Δοκιμάστε αυτά τα 7 εργαλεία αυτόματης ανακάλυψης δικτύου για μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις

Η δικτύωση είναι περίπλοκη.

Δεν πρόκειται για τον υπολογιστή σας που είναι συνδεδεμένος στον εκτυπωτή ή για μερικές συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο του οργανισμού σας.

Είναι πολύ βαθύτερο και μεγαλύτερο.

Αν και η χαρτογράφηση είναι ευκολότερη για ένα δίκτυο που περιλαμβάνει λίγες συσκευές, είναι δύσκολο για έναν οργανισμό με χιλιάδες συσκευές στο δίκτυό του.

Γίνεται πιο δύσκολο για την ομάδα IT να ανακαλύψει κάθε συσκευή στο δίκτυο και να την παρακολουθήσει. Η διαδικασία μπορεί να απαιτήσει σημαντικό χρόνο, προσπάθεια και πόρους.

Επομένως, τα εργαλεία αυτόματης ανακάλυψης δικτύου είναι μια λύση για τον εντοπισμό όλων των συσκευών στο δίκτυό σας.

Με αυτή τη σύγχρονη λύση, δεν χάνετε ποτέ κανένα μονοπάτι που έχετε δημιουργήσει για το αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό σας δίκτυο. Θα εξαλείψει επίσης τη μη αυτόματη αντιστοίχιση όλων των συσκευών ή τη διατήρηση δεδομένων σε ένα υπολογιστικό φύλλο.

Και αν όλες οι συσκευές έχουν αντιστοιχιστεί τέλεια και συντηρούνται, θα γνωρίζετε τι είναι συνδεδεμένο στο δίκτυό σας, θα παρακολουθείτε τα πάντα και θα ασφαλίζετε το δίκτυο.

Ας το καταλάβουμε αυτό περισσότερο και ας βρούμε τα καλύτερα εργαλεία αυτόματης ανακάλυψης δικτύου στην αγορά.

Τι είναι το Network Discovery;

Η ανακάλυψη δικτύου είναι μια λύση ή μια διαδικασία που σας βοηθά να ανακαλύψετε συσκευές και συστήματα συνδεδεμένα σε ένα δεδομένο δίκτυο. Είναι το αρχικό βήμα που θα κάνει ένας διαχειριστής δικτύου όταν χρειάζεται να χαρτογραφήσει και ταυτόχρονα να παρακολουθήσει την υποδομή του δικτύου του.

Ομοίως, χρησιμοποιώντας εργαλεία εντοπισμού δικτύου, όχι μόνο μπορείτε να ανακαλύψετε συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυό σας, αλλά και να χαρτογραφήσετε τους συνδυασμούς διακομιστών cloud, ασύρματων δικτύων, ενσύρματων δικτύων και εικονικών διακομιστών.

Μπορείτε επίσης να αναφερθείτε στην ανακάλυψη δικτύου ως ανακάλυψη τοπολογίας.

Ο πρώτος στόχος για την ανακάλυψη δικτύου είναι να βρείτε όλες τις διευθύνσεις IP στο δίκτυό σας, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταλειμμένων, δεσμευμένων, στατικών και δυναμικών διευθύνσεων IP. Η σημασία της χαρτογράφησης είναι διπλή:

  • Διασφαλίζει ότι κάθε διεύθυνση IP είναι έγκυρη και ότι δεν χρησιμοποιείται από αδίστακτη ή κακόβουλη συσκευή.
  • Διασφαλίζει ότι το δίκτυο έχει ρυθμιστεί αποτελεσματικά χωρίς να αφήνει κανένα από τα εγκαταλελειμμένα υποδίκτυα ή διευθύνσεις IP για χρήση για άλλο σκοπό.

Εάν μια συσκευή έχει κάποιες ανοιχτές θύρες που δεν χρησιμοποιούνται απαραίτητα από καμία συσκευή, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια ευπάθεια ασφαλείας. Για αυτό, η ανακάλυψη δικτύου είναι χρήσιμη για τον προσδιορισμό ποιες θύρες είναι ανοιχτές και ποιες θύρες χρησιμοποιούνται σε κάθε συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χαρτογραφήσετε αυτές τις ανοιχτές θύρες και να τις κρατήσετε κοντά για να αποτρέψετε την πρόσβαση των εισβολέων και να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους ασφαλείας.

