Δωρεάν φιλοξενία email σε προσαρμοσμένο τομέα

Ένα προσαρμοσμένο email τομέα είναι απαραίτητο για να διασφαλίσετε ότι το κοινό-στόχος σας μπορεί εύκολα να επικοινωνήσει μαζί σας, ανεξάρτητα από το πού φιλοξενείται ο ιστότοπός σας.

Εάν το πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων σας δεν περιλαμβάνει φιλοξενία email, η χρήση μιας δωρεάν τυχαίας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τομέα στη σελίδα επικοινωνίας σας μπορεί να επηρεάσει άσχημα εσάς και την εταιρεία σας. Οι πελάτες και οι άλλοι ιδιοκτήτες εταιρειών είναι ύποπτοι για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από μια γενική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μια δωρεάν προσαρμοσμένη διεύθυνση email τομέα κάνει την εταιρεία σας να φαίνεται πιο επαγγελματική και αξιόπιστη.

Γιατί είναι καλό για εσάς ένα προσαρμοσμένο email τομέα;

Ένα δωρεάν email προσαρμοσμένου τομέα δείχνει τη δική σας ταυτότητα στην επιχείρηση και τις επικοινωνίες σας. Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη όπως επίσης, όπως:

  • Ορατότητα επωνυμίας: Όταν κάποιος κοιτάζει τη διεύθυνση email σας, βρίσκει γρήγορα την εργασία σας κοιτάζοντας το όνομα τομέα σας. Αυτό τους διευκολύνει να επικοινωνήσουν μαζί σας και να γνωρίζουν τη δουλειά σας.
  • Μάρκετινγκ επωνυμίας: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στον σημερινό ψηφιακό κόσμο. Αλλά με όλους αυτούς τους τρόπους, μια προσαρμοσμένη διεύθυνση email είναι ο απλούστερος τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στους πιθανούς πελάτες σας.
  • Συνέπεια: Με τη συνεχή εργασία σας, το εργατικό δυναμικό σας αυξάνεται και, στη συνέχεια, μπορείτε να ενημερώσετε την προσαρμοσμένη διεύθυνση email σας και να δημιουργήσετε συνεπείς διευθύνσεις ομάδας για όλους τους υπαλλήλους. Λόγω αυτού, μπορεί να δημιουργηθεί ένα επαγγελματικό και επίσημο περιβάλλον μεταξύ των υπαλλήλων του γραφείου ή της επιχείρησής σας.
    Π.χ, [email protected]
  • Αξιοπιστία: Φανταστείτε ότι διευθύνετε μια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων. Όταν στέλνετε οποιαδήποτε προωθητική προσφορά ή άλλες ενημερώσεις μέσω του τομέα Google ή Yahoo, πόσο αντιεπαγγελματικό θα φαίνεται; Οι περισσότεροι από τους πελάτες σας το αντιμετωπίζουν ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία, επειδή σχεδόν κάθε τρέχουσα επιχείρηση διαθέτει ένα προσαρμοσμένο email τομέα.
  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την πλευρική γραμμή του Office στον Microsoft Edge

Οφέλη από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προσαρμοσμένου τομέα

  • Δίνει στο email σας μια μοναδική και τυπική ταυτότητα, έτσι ώστε το άτομο που θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας να μπορεί εύκολα να επικοινωνήσει μαζί σας.
  • Εάν έχετε μια μικρή επιχείρηση και κανείς δεν το γνωρίζει, ένα προσαρμοσμένο email τομέα σάς βοηθά να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να την κάνετε επωνυμία.
  • Βελτιώνει την αξιοπιστία της επιχείρησής σας, ώστε όλοι να μπορούν να εμπιστεύονται την επωνυμία σας.
  • Βοηθά στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας.
  • Η εναλλαγή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα δωρεάν προσαρμοσμένο email τομέα δείχνει στους πελάτες σας ότι είστε σοβαροί για την επωνυμία σας και ότι εργάζεστε σκληρά για αυτό.
  • Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το παλιό σας email σε ένα νέο email τομέα χωρίς να δημιουργήσετε έναν εντελώς νέο λογαριασμό.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προσαρμοσμένου τομέα σάς βοηθά να αναπτυχθείτε και να αυξήσετε επίσης την προβολή της επωνυμίας. Σε τελική ανάλυση, αυτό θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί περισσότερο τόσο όσον αφορά τη βάση πελατών όσο και τα έσοδα.

