τηλέφωνο, συνομιλία, ιστότοπος ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ ταυτόχρονα ενοποιείτε και διαχειρίζεστε ερωτήματα σε ένα μόνο μέρος. Αυτό θα ενθουσιάσει τους πελάτες, καθώς δεν θα αισθάνονται ταλαιπωρία να λύσουν τις απορίες τους.

  • Εισιτήρια μέσω email: Τα email πελατών μπορούν να μετατραπούν αυτόματα σε εισιτήρια, ώστε να μπορείτε να τα ιεραρχήσετε, να τα επιλύσετε και να τα παρακολουθήσετε.
  • Συνομιλία: Διαχειριστείτε την επικοινωνία των πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας. Μπορείτε επίσης να τους προσελκύσετε μέσω δημοφιλών υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Facebook Messenger, το Apple Business Chat και το WhatsApp.
  • Τηλεφωνία Cloud: Το τηλέφωνο που βασίζεται σε cloud στο Freshdesk θα σας επιτρέψει να προσφέρετε αξιόπιστη υποστήριξη από οπουδήποτε, οποτεδήποτε.
  • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Το Freshdesk υποστηρίζει κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Facebook για να επιτρέψουν τη λήψη σημαντικών ειδοποιήσεων με τη βοήθεια μιας οθόνης σήματος που βασίζεται σε AI.

#4. Διαχείριση εργατικού δυναμικού πεδίου

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι αντιπρόσωποί σας, διαχειριστείτε τους από τη Freshdesk. Θα σας βοηθήσει να χειριστείτε από άκρο σε άκρο επιτόπιες λειτουργίες με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και ένα ταμπλό. Ως αποτέλεσμα, θα μπορείτε να επεκτείνετε την περιοχή κάλυψης για τις υπηρεσίες σας και να βελτιώσετε τον χρόνο απόκρισης των αντιπροσώπων σας.

  • Αποτελεσματικός προγραμματισμός εργασιών: Χρησιμοποιώντας έναν ισχυρό πίνακα εργαλείων προγραμματισμού, μπορείτε να απλοποιήσετε τη διαχείριση των συναντήσεων, την ισορροπία φόρτου εργασίας και τις απαντήσεις εξοικονομώντας χρόνο.
  • Bots: Το Freddy AI θα σας βοηθήσει να αλληλεπιδράτε με τους πελάτες σας, να ορίζετε αυτόματα ραντεβού και να απαντάτε γρήγορα σε ερωτήματα αντί να κάνετε επαναλαμβανόμενες εργασίες που σας κοστίζουν επιπλέον.
  • Εφαρμογές Android και iOS: Οι υπάλληλοι του πεδίου μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα πελατών ακόμα και όταν είναι εκτός σύνδεσης και να παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση πελατών μέσω εφαρμογών. Μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να παρακολουθούν και να σχεδιάζουν χρονοδιαγράμματα, να επικοινωνούν με πελάτες, να προσφέρουν ζωντανές ενημερώσεις, να λαμβάνουν υπογραφές πελατών και να παρακολουθούν πόσο χρόνο έχουν αφιερώσει σε δραστηριότητες εξυπηρέτησης.
  9 Εφαρμογές iPad συμβατές με Apple Pencil με σημειώσεις [2023]

#5. Δυνατότητες παραγωγικότητας

Αφήστε τον αυτοματισμό με τεχνητή νοημοσύνη να βελτιστοποιήσει τη ροή εργασίας για τις ομάδες σας. Με αυτόν τον τρόπο, τα ερωτήματα των πελατών σας ιεραρχούνται σαφώς, ανατίθενται σε κατάλληλους αντιπροσώπους και οργανώνονται συστηματικά. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε επιπλέον χρόνο στις λίστες υποχρεώσεων, καθώς οι κουραστικές δραστηριότητες, όπως η παρακολούθηση με πελάτες, είναι αυτοματοποιημένες.

