Παραδώστε το περιεχόμενο της εφαρμογής σας πιο γρήγορα στους χρήστες με το G-Core Labs CDN

Το G-Core Labs CDN είναι μια κορυφαία υπηρεσία CDN με εντυπωσιακές δυνατότητες και επιδόσεις που βοηθούν στη διανομή του περιεχομένου σας σε όλο τον κόσμο με απίστευτες ταχύτητες.

Ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) είναι ένα δίκτυο πολλαπλών διακομιστών μεσολάβησης με τα κέντρα δεδομένων τους να διανέμονται παγκοσμίως. Στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ταχύτητας και παράδοσης περιεχομένου στους τελικούς χρήστες με υψηλή απόδοση και διαθεσιμότητα.

Είτε ασχολείστε με βιντεοπαιχνίδια, ζωντανές μεταδόσεις, ροή βίντεο, πολυμέσα, διαφημίσεις ή άλλα πεδία που σχετίζονται με περιεχόμενο, η χρήση ενός ισχυρού CDN θα σας βοηθήσει να επιταχύνετε την παράδοση του περιεχομένου σας και να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη.

Αλλά η εύρεση μιας τέτοιας υπηρεσίας CDN με εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή μπορεί να είναι δύσκολη.

Όταν αναζητάτε τους καλύτερους παρόχους CDN, θα βρείτε πολλούς από αυτούς, όπως Azure, Cloudflare, AWS κ.λπ. Αλλά μπορεί να μην ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας, ειδικά αν είστε μικρή ή αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Και αν προτιμάτε μια φθηνότερη εναλλακτική λύση CDN, ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείτε με την απόδοση.

Ευτυχώς, έχετε διαθέσιμο το G-Core Labs CDN που ελέγχει και τα δύο πλαίσια – είναι πλούσιο σε δυνατότητες και απόδοση και διαθέτει προσιτή τιμή.

Έτσι, αν ψάχνετε για έναν καλό πάροχο CDN, το G-Core Labs CDN μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσω αυτό το CDN για να σας βοηθήσω να αποφασίσετε αν αξίζει να επενδύσετε ή όχι.

Ας αρχίσουμε!

G-Core Labs CDN: Τι είναι;

G-Core Labs CDN είναι ένα υπεργρήγορο δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) για τη διανομή οποιουδήποτε περιεχομένου παγκοσμίως, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται το κοινό σας. Το CDN τους είναι σε θέση να παρέχει τόσο στατικό όσο και δυναμικό περιεχόμενο, το οποίο παρέχει στην υπηρεσία σας πρόσθετη ασφάλεια και απόρρητο.

Αυτή η ισχυρή λύση CDN είναι από την G-Core Labs – έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών cloud και edge σε όλο τον κόσμο. Αυτή η πλατφόρμα, που ιδρύθηκε το 2011 και εδρεύει στο Λουξεμβούργο, έχει 140+ σημεία παρουσίας παγκοσμίως, 110+ συνολική χωρητικότητα δικτύου, μέσο χρόνο απόκρισης 30 ms και 11k+ συνεργάτες ομοτίμου από όλο τον κόσμο.

(Διαβάστε περισσότερα για τον πάροχο στην κριτική μας στο G-Core Labs Cloud)

Το G-Core Labs CDN χρησιμοποιεί δρομολόγηση Anycast και εξισορρόπηση GeoDNS για να προσφέρει ισχυρή απόδοση σε προσιτή τιμή. Είναι επίσης εύκολο να το ρυθμίσετε και έχετε μια ομάδα υποστήριξης πελατών που να ανταποκρίνεται και να έχει γνώσεις για να ξεκαθαρίσει τα προβλήματά σας εγκαίρως. Όλες αυτές οι πτυχές καθιστούν το G-Core Labs CDN ηγέτη σε αυτόν τον χώρο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Είναι καλύτερο για εταιρείες ψυχαγωγίας όπως δίκτυα ροής βίντεο, παιχνίδια κ.λπ., αλλά λειτουργεί εξαιρετικά και για άλλους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών.

