Διορθώστε το σφάλμα PS4 CE-32895-7

Μετά την κυκλοφορία του PlayStation 5, πολλοί χρήστες πίστευαν ότι το PlayStation 4 θα αποτύχει. Αλλά, δεν το έκανε! Είναι μια από τις πλατφόρμες παιχνιδιών με τις περισσότερες πωλήσεις μέχρι σήμερα. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι όταν το PlayStation 4 είναι συνδεδεμένο σε ένα δίκτυο Wi-Fi ή κατά την ενημέρωση οποιασδήποτε εκκρεμούς ενημέρωσης υλικολογισμικού, εμφανίζεται το σφάλμα PS4 CE-32895-7. Το πλήρες μήνυμα σφάλματος θα είναι ως εξής: Παρουσιάστηκε σφάλμα (CE-32895-7). Αν και πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται λόγω προβλήματος υλικού, μερικοί από τους λόγους οφείλονται σε προβλήματα λογισμικού. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος που συζητήθηκε στο PlayStation 4 σας με εκπληκτικά hacks αντιμετώπισης προβλημάτων.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα PS4 CE-32895-7

Το σφάλμα PS4 CE-32895-7 σημαίνει ότι το PlayStation4 δεν διαθέτει κατάλληλο πιστοποιητικό RootCA και το ζήτημα προκαλεί επίσης ορισμένα προβλήματα στο πιστοποιητικό διακομιστή. Ακολουθούν ορισμένοι άλλοι λόγοι που συμβάλλουν στον κωδικό σφάλματος CE-32895-7 του PS4 στη συσκευή σας.

  • Η ενημέρωση λογισμικού του συστήματος PS4 ενδέχεται να είναι κατεστραμμένη.
  • Χρησιμοποιείτε λάθος αρχείο ενημέρωσης.
  • Το τροφοδοτικό ενδέχεται να διαταράξει την εγκατάσταση της ενημέρωσης.
  • Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη μεταφορά του αρχείου σε USB.
  • Δεν αποθηκεύσατε το αρχείο στη σωστή διαδρομή.
  • Το Play Station 4 είναι συνδεδεμένο σε ένα περιορισμένο δίκτυο.
  • Ασυνέπειες TCP/IP.

Έχουμε δει ορισμένους λόγους που προκαλούν το σφάλμα CE-32895-7 του PS4. Τώρα θα δούμε μερικές από τις μεθόδους για την επιδιόρθωση σφαλμάτων CE-32895-7 PS4. Πριν δοκιμάσετε αυτές τις λύσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε την κονσόλα σας, να μεταβείτε σε διαφορετικό δίκτυο ή να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Εάν όλες αυτές οι βασικές παραβιάσεις αντιμετώπισης προβλημάτων αποτύχουν, προχωρήστε στις επόμενες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων.

Μέθοδος 1: Επαναφορά δρομολογητή

Αυτή είναι μια απλή λύση που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το σφάλμα PS4 CE-32895-7 με απλά βήματα. Αυτό εξασφαλίζει επίσης μια ισχυρή και αξιόπιστη σύνδεση δικτύου.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα σύνδεση επαναφέροντας τον δρομολογητή ή το μόντεμ Internet σας. Χρησιμοποιείται για την επίλυση προβλημάτων συνδεσιμότητας δικτύου και ενδέχεται να διορθώσει το σφάλμα CE-32895-7 PS4 στη συσκευή σας. Μπορείτε να επαναφέρετε τον δρομολογητή σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα για να επαναφέρετε το δρομολογητή. Μόλις ολοκληρωθεί η επαναφορά του δρομολογητή σας, ελέγξτε εάν μπορείτε να συνδεθείτε στον διακομιστή PS4 χωρίς προβλήματα.

1. Βρείτε το κουμπί λειτουργίας στο πίσω μέρος του δρομολογητή/μόντεμ σας.

2. Πατήστε το κουμπί μία φορά για να το απενεργοποιήσετε.

3. Τώρα, αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας του δρομολογητή/μόντεμ και περιμένετε μέχρι να αδειάσει τελείως η ισχύς από τους πυκνωτές.

