Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τη σελίδα της εταιρείας LinkedIn [17 Practices]

Καθώς πατάτε το πόδι σας στον εταιρικό κόσμο, πρέπει να έχετε συναντήσει τον όρο προφίλ «LinkedIn». Η γνώση ενός προφίλ LinkedIn και των βασικών του είναι απαραίτητη στον σημερινό κόσμο.

Όπου κι αν πάτε, μπορεί να συναντήσετε άτομα που εργάζονται στον επαγγελματικό κόσμο να σας ρωτούν για το προφίλ σας στο LinkedIn ή τα στοιχεία σας στο LinkedIn. Ποιος είναι ο λόγος πίσω από τη δημοτικότητα του LinkedIn; Γιατί είναι απαραίτητο να έχετε μια σελίδα ή λογαριασμό στο LinkedIn;

Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει όλες τις βασικές λεπτομέρειες ενός προφίλ LinkedIn, τον τρόπο δημιουργίας ενός και όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται να τοποθετήσει κάποιος στο προφίλ για την επιτυχή ολοκλήρωση μιας εταιρικής σελίδας στο LinkedIn. Ας μη χάνουμε περισσότερο χρόνο και ας βουτήξουμε στον ωκεανό της γνώσης.

Τι είναι το LinkedIn;

Το LinkedIn είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που μπορεί κανείς να λειτουργήσει χρησιμοποιώντας ιστότοπους και εφαρμογές για κινητά. Ο θεμελιώδης σκοπός πίσω από τη χρήση του LinkedIn είναι να δημιουργήσει ένα επαγγελματικό δίκτυο και να σας ωθήσει για εξέλιξη σταδιοδρομίας.

Τα άτομα που αναζητούν εργασία μπορούν να δημοσιεύσουν τα βιογραφικά τους στην εφαρμογή και οι εργοδότες μπορούν να αναζητήσουν πιθανούς υποψηφίους μέσω αυτών των προφίλ LinkedIn. Η δημιουργία ενός προφίλ στο LinkedIn είναι σημαντική για ένα επιτυχημένο ταξίδι και ένα πιο λαμπρό μέλλον.

Με την πάροδο του χρόνου η δημοτικότητα του LinkedIn αυξήθηκε, και το ίδιο αυξήθηκε και το ενδιαφέρον των ανθρώπων να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο LinkedIn. Βοήθησε να ενισχυθεί το επαγγελματικό υπόβαθρο μιας εταιρείας και ενός ατόμου. Η αμοιβαία αναζήτηση υπαλλήλων προσλήψεων και ατόμων που αναζητούσαν εργασία ολοκληρώθηκε σε ένα μόνο μέρος, το «LinkedIn».

Τι είναι μια εταιρική σελίδα LinkedIn;

Μια εταιρική σελίδα LinkedIn είναι μια σελίδα που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε μεμονωμένους οργανισμούς, εταιρείες και ιδρύματα. Μια εταιρική σελίδα LinkedIn παρέχει πρόσβαση στα μέλη της, ώστε να μπορούν να ανακαλύψουν και να συνδεθούν με τις εταιρείες μέσω του δικτύου LinkedIn.

Η εταιρική σελίδα του LinkedIn παρέχει πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα, τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας, τις υπηρεσίες και άλλες πτυχές της συγκεκριμένης εταιρείας.

Αυτό θα βοηθήσει το άτομο που αναζητά εργασία να γνωρίζει κάθε μικρή λεπτομέρεια σχετικά με την εταιρεία στην οποία αποφασίζει να επενδύσει την εμπιστοσύνη του και να προσδιορίσει εάν είναι η ιδανική για αυτόν. Κάθε εταιρεία θα πρέπει να δημιουργήσει μια εταιρική σελίδα στο LinkedIn για να εκθέσει την εταιρεία της σε μεγαλύτερο κοινό και να συγκεντρώσει περισσότερα άτομα για να ενταχθούν στον οργανισμό της.

Κριτήρια για τη δημιουργία εταιρικής σελίδας LinkedIn

Για να δημιουργήσετε μια εταιρική σελίδα στο LinkedIn, θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσετε με τη δημιουργία ενός προσωπικού προφίλ στο LinkedIn.

