Διορθώστε το Plugin Container για τον Firefox που δεν λειτουργεί

Το Mozilla Firefox είναι ένα κορυφαίο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού μετά το chrome, το safari και το edge. Το πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες και παρέχει μια σειρά εργαλείων περιήγησης στους χρήστες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν μεγάλο αριθμό επεκτάσεων και προσθηκών για εγκατάσταση στα προγράμματα περιήγησής τους. Ωστόσο, πολλές φορές οι χρήστες μπορούν να έχουν ένα πρόσθετο για τον Firefox έχει σταματήσει να λειτουργεί πρόβλημα. Το σφάλμα κοντέινερ προσθηκών για το Firefox δεν λειτουργεί είναι ένα συνηθισμένο σφάλμα με τον Firefox και μπορεί να διορθωθεί κάνοντας αλλαγές στις ρυθμίσεις του Firefox. Σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε τι είναι το σφάλμα κοντέινερ προσθηκών με τον Firefox και πώς να επιλύσετε αυτό το σφάλμα.

Πώς να διορθώσετε το Plugin Container για τον Firefox που δεν λειτουργεί

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για το σφάλμα του κοντέινερ προσθήκης για τον Firefox δεν λειτουργεί. Μερικοί από τους πιθανούς λόγους παρατίθενται παρακάτω.

  • Τα κατεστραμμένα πρόσθετα στον Firefox είναι ο κύριος λόγος για αυτό το σφάλμα.
  • Τα προβλήματα με το τείχος προστασίας των Windows μπορούν επίσης να προκαλέσουν σφάλματα με τις προσθήκες Firefox.
  • Τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος στον υπολογιστή σας μπορούν επίσης να προκαλέσουν σφάλματα προσθήκης με τον Firefox.
  • Τα υπερβολικά ανεπιθύμητα αρχεία στον υπολογιστή σας μπορεί επίσης να ευθύνονται για σφάλματα πρόσθετων με τον Firefox.
  • Η παλιά έκδοση του Firefox στον υπολογιστή σας είναι επίσης ένας κοινός λόγος για αυτό το σφάλμα.
  • Οι ρυθμίσεις του Hardware Accelerator στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox μπορούν επίσης να προκαλέσουν αυτό το σφάλμα.
  • Τα σφάλματα των Windows και του συστήματος ευθύνονται επίσης για αυτό το σφάλμα.
  • Τα σφάλματα με τη ρύθμιση του Firefox μπορούν επίσης να προκαλέσουν αυτό το σφάλμα.

Στον παρακάτω οδηγό, θα συζητήσουμε μεθόδους για την επίλυση του σφάλματος μη λειτουργίας του κοντέινερ πρόσθετων για τον Firefox.

Μέθοδος 1: Απενεργοποιήστε τα πρόσθετα Firefox

Μία από τις πρώτες μεθόδους που μπορείτε να δοκιμάσετε για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα είναι να απενεργοποιήσετε τα υπάρχοντα πρόσθετα από το πρόγραμμα περιήγησης Firefox. Μερικές φορές, όταν ένα πρόσθετο καταστραφεί, μπορεί να προκαλέσει σφάλμα διακοπής λειτουργίας της προσθήκης για τον Firefox.

  Πώς να ταξινομήσετε αυτόματα τους σελιδοδείκτες αλφαβητικά στον Firefox

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Firefox και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κλικ στις Επιλογές μενού από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Εντοπίστε και κάντε κλικ στα Πρόσθετα και τα θέματα.

4. Κάντε κλικ στην καρτέλα Επεκτάσεις στο αριστερό παράθυρο του επόμενου παραθύρου και απενεργοποιήστε τα πρόσθετα στο παράθυρο.

Σημείωση: Έχουμε δείξει την επέκταση Μετάφρασης Google ως παράδειγμα.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί με τις τρεις οριζόντιες κουκκίδες στο πρόσθετο και κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση στη λίστα.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση.