Ας αρχίσουμε να εξετάζουμε το CDN του G-Core Labs με βάση διάφορους παράγοντες – χαρακτηριστικά, απόδοση, ευκολία χρήσης, περιπτώσεις χρήσης, υποστήριξη και τιμολόγηση.

G-Core Labs CDN: Χαρακτηριστικά

Το G-Core Labs CDN διαθέτει μια ποικιλία χρήσιμων λειτουργιών για την παροχή γρήγορης και σταθερής παράδοσης περιεχομένου για να ευχαριστήσει τους πελάτες.

Εδώ είναι μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του:

Υποστηρίζει τα απαραίτητα πρωτόκολλα

Το G-Core Labs CDN υποστηρίζει όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα όπως HTTP/2, TLS 1.3, IPv6, HESP και HLS.

  • HTTP/2: Αυτό το πρωτόκολλο είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή όταν ξεκινάτε να χρησιμοποιείτε το CDN του G-Core Labs. Λειτουργεί μόνο στα προγράμματα περιήγησής σας για το χειρισμό αιτημάτων HTTPS.
  • TLS 1.3: Έχετε επίσης την επιλογή του TLS 1.3 με 0-RTT, το οποίο παρέχει ασφαλέστερη και ταχύτερη σύνδεση.
  • IPv6: Υποστηρίζει το σύγχρονο πρωτόκολλο Διαδικτύου – IPv6.
  • HESP: Το CDN υποστηρίζει ένα προσαρμοστικό πρωτόκολλο ροής που βασίζεται σε HTTP για να προσφέρει χαμηλότερη καθυστέρηση που κυμαίνεται από 0,4 δευτερόλεπτα έως 2 δευτερόλεπτα.
  • HLS: Το πρωτόκολλο HTTP Live Streaming Protocol (HLSP) βοηθά στην παροχή ζωντανών μεταδόσεων σε υψηλή ποιότητα.

Ευέλικτες ρυθμίσεις CDN

Θα έχετε πολλές επιλογές για ρυθμίσεις CDN. Αυτοί είναι:

  • Άμεση εκκαθάριση: Μπορείτε να εκτελέσετε επιλεκτική ή πλήρη εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης για οποιονδήποτε αριθμό αρχείων.
  • Κανόνες: Εάν θέλετε να διαχειριστείτε αρχεία που ακολουθούν μια συγκεκριμένη διαδρομή ή τύπο, μπορείτε να ελέγξετε τους κανόνες και να το κάνετε ανάλογα.
  • Prefetch: Μπορείτε να προφορτώνετε βαριά έγγραφα και αρχεία μεγαλύτερα από 200 MB με μεγαλύτερη ταχύτητα.
  • Ρυθμίσεις προσωρινής μνήμης: Δημιουργήστε και διαχειριστείτε την παράδοση της προσωρινής μνήμης, τον χρόνο λήξης, τις παραμέτρους, τα cookie κ.λπ.
  • Θωράκιση προέλευσης: Εκχωρήστε έναν διακομιστή CDN για να χειρίζεται μεγάλα φορτία και αιτήματα κατά τη διάρκεια απώλειας της προσωρινής μνήμης. Αυτό βοηθά στη μείωση των φορτίων στον διακομιστή προέλευσης.
  • Ομάδες προέλευσης: Μπορείτε να συνδυάσετε διακομιστές προέλευσης σε μια ομάδα για να κατανείμετε το φορτίο και να αυξήσετε την ανθεκτικότητα.
  • Συμπίεση CDN: Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να συμπιέσετε γρήγορα τα αρχεία πολυμέσων και κειμένου χρησιμοποιώντας τους αλγόριθμους Gzip και Brotli. Μπορείτε επίσης να βελτιστοποιήσετε το μέγεθος της εικόνας χρησιμοποιώντας το WebP.
  • Παράδοση περιεχομένου βίντεο: Θα λάβετε ειδικές ρυθμίσεις για την προβολή ζωντανών βίντεο και τη μετάδοση κατ’ απαίτηση.
  • Αίτημα για αλλαγές διαδρομής: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή – Επανεγγράφει για να κατευθύνετε τις διαδρομές αιτήματός σας.
  • Ρύθμιση τομέα: Ρυθμίστε οποιονδήποτε τομέα θέλετε για την παράδοση του περιεχομένου σας στο κοινό σας.
  • Ακατέργαστα αρχεία καταγραφής: Λάβετε σε βάθος δεδομένα σχετικά με την απόδοση του δικτύου σας, τους τύπους και την ώρα αιτημάτων, τη γεωγραφία και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που συλλέγονται στα αρχεία καταγραφής. Θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε σφάλματα και να αναλύσετε τη συμπεριφορά των πελατών για να βελτιώσετε τη στρατηγική σας.
  • Όρια ταχύτητας: Μπορείτε να ορίσετε δυναμικά και στατικά όρια ταχύτητας. Μετά τη λήψη ενός όγκου δεδομένων, μπορείτε να ορίσετε ένα συγκεκριμένο όριο και να λάβετε μια ειδοποίηση όταν φτάσετε το όριο. Αυτό θα βοηθήσει στη ρύθμιση της κατανάλωσης πόρων.
  • Διαχείριση κεφαλίδων: Προσθέστε μια κεφαλίδα απόκρισης HTTP και αποκρύψτε την.
  • API: Αποκτήστε ολοκληρωμένη τεκμηρίωση για να ενσωματώσετε API με το CDN του G-Core Labs.
  Πώς να προσαρμόσετε τη γραμμή αφής σε MacBook Pro