Θα πρέπει να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις για να είναι επιλέξιμο για τη δημιουργία εταιρικής σελίδας:

  • Το προφίλ σας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον επτά ημέρες παλαιότερο. Δεν είναι δυνατή η δημιουργία εταιρικής σελίδας με νέο προφίλ.
  • Όλες οι πληροφορίες που αναφέρετε στο προφίλ πρέπει να ταιριάζουν με τις αρχικές σας πληροφορίες. Χρησιμοποιήστε το όνομα και το επώνυμό σας για τη δημιουργία του προφίλ σας στο Linkedin. Εάν δεν το ακολουθήσετε, ενδέχεται να απέχετε από τη δημιουργία εταιρικής σελίδας στο LinkedIn.
  • Το LinkedIn θα πρέπει να επισημάνει την κατάσταση του προφίλ σας ως «ενδιάμεσο» ή «όλα τα αστέρια». Αυτή η κατάσταση εξελίσσεται καθώς συνεχίζετε να προσθέτετε περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ σας.
  • Για να δημιουργήσετε μια εταιρική σελίδα, πρέπει να έχετε πολλές συνδέσεις για να επιδείξετε τις δεξιότητές σας στη δικτύωση. Αυτό είναι επίσης σύμβολο του γεγονότος ότι το προφίλ που δημιουργήθηκε με αυτόν τον τρόπο δεν είναι ψεύτικο.
  • Χρησιμοποιήστε μια μοναδική εταιρική διεύθυνση email στο προφίλ σας.
  • Πρέπει να καταχωριστείτε ως υπάλληλος στην εταιρεία σας.
  11 Καλύτερο Λογισμικό Διαχείρισης Έργων Ανοικτού Κώδικα [Self-hosted]

Πώς να δημιουργήσετε μια εταιρική σελίδα LinkedIn;

Όπως ίσως έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, η δημιουργία μιας σελίδας στο LinkedIn μπορεί να είναι πολύ επωφελής για την ανάπτυξη και τη δημοτικότητα της επιχείρησής σας. Πριν δημιουργήσετε τη σελίδα, υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις που πρέπει να έχετε κατά νου, οι οποίες αναφέρονται στα προηγούμενα μέρη του άρθρου.

Τώρα που καταλαβαίνετε τα βασικά κριτήρια πίσω από τη δημιουργία μιας εταιρικής σελίδας στο LinkedIn, ας λάβουμε πληροφορίες σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε το ίδιο.

Βήματα για τη δημιουργία μιας εταιρικής σελίδας LinkedIn

  • Επισκεφτείτε την ενότητα Ενδιαφέροντα που θα βρείτε στην κορυφή της αρχικής σελίδας του LinkedIn. Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε εταιρείες.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί «Δημιουργία» που θα βρείτε στο πλαίσιο «Δημιουργία εταιρικής σελίδας». Αυτό το πλαίσιο θα βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης.
  • Εισαγάγετε το επίσημο όνομα της εταιρείας σας καθώς και τη διεύθυνση email εργασίας.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί «Συνέχεια». Η επόμενη καρτέλα θα σας ζητήσει να εισαγάγετε λεπτομέρειες για την εταιρεία σας. Μπορείτε να εισαγάγετε μια επισκόπηση ή λεπτομερείς πληροφορίες για την εταιρεία σας εδώ. Αναφέρετε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, τις ειδικότητες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται και οτιδήποτε άλλο κάνει την εταιρεία ξεχωριστή και μοναδική.
  • Ανεβάστε το λογότυπο της εταιρείας σας και μια εικόνα banner, ώστε η σελίδα σας να ξεχωρίζει από το πλήθος. Οι χρήστες του LinkedIn βλέπουν το λογότυπό σας όταν περιηγούνται στην αναζήτηση του προφίλ σας. Βεβαιωθείτε ότι όλοι οι υπάλληλοί σας προσθέτουν τη σελίδα της εταιρείας στο προφίλ τους για να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό.
  • 6. Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία μιας ελκυστικής εικόνας φόντου. Θα πρέπει επίσης να εμφανίσετε ένα βασικό μήνυμα στη σελίδα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία γραφικού σχεδιασμού για να σχεδιάσετε μια εικόνα banner.