Πώς λειτουργεί το Network Discovery;

Είναι δυνατό να χαρτογραφήσετε όλες τις συσκευές χειροκίνητα, αλλά θα χρειαστεί πολύς χρόνος και μπορεί να είναι επικίνδυνος λόγω της πιθανότητας λαθών. Επομένως, εάν θέλετε να αντιστοιχίσετε γρήγορα κάθε συσκευή στο δίκτυο, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε εργαλεία αυτόματης ανακάλυψης δικτύου.

Τα εργαλεία εντοπισμού σαρώνουν ολόκληρο τον χώρο διευθύνσεων του δικτύου σας χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα δικτύου, συμπεριλαμβανομένου του SNMP. Μόλις ανακαλυφθεί μια νέα συσκευή στο δίκτυο, τα εργαλεία ενημερώνουν αυτόματα το απόθεμα IT σας σε δευτερόλεπτα.

Με το προηγμένο λογισμικό εντοπισμού δικτύου, θα βρείτε μια οπτική αναπαράσταση των συσκευών δικτύου που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυό σας. Αυτοί οι σαρωτές σάς επιτρέπουν επίσης να δημιουργείτε προσαρμοσμένες προβολές και χάρτες των συσκευών δικτύου, διατηρώντας σας ενήμερους με λεπτομερείς και ακριβείς πληροφορίες.

Γιατί είναι απαραίτητο το Network Discovery;

Με την αναπτυσσόμενη επιχείρηση, το δίκτυο θα αναπτυχθεί επίσης. Έτσι, το δίκτυό σας θα προσθέτει συνεχώς διάφορες συσκευές δικτύου, όπως διακομιστές, διακόπτες, φορητούς υπολογιστές, εκτυπωτές, δρομολογητές και άλλα, στο περιβάλλον πληροφορικής.

  Top 32 Best Safe Sites ROM

Η διαχείριση ενός τόσο τεράστιου δικτύου είναι δύσκολη για τους διαχειριστές δικτύου κατά τη χαρτογράφηση όλων των συσκευών του δικτύου σας. Για τη μείωση τέτοιων περιπλοκών και κινδύνων ασφάλειας, είναι χρήσιμα τα εργαλεία εντοπισμού δικτύου.

Ας καταλάβουμε τα οφέλη του.

Ενημερωμένα Δεδομένα

Κάθε φορά που υπάρχει μια μικρή αλλαγή σε ένα σύστημα δικτύου, όπως η προσθήκη ή η κατάργηση μιας νέας διεπαφής, πρέπει να αντικατοπτρίζεται στον πίνακα εργαλείων σας για να σας βοηθήσει να ενημερώνεστε.

Τα εργαλεία εντοπισμού δικτύου συνεργάζονται με λύσεις παρακολούθησης δικτύου ανακαλύπτοντας κάθε συσκευή στο δίκτυό σας και ενημερώνοντας κάθε δεδομένα στη λύση παρακολούθησης δικτύου.

Εξοικονόμηση χρόνου

Το δίκτυο κλιμακώνεται πιο γρήγορα, ειδικά αν είστε μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Ως εκ τούτου, εάν αρχίσετε να παρακολουθείτε με μη αυτόματο τρόπο κάθε συσκευή στο τεράστιο δίκτυό σας, μπορεί να χάσετε σημαντικό χρόνο που θα μπορούσατε να είχατε επενδύσει στην καινοτομία. Επιπλέον, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανθρώπινα λάθη, τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε κίνδυνο για την ασφάλεια.

Αλλά χρησιμοποιώντας εργαλεία εντοπισμού δικτύου, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την όλη διαδικασία χαρτογράφησης και παρακολούθησης κάθε συσκευής για εξοικονόμηση χρόνου και εργασίας.

