Διορθώστε το σφάλμα OneDrive 0x8004de40 στα Windows 10

Το σφάλμα OneDrive 0x8004de40 υποδεικνύει ότι η εφαρμογή OneDrive αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα σύνδεσης. Εάν αυτό το σφάλμα εμφανιστεί στην εφαρμογή OneDrive σας, τότε αυτό μπορεί να οφείλεται σε κακή ή ελαττωματική σύνδεση στο διαδίκτυο, οι διακομιστής μεσολάβησης ή το λογισμικό προστασίας από ιούς είναι επίσης μερικές από τις αιτίες αυτού του σφάλματος, πρέπει να ελέγξετε και να αλλάξετε ορισμένες ρυθμίσεις του Διαδικτύου. Εάν αντιμετωπίζετε επίσης το ίδιο πρόβλημα στον υπολογιστή σας με Windows 10, ακολουθούν ορισμένοι τρόποι που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 0x8004de40 του OneDrive.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα OneDrive 0x8004de40 στα Windows 10

Σε αυτήν την ενότητα, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με πιθανούς λόγους που προκαλούν το σφάλμα OneDrive 0x8004de40 στον υπολογιστή σας με Windows 10. Αναλύστε τα βαθύτερα για να μάθετε τις σωστές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων.

  • Κακό Windows Update ή παλιά παράθυρα: Μπορεί να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα εάν η έκδοση των Windows είναι παλιά. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα λόγω μιας ενημέρωσης όπως το KB4457128 που ενδέχεται να απενεργοποιήσει τον αυτόματο συγχρονισμό του OneDrive.

  • Η ρύθμιση αρχείου κατ’ απαίτηση είναι ενεργοποιημένη: Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα εάν είναι ενεργοποιημένες οι ρυθμίσεις αρχείου κατ’ απαίτηση στην εφαρμογή OneDrive.

  • Απενεργοποιημένη επιλογή συγχρονισμού: Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα εάν η επιλογή συγχρονισμού είναι απενεργοποιημένη λόγω εφαρμογών τρίτων στον υπολογιστή σας.

  • Κατεστραμμένα αρχεία ή αρχεία που λείπουν στην εφαρμογή OneDrive: Εάν τα αρχεία της εφαρμογής OneDrive είναι κατεστραμμένα, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για συγχρονισμό. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα εάν τα αρχεία που προσπαθείτε να συγχρονίσετε με το OneDrive λείπουν στη θέση προέλευσης.

  • Πρόβλημα στον φάκελο συγχρονισμού: Εάν ο φάκελος που προσπαθείτε να συγχρονίσετε με την εφαρμογή OneDrive έχει κολλήσει, δεν θα μπορείτε να ανεβάσετε τα αρχεία σας στην εφαρμογή OneDrive που οδηγεί στον κωδικό σφάλματος που συζητήθηκε.

  • Το απαιτούμενο μητρώο κλειδιών για το OneDrive λείπει: Εάν το κλειδί που απαιτείται για την εφαρμογή OneDrive είναι κατεστραμμένο ή λείπει από τον Επεξεργαστή Μητρώου, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το σφάλμα κωδικού σφάλματος OneDrive 0x8004de40.

  • Η εφαρμογή OneDrive ενδέχεται να μην είναι ενεργοποιημένη: Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα εάν η εφαρμογή OneDrive ενδέχεται να μην είναι ενεργοποιημένη στον υπολογιστή σας ή να μην είναι ενεργοποιημένη.

  • Προβλήματα στον υπολογιστή σας: Εάν δεν ρυθμίσετε τις παραμέτρους του υπολογιστή σας, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή OneDrive. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα OneDrive κωδικός σφάλματος 0x8004de40 εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από ιό ή κακόβουλο λογισμικό.

  • Κακή σύνδεση δικτύου: Καθώς το OneDrive είναι μια εφαρμογή που απαιτεί σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα εάν έχετε κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

  • Λανθασμένη εγκατάσταση της εφαρμογής OneDrive: Εάν το λογισμικό του OneDrive δεν έχει εγκατασταθεί σωστά στον υπολογιστή σας, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή OneDrive στον υπολογιστή σας.

Ακολουθούν ορισμένες συνήθεις μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 0x8004de40 στη συσκευή σας.

Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να δείτε ορισμένες βασικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορούν να εκτελεστούν στον υπολογιστή σας. Αυτές οι μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος OneDrive 0x8004de40 στην εφαρμογή OneDrive.

1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή

Η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας μπορεί να διορθώσει όλες τις βασικές δυσλειτουργίες στον υπολογιστή σας.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και κάντε αριστερό κλικ στην επιλογή Power.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Επανεκκίνηση για επανεκκίνηση του υπολογιστή.

3. Εάν η διαδικασία έχει κολλήσει, μπορείτε να αναγκάσετε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας πατώντας το κουμπί λειτουργίας του υπολογιστή σας.

2. Τροποποιήστε τις ρυθμίσεις PowerPlan

Εάν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας με εξοικονόμηση μπαταρίας ή εάν το Powerplan είναι ενεργοποιημένο στον υπολογιστή σας, ίσως χρειαστεί να το αλλάξετε σε καλύτερο σχέδιο για να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή OneDrive. Η μετάβαση σε ένα PowerPlan που υποστηρίζει τη μεταφόρτωση/άνοιγμα του αρχείου OneDrive στο Power Option θα μπορούσε να σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα του σφάλματος OneDrive 0x8004de40.

3. Εκτελέστε το Windows Update Troubleshooter

Εάν υπάρχει κάποιο σφάλμα στην πιο πρόσφατη ενημέρωση των Windows, όπως κακή ενημέρωση των Windows, μπορείτε να δοκιμάσετε την Αντιμετώπιση προβλημάτων του Windows Update και, στη συνέχεια, να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος του OneDrive 0x8004de40.

4. Επαναφέρετε τα στοιχεία του Windows Update

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα, μπορείτε να δοκιμάσετε τη μέθοδο επαναφοράς των στοιχείων ενημέρωσης των Windows για να διορθώσετε το πρόβλημα του σφάλματος OneDrive 0x8004de40.

5. Διαγράψτε το φάκελο SoftwareDistribution

Εάν ο φάκελος του SoftwareDistribution είναι διαθέσιμος στον υπολογιστή σας, ίσως χρειαστεί να διαγράψετε το φάκελο για να διορθώσετε το OneDrive 0x8004de40. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας αφού διαγράψετε το φάκελο SoftwareDistribution.

6. Επιδιόρθωση κατεστραμμένων αρχείων

Μπορείτε να εκτελέσετε μια γρήγορη σάρωση χρησιμοποιώντας τον Έλεγχο αρχείων συστήματος ή τη σάρωση SFC και να διορθώσετε αυτό το σφάλμα. Αυτή η ενέργεια θα σας ζητήσει να καταστρέψετε αρχεία στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να τα διαγράψετε και αυτό θα διορθώσει το σφάλμα 0x8004de40 σφάλματος OneDrive. Επιπλέον, το εργαλείο DISM σάς επιτρέπει να σαρώνετε για αρχεία κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας και θα μπορείτε να διορθώσετε τα κατεστραμμένα αρχεία στον υπολογιστή σας. Αυτή η διαδικασία θα καθαρίσει όλα τα προβλήματα στον υπολογιστή σας και μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με την επιδιόρθωση κατεστραμμένων αρχείων.

7. Επιδιορθώστε το Microsoft Office

Μπορείτε να δοκιμάσετε να επιδιορθώσετε τη σουίτα του Microsoft Office στον υπολογιστή σας μεταβαίνοντας στον σύνδεσμο. Ίσως μπορείτε να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος OneDrive 0x8004de40.

8. Επιδιόρθωση Εγκαταστήστε τα Windows 10

Διατηρήστε αυτήν την ενημέρωση κώδικα ως την τελευταία σας επιλογή όταν καμία από τις προαναφερθείσες μεθόδους δεν λειτουργεί για εσάς, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια επισκευαστική εγκατάσταση των Windows 10 στον υπολογιστή σας, η οποία θα επαναφέρει όλα τα στοιχεία των Windows και θα σας δώσει ένα νέο λειτουργικό σύστημα. Αυτό αφαιρεί επίσης τα ανεπιθύμητα αρχεία στον υπολογιστή σας.