    7. Δημοσιεύστε ενημερώσεις για την εταιρεία από τη σελίδα LinkedIn της εταιρείας. Σχεδιάστε και προγραμματίστε όλες τις ενημερώσεις που θέλετε να δημοσιεύσετε στη σελίδα LinkedIn της εταιρείας. Αυτά τα περιεχόμενα πρέπει να είναι εντυπωσιακά και να τραβούν την προσοχή του κοινού.

    8. Η προώθηση της σελίδας είναι απαραίτητη εάν επιθυμείτε να προσελκύσετε νέους ακόλουθους.

    Ενθαρρύνετε τα άτομα της εταιρείας σας να ενημερώσουν τη σελίδα της εταιρείας στο προφίλ τους. Πρέπει επίσης να μοιράζονται κάθε ενημέρωση της εταιρείας για να αυξήσουν τη βάση κοινού.

    Προσθέστε έναν σύνδεσμο στη σελίδα της εταιρείας σας στο LinkedIn στην υπογραφή του email σας. Αυτά μπορούν επίσης να προωθηθούν σε ιστολόγια και αναρτήσεις.

    Μπορείτε να προσθέσετε σελίδες με έκθεση, καθώς αποτελούν επέκταση στις σελίδες της εταιρείας σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να επισημάνετε ορισμένες μάρκες και προϊόντα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί και επίσης να συμβάλει στη δημοτικότητα της σελίδας LinkedIn της εταιρείας σας.

    Βέλτιστες πρακτικές για την εταιρική σελίδα του LinkedIn

    Μέχρι τώρα, όλα τα βασικά στοιχεία πίσω από τη δημιουργία μιας εταιρικής σελίδας στο LinkedIn, ο πρωταρχικός σκοπός και οι οδηγίες πρέπει να είναι προφανείς σε εσάς. Καθώς προχωράτε παρακάτω, υπάρχουν πολλά περισσότερα που πρέπει να μάθετε.

    Ποιες είναι όλες οι πληροφορίες που πρέπει να ενημερώσετε στην εταιρική σας σελίδα στο LinkedIn; Τι είναι απαραίτητο και τι μπορεί να παραλειφθεί; Ας πάρουμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για κάθε πληροφορία που πρέπει να συμπληρώσετε στη σελίδα LinkedIn της εταιρείας σας για να την κάνετε μεγάλη επιτυχία.

    Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία της σελίδας

    Να θυμάστε πάντα ότι η πρώτη εντύπωση είναι η τελευταία. Ως εκ τούτου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αφήνετε καλή εντύπωση σε όσους επισκέπτονται το εταιρικό προφίλ σας στο LinkedIn. Ανεβάστε ένα λογότυπο που υποδηλώνει την επωνυμία σας και παρέχει βασικές πληροφορίες όπως το όνομα, την τοποθεσία και τι κάνει η εταιρεία.

    Μπορείτε επίσης να ενθαρρύνετε τον υπάλληλο σας να τοποθετήσει το ίδιο λογότυπο με την εικόνα που εμφανίζεται για να αυξήσει την αξία της επωνυμίας. Ανεβάστε μια εικόνα φόντου που παρέχει πληροφορίες για την επιχείρησή σας, ώστε οι χρήστες να είναι σίγουροι για το τι ασχολούνται. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε άλλες φωτογραφίες που υποδεικνύουν την επιχείρησή σας και τον σκοπό σας πίσω από τη δημιουργία της εταιρικής σελίδας LinkedIn.

      Πώς να αποκτήσετε τη μεγαλύτερη παραγγελία DoorDash

    Ενθαρρύνετε τους υπαλλήλους να συνδεθούν

    Θα είναι υπέροχο εάν οι υπάλληλοί σας αναφέρουν τη σελίδα της εταιρείας LinkedIn στους λογαριασμούς τους στο LinkedIn. Αυτό θα βοηθήσει στη διάδοση του λογαριασμού σε μια πιο εκτεταμένη βάση κοινού. Θα βοηθούσε επίσης αν τους ενθαρρύνατε να μοιράζονται τη σελίδα LinkedIn της εταιρείας με τους φίλους και την οικογένειά τους, ώστε να μεταβιβάσουν περαιτέρω τη σύσταση, αυξάνοντας έτσι τη βάση κοινού της σελίδας σας στο LinkedIn.

