Διορθώστε το Hearthstone Lagging στα Windows 10

Οι λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών μπορεί να είναι ήδη εξοικειωμένοι με το δωρεάν παιχνίδι Hearthstone. Είναι ένα συλλεκτικό παιχνίδι καρτών που αναπτύχθηκε από την Blizzard Entertainment. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο Battle.net από όπου μπορείτε να το κατεβάσετε εύκολα. Αυτό το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν μια τράπουλα 30 φύλλων ενάντια στον αντίπαλό τους. Αυτές οι κάρτες αποτελούνται από ξόρκια και ειδικές ικανότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στον αντίπαλο παίκτη. Ενώ οι παίκτες παίρνουν δωρεάν κάρτες βάσης στο παιχνίδι, μπορούν επίσης να αγοράσουν περισσότερα. Τον τελευταίο καιρό, οι παίκτες αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα με το παιχνίδι όπως το Hearthstone που υστερεί στον υπολογιστή. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να διορθώσετε την καθυστέρηση Hearthstone.

Πώς να διορθώσετε την καθυστέρηση Hearthstone στα Windows 10

Το Hearthstone lagging είναι το πάγωμα ή η παύση του παιχνιδιού όταν προσπαθείτε να το εκτελέσετε ή ενώ το παίζετε. Αυτό το ζήτημα είναι αρκετά ανησυχητικό και ενοχλητικό για τους παίκτες, καθώς εμποδίζει την εμπειρία παιχνιδιού τους. Οι πλατφόρμες στις οποίες αντιμετωπίζεται το πρόβλημα της καθυστέρησης είναι τα Windows, το iOS και το Android.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από τα προβλήματα απόδοσης του Hearthstone, από τις ενσωματωμένες ρυθμίσεις του παιχνιδιού έως τα προβλήματα λογισμικού, πολλοί λόγοι μπορούν να προκαλέσουν το να σταματήσει το παιχνίδι αφύσικα. Ας διερευνήσουμε μερικές από τις εξέχουσες αιτίες για αυτό.

  • Ο πρώτος λόγος που έχει φανεί ότι προκαλεί περισσότερο πρόβλημα καθυστέρησης είναι η ρύθμιση βίντεο. Εάν οι ρυθμίσεις έχουν παραβιαστεί ή δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά, μπορεί να οδηγήσουν σε καθυστέρηση/πάγωμα του παιχνιδιού ενώ εκτελείται.
  • Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι κατεστραμμένα αρχεία του παιχνιδιού που μπορεί επίσης να επηρεάσουν το λογισμικό του συστήματος, προκαλώντας συντριβή του παιχνιδιού.
  • Οι υπηρεσίες τοποθεσίας στο Hearthstone βοηθούν να βρείτε φίλους που βρίσκονται κοντά, αλλά μερικές φορές μπορεί να επιβραδύνουν το παιχνίδι και να το οδηγήσουν σε καθυστέρηση.
  • Ο φάκελος της προσωρινής μνήμης του παιχνιδιού αποθηκεύει αρχεία που μπορεί να χρειαστούν αργότερα, αλλά αυτοί οι φάκελοι προσωρινής μνήμης μπορεί επίσης να είναι το πρόβλημα γιατί το Hearthstone καθυστερεί στο σύστημά σας.

Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος

Πρώτα πράγματα πρώτα, εάν το σύστημά σας δεν είναι συμβατό με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό. Ως εκ τούτου, το σύστημά σας πρέπει να πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις για την εκτέλεση του παιχνιδιού. Ας συζητήσουμε τις ελάχιστες καθώς και τις προτεινόμενες προδιαγραφές για το Hearthstone στο σύστημά σας.

  • Οι ελάχιστες απαιτήσεις για λειτουργικά συστήματα είναι τα Windows 7,8 και 10, ενώ συνιστώνται τα Windows 10.
  • Το σύστημά σας θα πρέπει να διαθέτει επεξεργαστή Intel Platinum D ή AMD Athlon 64X2, ενώ οι προτεινόμενοι είναι Intel Core 2 Duo (2,4 GHz) ή AMD Athlon 64X2 (2,6 GHz) ή καλύτερος.
  • Για γραφικά, χρειάζεστε τουλάχιστον NVIDIA GeForce 6800 (256 MB) ή ATI Radeon X 1600 Pro (256 MB) ή καλύτερη κάρτα γραφικών, ενώ οι προτεινόμενες προδιαγραφές είναι NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) ή ATI Radeon HD 4250 (5) ή καλύτερη κάρτα γραφικών.
  • Και για τις δύο περιπτώσεις, αρκούν 4 GB RAM για το σύστημα.
  Πώς να διορθώσετε την αποσύνδεση του WiFi στο Windows 10 Fall Creators Update