4. Στη συνέχεια, επανασυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και ενεργοποιήστε το μετά από ένα λεπτό.

5. Περιμένετε μέχρι να αποκατασταθεί η σύνδεση δικτύου και δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά.

Μέθοδος 2: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης PS4

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η προσωρινή μνήμη ενδέχεται να καθυστερήσει τις νέες ενημερώσεις στο PS4 σας. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του PS4 σας μπορεί να διορθώσει το σφάλμα PS4 CE-32895-7. Μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη στο PS4 ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη.

1. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να απενεργοποιήσετε την κονσόλα PS4. Βεβαιωθείτε ότι δεν μπείτε σε λειτουργία επαναφοράς.

2. Περιμένετε να σβήσει η ενδεικτική λυχνία λειτουργίας που βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά της κονσόλας.

3. Αφαιρέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από την κονσόλα PS4 που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της κονσόλας. Αφαιρέστε το από την ίδια την κονσόλα.

Εικόνα από InspiredImages από Pixabay

4. Μείνετε ψηλά για 30 δευτερόλεπτα.

5. Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας πίσω στο σημείο που ήταν.

6. Τώρα, ενεργοποιήστε το PlayStation 4.

Μέθοδος 3: Σκληρή επαναφορά PS4

Η σκληρή επαναφορά του PS4 σας μπορεί να διορθώσει το σφάλμα PS4 CE-32895-7. Αυτή η μέθοδος είναι η πιο απλή και είναι επιτυχημένη στις περισσότερες περιπτώσεις. Όταν κάνετε σκληρή επαναφορά του PlayStation 4, δεν θα χάσετε δεδομένα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε σκληρά το PS4.

  Γιατί η αποσύνδεση μιας συσκευής διορθώνει τόσα πολλά προβλήματα;

1. Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για μερικά δευτερόλεπτα για να απενεργοποιήσετε την κονσόλα PS4.

2. Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας της κονσόλας PS4.

Σημείωση: Όταν το κάνετε αυτό, όλη η ηλεκτρική ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στα εξαρτήματα του PlayStation θα εξαντληθεί. Αυτό θα αφαιρέσει επίσης όλη την προσωρινή μνήμη.

Εικόνα του Bruno/Germany από το Pixabay

3. Τώρα, ξεκουράστε την κονσόλα σας για λίγα λεπτά απενεργοποιώντας την.

4. Συνδέστε ξανά το καλώδιο ρεύματος στην κονσόλα.

Μέθοδος 4: Εγκαταστήστε τις ενημερώσεις του PS4 σε ασφαλή λειτουργία

Αυτή η μέθοδος είναι η καλύτερη για να δοκιμάσετε εάν η σκληρή επαναφορά δεν λειτούργησε για εσάς, καθώς πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι το μήνυμα σφάλματος εξαφανίζεται μετά τη λήψη της πλήρους εγκατάστασης των ενημερώσεων για το PS4. Το σημαντικότερο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι αν προσπαθήσετε να το διορθώσετε με αυτήν τη μέθοδο, θα χάσετε τα δεδομένα σας. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας είναι η καλύτερη επιλογή.

Βήμα I: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων PS4

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του PS4 ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

1. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή USB που είναι διαμορφωμένη είτε σε FAT είτε σε exFAT. Τοποθετήστε σωστά το USB στη θύρα.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

3. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο System και στη συνέχεια στην επιλογή Backup and Restore.

4. Εδώ, επιλέξτε την επιλογή Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

5. Προσθέστε ένα σημάδι επιλογής στην καρτέλα Εξοικονόμηση εφαρμογών πατώντας το κουμπί X στον ελεγκτή.

Τώρα, το PlayStation σας κάνει επανεκκίνηση και όλα τα δεδομένα σας θα αντιγραφούν στη συσκευή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Αυτή η διαδικασία μεταφοράς δεδομένων καταναλώνει το χρόνο σας ανάλογα με το μέγεθος των δεδομένων που έχετε.

Βήμα II: Εγκαταστήστε τις ενημερώσεις PS4

Αφού δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, μπορείτε πλέον να επαναφέρετε το PS4 με τη χρήση του αρχείου που κατεβάζετε.