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Με τις αυξανόμενες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο σε συστήματα, εφαρμογές και δίκτυα, υπάρχει ανάγκη για άτομα και επιχειρήσεις να προστατεύσουν τα ψηφιακά τους περιουσιακά στοιχεία. Με το G-Core Labs CDN, θα λάβετε πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας για να βελτιώσετε τη στάση ασφαλείας σας και να αποτρέψετε την πιθανότητα επιθέσεων.

  • Προστασία DDoS: Το G-Core Labs CDN προσφέρει προστασία DDoS στο επίπεδο μεταφοράς (L4) και στο επίπεδο δικτύου (L3) και στο επίπεδο εφαρμογής (L7) από προεπιλογή.
  • Αναγκαστική απευθείας σύνδεση HTTPS: Θα ανακατευθύνει όλα τα αιτήματα HTTPS που λαμβάνετε στο HTTPS για να ενεργοποιήσει μια ασφαλή σύνδεση.
  • Πολιτικές ευέλικτης πρόσβασης: Προσφέρει ευέλικτες και ισχυρές πολιτικές πρόσβασης ανά διεύθυνση IP, χώρα και εφαρμογή πελάτη. Διασφαλίζει ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση στους πόρους σας.
  • Υποστήριξη SNI: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TLS για να ρυθμίσετε μια ασφαλή σύνδεση δικτύου.
  • Κεφαλίδες CORS: Προσθέστε το Access-Control-Allow-Origin-Header μόνο σε επιτρεπόμενους τομείς. Θα εμποδίσει ιστότοπους ή εφαρμογές τρίτων να κατεβάσουν το περιεχόμενό σας για να το προστατέψετε.
  • Secure Token: Προστατέψτε το περιεχόμενό σας με ένα κλειδί ασφαλείας ή ένα διακριτικό που θα επιτρέπει μόνο στους κατόχους κλειδιών να έχουν πρόσβαση ή λήψη του περιεχομένου σας.
  • Δωρεάν πιστοποιητικά SSL: Το G-Core Labs CDN σάς παρέχει δωρεάν πιστοποιητικά SSL από την Let’s Encrypt. Μπορείτε να το αποκτήσετε με μερικά κλικ και να προσθέσετε HTTPS στη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας για καλύτερη ασφάλεια. Έχετε επίσης την επιλογή να χρησιμοποιήσετε ένα κοινό πιστοποιητικό ή εάν έχετε ήδη ένα από άλλο πάροχο, μπορείτε να συνδεθείτε και να το χρησιμοποιήσετε εύκολα.
  • Επικύρωση προέλευσης: Οι διακομιστές CDN τους μπορούν να επικυρώσουν τα πιστοποιητικά SSL και την ιδιοκτησία τους ενώ έχουν πρόσβαση στην προέλευση. Αυτό προσφέρει προστασία από επιθέσεις man-in-the-middle.
  • Βασικό WAF: Θα λάβετε βασική προστασία ιστού για την προστασία των πόρων Ιστού των πελατών σας από κοινές επιθέσεις που αναφέρονται στις τελευταίες 10 απειλές ασφαλείας του OWASP Top 10.
  • NG-WAF: Έχετε την ευκαιρία να προστατεύσετε την εφαρμογή σας με ένα τείχος προστασίας εφαρμογής web επόμενης γενιάς. Εκτός από τις κορυφαίες 10 ευπάθειες του OWASP, σας βοηθά να αποτρέψετε απειλές API και να αναπτύξετε παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο για τις πιο προηγμένες δραστηριότητες hacking.