Δεν υπάρχει όριο στην προσθήκη ονόματος τομέα με τα προσαρμοσμένα email σας. Αυτό το email προσαρμοσμένου τομέα φέρνει τόσα πολλά πλεονεκτήματα στην επιχείρηση και την εταιρεία σας. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι κάθε τέτοιο πολύτιμο πράγμα έρχεται σε δίκαιη τιμή, επομένως θα πρέπει να δοκιμάσετε προσαρμοσμένο email τομέα. Αν ψάχνετε για τα δωρεάν, πρέπει να είστε έτοιμοι να χάσετε μερικά βασικά χαρακτηριστικά.

Τώρα, ας εξερευνήσουμε μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες προσφοράς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσαρμοσμένου τομέα.

Zoho

Το Zoho Mail πρέπει να είναι πρώτο σε ολόκληρη τη λίστα λόγω των εξαιρετικών υπηρεσιών φιλοξενίας email που διαθέτει. Ναι, υπάρχει ένα πρόγραμμα για πάντα δωρεάν με έως και πέντε χρήστες, 5 GB αποθηκευτικού χώρου ανά χρήστη και περιορισμό επισύναψης 25 MB. Το μόνο μειονέκτημα του δωρεάν προγράμματος φιλοξενίας email είναι ότι επιτρέπει μόνο την πρόσβαση των πελατών στο διαδίκτυο. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη webmail του Zoho Mail. Δεν μπορείτε να το συνδέσετε με τον πελάτη που προτιμάτε, όπως το Gmail.

Το δωρεάν πρόγραμμα είναι αρκετό για τους περισσότερους ανθρώπους και είναι απολύτως απαλλαγμένο από ενοχλητικές διαφημίσεις. Ένας απλός άνθρωπος μπορεί επίσης να εγκαταστήσει εύκολα το σύστημα λόγω της εύχρηστης διεπαφής χρήστη του.

  Πώς να μοιραστείτε και να ανταγωνιστείτε τους στόχους δραστηριότητας Apple Watch

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη διεπαφή ιστού για εύκολη πρόσβαση στα email τους, ακόμα κι αν χρησιμοποιούν δημόσιους υπολογιστές. Ομοίως, οι εφαρμογές για κινητά σάς επιτρέπουν να συνομιλείτε με ευκολία χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Ο πίνακας ελέγχου διαχείρισης παρέχει πολλές επιλογές για τη διαμόρφωση πολιτικών, κανόνων και φίλτρων για τον έλεγχο της διαχείρισης της κυκλοφορίας χρηστών και email.

ImprovMX

ImprovMX είναι δωρεάν για έως και έναν τομέα με μέγιστο αριθμό 25 ψευδώνυμων ανά τομέα. Είναι ιδανική επιλογή για μικρότερες επιχειρήσεις. Αργότερα, πρέπει να κατευθύνετε τις εγγραφές MX σας και να δρομολογήσετε οτιδήποτε από ένα πεδίο σε οποιαδήποτε διεύθυνση email επιθυμείτε. Σε σύγκριση με το Zoho, ο χρόνος επεξεργασίας του είναι σημαντικά μικρότερος, επομένως οι περισσότεροι μικροί επιχειρηματίες επιλέγουν το ImprovMX έναντι άλλων επιλογών.

Υπάρχουν μερικοί περιορισμοί δωρεάν προγράμματος, όπως για παράδειγμα έχετε μόνο μια τυπική επιλογή ταχύτητας παράδοσης. Στη συνέχεια, μιλώντας για την υποστήριξη πελατών, εάν χρησιμοποιείτε τον δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να στείλετε μόνο το ερώτημά σας μέσω ταχυδρομείου και η τυπική περίοδος επιστροφής απάντησής τους είναι 2-3 ημέρες που μερικές φορές μπορεί να σας ενοχλήσει.

Δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας την υπηρεσία SMTP και έχετε μόνο όριο 10 MB επισύναψης αρχείου σε περίπτωση δωρεάν λογαριασμού. Οι επιλογές λογαριασμού premium ξεκινούν από 9 $ ανά μήνα.