Συνεχής Παρακολούθηση και Συντήρηση

Ένα δευτερεύον ζήτημα στο δίκτυο μπορεί να προκαλέσει ένα μεγάλο πρόβλημα που μπορεί να οδηγήσει μια επιχείρηση να χάσει εκατομμύρια δολάρια. Ένα εργαλείο εντοπισμού δικτύου μπορεί να βοηθήσει τους διαχειριστές δικτύου να ανακαλύπτουν και να παρακολουθούν συνεχώς συσκευές δικτύου για να αποτρέπουν τα προβλήματα από την αρχή. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να αποτρέψουν παραβιάσεις ασφάλειας διασφαλίζοντας ότι καμία θύρα δικτύου δεν είναι ανοιχτή σε εκμετάλλευση.

Ας δούμε τώρα τα καλύτερα εργαλεία εντοπισμού δικτύου για να απλοποιήσουμε τη διαδικασία εντοπισμού όλων των εργαλείων στο δίκτυό σας.

Paessler PRTG

Ανακαλύψτε αυτόματα συσκευές δικτύου με το Paessler PRTG Network Monitor που μπορεί να παρακολουθεί όλες τις συσκευές τακτικά και να ανιχνεύει συσκευές που προστέθηκαν πρόσφατα στο δίκτυο. Θα λάβετε ένα προσαρμόσιμο σύστημα συναγερμού που περιλαμβάνεται στα σχέδιά του.

Η δυνατότητα αυτόματης ανακάλυψης PRTG σάς επιτρέπει να βρίσκετε όλες τις συσκευές αυτόματα εντός του εύρους IP, ώστε να μπορείτε να τις ενσωματώσετε στην παρακολούθηση. Οι νέες συσκευές θα εντοπιστούν και θα ρυθμιστούν αυτόματα κατά το άνοιγμα για πρώτη φορά.

Paessler PRTG σας επιτρέπει να ορίσετε το δικό σας χρονοδιάγραμμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελείτε την ανακάλυψη καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία. Θα λάβετε ένα email και ένα εισιτήριο αφού ανακαλύψετε μια νέα συσκευή δικτύου. Αυτό σας βοηθά να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στο δίκτυό σας.

Μην ανησυχείτε για τις συσκευές σας που είναι απενεργοποιημένες. Με τη δυνατότητα εντοπισμού PRTG, μπορείτε να παρακολουθείτε τακτικά το δίκτυό σας 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το χρόνο. Θα ειδοποιηθείτε επίσης γρήγορα, ακόμη και για το παραμικρό πρόβλημα με τη λειτουργία ειδοποίησης, για να αποφύγετε σοβαρές δυσλειτουργίες των συσκευών δικτύου.

Επιπλέον, το PRTG μπορεί να ανακαλύψει διατοπικές συσκευές δικτύου που είναι κατανεμημένες σε διάφορες τοποθεσίες. Αποκτήστε έναν ευνόητο και απλό πίνακα εργαλείων στο σύστημά σας ή μια εφαρμογή πίνακα εργαλείων για να παρακολουθείτε και να γνωρίζετε την κατάσταση της συσκευής και του δικτύου σας.

Δοκιμάστε το PRTG για 30 ημέρες και δείτε αν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

SolarWinds

SolarWinds Το Network Performance Monitor είναι μια λύση παρακολούθησης δικτύου πολλών προμηθευτών που επεκτείνεται και κλιμακώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του δικτύου. Παρακολουθεί τη διαθεσιμότητα του δικτύου, την οπτικοποίηση κρίσιμης διαδρομής των συνδεδεμένων συσκευών, την έξυπνη χαρτογράφηση, την ανάλυση απόδοσης και την προηγμένη ειδοποίηση.

Αποκτήστε διαχείριση δικτύου με το Hybrid Cloud Observability για να διασφαλίσετε τα επίπεδα εξυπηρέτησης, να συνειδητοποιήσετε το χρόνο, να επιταχύνετε την επίλυση προβλημάτων, να μειώσετε τον κίνδυνο και την κόπωση και να αποκτήσετε ευελιξία με την παραγωγικότητα.

  Κορυφαίοι σαρωτές που εξετάσαμε το 2020

Το λογισμικό SolarWinds Network Monitoring προσφέρει πλήρη ορατότητα στην απόδοση και την υγεία του περιβάλλοντος Cisco ASA, ώστε να μπορείτε να βλέπετε την κατάσταση των σηράγγων VPN και να διασφαλίζετε τη συνδεσιμότητα μεταξύ των τοποθεσιών. Θα λάβετε τα πάντα σε ένα μόνο παράθυρο, από την ανακάλυψη δικτύου έως την παρακολούθηση δικτύου, έτσι ώστε η ομάδα IT σας να εργάζεται ελεύθερα και να επικεντρώνεται στα υπόλοιπα.