  • Αποστολή εισιτηρίων: Εκχωρήστε εισιτήρια με βάση λέξεις-κλειδιά, ιδιότητες και αιτούντες.
  • Αυτοματοποίηση με χρονική ενεργοποίηση: Εκτελέστε εργασίες συντήρησης στα εισιτήρια σύμφωνα με το χρόνο που έχει περάσει από την εμφάνιση ενός συγκεκριμένου συμβάντος.
  • Ταξινόμηση: Ο αυτοματισμός θα σαρώσει κάθε ερώτημα αμέσως μετά την επικοινωνία του πελάτη μαζί σας. Αυτός ο αυτοματισμός εκτελεί εργασίες με βάση την τοποθεσία του πελάτη, το θέμα κ.λπ.
  • Αυτόματη αντιστοίχιση: Το Freshdesk επιτρέπει την αυτόματη εκχώρηση εισιτηρίων στους σωστούς πράκτορες με βάση τις δεξιότητές τους, τον τρέχοντα φόρτο εργασίας κ.λπ. Απλώς χρησιμοποιήστε τις προβολές εισερχομένων μας και μείνετε σίγουροι ότι οι πελάτες θα λάβουν πιο γρήγορη απάντηση.
  • Αυτόματη διαλογή: Ο Freddy AI μπορεί να μάθει από τα προηγούμενα εισιτήριά σας να προτείνει ένα πεδίο εισιτηρίων για ένα νέο εισιτήριο. Μπορεί επίσης να δρομολογήσει, να ιεραρχήσει και να κατηγοριοποιήσει εισιτήρια για εσάς.
  • Παρακολούθηση εισιτηρίων: Οι αυτοματισμοί συνεχίζουν να αναζητούν ενημερώσεις και μπορούν να ενεργοποιήσουν γρήγορα ενέργειες εάν εντοπίσουν κάποια. Για παράδειγμα, μπορούν να ενημερώσουν τους πράκτορες σχετικά με την απάντηση του πελάτη, διατηρώντας παράλληλα τους πελάτες ενημερωμένους για την πρόοδο του ζητήματος.
  • Κανόνες αυτοματισμού: Το Freshdesk δημιουργεί αυτόματα μια σύνοψη κάθε κανόνα, που μοιάζει με έγγραφο ροής εργασίας. Επίσης, η απλή διεπαφή φόρμας καθιστά ευκολότερη και ταχύτερη τη ρύθμιση της αυτοματοποίησης.

#6. Αυτοεξυπηρέτηση

Αφήστε τους πελάτες να βοηθήσουν τους εαυτούς τους να βρουν τις απαντήσεις στις ερωτήσεις τους δημοσιεύοντας μια βάση γνώσεων, φόρουμ, ενότητα Συχνές ερωτήσεις ή γραφικό στοιχείο ιστότοπου. Έτσι, αντί να επικοινωνούν μαζί σας ξανά και ξανά, μπορούν να λάβουν απαντήσεις σε κοινά ερωτήματα.

  • Γραφικό στοιχείο βοήθειας: Παρέχετε λύσεις μέσω ενός γραφικού στοιχείου βοήθειας στον ιστότοπο, τη συνομιλία και την εφαρμογή για κινητά.
  • Chatbot: Το Freddy AI μπορεί να απαντήσει γρήγορα και με ακρίβεια σε ερωτήσεις που κάνουν οι πελάτες.
  • Email στο Kbase: Μετατρέψτε τις καλές απαντήσεις εισιτηρίων στα άρθρα της γνωσιακής σας βάσης, ώστε να μπορούν να τις διαβάσουν άλλοι πελάτες.
  • Μηχανισμός ανάδρασης: Οι συγγραφείς μπορούν να ειδοποιούνται αυτόματα για τα σχόλια που λαμβάνουν για τα άρθρα τους. Ως εκ τούτου, γίνεται εύκολο για τους συγγραφείς να τις εφαρμόσουν και να βελτιώσουν τη γραφή τους.
  • Πληροφορίες: Παρακολουθήστε τις μετρήσεις σε άρθρα – μου αρέσει, δεν μου αρέσει, προβολές κ.λπ. Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε αυτές τις μετρήσεις αφού ανανεώσετε το άρθρο.
  • Εποπτεία φόρουμ: Η ρύθμιση ροών εργασίας εποπτείας θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι οι αναρτήσεις με παραβιάσεις των οδηγιών δεν δημοσιεύονται αμέσως.
  • Σύνδεση θέματος φόρμας: Μετατρέψτε ένα κρίσιμο ζήτημα που έχουν επισημάνει τα μέλη της κοινότητας σε εισιτήριο για να αναζητήσετε την απαιτούμενη ενέργεια.