Δεν είστε μόνοι που αντιμετωπίζετε προβλήματα με καθυστέρηση στο βιντεοπαιχνίδι Hearthstone. Πολλοί παίκτες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα στα τηλέφωνα και τα συστήματά τους. Για να σας σώσουμε από το πρόβλημα, είμαστε εδώ με μερικές από τις νόμιμες μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το παιχνίδι και να το παίξετε χωρίς διακοπή.

Μέθοδος 1: Ενημερώστε τα Windows

Μια παλαιότερη έκδοση των Windows μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση του Hearthstone στον υπολογιστή. Τα ενημερωμένα Windows μπορούν να επιλύσουν πολλά προβλήματα στο σύστημά σας, όπως τη διόρθωση σφαλμάτων και κατεστραμμένων αρχείων. Για να ενημερώσετε τα Windows, διαβάστε το άρθρο σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10.

Μέθοδος 2: Απενεργοποιήστε την τοποθεσία

Το Hearthstone χρησιμοποιεί υπηρεσίες τοποθεσίας για να συνδεθεί με κοντινούς φίλους και παίκτες για το παιχνίδι. Αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη όταν θέλετε να ζήσετε μια υπέροχη εμπειρία παιχνιδιού με μια ομάδα φίλων. Ωστόσο, η ίδια υπηρεσία τοποθεσίας μπορεί να είναι προβληματική για να προκαλέσει καθυστέρηση στο Hearthstone. Έτσι, προτείνεται να απενεργοποιήσετε την τοποθεσία στο σύστημά σας ενώ προσπαθείτε να εκτελέσετε το παιχνίδι.

1. Πατήστε το κλειδί των Windows, πληκτρολογήστε ρυθμίσεις απορρήτου τοποθεσίας και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κλικ στο Αλλαγή και απενεργοποιήστε την Πρόσβαση τοποθεσίας για αυτήν τη συσκευή.

Μέθοδος 3: Αλλαγή ρυθμίσεων εντός του παιχνιδιού

Τα προβλήματα απόδοσης του Hearthstone μπορεί επίσης να οφείλονται σε ρυθμίσεις εντός του παιχνιδιού που δεν είναι συμβατές με το σύστημά σας, οι οποίες τελικά προκαλούν το πάγωμα του παιχνιδιού. Αυτές οι ρυθμίσεις πρέπει να διαμορφωθούν στην εφαρμογή Blizzard. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο παιχνίδι για να διορθώσετε την καθυστέρηση του Hearthstone στο πρόβλημα του υπολογιστή.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Battle.net και πατήστε το πλήκτρο Enter.

2. Τώρα, κάντε κλικ στις Επιλογές και ανοίξτε τις Ρυθμίσεις παιχνιδιού.

3. Μεταβείτε στο Hearthstone και κάντε κλικ στις επιλογές Reset In-game.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Επαναφορά.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Τέλος.

Μέθοδος 4: Αλλάξτε τις ρυθμίσεις γραφικών

Οι κάρτες γραφικών όπως η NVIDIA και η AMD διαθέτουν δικές τους ρυθμίσεις γραφικών. Ενώ αυτές οι ρυθμίσεις είναι γνωστό ότι βελτιώνουν την εμπειρία παιχνιδιού, εμφανίζουν σφάλματα όπως η καθυστέρηση του Hearthstone λόγω μη συμβατών ρυθμίσεων με το σύστημα. Επομένως, είναι σημαντικό να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις γραφικών του παιχνιδιού. Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις γραφικών για να διορθώσετε την καθυστέρηση Hearthstone στο πρόβλημα του υπολογιστή.

  Πώς να ελέγξετε εάν έχετε υλικολογισμικό παλαιού τύπου UEFI ή BIOS στα Windows 10

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + D μαζί για να μεταβείτε στην επιφάνεια εργασίας.

2. Εδώ, κάντε δεξί κλικ στον κενό χώρο και επιλέξτε την επιλογή Graphics Properties….

3. Κάντε κλικ στην επιλογή 3D.

4. Τώρα, τροποποιήστε όλες τις δεδομένες δυνατότητες.