Λάβετε το σύνδεσμο email τώρα για μια δωρεάν δοκιμή. Το SolarWinds θα είναι πλήρως λειτουργικό για 30 ημέρες, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε πώς λειτουργεί. Εάν είστε ικανοποιημένοι, λάβετε μια προσφορά σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

ManageEngine

Αποκτήστε προηγμένες δυνατότητες ανακάλυψης δικτύου με ManageEngine Το εργαλείο ανακάλυψης δικτύου του OpManager. Αυτοματοποιεί την ανακάλυψη όλων των συσκευών δικτύου και δημιουργεί και διατηρεί ένα πλήρες απόθεμα με συνεχή ενημέρωση και σάρωση.

Το OpManager ενημερώνει συνεχώς τις λεπτομέρειες της συσκευής από άκρο σε άκρο για να διατηρεί το λεπτομερές απόθεμα. Αυτοματοποιεί τη συντήρηση αποθέματος πληροφορικής, την παρακολούθηση διαθεσιμότητας, τη χαρτογράφηση πόρων δικτύου και πολλά άλλα. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα IT σας απαλλάσσεται από περιττές εργασίες παρακολούθησης.

Το OpManager έρχεται με δυνατά χαρακτηριστικά που στοχεύουν να κάνουν τη διαδικασία ανακάλυψης του δικτύου σας λιγότερο χρονοβόρα, απλή και αποτελεσματική. Τα προφίλ εντοπισμού δικτύου συμβάλλουν στην απλοποίηση της διαδικασίας ανακάλυψης δικτύου. Επιπλέον, μπορείτε να αποφύγετε επαναλαμβανόμενες εργασίες χρησιμοποιώντας τα Χρονοδιαγράμματα Discovery.

Αποκτήστε αξιόπιστες πληροφορίες με αναφορές ανακάλυψης και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΕΙΤΕ την ανακάλυψή σας με προρυθμισμένα πρότυπα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Discovery Rule Engine για να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες εντοπισμού και παρακολούθησης. Το OpManager είναι διαθέσιμο τόσο για λειτουργικά συστήματα Windows όσο και για Linux.

Προγραμματίστε μια εξατομικευμένη και δωρεάν επίδειξη με τους ειδικούς του OpManager και εξερευνήστε τι μπορεί να κάνει για εσάς. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτή τη λύση παρακολούθησης all-in-one για 30 ημέρες.

Νάγιος

Νάγιος έχει αναπτύξει διάφορα εργαλεία για τον οργανισμό σας, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε τις συσκευές στο δίκτυό σας και να παρακολουθείτε καθεμία από αυτές για να γνωρίζετε την κατάστασή τους. Βοηθά να κάνετε την εργασία και τη ζωή σας πιο εύκολη με εργαλεία, όπως τα Nagios XI, Nagios Core, Nagios Network Analyzer και Nagios Fusion.

Θα λάβετε όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να αυτοματοποιήσετε τη ροή εργασιών σας και να αρχίσετε να παρακολουθείτε τις συσκευές σας στο δίκτυό σας. Βοηθά επίσης στην παροχή ακριβών αποτελεσμάτων κατάστασης σε οπτικές παρουσιάσεις, αναφορές και γραφήματα.

Επιπλέον, θα βρείτε πολλά πρόσθετα και εργαλεία παρακολούθησης, μαζί με τα πλεονεκτήματα:

  • Βελτιωμένη δυνατότητα αυτόματης ανακάλυψης με το Nagios XI
  • Καθορισμός μηχανημάτων που δεν ανταποκρίνονται και άμεση ενημέρωση του προσωπικού
  • Ολοκληρωμένες αναφορές
  • Βελτιωμένη διαθεσιμότητα υπηρεσιών, εφαρμογών και διακομιστή
  • Ταχύτερος εντοπισμός αστοχιών πρωτοκόλλου και διακοπές δικτύου

Το Nagios παρέχει ολοκληρωμένη παρακολούθηση IT, ορατότητα, απόδοση, προληπτικό σχεδιασμό, δυνατότητα προσαρμογής, ευκολία στη χρήση, δυνατότητες πολλαπλών ενοικιαστών και επεκτάσιμη αρχιτεκτονική. Επιπλέον, προσφέρει μια ενημερωμένη διεπαφή, έναν ισχυρό κινητήρα, προηγμένα γραφήματα, οδηγούς διαμόρφωσης και πολλά άλλα.

