Πώς να κερδίσετε χρήματα μέσω του Google Task Mate

Θέλετε να κερδίσετε εύκολα χρήματα στον ελεύθερο χρόνο σας; Σας ενδιαφέρει να ταξιδεύετε και να υπολογίζετε συναρπαστικά μέρη; Σας αρέσει να απαντάτε σε ερωτήσεις έρευνας που κάνουν τις τεχνολογίες καλύτερες; Αν ναι, θα λατρέψετε το Google Task Mate.

Στην ψηφιακή εποχή, δεν υπάρχουν ελλείψεις σε παράπλευρες ευκαιρίες και παθητικό εισόδημα, ενώ είστε ήδη σε ένα μεροκάματο. Τα smartphone και τα tablet διευκολύνουν επίσης το παθητικό διαδικτυακό εισόδημα, καθώς μπορείτε να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας οπουδήποτε με σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Ωστόσο, ο τομέας καταλήφθηκε από μη τυποποιημένες εταιρείες και χαοτικές διαδικασίες. Η Google είδε μια εξαιρετική ευκαιρία εδώ και μπήκε στη θέση με το κορυφαίο προϊόν της Task Mate. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε σχετικά με αυτό το προϊόν Google και πώς να κερδίσετε χρήματα στο Task Mate.

Τι είναι το Google Task Mate;

Το Task Mate είναι μια πλατφόρμα micro-tasking από την Google. Η πλατφόρμα σας συνδέει με επιχειρήσεις που θέλουν να αναθέσουν εργασίες σε εξωτερικούς συνεργάτες. Αυτές οι εργασίες είναι κυρίως έρευνες που γίνονται από το σπίτι ή με επίσκεψη σε μέρη. Το εργαλείο προσφέρει ευέλικτες ευκαιρίες κερδών σε άτομα με γνώσεις τεχνολογίας και στα επόμενα δισεκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου.

Το Google Task Mate βασίζεται αποκλειστικά σε smartphone και tablet. Δεν χρειάζεται να αγοράζετε δαπανηρούς ογκώδεις φορητούς υπολογιστές ή επιτραπέζιους υπολογιστές για να κάνετε τις online εργασίες σας. Ως εκ τούτου, είναι η σωστή συναυλία για όσους ταξιδεύουν και επενδύουν χρόνο σε smartphone για ψυχαγωγία ή διασκέδαση. Αντί να διασκεδάζετε, μπορείτε να ολοκληρώσετε συναρπαστικές εργασίες για να κερδίσετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε.

Συνοδεύεται από μια περίπλοκη πύλη βοήθειας και υποστήριξης με συχνές ερωτήσεις και μια φόρμα επικοινωνίας, εάν χρειάζεστε εξατομικευμένη υποστήριξη. Πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά από το Google Play ως υπεύθυνος εργασίας. Τη στιγμή της σύνταξης, το Task Mate δεν είναι διαθέσιμο για χρήστες iOS. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτήν την πλατφόρμα ως αιτών ή ως υπεύθυνος εργασίας.

Λήψη: Google Task Mate για Android

Αιτητής

Κάποιος μπορεί να είναι ένας αιτών σε αυτήν την πλατφόρμα μέσω της εγγραφής και να κάνει εργασίες από τους τοπικούς υπεύθυνους εργασίας. Μπορείτε να λάβετε βοήθεια από τον υπεύθυνο εργασίας για να συγκεντρώσετε τοπικές πληροφορίες, να διεξάγετε έρευνες και έρευνες, να εκτελέσετε επιτόπια εργασία, να εκπαιδεύσετε μοντέλα μηχανικής μάθησης κ.λπ.

Οι αιτούντες μπορούν να αναθέσουν έργα σε υπεύθυνους εργασίας από διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της μηχανικής, της έρευνας αγοράς, του FMCG, των επιχειρήσεων πεδίου, των λειτουργιών δεδομένων και των μη κερδοσκοπικών. Η περίληψη του έργου δείχνει τον αριθμό εργασιών, την τοποθεσία και τις χρεώσεις που πρέπει να πληρώσετε μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.

Tasker

Μπορείτε επίσης να γίνετε υπεύθυνος εργασίας και να κερδίσετε χρήματα χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο στον ελεύθερο χρόνο σας. Οι εργασίες μπορεί να περιλαμβάνουν τη λήψη τοπικών πληροφοριών, την επιτόπια εργασία, τη λήψη φωτογραφιών ή τη συμμετοχή σε έρευνες.