Yandex Mail

Yandex είναι μια ρωσική εταιρεία μηχανών αναζήτησης στο Διαδίκτυο που ιδρύθηκε το 1997. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει 18 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει περισσότερες από 70 υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Yandex Mail. Είναι ιδανικό για όποιον θέλει να δημιουργήσει έναν διακομιστή φιλοξενίας email με το όνομα τομέα του. Δεν είναι μόνο γρήγορο και ευέλικτο, αλλά είναι επίσης λιγότερο ακριβό από άλλους παρόχους υπηρεσιών.

Το Yandex προσφέρει 1.000 γραμματοκιβώτια με χωρητικότητα αποθήκευσης 10 GB στη δωρεάν έκδοσή τους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εργαλεία συνεργασίας όπως Yandex Telemost, Messenger, Calendar, Notes και Documents. Συνολικά, η Yandex δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες και έχει κερδίσει μια σταθερή φήμη. Η φήμη του είναι τόσο καλή που, σύμφωνα με ορισμένες κριτικές του Reddit, το πρόγραμμα περιήγησής του και άλλες υπηρεσίες υπερτερούν της Google.

  Πώς να ηχογραφήσετε μια συνάντηση στο ζουμ

GMX

Παρόλο GMX δεν είναι τόσο γνωστή όσο οι άλλες δωρεάν υπηρεσίες email που αναφέρονται παραπάνω, ωστόσο καλύπτει όλες τις κύριες ανάγκες σας για email. Τα 65 GB αποθηκευτικού χώρου της GMX είναι ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έως και δέκα λογαριασμούς email με συλλέκτη αλληλογραφίας, βιβλίο διευθύνσεων, διοργανωτή και αποθήκευση αρχείων για τον καθένα.

Το μέγεθος των μεταφορτώσεων σας περιορίζεται στα 50 MB. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εσωτερικό σύννεφο για να παραδώσετε μεγαλύτερα αρχεία. Συνολικά έχετε πρόσβαση σε 2 GB αποθηκευτικού χώρου. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν έως και μισό εκατομμύριο email λόγω των σημαντικών περιορισμών αποθήκευσης και το GMX προσφέρει μια ποικιλία προσαρμοσμένων φίλτρων που σας επιτρέπουν να διαγράφετε αυτόματα ανεπιθύμητα μηνύματα και να οργανώνετε μηνύματα.

Μια εναλλακτική στη διαθέσιμη δωρεάν επιλογή

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες που αναφέρονται παραπάνω στην αρχή του ταξιδιού εκκίνησης. Αλλά αν μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην πληρωμένη έκδοση αντί για δωρεάν προσαρμοσμένο email τομέα, τότε Google Workspace ή το G-Suite είναι η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή στην αγορά. Η κύρια συνδρομή Business Starter ξεκινά από περίπου 6 $ ανά χρήστη ανά μήνα και υπάρχει διαθέσιμη βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με την παράδοση.

Επιπλέον, σας παρέχει εγγυημένο χρόνο λειτουργίας 99,99% που είναι ο καλύτερος στην αγορά. Σημασία έχει όταν συναλλάσσεσαι με χιλιάδες πελάτες. Έρχεται επίσης με ενσωματωμένη προστασία από ιούς και μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να συνεργαστείτε με τον λογαριασμό σας με το Outlook, την Apple και το Thunderbird.

συμπέρασμα

Πριν ξεκινήσετε την επιχείρησή σας, αντί να κάνετε δημόσιο τομέα, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα, επειδή σας βοηθά να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να την κάνετε αξιόπιστη επωνυμία. Όταν κάνει μια μάρκα, όλοι πρέπει να το γνωρίζουν.

Οποιοδήποτε δωρεάν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προσαρμοσμένου τομέα παρέχει μια σωστή διεύθυνση της επιχείρησής σας, έτσι ώστε όλοι να επικοινωνούν μαζί σας χωρίς καμία σύγχυση. Σας παρέχει επαρκή και πλήρη ασφάλεια, ώστε οι πληροφορίες σας να παραμένουν ασφαλείς και να μην εκτίθενται.