Πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι στο Android

Εάν είστε παίκτης με κωδικοποιητή και έχετε τηλέφωνο Android, σίγουρα θα αναζητούσατε επιλογές για να παρακάμψετε τις συμβατικές διακοπές διαφημίσεων και πολλά άλλα στο παιχνίδι. Χρησιμοποιώντας αυτό το άρθρο, μπορείτε να μάθετε πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android και να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο hacking για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού. Εάν έχετε κολλήσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και θέλετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο εύκολα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές που αναφέρονται εδώ για να χακάρετε το παιχνίδι. Μια τέτοια εφαρμογή είναι το Lucky Patcher, και η απάντηση στο ερώτημα πώς να χρησιμοποιήσετε το Lucky Patcher για να χακάρετε παιχνίδια είναι επίσης επεξεργασμένη. Χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές που συζητούνται εδώ, μπορείτε εύκολα να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι Android και να βεβαιωθείτε ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε το παιχνίδι. Αν έχετε ψάξει για τον όρο, πώς να χακάρετε διαδικτυακά παιχνίδια Android, έχετε φτάσει στο σωστό σημείο.

Πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι στο Android

Μπορείτε να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι στο Android μέσω των εργαλείων τρίτων. Ορισμένα παιχνίδια παραβιάζονται επίσης αν αλλάξετε τη ρύθμιση ημερομηνίας και ώρας της συσκευής σας. Αλλά πριν από το hacking ένα παιχνίδι, η συσκευή σας πρέπει να είναι root. Παρακάτω, έχουμε παραθέσει όλες τις πιθανές μεθόδους για να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι στη συσκευή σας Android.

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν την ίδια επιλογή ρυθμίσεων και διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, επομένως βεβαιωθείτε για τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε. Το Samsung Galaxy A21 s χρησιμοποιείται για να εξηγήσει τη διαδικασία σε αυτό το άρθρο και μπορεί να διαφέρει στο τηλέφωνό σας ανάλογα με τον κατασκευαστή.

Μέθοδος 1: Αλλαγή ρυθμίσεων ημερομηνίας και ώρας

Η πρώτη μέθοδος για να χακάρετε παιχνίδια σε ένα τηλέφωνο Android είναι να αλλάξετε την ημερομηνία στο τηλέφωνό σας και να την προσαρμόσετε στην επόμενη μέρα. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη μόνο για διαδικτυακά παιχνίδια Android που απαιτούν από εσάς να περιμένετε μια μέρα για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο παιχνιδιού.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις από την Αρχική οθόνη.

2. Πατήστε στην καρτέλα Γενική διαχείριση.

3. Πατήστε στην καρτέλα Ημερομηνία και ώρα.

4. Απενεργοποιήστε την επιλογή Αυτόματη ημερομηνία και ώρα.

5. Πατήστε στην επιλογή Ορισμός ημερομηνίας.

6. Ορίστε την επόμενη ημερομηνία στο ημερολόγιο που εμφανίζεται και πατήστε στην επιλογή Τέλος.

Μέθοδος 2: Μέσω εφαρμογών τρίτων

Η άλλη μέθοδος για να χακάρετε διαδικτυακά παιχνίδια στο Android είναι να κάνετε λήψη εφαρμογών για πειρατεία. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα χακαρισμένα παιχνίδια από τις εφαρμογές και τους επίσημους ιστότοπους. Θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο ένα File Manager στο τηλέφωνό σας ή μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή όπως το ES File Manager.

Σημείωση: Είναι παράνομο να αποκτήσετε βοηθητικά προγράμματα εντός του παιχνιδιού για τα οποία πρέπει να πληρώσετε χρήματα χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε λογισμικό πειρατείας.

Η εφαρμογή που περιγράφεται παρακάτω μπορεί να ληφθεί εύκολα από το Google Play Store.