Για να συνεχίσετε να λαμβάνετε εργασίες, πρέπει να εστιάσετε στην απόδοσή σας (ακρίβεια και τήρηση της πολιτικής.) Πληρώνεστε αφού εγκριθεί η εργασία σας μετά από έλεγχο, κάτι που μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αναθεωρητών.

  6 Συμβουλές για να κάνετε το ρολόι Samsung περισσότερο Google-y

Τοπική Διαθεσιμότητα

Αυτό το προϊόν Google βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο στάδιο beta. Ως εκ τούτου, μπορείτε να είστε αιτών από οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά μπορείτε να είστε υπεύθυνος εργασίας εάν ανήκετε σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες χώρες:

Διαθέσιμες εργασίες στο Google Task Mate

Οι τρέχουσες διαθέσιμες εργασίες στο Google Task Mate κατηγοριοποιούνται σε 4 ενότητες. Ας δούμε ποιες εργασίες μπορείτε να εκτελέσετε σε κάθε ενότητα και πώς να ολοκληρώσετε τα έργα.

Μηχανική και Λειτουργίες Δεδομένων

Εάν ενδιαφέρεστε για εργασίες μηχανικής και συλλογής δεδομένων, οι εργασίες σε αυτήν την ενότητα είναι ιδανικές για εδώ. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε σύνολα δεδομένων διαφορετικών αρχείων εικόνας και ήχου, να επαληθεύσετε τις εξόδους ML, να ταξινομήσετε δεδομένα, να μεταφράσετε και να μεταγράψετε γλώσσες και ιδέες, να επισημάνετε δεδομένα και να εκτελέσετε λειτουργίες πεδίου.

Έρευνα Αγοράς και FMCG

Αυτές οι εργασίες θα βοηθήσουν την FMCG και τις εταιρείες έρευνας αγοράς να αποκτήσουν πληροφορίες για τα τοπικά δεδομένα. Οι ενδιαφερόμενοι υπεύθυνοι εργασίας μπορούν να συλλέγουν δεδομένα από το πεδίο, να συμμετέχουν σε έρευνες πολυμέσων και να εργαστούν για την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας.

Ένα δείγμα εργασίας θα μπορούσε να είναι η συμμετοχή σε μια έρευνα σχετικά με τις συνήθειες παρακολούθησης τηλεόρασης. Εδώ, πρέπει να απαντήσετε σε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με τις τηλεοπτικές σας συνήθειες και να τραβήξετε μια φωτογραφία της τηλεόρασής σας.

Λειτουργίες πεδίου

Οι υπεύθυνοι που ενδιαφέρονται για τις επιτόπιες λειτουργίες μπορούν να επιλέξουν αυτά τα έργα που περιλαμβάνουν επαλήθευση δεδομένων στο πεδίο και δημιουργία μιας ροής εργασίας για κινητά για την ομάδα. Ένα δείγμα εργασίας ήταν ο έλεγχος και η επαλήθευση των ωρών λειτουργίας μιας επιχείρησης.

Για ένα παρόμοιο έργο, πρέπει να επισκεφθείτε το κατάστημα αυτοπροσώπως και να τραβήξετε φωτογραφίες από την πρόσοψη του καταστήματος όπου φαίνεται το όνομα του καταστήματος. Πρέπει επίσης να προσθέσετε τις ώρες λειτουργίας αφού το επιβεβαιώσετε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Όχι για κέρδη

Εάν θέλετε να βοηθήσετε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με τις προσπάθειές σας, μπορείτε να εκτελέσετε εργασίες όπως στοχευμένες έρευνες, έρευνα αγοράς και διανομή εκπαιδευτικού περιεχομένου. Ένα δείγμα έργου σε αυτόν τον τομέα ήταν η λήψη φωτογραφιών από κοντινές φάρμες για την παρακολούθηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Για να εκτελέσετε μια παρόμοια εργασία, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις γενικές οδηγίες. Επίσης, ακολουθήστε τους κανόνες για τη λήψη μιας καλής φωτογραφίας. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της μελέτης περίπτωσης προτού εργαστείτε σε μια παρόμοια εργασία για να κατανοήσετε καλύτερα το έργο.

Tasker Levels στο Task Mate

Για να γίνετε επιτυχημένος tasker στο Task Mate, πρέπει να ανταγωνιστείτε με άλλους taskers κερδίζοντας καλύτερα επίπεδα από τους συνομηλίκους σας. Όταν βρίσκεστε στα ανώτερα επίπεδα της πλατφόρμας, θα έχετε περισσότερη ορατότητα και εργασίες. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αναθεωρήσετε την εργασία άλλων υπευθύνων.