Πίνακας Ελέγχου

Ο πίνακας ελέγχου του G-Core Labs CDN είναι εξαιρετικός όσον αφορά την εμφάνιση και τη χρήση. Η διεπαφή του έχει μοντέρνο σχεδιασμό και είναι διαισθητική και βολική στη χρήση. Μπορείτε να δείτε όλες τις υπηρεσίες στοιβαγμένες στην αριστερή πλευρά για να είναι δυνατή η εύκολη πλοήγηση.

Είναι εύκολο στη χρήση τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες. Οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν ένα API για να διαμορφώσουν και να ενημερώσουν τις ρυθμίσεις CDN. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε το CDN σας με ένα απλό κλικ, να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη αμέσως και να αφαιρέσετε λειτουργίες που δεν χρειάζεστε πλέον.

Τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στον πίνακα ελέγχου είναι:

  • Ζωντανή συνομιλία: Μπορείτε να συνδεθείτε γρήγορα με την ομάδα υποστήριξής τους μέσω ζωντανής συνομιλίας και να λάβετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Υπάρχει επίσης μια βάση γνώσεων στην οποία μπορείτε να ανατρέξετε για συνήθεις ερωτήσεις.
  • Προσθήκη χρηστών: Δώστε τη δυνατότητα στα μέλη της ομάδας σας να έχουν πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου και να προσθέτουν περισσότερα μέλη.
  • Λεπτομερή στατιστικά: Λάβετε λεπτομερή στατιστικά σε πραγματικό χρόνο αναλύοντας δεδομένα με βάση τον όγκο επισκεψιμότητας, την αναλογία επίσκεψης στην προσωρινή μνήμη, τους κωδικούς απόκρισης, τον αριθμό των αιτημάτων κ.λπ., για τους τελευταίους τρεις μήνες. Λαμβάνετε επίσης ολοκληρωμένες αναφορές για να γνωρίζετε σχετικά με την παράδοση περιεχομένου. Αυτό θα σας βοηθήσει να μετρήσετε την απόδοση του περιεχομένου σας και να κάνετε στρατηγικές για βελτίωση.
  • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων: Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι ενεργοποιημένος για να παρέχει βελτιωμένη προστασία του λογαριασμού σας από απειλές.

Τοποθεσίες Κέντρου Δεδομένων

Το G-Core προσφέρει μία από τις καλύτερες καλύψεις δικτύου παγκοσμίως. Τα κέντρα δεδομένων της βρίσκονται σε έξι ηπείρους. Όλα είναι εξοπλισμένα με το πιο πρόσφατο υλικό και λογισμικό και διαθέτουν κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στα συστήματα στο εσωτερικό τους. Έχουν τεράστιους 140+ πόντους παρουσίας.