WhatsUp Gold

Ποια είναι τα νέα σου Το εργαλείο παρακολούθησης δικτύου της Gold βοηθά στην ανακάλυψη, τη χαρτογράφηση, την παρακολούθηση περιουσιακών στοιχείων πληροφορικής και το απόθεμα στο επίπεδο 2/3. Είτε πρόκειται για συσκευές, ασύρματες, εικονικές υποδομές, Windows, αναπτυγμένο λογισμικό ή διακομιστές, μπορείτε να ανακαλύψετε οτιδήποτε είναι συνδεδεμένο στο δίκτυό σας.

Αυτό το εργαλείο διαθέτει ισχυρή ανακάλυψη επιπέδου 2/3 που μπορείτε να ξεκινήσετε από την έξυπνη σάρωση SNMP ή τη σάρωση εύρους IP του πίνακα Bridge ενός βασικού δρομολογητή. Δημιουργεί έναν πλήρη χάρτη του δικτύου, από πάνω προς τα κάτω, για να εντοπίσει όλες τις συσκευές που βρίσκονται στο δίκτυό σας. Σας βοηθά να εστιάσετε στην ομαλή λειτουργία τους με ασφάλεια και υψηλή απόδοση.

Μπορείτε να απεικονίσετε και να χαρτογραφήσετε τις εξαρτήσεις και την τοπολογία του δικτύου σας και να παρακολουθείτε και να τεκμηριώνετε όλα τα στοιχεία πληροφορικής με βελτιωμένη ανακάλυψη αποθέματος. Επίσης, βρείτε και αντιμετωπίστε προβλήματα συνδεσιμότητας με τα εργαλεία εύρεσης IP/MAC και το ίχνος επιπέδου 2. Το WhatsUp Gold διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες ανακάλυψης, όπως ARP, SSH, IP Addressing, LLDP, ICMP, διαχείριση εικονικής υποδομής και SNMP.

  Πώς να αλλάξετε την τοποθεσία σας σε ένα Chromebook

Επιπλέον, το WhatsUp Gold χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες για να ανακαλύψει τις συνδεδεμένες συσκευές στο δίκτυό σας και να δημιουργήσει μια ακριβή εικόνα αυτών των συσκευών και τη συνδεσιμότητα από θύρα σε θύρα. Δημιουργεί χάρτες δικτύου επιπέδου 2 και 3 που παρέχει πλήρη ορατότητα λογικής, εικονικής και φυσικής συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών VLAN και IP.

Δείτε το δίκτυό σας όπως θέλετε με εύκολα προσαρμόσιμους και χειραγωγικούς χάρτες. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακάλυψης, εκχωρεί αυτόματα ρόλους συσκευής δικτύου που λέει πληροφορίες για συλλογή και βήματα που πρέπει να γίνουν. Το WhatsUp Gold σάς επιτρέπει επίσης να διατηρείτε το απόθεμα του δικτύου και να διαχειρίζεστε τα περιουσιακά στοιχεία του δικτύου.

Συμπληρώστε τη φόρμα και λάβετε τον σύνδεσμο λήψης στο email σας για να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή σας.

Κάκτοι

Απολαύστε το επεκτάσιμο και ισχυρό πλαίσιο διαχείρισης λειτουργικών σφαλμάτων και τη λύση παρακολούθησης – Κάκτοι. Είναι ένα εργαλείο δημιουργίας γραφημάτων δικτύου που έχει σχεδιαστεί για να εξάγει τη δύναμη της λειτουργικότητας γραφικών και αποθήκευσης δεδομένων του RRDTools.