1. QuickTouch Automatic Clicker

Το QuickTouch Automatic Clicker είναι μια εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χακάρισμα παιχνιδιών.

  • Είναι μία από τις εφαρμογές Auto clicker που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επέκταση των πόρων στο παιχνίδι.
  • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play Store και είναι αποτέλεσμα του αποτελέσματος αναζήτησης για το πώς να χακάρετε διαδικτυακά παιχνίδια Android.
  • Εάν το παιχνίδι που θέλετε να χακάρετε χρησιμοποιεί το πάτημα ως αλληλεπίδραση παιχνιδιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να χακάρετε οποιοδήποτε μέρος του παιχνιδιού στην οθόνη της συσκευής σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή QuickTouch Automatic Clicker

Η ενότητα εξηγεί την απάντηση στην ερώτηση πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή QuickTouch Automatic Clicker.

Βήμα I: Εγκαταστήστε την εφαρμογή QuickTouch Automatic Clicker

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή QuickTouch Automatic Clicker χρησιμοποιώντας το Google Play Store.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store.

2. Πατήστε στο εικονίδιο της γραμμής αναζήτησης.

3. Αναζητήστε το QuickTouch Automatic Clicker και πατήστε στο εικονίδιο αναζήτησης.

4. Πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση και περιμένετε λίγο.

Βήμα II: Χακάρετε παιχνίδια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή QuickTouch Automatic Clicker

Το επόμενο βήμα είναι να αλλάξετε τις προτιμήσεις στην εφαρμογή και να τη χρησιμοποιήσετε για να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή QuickTouch Automatic Clicker.

2. Αλλάξτε τις προτιμήσεις στην εφαρμογή για να ταιριάζουν με την εφαρμογή παιχνιδιού που θέλετε να χακάρετε.

3. Ανοίξτε το παιχνίδι που θέλετε να χακάρετε από το αρχικό μενού.

4. Πατήστε στο παιχνίδι για να επιτρέψετε στην εφαρμογή QuickTouch Automatic Clicker να χακάρει το παιχνίδι.

Οι παρακάτω εφαρμογές μπορούν να εγκατασταθούν σε ένα τηλέφωνο Android χωρίς ρίζα και αν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε το Lucky Patcher για να χακάρετε παιχνίδια, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές για να χακάρετε τα παιχνίδια Android.

Σημείωση: Τα εργαλεία πειρατείας τρίτων που παρατίθενται παρακάτω ενδέχεται να είναι επιβλαβή για τη συσκευή σας και να απαιτούν τη λειτουργία της συσκευής σας με root. Εγκαταστήστε αυτές τις εφαρμογές με δική σας ευθύνη. Δεν συνιστούμε τη χρήση αυτών των εφαρμογών.

2. Κάρτα LeoPlay

Η κάρτα LeoPlay είναι μια άλλη εφαρμογή για να χακάρετε τα παιχνίδια και δεν απαιτεί το τηλέφωνό σας να έχει προηγηθεί root.

  • Είναι δωρεάν λογισμικό hacking που σας επιτρέπει να κάνετε απεριόριστες αγορές εντός εφαρμογής.
  • Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστα νομίσματα ή ζωές και επίσης να μειώσετε τη ζημιά στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας το λογισμικό.
  • Εκτός από αυτό, το εργαλείο σάς επιτρέπει να προσθέσετε νέες μονάδες στο παιχνίδι.
  • Μπορείτε επίσης να ξεγελάσετε το σύστημα πληρωμών του Google Play και να κατεβάσετε τα παιχνίδια επί πληρωμή δωρεάν.
  • Το πλεονέκτημα της χρήσης της εφαρμογής είναι ότι είναι εύκολη και ασφαλής η χρήση της σε συσκευές Android με χαμηλού επιπέδου προδιαγραφές υλικού.
  • Η εφαρμογή είναι συμβατή με σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή, ωστόσο, ενδέχεται να μην υποστηρίζεται σε ορισμένες συσκευές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή LeoPlay Card

Η ενότητα εξηγεί την απάντηση στην ερώτηση πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή LeoPlay Card.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Chrome από την Αρχική οθόνη.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο της εφαρμογής LeoPlay Card και πατήστε το κουμπί Λήψη APK (7,5 MB).

3. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη στον οδηγό εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

4. Ανοίξτε το παιχνίδι που θέλετε να χακάρετε από το αρχικό μενού και τραβήξτε προς τα κάτω την οθόνη για να ανανεώσετε το παιχνίδι.

3. Hot Game Cheater

Η εφαρμογή Hot Game Cheater είναι μια κατάλληλη εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χακάρισμα παιχνιδιών σε τηλέφωνα Android.

  • Η έκδοση του 2009 της εφαρμογής δεν απαιτεί το τηλέφωνο να είναι root και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως αποτέλεσμα αναζήτησης για τον όρο πώς να χακάρετε διαδικτυακά παιχνίδια Android.
  • Είναι εύκολο στη χρήση της εφαρμογής και μπορείτε εύκολα να τροποποιήσετε ή να βελτιώσετε τυχόν υπάρχοντες κωδικούς εξαπάτησης.
  • Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερη πρόσβαση στους πόρους όπως τα νομίσματα στο παιχνίδι Android.
  • Η εφαρμογή υποστηρίζει περισσότερες πλατφόρμες εκτός από Android, όπως PlayStation Portable, PC, Gameboy και DVD.
  Πώς να κατεβάσετε εφαρμογές Android στο Chromebook

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Hot Game Cheater

Η ενότητα εξηγεί την απάντηση στην ερώτηση πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Hot Game Cheater.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Chrome από το αρχικό μενού.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο του Hot Game Cheater και πατήστε την επιλογή Αίτημα λήψης όταν είναι διαθέσιμη.

3. Κατεβάστε την εφαρμογή από τον σύνδεσμο και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

4. Ανοίξτε την εφαρμογή Hot Game Cheater από το αρχικό μενού.

5. Πατήστε στην επιλογή Game Cheats στο αναπτυσσόμενο μενού και χρησιμοποιήστε τον σωστό κωδικό εξαπάτησης για το τηλέφωνό σας.

4. Cheat Engine

Μία από τις αξιόπιστες εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χακάρει οποιοδήποτε παιχνίδι είναι η εφαρμογή Cheat Engine.

  • Η εφαρμογή είναι μια εφαρμογή χάκερ παιχνιδιών ανοιχτού κώδικα και έχει μια απλή διεπαφή χρήστη.
  • Η εφαρμογή είναι το αποτέλεσμα αναζήτησης για τον όρο πώς να χακάρετε διαδικτυακά παιχνίδια Android, καθώς σας επιτρέπει να χακάρετε τα παιχνίδια και να τα τροποποιήσετε χωρίς καμία δυσκολία.
  • Η εφαρμογή συνδέεται με την απομακρυσμένη διαδικασία και εφαρμόζει ορισμένες απάτες στις εφαρμογές παιχνιδιών ενώ παίζετε.
  • Εάν εγκαταστήσετε οποιοδήποτε mod στις εφαρμογές παιχνιδιών, μπορείτε να αποκτήσετε πλεονέκτημα έναντι του αντίπαλου.
  • Οι δυνατότητες χρήσης της εφαρμογής σάς επιτρέπουν να αλλάζετε όπλα ανά πάσα στιγμή, να δημιουργείτε περισσότερα εμπόδια για τους αντιπάλους και να βλέπετε μέσα από τους τοίχους για μια αποστολή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Cheat Engine

Η ενότητα εξηγεί την απάντηση στην ερώτηση πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Cheat Engine.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Chrome.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο της εφαρμογής Cheat Engine και πατήστε στον σύνδεσμο Λήψη Cheat Engine 7.4.