  • Βόρεια Αμερική: Αυτήν τη στιγμή διαθέτουν κέντρα δεδομένων στο Σιάτλ, στο Σαν Χοσέ, στο Sunnyvale, στο Λος Άντζελες, στο Ντένβερ, στο Ντάλας, στο Μαϊάμι, στην Ατλάντα, στο Manassas, στο Ashburn, στη Νέα Υόρκη, στο Σικάγο, στο McAllen, στη Minneapolis, στο Τορόντο, στο Santiago de Queretaro και στην πόλη της Γουατεμάλας. Οι προγραμματισμένες τοποθεσίες είναι το Φοίνιξ, η Βοστώνη και ο Παναμάς.
  • Νότια Αμερική: Μπογκοτά, Γκουαγιακίλ, Λίμα, Σαντιάγο της Χιλής, Μπουένος Άιρες, Φορταλέζα, Σάο Πάολο και Ρίο ντε Τζανέιρο, ενώ η προγραμματισμένη τοποθεσία είναι το Πόρτο Αλέγκρε.
  • Ευρώπη: Μαδρίτη, Παρίσι, Λονδίνο, Ρίγα, Στοκχόλμη, Μιλάνο, Φρανκφούρτη, Άμστερνταμ, Πράγα, Λβιβ, Κίεβο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Βαρσοβία και άλλα, με πολλές προτεινόμενες τοποθεσίες όπως Όσλο, Ζυρίχη, Ρώμη κ.λπ.
  • Αφρική: Γιοχάνεσμπουργκ, Λουάντα και Λάγος, ενώ οι προγραμματισμένες πόλεις είναι το Κάιρο, το Ναϊρόμπι, το Κέιπ Τάουν κ.λπ.
  • Ασία: Βομβάη, Κατμαντού, Ντάκα, Αλμάτι, Τασκένδη, Μπισκέκ, Ντουσάνμπε, Σεούλ, Τόκιο, Οσάκα, Μανίλα, Χονγκ Κονγκ, Μπανγκόκ, Ανόι, Σιγκαπούρη, Μουσκέτ, Ντουμπάι, Ντόχα, Δαμασκό, Κουβέιτ και άλλα. Οι προτεινόμενες πόλεις είναι το Χαϊντεραμπάντ, το Τσενάι, το Νέο Δελχί, το Καράτσι, το Ριάντ κ.λπ.
  • Αυστραλία: Σίδνεϊ και Μελβούρνη, ενώ προγραμματισμένες πόλεις είναι το Περθ και το Ώκλαντ.
  Πώς να μην μοιράζεστε στιγμές στο WeChat

Ενσωμάτωση

Έχετε την επιλογή να ενσωματώσετε πολλές υπηρεσίες και εργαλεία με το G-Core Labs CDN για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητά του και να διευκολύνετε τη ζωή σας. Μπορείτε να το προσθέσετε και να το συνδέσετε με πρόσθετα για CMS, Terraform, Grafana, εξωτερικά πιστοποιητικά SSL και άλλα.

G-Core Labs CDN Review: Performance

Όταν συγκρίνετε τα CDN με βάση την απόδοσή τους, πρέπει να λάβετε υπόψη διάφορους παράγοντες:

  • Ταχύτητα
  • Αριθμός επισκεπτών
  • Τοποθεσίες επισκεπτών
  • Μέγεθος και τύπος αρχείου
  • Πόσο συχνά τα ενημερώνετε
  • Εφαρμογές Ιστού που χρησιμοποιείτε.

Εάν αλλάξετε κάποιον από αυτούς τους παράγοντες, τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν. Ως εκ τούτου, για να συγκρίνετε τα CDN, ο καλύτερος τρόπος είναι να συγκρίνετε τους μέσους χρόνους απόκρισής τους. Αυτή είναι μια πολύτιμη μέτρηση που μπορεί να σας πει κατά προσέγγιση πόσο γρήγορη είναι μια υπηρεσία CDN.

Ας δούμε πώς λειτουργεί αυτό και ας δούμε επίσης άλλους παράγοντες για να κατανοήσουμε την απόδοση αυτού του CDN στο σύνολό του.

Χρόνος απόκρισης

Ο μέσος χρόνος απόκρισης του G-Core Labs CDN είναι ένας από τους καλύτερους – 30 ms σε όλο τον κόσμο. Είναι το μέτρο του πόσο χρόνο χρειάζεται, κατά μέσο όρο, ένας διακομιστής για να επιστρέψει τα ζητούμενα δεδομένα στον χρήστη που υποβάλλει αυτό το αίτημα.

Η ταχύτητα του CDN του G-Core Labs μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη σε ορισμένες τοποθεσίες όπως η Ευρώπη. Αυτό το CDN ξεπερνά πολλούς άλλους ανταγωνιστές από αυτή την άποψη, καθιστώντας το μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες CDN στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, το G-Core Labs CDN βρίσκεται ακριβώς πίσω από τις υπηρεσίες CDN από μεγάλες εταιρείες όπως οι AWS, Akamai και Fastly και μπροστά από πολλές υπηρεσίες CDN όπως το Azure και το Cloudflare.