Το επίπεδο του προφίλ εργασιών σας λειτουργεί με βάση την ακρίβεια και τον αριθμό των εργασιών που έχουν ολοκληρωθεί. Παίρνετε τα ακόλουθα προνόμια σε υψηλότερα επίπεδα:

  • Πρόσβαση σε εργασίες που έχουν ολοκληρώσει άλλοι υπεύθυνοι εργασίας.
  • Οι υπεύθυνοι εργασίας υψηλότερου επιπέδου έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά και premium έργα για σύντομο χρονικό διάστημα.

Βρείτε παρακάτω έναν πίνακα που δείχνει μια συγκεντρωτική λίστα με όλα τα επίπεδα εργασιών του Google Task Mate, τις απαιτήσεις για την επίτευξη του επιπέδου και τα προνόμια μόλις φτάσετε στο επίπεδο:

  Πώς να αλλάξετε αυτόματα το Apple Watch Face με βάση την ώρα ή την τοποθεσία

Tasker LevelsRequirementsPrivilegesBronzeΌλοι οι νέοι συνεργάτεςΛάβετε βασικές εργασίες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα
Περιορισμένη πρόσβαση σε νέες εργασίεςΑσημίΟλοκλήρωσε τουλάχιστον 20 εργασίες
Η μέση ακρίβεια βασικών εργασιών 3 αστέρων παρόμοια με το επίπεδο Bronze
Ελέγξτε τις εργασίες που υποβάλλονται από άλλους υπεύθυνους εργασίας
Περιορισμένη πρόσβαση σε νέες εργασίεςΧρυσός Ολοκληρώθηκαν τουλάχιστον 500 εργασίες
Η μέση ακρίβεια των 4 αστέρων Πρόσβαση σε νέες θέσεις εργασίας με προτεραιότητα σε σχέση με τους υπεύθυνους εργασίας επιπέδου Bronze και Silver
Υψηλότερο όριο εργασιών από χρήστες επιπέδου Bronze και SilverPlatinumΟλοκλήρωσε τουλάχιστον 1.000 εργασίες
Η μέση ακρίβεια 5 αστέρων Αποκτήστε πρόσβαση σε εργασίες το νωρίτερο
Το υψηλότερο δυνατό όριο εργασιών στην πλατφόρμα
Αναφέρετε νέους χρήστες στο Task Mate

Η επίτευξη ενός επιπέδου δεν είναι μόνιμη κατάσταση στο Google Task Mate. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε εύκολα να χάσετε τα επίπεδά σας εάν περισσότερες από τις εργασίες σας απορρίπτονται συχνά και λαμβάνετε χαμηλότερες βαθμολογίες έναρξης σε σχέση με τα έργα που παραδίδονται.

Βαθμολογία Ακρίβειας Tasker

Με βάση την ακρίβεια που ολοκληρώνετε όλες τις εργασίες που έχουν ανατεθεί, ο αλγόριθμος Task Mate υπολογίζει τη βαθμολογία ακρίβειάς σας. Η βαθμολογία ακρίβειας είναι σημαντική για τη μετάβαση στα ανώτερα επίπεδα του Bronze.

Κυρίως οι υπεύθυνοι εργασίας Silver και ανώτερου επιπέδου και ο δημιουργός του έργου εξετάζουν τις εργασίες που υποβάλλονται από τους υπεύθυνους εργασίας επιπέδου Bronze καθημερινά. Στη συνέχεια, οι αξιολογητές επισημαίνουν τις εργασίες είτε ως “σωστές” ή “λανθασμένες”. Περισσότερες «σωστές» εργασίες σας κερδίζουν καλύτερη βαθμολογία ακρίβειας.

Ακολουθεί ένας συνοπτικός πίνακας με τις αξιολογήσεις με αστέρια του Google Task Mate και την αντίστοιχη βαθμολογία ακρίβειάς τους στην ποσοστιαία κλίμακα:

Βαθμολογία με αστέρια Αντίστοιχη βαθμολογία ακρίβειας1-ΑστέριΧαμηλότερο από 70%2-Αστέρια70% έως 79%3-Αστέρια80% έως 89%4-Αστέρια 90% έως 98%5-Αστέρια 99% έως 100%

Μερικές συμβουλές για τη λήψη υψηλότερων βαθμολογιών ακρίβειας στο Google Task Mate:

  • Ανατρέξτε στην απαίτηση του έργου πολλές φορές και προσπαθήστε να κατανοήσετε ακριβώς τι θέλει ο αιτών εργασία.