1. Δημιουργήστε έναν νέο φάκελο PS4 σε μορφή FAT32 στη διαμορφωμένη συσκευή USB σας.

Σημείωση: Πριν εγκαταστήσετε ενημερώσεις, ελευθερώστε λίγο χώρο αποθήκευσης στη συσκευή USB (τουλάχιστον 320 Mb).

2. Δημιουργήστε έναν άλλο φάκελο με το όνομα UPDATE μέσα στο φάκελο PS4 που μόλις δημιουργήσατε.

3. Πλοηγηθείτε στο επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation και κατεβάστε τα αρχεία ενημέρωσης του PS4. Μετακινήστε αυτά τα αρχεία στο φάκελο UPDATE.

4. Αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, απενεργοποιήστε την κονσόλα και συνδέστε τη μονάδα USB σε μία από τις θύρες USB που βλέπει προς τα εμπρός.

5. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για 3 δευτερόλεπτα για να μεταβείτε στην ασφαλή λειτουργία.

Σημείωση: Όταν πατήσετε την κονσόλα για 3 δευτερόλεπτα, απενεργοποιείται εντελώς αφού αναβοσβήσει για λίγο.

6. Λίγα λεπτά αργότερα, πατήστε το κουμπί Τροφοδοσίας για λίγο και μόλις ακούσετε το δεύτερο μπιπ, αφήστε το κουμπί. Τώρα, το PS4 επανεκκινείται σε ασφαλή λειτουργία.

7. Στην οθόνη Ασφαλούς λειτουργίας, επιλέξτε την επιλογή Ενημέρωση λογισμικού συστήματος όπως απεικονίζεται.

8. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή Update from USB Storage Device και κάντε κλικ στο OK.

Το PlayStation αναγνωρίζει αυτόματα τα ενημερωμένα αρχεία. Πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Αυτό λειτουργεί εάν έχετε ονομάσει σωστά τα αρχεία και τους φακέλους.

Βήμα III: Επαναφορά δεδομένων PS4

Το τελευταίο βήμα σε αυτήν τη μέθοδο είναι η επαναφορά των αρχείων για τα οποία έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας στο παρελθόν. Αυτό μπορεί να γίνει ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Συνδέστε το USB stick που χρησιμοποιήσατε για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων στη συσκευή.

2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια στη Διαχείριση Αποθηκευμένων Δεδομένων Εφαρμογής.

3. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Saved Data on USB Storage Device.

4. Τώρα, μεταβείτε στην επιλογή Λήψη στο σύστημα αποθήκευσης στην οθόνη λειτουργιών στο αρχικό μενού του PlayStation 4.

5. Επιλέξτε έναν τίτλο.

6. Πατήστε το κουμπί X το οποίο προσθέτει ένα σημάδι επιλογής στο πλαίσιο ελέγχου για τα αποθηκευμένα δεδομένα που θέλετε να αντιγράψετε.

7. Επιλέξτε αντίγραφο. Θα δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων.

Ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα PS4 CE-32895-7 ή όχι.

Μέθοδος 5: Εκκινήστε το PS4 σε ασφαλή λειτουργία

Ωστόσο, εάν δεν λάβατε λύσεις για την επιδιόρθωση σφάλματος CE-32895-7 PS4, μπορείτε να δοκιμάσετε να αρχικοποιήσετε πλήρως το PS4. Αυτό θα διορθώσει τα σφάλματα και η συσκευή σας θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά. Εάν αρχικοποιήσετε το PS4, όλα τα δεδομένα που βρίσκονται στην κονσόλα θα διαγραφούν. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας (όπως υποδεικνύεται στην παραπάνω μέθοδο) και των αρχείων σας πριν κάνετε τη διαδικασία. Συνιστάται η εκκίνηση του PS4 μέσω της ασφαλούς λειτουργίας, επομένως πρέπει πρώτα να εκκινήσετε σε αυτό. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να αρχικοποιήσετε το PS4 σε ασφαλή λειτουργία και να διορθώσετε το σφάλμα PS4 CE-32895-7.