  • Βέλτιστη λειτουργία εφαρμογής: Ενεργοποίηση,

  • Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις,

  • Anti-Aliasing: Χρήση ρυθμίσεων εφαρμογής,
  • Ανισότροπο φιλτράρισμα: Ρυθμίσεις εφαρμογής,
  • Κάθετος συγχρονισμός: Ρυθμίσεις εφαρμογής.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Apply και ξεκινήστε το παιχνίδι Hearthstone.

Μέθοδος 5: Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης γραφικών

Εάν το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών σας είναι κατεστραμμένο, έχει ένα ανεπίλυτο πρόβλημα ή είναι παλιό, μπορεί να γίνει ένας άλλος λόγος για το πάγωμα του παιχνιδιού Hearthstone ενώ προσπαθείτε να το εκκινήσετε. Διαβάστε το άρθρο σχετικά με τους 4 τρόπους ενημέρωσης του προγράμματος οδήγησης γραφικών στα Windows 10.

Μέθοδος 6: Προσαρμόστε τη ρύθμιση Battle.net

Η προσαρμογή της ρύθμισης Blizzard είναι σημαντική εάν θέλετε να απαλλαγείτε από προβλήματα καθυστέρησης Hearthstone στο σύστημά σας. Εάν το Blizzard εκτελείται στο παρασκήνιο, μπορεί να προκαλέσει επιβράδυνση του παιχνιδιού.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Battle.net.

2. Κάντε κλικ στο Hearthstone και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις παιχνιδιού κάτω από το αναπτυσσόμενο μενού Επιλογές.

3. Κάντε κλικ στο Γενικά.

4. Επιλέξτε εντελώς ExitBattle.net από το αναπτυσσόμενο μενού ΟΤΑΝ ΕΚΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

5. Τέλος κάντε κλικ στο Done.

Μέθοδος 7: Διαγραφή αρχείου log.config

Η διαγραφή του αρχείου log.config μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επίλυση της καθυστέρησης του Hearthstone στο πρόβλημα του υπολογιστή του ζητήματος απόδοσης του Hearthstone. Το αρχείο log.config μπορεί να διαγραφεί μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Blizzard στην επιφάνεια εργασίας σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για το ίδιο.

1. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο συντόμευσης του παιχνιδιού Hearthstone.

2. Επιλέξτε Άνοιγμα τοποθεσίας αρχείου από το μενού περιβάλλοντος.

3. Εδώ, βρείτε το αρχείο log.config και διαγράψτε το.

4. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

Μέθοδος 8: Επισκευή Hearthstone

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν έχει λειτουργήσει για εσάς μέχρι τώρα, τότε η πιθανότητα να μην πάει καλά με το παιχνίδι Hearthstone είναι μεγαλύτερη. Ως εκ τούτου, η σάρωση και η επισκευή του παιχνιδιού είναι σημαντική και για να το κάνετε αυτό μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται παρακάτω.

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Hearthstone στην εφαρμογή Battle.net.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων με το κουμπί Αναπαραγωγή.

3. Επιλέξτε Scan and Repair από το μενού.

4. Κάντε κλικ στο Begin Scan.

Μέθοδος 9: Επανεγκαταστήστε το Hearthstone

Η επανεγκατάσταση του παιχνιδιού Hearthstone είναι η τελευταία λύση για το πρόβλημα καθυστέρησης του παιχνιδιού σας. Η επανεγκατάσταση σάς δίνει επίσης την ευκαιρία να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του παιχνιδιού. Ακολουθούν τα βήματα για να επανεγκαταστήσετε το Hearthstone για να διορθώσετε την καθυστέρηση του Hearthstone στο ζήτημα του υπολογιστή.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε εφαρμογές και δυνατότητες και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Εδώ, επιλέξτε το παιχνίδι Fortnite και κάντε κλικ στην επιλογή Απεγκατάσταση.

3. Πάλι, κάντε κλικ στο Uninstall για επιβεβαίωση.

4. Κατεβάστε το Hearthstone από τη σελίδα λήψης της Blizzard.

5. Εκτελέστε το ληφθέν αρχείο εγκατάστασης του Hearthstone και επιλέξτε μια γλώσσα για τη διαδικασία εγκατάστασης.

6. Περιμένετε λίγα λεπτά καθώς η εγκατάσταση θα ξεκινήσει την ενημέρωση του Battle.net Update Agent…

7. Επιλέξτε τη θέση εγκατάστασης και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

8. Περιμένετε μέχρι η εγκατάσταση να ξεκινήσει την εγκατάσταση του Battle.net.