3. Εγκαταστήστε την εφαρμογή από τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη στον οδηγό εγκατάστασης.

4. Ανοίξτε την εφαρμογή Cheat Engine από το αρχικό μενού.

5. Ανοίξτε το παιχνίδι που θέλετε να χακάρετε στην εφαρμογή.

6. Ανοίξτε τη διαδικασία στη λίστα μηχανών εξαπάτησης, εισαγάγετε οποιαδήποτε τιμή στο πεδίο ποσού και αποθηκεύστε τις αλλαγές.

5. CreeHack

Η εφαρμογή CreeHack είναι μια άλλη εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χακάρετε παιχνίδια στο τηλέφωνό σας.

  • Το λογισμικό είναι μια εφαρμογή δολοφονίας παιχνιδιών και μπορείτε να προσπεράσετε τους περιορισμούς και να χακάρετε τα παιχνίδια εύκολα.
  • Η κύρια λειτουργία της εφαρμογής είναι να παραποιεί το IAP ή τις αγορές εντός εφαρμογής. Με άλλα λόγια, μπορείτε να απλοποιήσετε ευκολότερα τη διαδικασία αγοράς πόρων.
  • Αυτό θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε όλες τις απαιτήσεις πληρωμής και θα παρέχει απεριόριστες αγορές εντός εφαρμογής.
  • Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι το λογισμικό είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια και τις εφαρμογές.
  • Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε το αρχείο OBB ή το αρχείο δεδομένων του παιχνιδιού για να αλλάξετε το παιχνίδι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή CreeHack

Η ενότητα εξηγεί την απάντηση στην ερώτηση πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή CreeHack.

Βήμα Ι: Εγκαταστήστε την εφαρμογή CreeHack

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το λογισμικό CreeHack χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Chrome και να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

1. Πατήστε στην εφαρμογή Chrome στην Αρχική οθόνη σας.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο της εφαρμογής CreeHack και πατήστε το κουμπί Λήψη.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του εργαλείου CreeHack Companion για εξαγωγή αρχείων.

3. Εκτελέστε την εγκατεστημένη εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

4. Πατήστε στην επιλογή Ενεργοποίηση.

Σημείωση: Αυτή η επιλογή επιτρέπει στην εφαρμογή CreeHack να εκτελείται στο παρασκήνιο.

Βήμα II: Παραβίαση αγορών εντός εφαρμογής στα παιχνίδια

Το επόμενο βήμα είναι να χακάρετε τις επιλογές αγοράς εντός εφαρμογής στα παιχνίδια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή CreeHack. Μπορείτε να συγκρίνετε αυτό το βήμα για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Lucky Patcher για να χακάρετε παιχνίδια.

1. Ανοίξτε το παιχνίδι που θέλετε να χακάρετε από το αρχικό μενού.

2. Μεταβείτε στην οθόνη Αγορά εντός εφαρμογής στο παιχνίδι.

3. Επιλέξτε τα στοιχεία του παιχνιδιού και πατήστε το κουμπί Αγορά στο παράθυρο του Επαληθευτή Google.

6. Game Killer 2019

Το Game Killer είναι μια άλλη εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χακάρετε τα παιχνίδια στο τηλέφωνό σας.

  • Η έκδοση 2019 της εφαρμογής δεν απαιτεί το τηλέφωνό σας να είναι root.
  • Η εφαρμογή χρησιμοποιεί μια τεχνική τροποποίησης μνήμης που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε ξανά ένα παιχνίδι με όλα τα hack που έχουν εφαρμοστεί.
  • Μπορείτε να αναζητήσετε τις τιμές στο παιχνίδι και να τις τροποποιήσετε ανάλογα.
  • Ένας από τους περιορισμούς της χρήσης της εφαρμογής είναι ότι ορισμένα από τα παιχνίδια πρέπει να ξεκινήσουν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Game Killer 2019 για να διατηρηθούν λειτουργικά τα hacks στο παιχνίδι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Game Killer 2019

Η ενότητα εξηγεί την απάντηση στην ερώτηση πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Game Killer 2019.