  • Μη διστάσετε να παραλείψετε εργασίες που δεν ταιριάζουν με τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σας.
  • Ελέγξτε το τελικό προσχέδιο πολλές φορές πριν από την τελική υποβολή.
  • Ο αυτοέλεγχος των εργασιών σας θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε μικρά λάθη και τυπογραφικά λάθη.

Πληρωμές και Αναλήψεις

Το να πληρώνεσαι με την ολοκλήρωση μικροεργασιών στο Task Mate είναι κάτι το κέικ. Δεν χρειάζεται να περάσετε από περίπλοκες διαδικασίες όπως η εγγραφή στο PayPal και η αναμονή για έγκριση. Επίσης, το Google Task Mate απλοποιεί το υπόλοιπο του λογαριασμού εμφανίζοντάς το σε τοπικά νομίσματα.

Επομένως, δεν χρειάζεται να υποστείτε το άγχος της μετατροπής ξένων νομισμάτων σε τοπικά νομίσματα μέσω εφαρμογών τρίτων. Μερικές φορές, οι εφαρμογές τρίτων χρεώνουν υψηλές χρεώσεις για τη μετατροπή νομισμάτων και χάνετε έσοδα.

Το υπόλοιπο του Task Mate είναι “Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε”. Ωστόσο, απαιτείται ένα ελάχιστο υπόλοιπο για να μπορέσετε να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας στον τοπικό τραπεζικό λογαριασμό σας. Σύμφωνα με πολλές εμπειρίες των taskers, είναι 10 $ για το Μεξικό και την Κένυα. Ωστόσο, εάν είστε υπεύθυνος εργασίας από την Ινδία, το ελάχιστο υπόλοιπο ανάληψης είναι 500 INR.

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Google Task Mate

Το να βγάζεις τα προς το ζην από το Task Mate μπορεί να μην είναι οικονομικό. Αλλά να είστε σίγουροι, μπορείτε να κερδίσετε κάποια επιπλέον μετρητά ή χαρτζιλίκι ολοκληρώνοντας απλές εργασίες σε αυτήν την εφαρμογή. Βρείτε παρακάτω έναν οδηγό βήμα προς βήμα για να κερδίσετε χρήματα:

Εγκατάσταση της εφαρμογής για κινητά/tablet

#1. Μεταβείτε στο συρτάρι εφαρμογών στο tablet ή το smartphone Android και αναζητήστε την εφαρμογή Google Play.

  12 Best Shared και Cloud Hosting για την αγορά της Ινδίας

#2. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Play και πληκτρολογήστε Task Mate στο πλαίσιο Αναζήτηση εφαρμογών και παιχνιδιών.

#3. Πατήστε το εικονίδιο αναζήτησης ή το κουμπί Enter στο πληκτρολόγιο και το Google Play θα εμφανίσει την εφαρμογή Task Mate.

#4. Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση και περιμένετε μέχρι η συσκευή να κατεβάσει και να εγκαταστήσει την εφαρμογή.

#5. Μόλις η εφαρμογή είναι έτοιμη, θα δείτε το κουμπί Άνοιγμα δίπλα στην εφαρμογή Task Mate στο Google Play. Πατήστε Άνοιγμα για πρόσβαση στην εφαρμογή.

Ρύθμιση του προφίλ σας στην εφαρμογή Task Mate

#1. Μόλις εκτελεστεί η εφαρμογή, θα πρέπει να δείτε το προεπιλεγμένο email σας στο Google Play επιλεγμένο ως προφίλ και ένα κουμπί Έναρξη.

#2. Μπορείτε να μεταβείτε σε διαφορετικό λογαριασμό κάνοντας κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού με την προϋπόθεση ότι έχετε ήδη προσθέσει περισσότερους από έναν λογαριασμούς Google στη συσκευή.

#3. Μόλις είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο Έναρξη για να επιλέξετε γλώσσα. Θα έχετε δύο επιλογές γλώσσας: Αγγλικά και μία τοπική γλώσσα.

#4. Τώρα, ανάλογα με το αν είστε νέος χρήστης ή χρήστης παραπομπής από κάποιον, μπορείτε να εισέλθετε στην εφαρμογή.