Τώρα, παρακάτω θα δείτε ορισμένες μεθόδους που πρέπει να εκτελεστούν εάν αντιμετωπίσετε το σφάλμα OneDrive 0x8004de40.

Μέθοδος 1: Συνδεθείτε ξανά στο OneDrive

Αρχικά, μπορείτε να αποσυνδεθείτε και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε ξανά στο OneDrive και να ελέγξετε εάν το σφάλμα παραμένει ή όχι. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

  • Ελέγξτε ότι ο αριθμός των αρχείων είναι εντός ορίου: Στην εφαρμογή OneDrive μπορείτε να συγχρονίσετε έως και 1000 αρχεία τη φορά. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αρχεία που είναι εντός του ορίου. Ενδέχεται να λάβετε το μήνυμα σφάλματος εάν ο αριθμός του αρχείου υπερβαίνει το όριο.

  • Αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά στο OneDrive: Μπορείτε να δοκιμάσετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή OneDrive εάν η εφαρμογή OneDrive εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το πρόβλημα. Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε εάν το πρόβλημα επιλύθηκε πραγματοποιώντας ξανά είσοδο στην εφαρμογή με τα ίδια στοιχεία λογαριασμού Microsoft.

Μέθοδος 2: Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης δικτύου

Σύμφωνα με τη Microsoft, το σφάλμα OneDrive 0x8004de40 που δείχνει Υπήρξε πρόβλημα σύνδεσης στο OneDrive στο OneDrive σημαίνει ότι η εφαρμογή αντιμετωπίζει δυσκολίες στη σύνδεση στο cloud. Η ασταθής σύνδεση στο διαδίκτυο είναι η κύρια αιτία αυτού. Η επιβεβαίωση της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα και μπορείτε να το κάνετε με δύο τρόπους.

  • Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο είναι σωστά συνδεδεμένο. Εάν η σύνδεσή σας είναι ασύρματη, επιβεβαιώστε ότι ο δρομολογητής σας λειτουργεί ομαλά. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.
  • Ανοίξτε μερικές ιστοσελίδες εκκινώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας. Εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας ανοίξει με επιτυχία, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

  • Ακολουθήστε τον οδηγό μας για την αντιμετώπιση προβλημάτων συνδεσιμότητας δικτύου στα Windows 10.

Μέθοδος 3: Διαγραφή κατεστραμμένων αρχείων

Εάν δεν μπορείτε να διαγράψετε τα κατεστραμμένα αρχεία στην εφαρμογή OneDrive, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε έναν νέο φάκελο και στη συνέχεια να διαγράψετε εύκολα τα αρχεία.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E ταυτόχρονα για να εκκινήσετε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Τώρα, ανοίξτε το φάκελο OneDrive στο αριστερό τμήμα του μενού.

3. Κάντε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε κενό χώρο και μεταβείτε στην επιλογή Νέο.

4. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Φάκελος.

5. Μετακινήστε όλα τα αρχεία που είναι κατεστραμμένα στην εφαρμογή OneDrive στον Νέο φάκελο, σύροντας με μη αυτόματο τρόπο αρχεία στο φάκελο.

6. Κάντε κλικ στο Νέος φάκελος και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο Delete για να διαγράψετε το φάκελο στο φάκελο OneDrive.

Μέθοδος 4: Απενεργοποίηση αρχείων κατ’ απαίτηση

Μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να συγχρονίσετε τα αρχεία με την εφαρμογή OneDrive, εάν τα αρχεία κατά παραγγελία είναι ενεργοποιημένα στον υπολογιστή σας. Η απενεργοποίηση αυτής της ρύθμισης μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε το OneDrive 0x8004de40.

1. Κάντε δεξί κλικ στο κουμπί OneDrive που βρίσκεται στην κάτω δεξιά πλευρά της γραμμής εργασιών.

Σημείωση: Εάν δεν βρείτε το κουμπί, αναζητήστε το στο Εμφάνιση κρυφών εικονιδίων που απεικονίζεται με ένα βέλος που εμφανίζεται στη γραμμή εργασιών.

2. Κάντε κλικ στο κουμπί Βοήθεια & Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις στο μενού.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, καταργήστε την επιλογή της επιλογής Αποθήκευση χώρου και λήψη αρχείων καθώς τα χρησιμοποιείτε στην ενότητα Αρχείο κατ’ απαίτηση.