Βήμα I: Εγκαταστήστε την εφαρμογή Game Killer

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το λογισμικό Game Killer 2019 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Chrome.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Chrome.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο του Game Killer 2019 και πατήστε το κουμπί Λήψη Game Killer v4.25 (500KB).

3. Ανοίξτε την εφαρμογή Game Killer μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής.

Βήμα II: Hack Games χρησιμοποιώντας Game Killer

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε την επιλογή rooting στην εφαρμογή και να χακάρετε το παιχνίδι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο για να μάθετε εύκολα πώς να χρησιμοποιείτε το Lucky Patcher για να χακάρετε παιχνίδια.

1. Πατήστε στην επιλογή Hack Android Games Without Root.

2. Πατήστε στο παιχνίδι στη λίστα με τα υποστηριζόμενα παιχνίδια.

3. Πατήστε στο hack που θέλετε να εφαρμόσετε στο παιχνίδι από τη λίστα των διαθέσιμων hacks.

7. HackerBot

Η εφαρμογή HackerBot χρησιμοποιείται για να χακάρετε παιχνίδια εύκολα στο τηλέφωνό σας Android.

  • Η εφαρμογή είναι ένα λογισμικό δολοφονίας παιχνιδιών πολλαπλών χρήσεων και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες λειτουργίες. Εκτός από την παραβίαση του παιχνιδιού, μπορείτε να τροποποιήσετε τα δεδομένα του παιχνιδιού, να τροποποιήσετε τη μνήμη Android και να τροποποιήσετε το αρχείο APK της εφαρμογής.
  • Επίσης, μπορείτε να ξεκλειδώσετε ένα σεντούκι με απεριόριστα νομίσματα και πόρους στο παιχνίδι.
  • Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χακάρει οποιοδήποτε παιχνίδι σε πολλές πλατφόρμες εκτός από το Android, όπως Windows, Xbox, PlayStation και iOS.
  • Αυτή η εφαρμογή είναι το αποτέλεσμα αναζήτησης για τον όρο πώς να χακάρετε διαδικτυακά παιχνίδια Android, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χακάρετε παιχνίδια Android στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης χωρίς κανένα πρόβλημα.
  • Ο επίσημος ιστότοπος κυκλοφορεί χακαρισμένα παιχνίδια Android τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας με όλα τα επίπεδα ξεμπλοκαρισμένα στην ενότητα Εύρεση νόμιμων απατεώνων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή HackerBot

Η ενότητα εξηγεί την απάντηση στην ερώτηση πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HackerBot.

Βήμα I: Εγκαταστήστε την εφαρμογή HackerBot

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το αρχείο APK της εφαρμογής HackerBot χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Chrome.

1. Πατήστε στην εφαρμογή Chrome στην Αρχική οθόνη.

  Η εφαρμογή Parental Control TimeAway σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη συσκευή των παιδιών σας [Android]

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο του HackerBot APK 1.7.0 και πατήστε το κουμπί ΛΗΨΗ.

3. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη στον οδηγό εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Βήμα II: Hack Games χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HackerBot

Το επόμενο βήμα είναι να χακάρετε παιχνίδια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HackerBot και να αλλάξετε τις τιμές του παιχνιδιού.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή HackerBot από το αρχικό μενού.

2. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να χακάρετε το παιχνίδι.

8. Lucky Patcher

Το Lucky Patcher είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για χακάρισμα παιχνιδιών. Η ενότητα θα εξηγούσε τις δυνατότητες της εφαρμογής, ώστε να μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Lucky Patcher για να χακάρετε παιχνίδια.