Επιπλέον, η απόδοσή του σε διαφορετικές ηπείρους ποικίλλει. Στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική, οι χρόνοι απόκρισης είναι απίστευτα ταχύτεροι, ενώ στην Ωκεανία, τη Βόρεια Αμερική και την Αφρική, έχει μέτριους χρόνους απόκρισης.

Τελευταίες Τεχνολογίες

Το CDN χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες διαμορφώσεις υλικού και λογισμικού των διακομιστών του, αρκετά ισχυρές ώστε να αντέχουν μεγάλα φορτία σε περιόδους αιχμής. Χρησιμοποιούν CPU υψηλής απόδοσης, όπως επεκτάσιμους επεξεργαστές Intel Xeon (Ice Lake) τρίτης γενιάς. Επιτρέπει στο CDN να προσφέρει σταθερή απόδοση και να ευχαριστεί τους χρήστες με αδιάλειπτες υπηρεσίες.

Εξισορρόπηση φορτίου

Το G-Core Labs CDN χρησιμοποιεί την εξισορρόπηση φορτίου για να βοηθήσει στη διανομή της εισερχόμενης επισκεψιμότητάς σας σε πολλούς διακομιστές αιχμής. Αυτό καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο στους χρήστες όλη την ώρα, ακόμα και όταν ο διακομιστής είναι εκτός σύνδεσης ή προσωρινά μη διαθέσιμος.

Το G-Core Labs CDN αναπτύσσει αυτούς τους διακομιστές σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Επιτρέπει επίσης στους πελάτες να επιλέξουν τα πλησιέστερα διαθέσιμα κέντρα δεδομένων στο κοινό-στόχο τους, προκειμένου να εξυπηρετούν τους ιστότοπούς και το περιεχόμενο της εφαρμογής τους πιο γρήγορα.

Επιπλέον, το G-Core Labs επιτρέπει τον αυτόματο υπολογισμό φόρτωσης σε όλους τους διακομιστές CDN του για να προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες παράδοσης και την υψηλότερη διαθεσιμότητα περιεχομένου για τους τελικούς χρήστες παγκοσμίως.

Χρόνος λειτουργίας

Θα έχετε υψηλότερο χρόνο λειτουργίας καθώς η εταιρεία προσπαθεί να διατηρήσει σταθερό χρόνο λειτουργίας 100%. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και η εξισορρόπηση φορτίου διασφαλίζουν ότι τίποτα δεν μπορεί να μειώσει την απόδοσή του. Η εξισορρόπηση φορτίου κατανέμει την κίνηση μεταξύ διαφορετικών σημείων παρουσίας, διασφαλίζοντας ότι κάθε διακομιστής λειτουργεί καλά χωρίς σφάλματα ή διακοπές λειτουργίας.

Όταν ο υψηλός χρόνος λειτουργίας συνδυάζεται με την ευρεία κάλυψη δικτύου της G-Core Labs, εξισορροπεί το φόρτο του διακομιστή, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ταχύτητα, ακόμη και σε περιόδους αιχμής.

Άμεση εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης

Το G-Core Labs σάς επιτρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη αμέσως με μερικά κλικ. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να παρέχετε την πιο πρόσφατη έκδοση περιεχομένου αμέσως στους χρήστες σας. Είναι χρήσιμο όταν αντιμετωπίζετε ξαφνικές αυξήσεις επισκεψιμότητας ή θέλετε να ενημερώσετε το περιεχόμενο της εφαρμογής ή του ιστότοπού σας.

Επιπλέον, η προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή διασφαλίζει ότι οι σελίδες και το περιεχόμενό σας με τις περισσότερες επισκέψεις είναι πάντα διαθέσιμα από τους διακομιστές προσωρινής μνήμης CDN του G-Core Labs. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερη παράδοση περιεχομένου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή για επεκτάσεις αρχείων, συμβολοσειρές ερωτημάτων, cookie, διευθύνσεις URL και άλλα.