4. Τερματίστε τη διαδικασία κάνοντας κλικ στο κουμπί OK στην επιβεβαίωση Disable Files On-Demand.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο OK και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή. Ελέγξτε εάν το ζήτημα του σφάλματος OneDrive 0x8004de40 έχει επιλυθεί ή όχι.

Μέθοδος 5: Τροποποίηση ιδιοτήτων Διαδικτύου

Το TLS 1.0 και άνω είναι ένα πρωτόκολλο ασφαλείας που βοηθά στη δημιουργία καναλιών κρυπτογράφησης μέσω του δικτύου υπολογιστών. Όταν αυτά τα πρωτόκολλα είναι απενεργοποιημένα, το πρόγραμμα-πελάτη OneDrive ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε το TLS 1.0 και νεότερη έκδοση στις Ιδιότητες Internet.

1. Ανοίξτε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση πατώντας τα πλήκτρα Windows + R μαζί.

2. Πληκτρολογήστε inetcpl.cpl και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK για να ανοίξετε το παράθυρο Ιδιότητες Internet.

3. Ανοίξτε την καρτέλα Για προχωρημένους στο παράθυρο Ιδιότητες Internet.

4. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε τις ακόλουθες επιλογές και, στη συνέχεια, επιλέξτε τα πλαίσια τους.

  • Χρησιμοποιήστε το TLS 1.0
  • Χρησιμοποιήστε το TLS 1.1
  • Χρησιμοποιήστε το TLS 1.2

5. Κάντε κλικ στο Apply και στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Ελέγξτε εάν το σφάλμα OneDrive 0x8004de40 διορθώθηκε μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Μέθοδος 6: Απενεργοποίηση διακομιστή μεσολάβησης

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα εάν οι ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης είναι ενεργοποιημένες. Εάν έχετε εγκαταστήσει κάποια υπηρεσία VPN στον υπολογιστή σας, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του VPN και του διακομιστή μεσολάβησης στα Windows 10 και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στο άρθρο.

Μέθοδος 7: Ενημερώστε τα Windows

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα εάν υπάρχουν σφάλματα στον υπολογιστή σας και αυτό μπορεί να διορθωθεί μετά από μια ενημέρωση των Windows. Η Microsoft κυκλοφορεί τακτικές ενημερώσεις για να διορθωθούν όλα τα σφάλματα. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει το λειτουργικό σας σύστημα Windows και εάν έχετε ενημερώσεις που εκκρεμούν, χρησιμοποιήστε το άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10. Μετά την ενημέρωση του λειτουργικού σας συστήματος, ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το σφάλμα OneDrive 0x8004de40.

Μέθοδος 8: Απενεργοποιήστε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς τρίτων (εάν υπάρχει)

Γενικά, το λογισμικό προστασίας από ιούς προστατεύει τον υπολογιστή σας από κακόβουλες επιθέσεις, αλλά μερικές φορές μπορεί να εμποδίσει το OneDrive να συνδεθεί κατά λάθος στο cloud. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του προγράμματος προστασίας από ιούς προσωρινά στα Windows 10 και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται εκεί για να απενεργοποιήσετε προσωρινά το λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 9: Απενεργοποίηση τείχους προστασίας του Windows Defender (Δεν συνιστάται)

Μερικές φορές, το τείχος προστασίας του Windows Defender στον υπολογιστή σας μπορεί να εμποδίσει την πρόσβαση στο OneDrive, για ορισμένους λόγους ασφαλείας. Εάν σε περίπτωση, η εφαρμογή έχει αποκλειστεί από το Τείχος προστασίας του Windows Defender, πρέπει να την ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε προσωρινά τις ασφάλειες του Τείχους προστασίας από τον υπολογιστή σας. Εάν δεν γνωρίζετε πώς να απενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας του Windows Defender, ο οδηγός μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του τείχους προστασίας των Windows 10 θα σας βοηθήσει να το κάνετε. Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε την εφαρμογή ακολουθώντας τον οδηγό μας Αποδοχή ή Αποκλεισμός εφαρμογών μέσω του Τείχους προστασίας των Windows

Αφού αποκτήσετε πρόσβαση στο OneDrive, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει ξανά τη σουίτα τείχους προστασίας, καθώς ένας υπολογιστής χωρίς πρόγραμμα ασφαλείας αποτελεί πάντα απειλή.