#7. Analytics

Προσδιορίστε προβλήματα, προγραμματίστε σύμφωνα με μετρήσεις και βελτιώστε την απόδοση του γραφείου υποστήριξης.

  • Αξιολογήσεις ικανοποίησης πελατών: Με τις αξιολογήσεις και τις αναφορές ικανοποίησης πελατών κατανοούν τις απόψεις των πελατών για τις υπηρεσίες υποστήριξής σας.
  • Διαδραστικοί πίνακες εργαλείων: Παρακολουθήστε το γραφείο υποστήριξης χρησιμοποιώντας σχετικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για εισιτήρια, ομάδες και τάσεις.
  • Προσαρμοσμένες αναφορές: Δημιουργήστε μια αναφορά από την αρχή και προσαρμόστε την εύκολα για τις ανάγκες σας.
  • Προγραμματισμός αναφορών: Προγραμματίστε προσαρμοσμένες και προεπιλεγμένες αναφορές και λάβετε τις απευθείας στα εισερχόμενα.
  Πώς να χρησιμοποιήσετε την Αναγνώριση ήχου στο iPhone

#8. Προσαρμογή

Μπορείτε να προσαρμόσετε πολλά πράγματα στο Freshdesk, όπως:

  • Πύλη υποστήριξης: Προσαρμόστε τη διάταξη και την εμφάνιση της πύλης υποστήριξης με έτοιμα θέματα και πλήρη προσαρμογή CSS.
  • Ρόλοι πρακτόρων: Εκχωρήστε δικαιώματα διαφορικής πρόσβασης και εργασίες με βάση τους ρόλους και τις ευθύνες των πρακτόρων.
  • Φόρμες εισιτηρίων: Συγκεντρώστε σημαντικά δεδομένα τροποποιώντας τα πεδία φόρμας εισιτηρίων.
  • Αντικείμενα: Δημιουργήστε προσαρμοσμένα αντικείμενα και διαχειριστείτε τα για να φέρουν μοναδικά, κρίσιμα για τις επιχειρήσεις δεδομένα.

#9. Ασφάλεια δεδομένων

Η Freshdesk προσφέρει ασφάλεια εταιρικού επιπέδου παρέχοντας ολοκληρωμένους ελέγχους του δικτύου, των συστημάτων, των δεδομένων σας και των αναγκών συμμόρφωσης.

  • Προσαρμοσμένα πιστοποιητικά SSL: Αυτά θα ασφαλίσουν τον τομέα υποστήριξής σας και θα παρέχουν μια ασφαλέστερη και πιο εξατομικευμένη εμπειρία ιστότοπου.
  • Λίστα επιτρεπόμενων IP: Καταχωρίστε στη λίστα επιτρεπόμενων τις περιοχές IP σας και περιορίστε την πρόσβαση σύνδεσης για εξωτερικούς χρήστες. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αποκλειστική και ασφαλή πρόσβαση για αντιπροσώπους υποστήριξης για να τους επιτρέψετε να συνδεθούν ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.
  • Διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης (IAM): Ενεργοποιήστε ασφαλέστερες συνδέσεις για χρήστες και πράκτορες με δυνατότητες IAM όπως single sign-on (SSO), έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA) κ.λπ.

#10. Ενσωματώσεις

Το Freshdesk μπορεί να ενσωματωθεί με 1000+ εφαρμογές όπως Slack, WordPress, Salesforce, HubSpot, Mailchimp, Stripe, Zoho CRM και πολλές άλλες.

#11. Omniroute

Το Omniroute είναι μια δυνατότητα που σας βοηθά να εκχωρείτε αυτόματα μηνύματα συνομιλίας, εισιτήρια και τηλεφωνικές κλήσεις σε κατάλληλους αντιπροσώπους υποστήριξης. Βοηθά στη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των πρακτόρων και τους ενθαρρύνει να παραμείνουν προσεκτικοί στη δουλειά τους. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε κατώτατα όρια σε κάθε κανάλι για τους πράκτορες, ώστε να διασφαλίσετε ότι δεν θα κατακλύζονται ποτέ από την εργασία τους.