  Πώς να εξαγάγετε τις σημειώσεις και τα συνημμένα σας στο Google Keep

1. Απενεργοποιήστε την κονσόλα PS4 πατώντας το κουμπί λειτουργίας για τρία έως τέσσερα δευτερόλεπτα.

2. Όταν πατάτε το κουμπί λειτουργίας, μπορείτε να ακούσετε έναν ήχο μπιπ. Θα ακούσετε ένα δεύτερο μπιπ μετά από επτά δευτερόλεπτα, τώρα σταματήστε να πατάτε το κουμπί λειτουργίας.

3. Τώρα, συνδέστε το ασύρματο χειριστήριο DualShock 4 με ένα καλώδιο USB και πατήστε το κουμπί PS στο χειριστήριο.

4. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις από την κύρια οθόνη του PS4.

5. Από το μενού Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην Εκκίνηση.

6. Στην επόμενη οθόνη Initialization, κάντε κλικ στο Initialize PS4.

7. Θα εμφανιστούν δύο επιλογές στην οθόνη: Γρήγορη και Πλήρης. Επιλέξτε το Full.

8. Επιλέξτε την επιλογή Initialize.

9. Τέλος, επιλέξτε Ναι για να ξεκινήσετε τη διαδικασία προετοιμασίας στο PS4 σας.

Σημείωση: Μπορεί να χρειαστούν περίπου 2 ώρες για να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις της συσκευής σας.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αρχικοποίησης, επαναφέρετε όλα τα δεδομένα και επανεγκαταστήστε τις εφαρμογές εάν χρειάζεται.

Μέθοδος 6: Ανακατασκευάστε το PS4 σε ασφαλή λειτουργία

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις, όταν το PS4 σας είναι κατεστραμμένο, τότε θα αντιμετωπίσετε το σφάλμα PS4 CE-32895-7. Όταν συμβεί αυτό, πρέπει να φτιάξετε ξανά το PlayStation σας σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες.

1. Όπως αναφέρθηκε στις παραπάνω μεθόδους, πατήστε το κουμπί Τροφοδοσίας για 3 δευτερόλεπτα για να μεταβείτε στην Ασφαλή λειτουργία.

2. Στη συνέχεια, κρατήστε ξανά το κουμπί λειτουργίας και αφήστε το μόλις ακούσετε το δεύτερο μπιπ. Τώρα, το PS4 ξεκινά σε ασφαλή λειτουργία.

3. Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο USB για να συνδέσετε το χειριστήριο DualShock 4 στη συσκευή PS4 και πατήστε το κουμπί PS4 στο χειριστήριο DualShock 4.

4. Πατήστε το κουμπί X στον ελεγκτή.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αναδόμηση βάσης δεδομένων που εμφανίζεται και επισημαίνεται παρακάτω.

6. Να είστε υπομονετικοί μέχρι να τελειώσει η διαδικασία και να ξεκινήσει το PS4.

7. Τώρα, επανασυνδέστε το PlayStation και ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το σφάλμα CE-32895-7 PS4 ή όχι.

Μέθοδος 7: Επισκευή/Καθαρισμός σκληρού δίσκου PS4

Ένας υπολογιστής ή μια κονσόλα μπορεί να έχει κακή απόδοση εάν έχει φτωχό σκληρό δίσκο. Η ύπαρξη πάρα πολλών όχι μόνο επηρεάζει την απόδοση αλλά μπορεί επίσης να καταστρέψει τα αρχεία που προκαλούν το σφάλμα σφάλματος CE-32895-7 PS4.

Θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή για την επισκευή του σκληρού δίσκου του PS4. Η επισκευή του σκληρού δίσκου μπορεί να διορθώσει τα σφάλματα στον σκληρό δίσκο. Η επισκευή του σκληρού δίσκου μπορεί να διορθώσει το σφάλμα PS4 CE-32895-7 και εδώ είναι πώς να το κάνετε.

1. Αφαιρέστε τον σκληρό σας δίσκο αφού απενεργοποιήσετε το PS4.

2. Δοκιμάστε να καθαρίσετε το τμήμα του σκληρού δίσκου που συνδέεται με τη θύρα της κονσόλας σας.