    Όσο περισσότερο κοινό μπορείτε να προσεγγίσετε, τόσο περισσότερες προβολές και δημοτικότητα θα αποκτήσετε στη σελίδα της εταιρείας σας. Αυτό θα είναι καλό για την προσέγγιση και τη φήμη της σελίδας της εταιρείας σας.

    Σελίδες έκθεσης

    Μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστές σελίδες έκθεσης για διαφορετικά προϊόντα. Οι σελίδες έκθεσης είναι σαν πρόσθετα στην αρχική σελίδα της εταιρείας σας. Οι σελίδες έκθεσης σάς βοηθούν να προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μεμονωμένα μέσω του Διαδικτύου για να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να αποκτήσετε μια συγκεκριμένη προσωπικότητα αγοραστή, ώστε να είστε πιο συγκεκριμένοι για το προϊόν με τους πελάτες σας.

    Οι σελίδες έκθεσης σάς βοηθούν να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να παρέχετε στους αγοραστές εις βάθος γνώση για το προϊόν σας. Όχι μόνο αυτό, έχετε επίσης το δικαίωμα να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία για το κοινό σας που μπορεί να ενδιαφέρεται να αγοράσει τα προϊόντα σας. Επομένως, οι σελίδες προβολής είναι ιδανικές για το κοινό που ενδιαφέρεται για μια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων ή υπηρεσιών.

    Κουμπί παρότρυνσης για δράση

    Η παρότρυνση για δράση ή το κουμπί CTA περιλαμβάνει τα ακόλουθα πράγματα:

    • Μάθε περισσότερα
    • Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
    • Εγγραφείτε
    • Επικοινωνήστε μαζί μας
    • Επισκέψου την ιστοσελίδα

    Αυτές οι πέντε επιλογές προστέθηκαν στη σελίδα LinkedIn της εταιρείας με ένα σύνθημα να συνδέσει περισσότερο κοινό με την εταιρεία. Εάν κάποιος είναι περίεργος για ένα συγκεκριμένο προϊόν ή θέλει να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επισκεφτεί την επιλογή CTA και να επιλύσει τα ερωτήματά του.

    Διαχειριστής σελίδας

    Μπορεί να συναντήσετε ρόλους διαχειριστή σελίδας και ρόλους διαχειριστή επί πληρωμή για μια σελίδα LinkedIn για τη διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων σε μια σελίδα LinkedIn. Ένα μέλος μπορεί να είναι ταυτόχρονα διαχειριστής σελίδας και διαχειριστής επί πληρωμή. Μπορείτε να αναθέσετε αυτούς τους ρόλους στα μέλη, στον διαφημιστή και στους υπαλλήλους σας.

    Τύποι διαχειριστή

    • Super Admin
    • Διαχειριστής περιεχομένου
    • Εφορος
    • Αναλυτής

    Διαχειριστές πολυμέσων επί πληρωμή

    • Lead Gen Forms Manager
    • Αφίσα Χορηγού Περιεχομένου
    • Διαχειριστής σελίδων προορισμού

    Αλληλεπίδραση με το κοινό

    Η αλληλεπίδραση με το κοινό είναι απαραίτητη εάν θέλετε να επεκτείνετε τη βάση της εταιρείας σας. Όσο περισσότεροι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τη σελίδα LinkedIn της εταιρείας σας, τόσο περισσότερο βλέπετε τη σελίδα της εταιρείας σας να μεγαλώνει.

    Συνεχίστε να προσθέτετε πληροφορίες, συμβουλές και κόλπα που μπορεί να ενδιαφέρουν το κοινό και να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε αφοσίωση. Φροντίστε πάντα η γλώσσα να είναι κατανοητή και κατανοητή.