Μέθοδος 2: Απενεργοποίηση τείχους προστασίας των Windows (Δεν συνιστάται)

Πολλές φορές οι χρήστες αναρωτιούνται τι είναι το σφάλμα κοντέινερ προσθηκών και τι το προκαλεί. Για να απαντήσετε ότι μερικές φορές το κοντέινερ προσθήκης για τον Firefox δεν λειτουργεί το σφάλμα προκαλείται από το Τείχος προστασίας των Microsoft Windows. Όταν το Τείχος προστασίας των Windows θεωρεί ψευδώς ένα πρόσθετο ως απειλή για τον υπολογιστή σας, μπορεί να το αποκλείσει και να προκαλέσει αυτό το σφάλμα. Για να επιλύσετε το πρόβλημα, μπορείτε να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό Πώς να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows 10 για να απενεργοποιήσετε με ασφάλεια το Τείχος προστασίας των Windows στον υπολογιστή σας.

Σημείωση: Η απενεργοποίηση του Τείχους προστασίας των Windows δεν συνιστάται πάντα, καθώς μπορεί να καταστήσει τον υπολογιστή σας ευάλωτο σε απειλές από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Επομένως, να είστε προσεκτικοί κατά την απενεργοποίηση του Τείχους προστασίας.

Μέθοδος 3: Επιδιόρθωση αρχείων συστήματος

Πολλοί χρήστες έχουν επίσης διαπιστώσει ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από κατεστραμμένα αρχεία συστήματος στους υπολογιστές τους. Τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος μπορεί να προκαλέσουν διάφορα σφάλματα στον υπολογιστή σας και μερικές φορές μπορεί να είναι ακόμη και επιβλαβή. Είναι σημαντικό να επιδιορθώσετε αυτά τα κατεστραμμένα αρχεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενσωματωμένες σαρώσεις συστήματος για να επιδιορθώσετε αυτά τα αρχεία. Ανατρέξτε στον οδηγό Τρόπος επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 για να εκτελέσετε σαρώσεις για να διορθώσετε τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 4: Εκτελέστε Εκκαθάριση δίσκου

Η προσθήκη για τον Firefox σταμάτησε να λειτουργεί Το πρόβλημα μπορεί επίσης να προκληθεί από τα υπερβολικά ανεπιθύμητα αρχεία στον υπολογιστή σας. Τα ανεπιθύμητα αρχεία είναι αχρησιμοποίητα, προσωρινά αρχεία. Θα πρέπει να καθαρίζετε ξανά και ξανά αυτά τα αρχεία. Τα υπερβολικά ανεπιθύμητα αρχεία μπορεί να κάνουν τον υπολογιστή σας να λειτουργεί αργά και επίσης να προκαλέσουν άλλα σφάλματα με διάφορα προγράμματα, όπως το σφάλμα μη λειτουργίας του κοντέινερ πρόσθετων για τον Firefox. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης της εκκαθάρισης δίσκου στα Windows 10.

  Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη και τα cookies στο Mozilla Firefox

Μέθοδος 5: Ενημερώστε τον Firefox

Το σφάλμα Plugin με το πρόγραμμα περιήγησης Firefox μπορεί επίσης να προκληθεί λόγω της παλιάς έκδοσης του Firefox. Γενικά, η ρύθμιση του Firefox ενημερώνεται αυτόματα. Ωστόσο, εάν το πρόβλημα σας προκαλεί προβλήματα, μπορείτε να προσπαθήσετε να ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο την έκδοση του Firefox.

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox και μεταβείτε στις επιλογές μενού.

2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο Help.

3. Εδώ, κάντε κλικ στο About Firefox.

4. Τώρα ο Firefox θα ξεκινήσει τη λήψη ενημερώσεων εάν υπάρχουν και θα επανεκκινήσει το πρόγραμμα περιήγησης Firefox μετά την ενημέρωση.

5. Τέλος, μεταβείτε ξανά στο μενού About Firefox και θα λάβετε το μήνυμα Firefox είναι ενημερωμένο μετά την ενημέρωση.

Μέθοδος 6: Απενεργοποιήστε την επιτάχυνση υλικού

Πολλοί χρήστες διαπίστωσαν ότι η απενεργοποίηση της προσθήκης Hardware Acceleration στο Firefox λύθηκε για τον Firefox σταμάτησε να λειτουργεί προβλήματα.