Οι κάκτοι περιλαμβάνουν ένα ανεκτικό σε σφάλματα και πλήρως κατανεμημένο πλαίσιο συλλογής δεδομένων με ένα προηγμένο πρότυπο που βασίζεται σε χαρακτηριστικά αυτοματισμού για γραφήματα, δέντρα και συσκευές. Προσφέρει επίσης πολλαπλές λύσεις απόκτησης δεδομένων που μπορούν να επεκταθούν μέσω προσθηκών.

Οι λειτουργίες διαχείρισης ομάδας, τομέα και χρήστη που βασίζονται σε ρόλους σάς προσφέρουν πολλές γλώσσες και υποστήριξη μηχανής θεμάτων εκτός συσκευασίας. Οι δυνατότητες του Cacti σάς παρέχουν τη σωστή διεπαφή για εγκαταστάσεις μεγέθους LAN σε πολύπλοκα δίκτυα που αποτελούνται από χιλιάδες συσκευές.

Η χρήση Cacti στο σύστημά σας απαιτεί PHP, net-SNMP, RRDTool, MySQL και έναν διακομιστή web που υποστηρίζει PHP, συμπεριλαμβανομένων των IIS ή Apache. Το Cacti υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα Windows και Linux/Unix. Κάντε λήψη της απαίτησής σας τώρα και ξεκινήστε να ανακαλύπτετε συσκευές στο πολύπλοκο δίκτυό σας.

Open-AudIT

Open-AudIT είναι ένα εργαλείο ανακάλυψης δικτύου ανοιχτού κώδικα που σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για οτιδήποτε σχετίζεται με τις συσκευές δικτύου σας, ξεκινώντας από τη διαμόρφωσή τους έως τις αναφορές κατάστασης. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα ελέγχου και εντοπισμού δικτύου που σας βοηθά να ανακαλύψετε όλες τις συσκευές σας.

Αυτή η ισχυρή εφαρμογή παρέχει όλες τις πληροφορίες για το δίκτυό σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σας ενημερώνει τι συμβαίνει στο δίκτυό σας, πότε θα αλλάξει και πώς μπορείτε να διαμορφώσετε τις συσκευές σας στο δίκτυο. Ενώ πολλές λύσεις ενδέχεται να μην παρέχουν ακριβείς πληροφορίες για τα στοιχεία, το Open-AudIT προσφέρει ακριβή δεδομένα τοποθεσίας σε δευτερόλεπτα.

Επιτρέψτε στο Open-AudIT να σαρώνει έξυπνα όλα τα δίκτυα στον οργανισμό σας και να αποθηκεύει τις διαμορφώσεις των συσκευών που ανακαλύπτονται. Επιπλέον, θα έχετε άμεση πρόσβαση στην αδειοδότηση λογισμικού, στις μη εξουσιοδοτημένες συσκευές, στις αναφορές κατάστασης εγγύησης υλικού, στη χρήση χωρητικότητας και στις αλλαγές διαμόρφωσης.

Κάντε κράτηση τώρα για ένα demo και ξεκαθαρίστε τα πάντα στο μυαλό σας. Επιπλέον, αποκτήστε πρόσβαση στο GitHub για να ενσωματώσετε τη λύση στον οργανισμό σας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το πρόγραμμα εύκολα.

συμπέρασμα

Η διαχείριση ενός δικτύου μπορεί να είναι πολύπλοκη. Επομένως, συνδεθείτε με το καλύτερο εργαλείο αυτόματης ανακάλυψης δικτύου για να εντοπίσετε όλες τις συσκευές στο δίκτυό σας, να τις παρακολουθήσετε και να παραμείνετε ασφαλείς.

Δεδομένου ότι πολλά τέτοια εργαλεία είναι διαθέσιμα στην αγορά, η εύρεση του καλύτερου λογισμικού για τις ανάγκες σας μπορεί να είναι ελαφρώς δύσκολη.

Επομένως, ενώ επιλέγετε ένα εργαλείο ανακάλυψης δικτύου για τον οργανισμό σας, βεβαιωθείτε ότι προσφέρει έναν ενιαίο χώρο για τα πάντα για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες, τις αναφορές, τις ειδοποιήσεις και άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Επίσης, τα μέγιστα εργαλεία προσφέρουν δωρεάν δοκιμές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατανοήσετε πώς μπορούν να σας βοηθήσουν και να επιλέξετε την καλύτερη.