    Παρακολουθήστε τα δημογραφικά στοιχεία

    Τα δημογραφικά στοιχεία είναι ένα δωρεάν εργαλείο αναφοράς που διατίθεται μέσω του LinkedIn που σας βοηθά να παρακολουθείτε τις πληροφορίες της σελίδας της εταιρείας σας. Η διαισθητική διεπαφή έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί τη συμπεριφορά των επισκεπτών στον ιστότοπό σας. Υποστηρίζει τον έλεγχο των οκτώ διαστάσεων του επαγγελματισμού, οι οποίες περιλαμβάνουν:

    • Τίτλος εργασίας
    • Επαγγελματική αρχαιότητα
    • Βιομηχανία
    • Λειτουργία Εργασίας
    • Εταιρία
    • Μέγεθος εταιρείας
    • Χώρα
    • Τοποθεσία

    Αυτό σας βοηθά να συγκεντρώσετε πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε συναρπαστικό περιεχόμενο και καμπάνιες για να προσεγγίσετε περισσότερο κοινό και να το επηρεάσετε θετικά.

    Κυκλοφορία παραπομπής

    Όταν κάποιος επισκέπτεται τη σελίδα σας λαμβάνοντας αναφορές από άλλες πηγές, ονομάζεται επισκεψιμότητα παραπομπής. Η επισκεψιμότητα μέσω παραπομπής παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη βελτίωση των συνολικών στατιστικών της σελίδας σας και σας βοηθά να βελτιώσετε την κατάταξή σας. Ένας καλός όγκος επισκεψιμότητας παραπομπής υποδηλώνει ότι το κοινό λαμβάνει καλές κριτικές για εσάς από διαφορετικές πηγές και επισκέπτεται τη σελίδα σας.

      Πώς να βρείτε τον χάρτη διακοπών του Google Meet

    Θετική Δέσμευση

    Όχι μόνο η διαχείριση της σελίδας σας, αλλά και η αλληλεπίδραση με άλλες εταιρικές σελίδες, πελάτες και πελάτες είναι επίσης απαραίτητα εάν επιθυμείτε να αναπτυχθεί και να ευημερήσει η εταιρεία σας. Η θετική δέσμευση οδηγεί στην ανάπτυξη και σας βοηθά να προσελκύσετε πολλά και πολλά άτομα στην εταιρεία και τα εμπορεύματά σας.

    Θα πρέπει να σας αρέσει, να σχολιάζετε και να αλληλεπιδράτε με παρόμοιους λογαριασμούς και πελάτες για να διασφαλίσετε τη σωστή αφοσίωση στη σελίδα σας στο LinkedIn.

    Ανεβάστε αρχεία PDF ή PowerPoint

    Δώστε στους θεατές μια σαφή εικόνα για το τι είναι η σελίδα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαδραστικές παρουσιάσεις PowerPoint για να κάνετε το ίδιο. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε αρχεία PDF και εικόνες με έντονα χρώματα, ώστε η ιδέα πίσω από τη σελίδα σας να γίνει σαφής στο κοινό. Μπορεί να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία σας και να αποφασίσουν για τις υπηρεσίες σας.

    Απαντήστε ως η σελίδα σας

    Εάν λάβετε οποιαδήποτε παρατήρηση, σχόλιο ή ερώτηση, συνεχίστε να απαντάτε στο κείμενο ως σελίδα και όχι ως άτομο. Εκπροσωπείτε μια εταιρεία εκεί, κάτι που θα πρέπει να φαίνεται στην απάντησή σας. Μην απαντάτε βιαστικά. μείνετε ήρεμοι και ψυχραιμικοί. Σχεδιάστε το κείμενο στο μυαλό σας και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε και στείλτε το.

    Χρησιμοποιήστε εμπλουτισμένα μέσα

    Κατανοήστε ότι οι εικόνες και τα βίντεο προσελκύουν το ανθρώπινο μυαλό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ο ανθρώπινος νους αισθάνεται άνετα με τη χρήση εικόνων και, ως εκ τούτου, θα είναι καλύτερο να ανεβάζετε στη σελίδα σας φωτογραφίες και βίντεο που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι όχι μόνο θα έχουν μια εικόνα για τα προϊόντα σας αλλά θα δείξουν επίσης μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες. Αυτό όχι μόνο αυξάνει την αφοσίωση αλλά και προσελκύει νέους πελάτες.