  Τι να κάνετε εάν ο υπολογιστής σας δεν μεταβεί σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας

Έτσι, το G-Core Labs CDN μπορεί να προσφέρει αξιοπρεπή απόδοση όπως πολλά εταιρικά CDN αλλά σε προσιτή τιμή.

G-Core Labs CDN Review: Ευκολία χρήσης

Με διαισθητικό έλεγχο και εντυπωσιακές δυνατότητες, το G-Core CDN είναι εύκολο στη χρήση τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες. Μπορείτε να το ρυθμίσετε γρήγορα μέσα σε 15 λεπτά.

  • Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας δωρεάν
  • Διαμορφώστε τον πόρο CDN σας
  • Ενσωματώστε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας με το G-Core Labs CDN

Και τελειώσατε!

Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε άλλες υπηρεσίες, όπως προσθήκες, εργαλεία CMS, λύσεις οπτικοποίησης κ.λπ., με αυτό το CDN και να απολαύσετε περισσότερο την εργασία με αυτό. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να αλλάξετε τους συνδέσμους με μη αυτόματο τρόπο στο αποθηκευμένο περιεχόμενο κατά τη ρύθμιση του CDN για τον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας. Όλα είναι αυτόματα για να μπορείτε να χαλαρώσετε.

Είτε τροποποιείτε οποιαδήποτε ρύθμιση είτε ελέγχετε την απόδοσή σας, όλα είναι εύκολα με τις εξαιρετικές δυνατότητες αυτού του CDN.

G-Core Labs CDN Review: Use Cases

Ακολουθούν μερικές από τις συνήθεις περιπτώσεις χρήσης όπου μπορείτε να αξιοποιήσετε το G-Core Labs CDN:

Gaming: Το G-Core Labs CDN θα σας βοηθήσει να παραδώσετε βαριά βιντεοπαιχνίδια σε όλο τον κόσμο. Οι ισχυρές τεχνολογίες μπορούν να μειώσουν σημαντικά τις επιβαρύνσεις των διακομιστών σας κατά τη διάρκεια των φορτίων αιχμής.

Steaming και βίντεο: Χρησιμοποιήστε το CDN για να παραδώσετε τα βίντεό σας σε 4K χωρίς καθυστερήσεις και buffer, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι χρήστες σας. Βοηθά κατά τη διάρκεια:

  • Διαδικτυακές εκπομπές σε συντριπτικό αριθμό θεατών χωρίς επιπλέον κόστος
  • Παράδοση βίντεο σε Full HD, 3D, 4K και 360 μοίρες σε οποιαδήποτε συσκευή.
  • Αναμετάδοση περιεχομένου σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • Προσφέροντας αναλυτικά στοιχεία και δεδομένα κίνησης σε πραγματικό χρόνο
  • Προστασία του περιεχομένου σας από εισβολείς και μη εξουσιοδοτημένους χρήστες.

Διακομιστές: Λάβετε το CDN για τους διακομιστές σας για να μειώσετε το κόστος υποδομής σας και να διατηρήσετε τους πόρους διαθέσιμους όλη την ώρα, ακόμη και κατά τη διάρκεια ξαφνικών αυξήσεων της κυκλοφορίας. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει επίσης να ενεργοποιήσετε τη διαχείριση παράδοσης μέσω Terraform και API.

Ιστότοποι: Το G-Core Labs CDN θα ενδυναμώσει τον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας και θα τον βοηθήσει να κατατάσσεται υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Θα ασφαλίσει επίσης δεδομένα συναλλαγών χρησιμοποιώντας πιστοποιητικά SSL και HTTP/2. Επιπλέον, η γρήγορη παράδοση περιεχομένου θα αυξήσει την αφοσίωση των πελατών σας και θα τονώσει το χρόνο που ξοδεύουν στον ιστότοπό σας.

WordPress: Μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτόματα τους τρέχοντες στατικούς συνδέσμους σας με συνδέσμους CDN του G-Core Labs. Δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τον κώδικα των πόρων ιστού σας.

Μέσα: Χρησιμοποιήστε το CDN για να μεταδώσετε ειδήσεις πιο γρήγορα στο κοινό σας και να διατηρήσετε το περιεχόμενό σας διαθέσιμο όλη την ώρα.