Το Freshdesk σάς εξουσιοδοτεί επίσης με έναν Πίνακα εργαλείων Omnichannel για να επιτρέψετε την προβολή της απόδοσης της ομάδας σε διαφορετικά κανάλια. Κατά τον εντοπισμό μιας ξαφνικής αιχμής προβλήματος σε ένα δεδομένο κανάλι, είναι δυνατό να δρομολογήσετε εκ νέου τα προβλήματα σε άλλους κατάλληλους πράκτορες και να διαχειριστείτε το επιπλέον φορτίο. Επιπλέον, μπορείτε να πλοηγηθείτε σε ουρές συνομιλιών ή εισιτηρίων γρήγορα από τον πίνακα ελέγχου.

Τιμολόγηση Freshdesk

Το Freshdesk διαθέτει επιλογές τιμολόγησης για ομάδες διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών. Τα πληρωμένα του σχέδια ξεκινούν από 15 $/πράκτορας/μήνα, που χρεώνονται ετησίως.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια δωρεάν δοκιμή 21 ημερών για να δοκιμάσετε το προϊόν.

Ωστόσο, εάν δεν σας αρέσει αυτό που παρέχει το Freshdesk, είτε πρόκειται για την τιμολόγηση, τη δυνατότητα ή τη διεπαφή, εδώ είναι μερικές εναλλακτικές λύσεις Freshdesk για εσάς.

Freshdesk Alternatives

#1. Γραφείο Zoho

Απλοποιήστε τις λειτουργίες υποστήριξης με το Zoho Desk και βελτιώστε την παραγωγικότητά σας και προσφέρετε εξαιρετικές εμπειρίες πελατών. Θα σας βοηθήσει να παρέχετε ταχύτερες επιλύσεις ζητημάτων και να παραμείνετε πιο προσβάσιμοι, ώστε οι πελάτες να μπορούν να επικοινωνούν μαζί σας εύκολα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υποστήριξη με βάση το περιβάλλον
  • Πανκαναλική έκδοση εισιτηρίων
  • Συναισθηματική ανάλυση
  • Αυτοεξυπηρέτηση
  • SLA
  • Σύνθετη επεξεργασία απόκρισης
  • Δυνατότητες AI και αυτοματισμός
  • Ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία

#2. HubSpot Service Hub

Το Service Hub από το HubSpot είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό υποστήριξης πελατών που σας βοηθά να ενισχύσετε τις σχέσεις με τους πελάτες, να παρέχετε καλύτερη επίλυση προβλημάτων και να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα της ομάδας και του αντιπροσώπου.

Συνδέστε όλα τα κανάλια και τα δεδομένα εξυπηρέτησης πελατών σε μια ενιαία πλατφόρμα και αναπτύξτε, υποστηρίξτε και διατηρήστε εύκολα τους πελάτες σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Εργαλεία συνομιλίας όπως ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο κ.λπ.
  • Αυτοματοποίηση
  • Βάση γνώσεων
  • Αναφορά
  • Σχόλια πελατών και έρευνες
  • Πύλη πελατών

#3. Zendesk

Το Zendesk είναι μια ολοκληρωμένη λύση υποστήριξης πελατών που μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Σας επιτρέπει να απλοποιήσετε τις επικοινωνίες και τις λειτουργίες και συμβάλλει στην αύξηση της ευτυχίας των πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υποστήριξη πολλαπλών καναλιών
  • Το κοινοτικό φόρουμ και το κέντρο βοήθειας
  • Bots και AI για άμεσες απαντήσεις
  • Εργαλεία συνεργασίας
  • Αυτοεξυπηρέτηση

συμπέρασμα

Το Freshdesk είναι μια εξαιρετική λύση υποστήριξης πελατών για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και τύπων. Είναι εξοπλισμένο με ισχυρά χαρακτηριστικά και δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσφέρετε εξαιρετική υποστήριξη πελατών, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα των αντιπροσώπων και εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια λύση υποστήριξης πελατών, μπορείτε να εξετάσετε τη Freshdesk. Αλλά αν δεν σας αρέσει κάτι σε αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις παραπάνω εναλλακτικές λύσεις Freshdesk.