    Παρακολούθηση συνδέσμων

    Μπορείτε να επισυνάψετε συνδέσμους στον ιστότοπό σας ή στη σελίδα της εταιρείας σας LinkedIn στο τέλος των ιστολογίων, των αναρτήσεων, των άρθρων κ.λπ. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα αυτών των συνδέσμων και την επισκεψιμότητα που προσκάλεσαν στη σελίδα σας. Αυτοί οι σύνδεσμοι θα βοηθήσουν στην προσέλκυση περισσότερων ατόμων στη σελίδα σας.

    Επίσης, εάν κάποιος επισκεφτεί τη σελίδα αφού διαβάσει ένα συγκεκριμένο άρθρο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι περίεργος για το προϊόν. Αυτό αυξάνει την αξία και την ανάλυση των προϊόντων σας.

    Σύντομες ενημερώσεις

    Εκατομμύρια χρήστες βρίσκονται στο LinkedIn για να προωθήσουν τις επωνυμίες τους και να προσλάβουν νέους υποψηφίους. Σε μια τέτοια βιασύνη, είναι απαραίτητο να γίνει αντιληπτός. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι δημοσιεύετε τακτικές ενημερώσεις. Βεβαιωθείτε ότι αυτές οι ενημερώσεις είναι σύντομες, ευκρινείς και ακριβείς. Αυτό θα εξοικονομήσει χρόνο στο κοινό και θα του δώσει την εντύπωση ότι είστε αρκετά σίγουροι για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

    Εργαλεία προτάσεων περιεχομένου

    Το εργαλείο προτάσεων περιεχομένου θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο με το οποίο αλληλεπιδρά το τρέχον κοινό σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αλλάξετε τις επιλογές σας και να τις προσαρμόσετε στις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Μερικές φορές το να ακολουθείτε την τάση είναι πιο σημαντικό από το να δημοσιεύετε τα κανονικά πράγματα.

    Hashtags

    Η χρήση των σωστών hashtag είναι απαραίτητη εάν θέλετε να έχετε μεγάλη απήχηση και αντιδράσεις στις αναρτήσεις σας. Όσο πιο σχετικά θα είναι τα hashtags, τόσο περισσότερο κοινό θα προσελκύσετε στη σελίδα σας. Επομένως, φροντίστε να προσθέσετε σχετικά hashtags και μην τα επαναλάβετε διαδοχικά. Πειραματιστείτε, σκεφτείτε νέα hashtags και μετά χρησιμοποιήστε τα στο τέλος των αναρτήσεών σας.

    Προσθέστε ετικέτα στο προϊόν σας στην κοινότητα όπου ανήκει. Π.χ., εάν είστε εταιρεία που ασχολείται με κεραμικά, κάντε ετικέτα στον εαυτό σας στην κοινότητα των κεραμικών προϊόντων. Με αυτόν τον τρόπο, η σελίδα της εταιρείας σας θα εμφανίζεται στη γραμμή αναζήτησης κάθε φορά που κάποιος αναζητά κεραμικά στο LinkedIn. Αυτό σας βοηθά να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα και να προωθήσετε περισσότερο την εταιρεία και τα προϊόντα σας.

    Αυτές είναι όλες οι βασικές πληροφορίες που πρέπει να αναφέρει κάποιος στην εταιρική σελίδα του LinkedIn και να ελέγχεται τακτικά. Εάν ακολουθούνται θρησκευτικά, όλα αυτά τα βήματα θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε περισσότερο κοινό στη σελίδα.

    συμπέρασμα

    Το LinkedIn έχει τεράστιες δυνατότητες να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας συνδέοντας τους κατάλληλους υποψήφιους πελάτες και πόρους.

    Η δημιουργία μιας εταιρικής σελίδας στο LinkedIn είναι μια εύκολη δουλειά. Η πραγματική προσπάθεια έγκειται στη συντήρηση και ανάπτυξη της σελίδας. Θα ήταν καλύτερο να προσέχετε τα στατιστικά στοιχεία, να κατανοείτε τα ενδιαφέροντα του κοινού σας και να δημιουργείτε τα πάντα ανάλογα.

    Μόλις δημιουργήσετε με επιτυχία μια εταιρική σελίδα στο LinkedIn και ξεκινήσει η ανάπτυξη, θα μάθετε αυτόματα τα βασικά και θα οδηγήσετε την εταιρεία σας σε μεγαλύτερα ύψη.