3. Τώρα, καθαρίστε τη θύρα της κονσόλας σας, όπου συνδέεται ο σκληρός δίσκος.

Μέθοδος 8: Διαμόρφωση σκληρού δίσκου ή USB

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που προκαλούν το σφάλμα PS4 CE-32895-7 μπορεί να είναι η βλάβη ή η δυσλειτουργία του σκληρού δίσκου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλά σφάλματα ή δυσλειτουργίες που μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για την αντιμετώπιση. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αγοράσετε έναν νέο σκληρό δίσκο καθώς ο παλιός μπορεί να επισκευαστεί. Εάν ο σκληρός δίσκος PS4 είναι κατεστραμμένος ή επισκευασμένος, μπορεί να οδηγήσει σε ανεπάρκεια δεδομένων και μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη ολόκληρου του συστήματος. Ο σκληρός σας δίσκος μπορεί να φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά, αλλά μπορεί να περιέχει κάποιους κακούς παράγοντες που επηρεάζουν το PS4 σας. Προσπαθείτε πάντα να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, επειδή η δημιουργία πολλαπλών αντιγράφων είναι ο μόνος τρόπος για να αποτρέψετε την καταστροφή των δεδομένων σας στον σκληρό δίσκο.

  • Για να απαλλαγείτε εντελώς από τους κακούς παράγοντες στον σκληρό σας δίσκο, μπορείτε να δοκιμάσετε να τον μορφοποιήσετε συνδέοντάς τον σε έναν υπολογιστή.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό παρακολούθησης υλικού για να εξετάσετε την υγεία του υλικού και με αυτό, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είναι φυσιολογικό χωρίς κινδύνους.
  • Εάν είστε εξωτερικός σκληρός δίσκος ή USB στον υπολογιστή σας, συνιστάται επίσης να δοκιμάσετε να το μορφοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας 4 τρόποι για να μορφοποιήσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε FAT32
  Πώς να απενεργοποιήσετε την επιλογή Samsung Discover από την οθόνη εφαρμογής

  • Πριν εγκαταστήσετε μια ενημέρωση στο PlayStation, δοκιμάστε να μορφοποιήσετε ή να επαναφέρετε τη μονάδα σκληρού δίσκου ή USB εάν είναι συνδεδεμένα στο σύστημα.

Μέθοδος 9: Επαναφέρετε το PlayStation 4 σε ασφαλή λειτουργία

Τα δεδομένα και τα προγράμματα του PS4 μπορεί να αλλοιωθούν πολύ εύκολα για διάφορους λόγους και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διόρθωση σφάλματος CE-32895-7 PS4. Όταν όλες οι μέθοδοι που αναφέρονται παραπάνω δεν σας βοηθούν να διορθώσετε το σφάλμα CE-32895-7, πρέπει να επαναφέρετε το PlayStation 4 σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, πρέπει να την ξεκινήσετε ξανά από την αρχή.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος διαγράφει όλα τα δεδομένα σας και επαναφέρει τη συσκευή στην αρχική εγκατάσταση, χωρίς καθόλου δεδομένα. Επομένως, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφέρετε τα σημαντικά δεδομένα σας σύμφωνα με τις οδηγίες στη Μέθοδο 4.

1. Εκκινήστε το PS4 σας σε ασφαλή λειτουργία σύμφωνα με τις οδηγίες στις παραπάνω μεθόδους.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο Initialize PS4 (Επανεγκατάσταση λογισμικού συστήματος) όπως επισημαίνεται.

3. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για επιτυχή επαναφορά του PS4.

Αφού επαναφέρετε το PlayStation 4, επαναφέρετε τα δεδομένα σας και ελέγξτε εάν το σφάλμα CE-32895-7 έχει επιλυθεί ή όχι.