  • Η εφαρμογή είναι δημοφιλής στους χρήστες Android και είναι συμβατή με τις περισσότερες συσκευές Android.
  • Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής δεν απαιτεί rooting του τηλεφώνου σας και η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη.
  • Η εφαρμογή είναι συμβατή μόνο με εφαρμογές για κινητά εκτός σύνδεσης και μη και μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη των χακαρισμένων παιχνιδιών και εφαρμογών δωρεάν.
  • Επίσης, η εφαρμογή λειτουργεί μόνο σε παιχνίδια που δεν απαιτούν υποχρεωτική επαλήθευση πριν από την αναπαραγωγή σε λειτουργία παιχνιδιού.
  • Η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες των παιχνιδιών και των εφαρμογών στο τηλέφωνό σας.
  • Το αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι ότι δεν απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο για να χακάρετε τα παιχνίδια.
  • Όπως υποδηλώνει το όνομα, η εφαρμογή θα εγκαταστήσει μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα στα παιχνίδια που σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε τους πόρους του παιχνιδιού χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για αυτούς.
  • Επίσης, μπορείτε να αφαιρέσετε τις ενημερώσεις κώδικα που είναι εγκατεστημένες στο παιχνίδι και να υποβάλετε ξανά αίτηση για άλλη ενημέρωση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.
  • Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε τροποποιήσεις στο παιχνίδι, όπως κατάργηση διαφημίσεων Google, χρήση πολλαπλών ενημερώσεων κώδικα, αναδημιουργία αρχείων APK, τροποποίηση της άδειας APK και κατάργηση της επαλήθευσης άδειας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Lucky Patcher

Η ενότητα εξηγεί την απάντηση στην ερώτηση πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Lucky Patcher.

Βήμα I: Εγκαταστήστε την εφαρμογή Lucky Patcher

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το λογισμικό Lucky Patcher χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Chrome.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Chrome.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο της εφαρμογής Lucky Patcher και πατήστε το κουμπί ΛΗΨΗ LUCKY PATCHER.

3. Προσαρμόστε τις επιλογές και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη στον οδηγό για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

4. Πατήστε στο κουμπί Ναι στο παράθυρο επιβεβαίωσης.

5. Πατήστε στο κουμπί GRANT για να εκχωρήσετε δικαιώματα root.

Βήμα II: Ρύθμιση της εφαρμογής Lucky Patcher

Το επόμενο βήμα είναι να ρυθμίσετε την εφαρμογή Lucky Patcher ώστε να δέχεται τα αρχεία APK και να υποστηρίζει ενημερώσεις κώδικα για το παιχνίδι.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Lucky Patcher από το αρχικό μενού.

2. Πατήστε το παιχνίδι που θέλετε να χακάρετε στη λίστα παιχνιδιών/εφαρμογών στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Open Menu of Patches.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Δημιουργία τροποποιημένου αρχείου APK.

5. Πατήστε στην επιλογή Apk rebuilded for InApp and LVL emulation.

6. Επιλέξτε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα υποστήριξης για την εξομοίωση LVL και την ενημερωμένη έκδοση κώδικα υποστήριξης για την εξομοίωση InApp και πατήστε το κουμπί Ανακατασκευή της εφαρμογής.

Βήμα III: Χακάρετε παιχνίδια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Lucky Patcher

Η απάντηση στην ερώτηση πώς να χρησιμοποιήσετε το Lucky Patcher για να χακάρετε παιχνίδια εξηγείται σε αυτό το βήμα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα patch στο παιχνίδι σας για να το χακάρετε.

1. Πατήστε στην επιλογή Launch & Apply Patch για να ολοκληρώσετε το hack.

Σημείωση: Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Κατάργηση επιδιορθωμένης εφαρμογής για να αφαιρέσετε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα.

2. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Μετάβαση στο αρχείο, πατήστε στο παιχνίδι και πατήστε το κουμπί Απεγκατάσταση.