9. Τέλος, εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας και κάντε κλικ στο Log In.

10. Τώρα, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να κατεβάσετε τα αρχεία παιχνιδιών Hearthstone και να τα εγκαταστήσετε.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς μπορώ να σταματήσω το παιχνίδι Hearthstone από το να καθυστερεί;

Απ. Για να διασφαλίσετε ότι το παιχνίδι Hearthstone δεν υστερεί στο σύστημά σας, πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις του συστήματός σας, απενεργοποιήστε τις υπηρεσίες τοποθεσίας και κάντε αλλαγές στις ρυθμίσεις της Blizzard για ομαλή εμπειρία ενώ παίζετε το Hearthstone.

Ε2. Γιατί το παιχνίδι Hearthstone συνεχίζει να παγώνει;

Απ. Το Hearthstone στο σύστημά σας ενδέχεται να μην είναι συμβατό με αυτό ή να έχει ενσωματωμένα προβλήματα παιχνιδιού. Όλοι αυτοί οι λόγοι είναι συνήθως πίσω από το γιατί το παιχνίδι αρχίζει να παγώνει όταν εκκινείται.

Ε3. Γιατί το Hearthstone σταματά ξαφνικά όταν το παίζω;

Απ. Εάν αντιμετωπίζετε μια ξαφνική διακοπή ενώ παίζετε το παιχνίδι Hearthstone, μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών με το παιχνίδι.

Q4. Είναι διαθέσιμο το Hearthstone σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα;

Απ. Το Hearthstone είναι διαθέσιμο στο Battle.net για λήψη και μπορεί να αναπαραχθεί σε πλατφόρμες όπως συσκευές Windows, iOS και Android.

Q5. Πώς μπορώ να κάνω το παιχνίδι Hearthstone να τρέχει ομαλά στο σύστημά μου;

Απ. Εάν αναζητάτε ομαλό χρόνο χωρίς σφάλματα ενώ παίζετε το Hearthstone, μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι ή να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις κάρτας γραφικών για να ενισχύσετε την απόδοση του παιχνιδιού.

Ε6. Πώς μπορώ να κάνω το παιχνίδι να τρέχει πιο γρήγορα στα Windows;

Απ. Για να διπλασιάσετε την απόδοση του παιχνιδιού στα Windows, βεβαιωθείτε ότι τα Windows σας είναι ενημερωμένα με τη νέα έκδοση, διαγράψτε αρχεία προσωρινής μνήμης και επανεκκινήστε το σύστημά σας για να το βοηθήσετε να ανανεωθεί πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Ε7. Γιατί αντιμετωπίζω προβλήματα με το Hearthstone;

Απ. Εάν το παιχνίδι σας κολλάει ή σταματά εν αγνοία σας όταν παίζετε, αυτό μπορεί να οφείλεται στην υπερθέρμανση των στοιχείων, στις ρυθμίσεις γραφικών του παιχνιδιού ή στις ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας του συστήματός σας.

Ε8. Γιατί το Hearthstone συνεχίζει να αποσυνδέεται όταν προσπαθώ να παίξω;

Απ. Η αποσύνδεση κατά την εκκίνηση του Hearthstone ή κατά την αναπαραγωγή του μπορεί να είναι ο λόγος για αδύναμη σύνδεση στο διαδίκτυο ή προβλήματα δικτύου. Προτείνεται να ελέγχετε πάντα την ισχύ του δικτύου σας πριν παίξετε το Hearthstone στη συσκευή σας.

***

Οι παίκτες του Hearthstone περνούν υπέροχα παίζοντας με τους αντιπάλους τους με μια τράπουλα από ειδικά φύλλα δύναμης. Ενώ το παιχνίδι είναι συναρπαστικό και διασκεδαστικό, παρεμβαίνει στην απροειδοποίητη καθυστέρηση του παιχνιδιού. Είναι πάντα καλή ιδέα να εφαρμόζετε μερικές χρήσιμες διορθώσεις στο πρόβλημα, ώστε να μην εισβάλει ξανά στην εμπειρία παιχνιδιού σας. Ελπίζουμε ότι οι μέθοδοι που αναφέρονται παραπάνω για τη διόρθωση της καθυστέρησης Hearthstone ήταν χρήσιμες για εσάς. Ενημερώστε μας ποια από τις μεθόδους λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.