Εικόνες και αρχεία: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CDN με το WebP και το Brotli για να φορτώσετε κάρτες προϊόντων και εικόνες πιο γρήγορα. Το CDN θα σας βοηθήσει επίσης να επιταχύνετε την ταχύτητα φόρτωσης του καταστήματός σας σε οποιαδήποτε χώρα και να χειριστείτε ανεπαρκώς το φορτίο κατά τη διάρκεια των πωλήσεων.

Διαφήμιση: Η χρήση αυτού του CDN θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας σας και θα μειώσει τις καθυστερήσεις κατά τη φόρτωση των διαφημίσεών σας. Ως εκ τούτου, μπορείτε να αναπτύξετε τις διαφημίσεις σας γρήγορα και να είστε στο μυαλό των πελατών σας όλη την ώρα.

G-Core Labs CDN Review: Υποστήριξη

Το G-Core Labs CDN προσφέρει διαθεσιμότητα 24/7 για υποστήριξη πελατών μέσω εισιτηρίου, email και ζωντανής συνομιλίας. Η υπηρεσία συνομιλίας τους δεν μοιάζει με άλλες με ενοχλητικά bots. είναι πραγματικά ωραίο και παρέχει ακριβείς και χρήσιμες απαντήσεις. Θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με την απάντηση.

Ομοίως, οι υπηρεσίες εισιτηρίων και email τους είναι επίσης καλές. Οι εκπρόσωποι είναι ενημερωμένοι και υποστηρικτικοί για να σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα. Είτε χρειάζεστε βοήθεια με τη ρύθμιση ή άλλη υποστήριξη που σχετίζεται με υπηρεσίες, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές. Και αν θέλετε απαντήσεις σε μερικές κοινές ερωτήσεις, μπορείτε να διαβάσετε την περιεκτική βάση γνώσεων τους.

G-Core Labs CDN Κριτική: Τιμολόγηση

Το G-Core Labs CDN προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές για πελάτες που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Όλα τα προγράμματα που επιλέγετε περιλαμβάνουν μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών ή 300 GB κίνησης. Μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμαστική περίοδος, το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει θα ενεργοποιηθεί.

Εδώ είναι μερικά από τα σχέδια που προσφέρουν:

  • ΔΩΡΕΑΝ: Αυτό το πρόγραμμα είναι δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπικά ιστολόγια και ιστότοπους. Θα λάβετε 140 PoP, κίνηση 1 TB, βασική προστασία WAF, L3 και L4.
  • ΕΝΑΡΞΗ: Αυτό κοστίζει 40 $ ανά μήνα για επισκεψιμότητα 1,5 TB, 140+ PoP και άλλες δυνατότητες.

Άλλα προγράμματα είναι επίσης διαθέσιμα με υψηλότερο κόστος.

Συμπέρασμα: Θα πρέπει να σκεφτείτε να το αγοράσετε;

G-Core CDN είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική υπηρεσία CDN με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, απόδοση, ενσωματωμένη ασφάλεια και υποστήριξη. Έρχεται επίσης με έναν φιλικό προς το χρήστη πίνακα ελέγχου και είναι εύκολο στη χρήση τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

Το καλύτερο πράγμα για το G-Core Labs CDN είναι ότι έχετε όλες αυτές τις φανταστικές προσφορές σε προσιτή τιμή, σημαντικά χαμηλότερη από πολλούς παρόχους υπηρεσιών. Ως εκ τούτου, η επένδυση σε αυτό το CDN μπορεί να είναι σοφή.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να ορίσετε πόσο καλά μπορεί να αποδώσει αυτό το CDN για εσάς, καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η ρύθμιση, η πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες, η τοποθεσία, ο αριθμός των επισκεπτών κ.λπ. Επομένως, θα σας συνιστούσα να ακολουθήσετε τη δωρεάν δοκιμή τους και ζήστε το CDN μόνοι σας. Αν σας αρέσει, μπορείτε να ξεκινήσετε με το ΔΩΡΕΑΝ ή επί πληρωμή το πρόγραμμά τους.