Μέθοδος 10: Επανεγκαταστήστε το υλικολογισμικό PS4

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε ξανά το PS4 στο προηγμένο υλικολογισμικό, μπορείτε να το κατεβάσετε από τον ιστότοπο του Play station. Μπορείτε να λάβετε το πιο πρόσφατο αρχείο από τον επίσημο ιστότοπο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι το PlayStation δεν μπορεί να αναγνωρίσει το λειτουργικό σύστημα αφού εγκαταστήσετε την ενημέρωση και μετά την ενημέρωση εμφανίζεται το σφάλμα PS4 CE-32895-7. Επομένως, εάν αντικαταστήσατε τον σκληρό δίσκο, θα πρέπει να εγκαταστήσετε πλήρως το λογισμικό συστήματος στον ιστότοπο του PlayStation για να βεβαιωθείτε ότι το λειτουργικό σας σύστημα λειτουργεί σωστά. Για να το κάνετε αυτό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Πηγαίνετε στο Ιστοσελίδα PlayStation.

2. Αναζητήστε τον σύνδεσμο λήψης του αρχείου για επανεγκατάσταση.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή αρχείου επανεγκατάστασης της κονσόλας PS4 για να το κατεβάσετε. Τώρα, η λήψη θα πρέπει να ξεκινήσει αμέσως.

4. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η λήψη. Επιβεβαιώστε το ληφθέν αρχείο ελέγχοντας το μέγεθος του αρχείου του/ Το ληφθέν και εγκατεστημένο αρχείο είναι περίπου 300 MB και η λήψη πλήρους μεγέθους είναι περίπου 800 MB.

5. Δημιουργήστε έναν νέο φάκελο PS4 σε μορφή FAT32 στη διαμορφωμένη συσκευή USB και τοποθετήστε αυτό το αρχείο μέσα σε αυτόν τον φάκελο.

6. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα όπως υποδεικνύονται στη Μέθοδο 4 για να αρχικοποιήσετε το PS4 σε ασφαλή λειτουργία.

Τώρα το σφάλμα PS4 CE-32895-7 θα διορθωθεί.

Μέθοδος 11: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν λειτουργεί, τότε Διορθώστε το σφάλμα PS4 CE-32895-7 μπορεί να έχει πρόβλημα στο υλικό. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μιλήσετε με το κέντρο υποστήριξης ή έναν αντιπρόσωπο της Sony Live μέσω του ιστότοπού μας για να ζητήσει εισιτήριο υλικού.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Τι σημαίνει ο κωδικός σφάλματος CE-32895-7 στο PS4;

Απ. Το σφάλμα PS4 CE-32895-7 σημαίνει ότι το PlayStation4 δεν διαθέτει κατάλληλο πιστοποιητικό Root CA και το ζήτημα προκαλεί επίσης ορισμένα προβλήματα στο πιστοποιητικό διακομιστή. Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται συνήθως κάθε φορά που τα αρχεία σας είναι κατεστραμμένα ή εάν υπάρχει ένας αριθμός μπροστά από την ενημέρωση ή εάν η ενημέρωση αποκλείεται από ορισμένα προσωρινά αρχεία.

Ε2. Πώς μπορώ να διορθώσω το σφάλμα PS4 CE-32895-7;

Απ. Για να διορθώσετε το CE-32895-7 στο PlayStation 4, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον σωστό τύπο ενημέρωσης, πραγματοποιήστε πάντα λήψη των ενημερώσεων από τον επίσημο ιστότοπο της σελίδας ενημέρωσης λογισμικού συστήματος του PS4. Δοκιμάστε να επανεκκινήσετε την κονσόλα PS4 ή χρησιμοποιήστε την Ασφαλή λειτουργία κατά τη λήψη των πιο πρόσφατων ενημερώσεων.

Ε3. Τι προκαλεί τον βρόχο ασφαλούς λειτουργίας του PS4;

Απ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που σας κάνουν να κολλήσετε στην ίδια την ασφαλή λειτουργία. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι ένα χαλαρό καλώδιο ρεύματος. Μερικές φορές ο λόγος μπορεί να είναι εάν η κονσόλα δεν μπορεί να ενημερώσει ή εάν χρειάζεται ενημέρωση. Αυτό ονομάζεται επίσης βρόχος θανάτου ασφαλούς λειτουργίας και μπορεί να διορθωθεί με ορισμένες γνήσιες λύσεις.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε το PS4 CE-32895-7 στη συσκευή σας. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες/προτάσεις σχετικά με αυτό το άρθρο, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.