1. Μεταβείτε στις επιλογές μενού στο πρόγραμμα περιήγησης Mozilla Firefox.

2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και εντοπίστε τις επιλογές απόδοσης.

4. Καταργήστε την επιλογή Χρήση επιτάχυνσης υλικού όταν είναι διαθέσιμη.

Μέθοδος 7: Επανεγκαταστήστε τον Firefox

Εάν καμία από τις προηγούμενες μεθόδους δεν λειτουργεί και δεν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το κοντέινερ της προσθήκης για το firefox. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά την εγκατάσταση του Firefox στον υπολογιστή σας. Η επανεγκατάσταση της εγκατάστασης θα επαναφέρει όλες τις αλλαγές που έγιναν στον Firefox.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε πίνακα ελέγχου και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος στην ενότητα Προγράμματα.

3. Επιλέξτε το Mozilla Firefox (x64 en-US) στη λίστα, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης στο επάνω μέρος της γραμμής και κάντε κλικ στο κουμπί Ναι στο παράθυρο UAC.

  Πώς να εγκαταστήσετε ανυπόγραφα πρόσθετα στον Firefox 43

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο στον οδηγό απεγκατάστασης του Mozilla Firefox.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης στο επόμενο παράθυρο.

6. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος στο τελευταίο παράθυρο για να απεγκαταστήσετε πλήρως την εφαρμογή Firefox.

7. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων και μεταβείτε στο φάκελο This PC > Local Disk (C:) > Program Files > Mozilla Firefox.

8. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο του Mozilla Firefox και κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή στη λίστα για να διαγράψετε τα αρχεία.

9. Τώρα πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε google chrome και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να κάνετε λήψη του προγράμματος περιήγησης Firefox στον υπολογιστή σας.

10. Ανοίξτε την επίσημη ιστοσελίδα του Το πρόγραμμα περιήγησης Mozilla Firefox στο Google Chrome και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη Firefox στο παράθυρο.

11. Κάντε διπλό κλικ στο ληφθέν εκτελέσιμο αρχείο Firefox Installer.exe για να εκτελέσετε το αρχείο εγκατάστασης.

12. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης.

13. Εκκινήστε την εφαρμογή Firefox Web Browser στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 8: Εκτελέστε Επαναφορά Συστήματος

Εάν τροποποιήσατε πρόσφατα τον υπολογιστή σας, τα αρχεία συστήματος ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σφάλματα με το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας και να οδηγήσει σε σφάλματα όπως το κοντέινερ προσθήκης για τον Firefox που δεν λειτουργεί. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό Πώς να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς συστήματος στα Windows 10 για να ακολουθήσετε τα βήματα για να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα Επαναφοράς Συστήματος στον υπολογιστή σας. Εάν η χρήση του βοηθητικού προγράμματος “Επαναφορά συστήματος” δεν βοηθά, μπορείτε να δοκιμάσετε την επόμενη μέθοδο για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές Ερωτήσεις)

Q1. Ποιο είναι το σφάλμα κοντέινερ της προσθήκης Firefox;

Απ. Το σφάλμα κοντέινερ της προσθήκης Firefox είναι ένα συνηθισμένο σφάλμα με το Mozilla Firefox. Αυτό το σφάλμα μπορεί να προκύψει λόγω κατεστραμμένων προσθηκών Firefox και άλλων σφαλμάτων συστήματος.

Ε2. Πώς να προσθέσετε πρόσθετα στον Firefox;

Απ. Μπορείτε να προσθέσετε πρόσθετα στον Firefox μεταβαίνοντας στις επιλογές μενού και επιλέγοντας Προσθήκες και θέματα.

Ε3. Μπορώ να απενεργοποιήσω τα πρόσθετα Firefox;

Απ. Ναι, τα πρόσθετα Firefox μπορούν να απενεργοποιηθούν από τον Firefox. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε μια προσθήκη από τις επιλογές μενού και να επιλέξετε Προσθήκες και θέματα.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να διορθώσετε το σφάλμα μη λειτουργίας του κοντέινερ πρόσθετων για τον Firefox. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.