#5. Προς το παρόν, η εφαρμογή δεν δέχεται νέους χρήστες. Ως εκ τούτου, πρέπει να λάβετε έναν κωδικό πρόσκλησης ή παραπομπής από έναν υπεύθυνο εργασίας επιπέδου Platinum του Task Mate.

#6. Εάν δεν έχετε κωδικό παραπομπής, κάντε κλικ στην επιλογή Συμμετοχή στη λίστα αναμονής και επιλέξτε Αποδοχή συμφωνίας.

#7. Ακολουθεί η εγγραφή της τοποθεσίας σας κάνοντας κλικ στο κουμπί Εγγραφή τοποθεσίας.

#8. Ανάλογα με τη φορολογική νομοθεσία της χώρας σας, θα σας δοθεί η επιλογή να επιλέξετε ένα φορολογικό σύστημα. Για παράδειγμα, το GSTIN είναι το φορολογικό σύστημα στην Ινδία. Εάν έχετε GSTIN επιλέξτε Ναι ή αν δεν έχετε επιλέξτε Όχι.

#9. Θα έχετε επίσης την επιλογή να επιλέξετε έως και τρεις γλώσσες πριν δείτε το μήνυμα Είστε στη λίστα αναμονής.

Σύνδεση τοπικού τραπεζικού λογαριασμού

  • Πατήστε το μενού κεμπάπ ή Περισσότερα στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής.
  • Θα δείτε την επιλογή λογαριασμού σύνδεσης. Πατήστε σε αυτό.
  • Πληκτρολογήστε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού και υποβάλετε.
  • Το Task Mate θα σας ειδοποιήσει μόλις ολοκληρωθεί η επαλήθευση.

Μπορείτε να προσθέσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό αφού γίνετε αποδεκτοί για να γίνετε υπεύθυνος εργασίας.

Αναζητήστε Διαθέσιμες Εργασίες

Μπορείτε να προβάλετε μόνο δείγματα εργασιών για να δοκιμάσετε την εφαρμογή ως υπεύθυνη λίστας αναμονής. Οι πραγματικές εργασίες είναι παρόμοιες με τις δειγματοληπτικές εργασίες. Η μόνη διαφορά είναι ότι πληρώνεστε για τις πραγματικές εργασίες. Ωστόσο, η ολοκλήρωση αυτών των εργασιών θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να εγγραφείτε στην εφαρμογή.

Εναλλακτικοί τρόποι απόκτησης παθητικού εισοδήματος

Το Google Task Mate δεν είναι το τέλος του κόσμου για το παθητικό εισόδημα. Όπως εξηγήθηκε στην αρχή, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκτελέσετε μια παράπλευρη συναυλία ή μια διαδικασία παθητικού εισοδήματος. Μια τέτοια επιλογή είναι η πώληση εύρους ζώνης Διαδικτύου που δεν χρησιμοποιείτε. Αυτό είναι ευρέως γνωστό ως παθητικό εισόδημα κοινής χρήσης εύρους ζώνης.

Ακολουθούν οι πλατφόρμες όπου μπορείτε να πουλήσετε επιπλέον δεδομένα από το απεριόριστο πακέτο διαδικτύου σας:

  • IPRoyal
  • Honeygain
  • Peer2profit
  • PacketStream

Τελικές Λέξεις

Ο τρόπος ζωής των ψηφιακών νομάδων αυξάνεται εκθετικά καθώς το διαδίκτυο και τα smartphone γίνονται πιο ισχυρά και οικονομικά. Οι άνθρωποι τώρα θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους περισσότερο από το να κάνουν απλώς μια καθημερινή δουλειά. Επομένως, η νεολαία του σημερινού κόσμου με γνώσεις τεχνολογίας αναζητά απομακρυσμένη και ευέλικτη εργασία με λίγη περιπέτεια και πρόκληση.

Το Google Task Mate είναι μια πύλη εργασίας όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε μικροεργασίες με λίγη προσπάθεια και να κερδίσετε τα προς το ζην. Φυσικά, δεν χρειάζεται να θέσετε σε κίνδυνο όλη τη διασκέδαση στη ζωή σας όταν εργάζεστε στο Task Mate. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον αναλυτικό οδηγό που αναφέρεται παραπάνω και να κερδίσετε γρήγορα χρήματα χρησιμοποιώντας το Task Mate.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν προγράμματα θυγατρικών για το Pinterest για να κερδίσετε χρήματα καρφιτσώνοντας.