Μέθοδος 10: Επαναφέρετε την υποδοχή των Windows

Μία από τις πιο αποτελεσματικές και κοινές λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων για ζητήματα συνδεσιμότητας δικτύου στον υπολογιστή σας είναι η επαναφορά του Windows Socket, το οποίο σύντομα ονομάζεται Winsock. Μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο το OneDrive σας μπορεί να χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο. Εάν έχετε ισχυρή και σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο και εάν ορισμένες από τις εφαρμογές σας δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο, η επαναφορά του Winsock μπορεί να διορθώσει το σφάλμα OneDrive 0x8004de40 και δείτε πώς να το κάνετε.

1. Πατήστε το κλειδί των Windows, πληκτρολογήστε Command Prompt και κάντε κλικ στο Run as Administrator.

2. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στη γραμμή εντολών και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο Enter.

netsh winsock reset 

3. Κλείστε τη γραμμή εντολών μόλις εκτελεστεί επιτυχώς η εντολή και ελέγξτε εάν το πρόβλημα σφάλματος OneDrive 0x8004de40 επιλύθηκε μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Μέθοδος 11: Επαναφέρετε το OneDrive

Εάν το πρόβλημα με τον κωδικό σφάλματος Onedrive 0x8004de40 παραμένει στην εφαρμογή OneDrive, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε την εφαρμογή OneDrive στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την απλή μέθοδο που αναφέρεται εδώ.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + R ταυτόχρονα για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση.

2. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και κάντε κλικ στο κουμπί OK.

%localappdata%MicrosoftOneDriveonedrive.exe /reset

3. Αναζητήστε το OneDrive στη γραμμή αναζήτησης και κάντε κλικ στο αποτέλεσμα της εφαρμογής για να εκκινήσετε την εφαρμογή OneDrive.

4. Κάντε δεξί κλικ στο κουμπί OneDrive στην κάτω δεξιά πλευρά της γραμμής εργασιών.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το κουμπί, ελέγξτε για αυτό στο Εμφάνιση κρυφών εικονιδίων που απεικονίζονται με ένα βέλος στη γραμμή εργασιών.

5. Κάντε κλικ στο κουμπί Help & Settings στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε την επιλογή Settings στο μενού.

6. Μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις και επιλέξτε Αυτόματη έναρξη του OneDrive όταν συνδέομαι στα Windows.

Μέθοδος 12: Εκτελέστε Clean Boot

Εάν ο υπολογιστής σας δεν υποστηρίζεται με την εφαρμογή OneDrive, μπορείτε να δοκιμάσετε να εκτελέσετε μια καθαρή εκκίνηση στον υπολογιστή σας και αυτό μπορεί να διορθώσει τον κωδικό σφάλματος του OneDrive 0x8004de40.

Μέθοδος 13: Επανεγκαταστήστε το OneDrive

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν λειτουργεί για εσάς, σκεφτείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή OneDrive και, στη συνέχεια, να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή στον υπολογιστή σας για να διορθώσετε το OneDrive 0x8004de40.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε εφαρμογές και δυνατότητες και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Εφαρμογές και δυνατότητες στο αριστερό τμήμα του παραθύρου και κάντε κλικ στην εφαρμογή Microsoft OneDrive.

3. Στις διαθέσιμες επιλογές, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή OneDrive.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης στο παράθυρο επιβεβαίωσης για να επιβεβαιώσετε την επιλογή απεγκατάστασης.

5. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή OneDrive από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft.

Μέθοδος 14: Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης της Microsoft

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν λειτούργησε για εσάς, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της Microsoft και να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με τον κωδικό σφάλματος OneDrive 0x8004de40 και, στη συνέχεια, θα λάβετε λύσεις για το ζήτημα εντός λίγων ημερών.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε το σφάλμα OneDrive 0x8004de40 στον υπολογιστή σας με Windows 10. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια. Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες/προτάσεις σχετικά με αυτό το άρθρο, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.

  Πώς να μετακινήσετε το δίσκο συστήματος στη δευτερεύουσα οθόνη στα Windows