3. Τώρα, πατήστε στο παιχνίδι που θέλετε να χακάρετε και πατήστε στην επιλογή Εγκατάσταση. Τώρα μπορείτε να έχετε το παιχνίδι με απεριόριστα κλειδιά και νομίσματα.

4. Πατήστε στο κουμπί Ναι μετά την εφαρμογή του hack.

Οι παρακάτω εφαρμογές μπορούν να εγκατασταθούν μόνο σε ριζικό τηλέφωνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο που δίνεται εδώ για να μάθετε τη μέθοδο root του τηλεφώνου σας Android.

9. Xmodgames

Η εφαρμογή Xmodgames μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χακάρετε τα παιχνίδια στο τηλέφωνό σας Android.

  • Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνικές χαμηλού επιπέδου που διευκολύνουν τους χρήστες να χακάρουν τα παιχνίδια.
  • Η εφαρμογή παρέχει μια λειτουργία σούπερ παιχνιδιού στα παιχνίδια και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες όπως λειτουργίες λειτουργίας επιτάχυνσης, εγγραφή οθόνης και αυτοματοποιημένα σενάρια και πρόσθετα.
  • Επιπλέον, υπάρχει μια δυνατότητα αυτόματης αναζήτησης για τον εντοπισμό των αντιπάλων και άλλων πόρων παιχνιδιού.
  • Εάν θέλετε να μάθετε μια ευκολότερη απάντηση στην ερώτηση πώς να χακάρετε διαδικτυακά παιχνίδια Android, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις τακτικές ενημερώσεις για παιχνίδια με δυνατότητα εισβολής που κυκλοφορούν στον επίσημο ιστότοπο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Xmodgames

Η ενότητα εξηγεί την απάντηση στην ερώτηση πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Xmodgames.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Chrome.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο της εφαρμογής Xmodgames και πατήστε το κουμπί Λήψη.

3. Εγκαταστήστε την εφαρμογή από τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη στον οδηγό εγκατάστασης.

4. Ανοίξτε την εφαρμογή Xmodgames από το αρχικό μενού.

5. Εκχωρήστε όλη την πρόσβαση root και τα δικαιώματα στην εφαρμογή και η εφαρμογή θα αναζητήσει αυτόματα παιχνίδια με δυνατότητα εισβολής.

6. Κατεβάστε τα mods που σας αρέσουν για τα παιχνίδια.

10. Freedom APK

Η εφαρμογή Freedom APK χρησιμοποιείται για χακάρισμα παιχνιδιών στο τηλέφωνό σας Android.

  • Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή μπορείτε να ξεκλειδώσετε όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού και να αποκτήσετε πρόσβαση σε απεριόριστα νομίσματα, χρήματα και άλλους πόρους στο παιχνίδι.
  • Η εφαρμογή μπορεί να χακάρει παιχνίδια όλων των ειδών, δηλαδή παιχνίδια Android online και εκτός σύνδεσης, επομένως είναι ένα αποτέλεσμα για το αποτέλεσμα αναζήτησης για το πώς να χακάρετε διαδικτυακά παιχνίδια Android.
  • Τα μειονεκτήματα της χρήσης της εφαρμογής είναι ότι τα παιχνίδια ενδέχεται να απενεργοποιηθούν λόγω της εφαρμογής και η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με εκδόσεις Android κάτω της 2.3.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Freedom APK

Η ενότητα εξηγεί την απάντηση στην ερώτηση πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Freedom APK.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Chrome από την Αρχική οθόνη.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο του Freedom APK και πατήστε το κουμπί ΛΗΨΗ FREEDOM.APK.

3. Εγκαταστήστε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη στον οδηγό εγκατάστασης.

4. Ανοίξτε την εφαρμογή Freedom APK και πατήστε στην επιλογή Να επιτρέπεται η εκχώρηση δικαιωμάτων root.

5. Πατήστε στα παιχνίδια στη λίστα εφαρμογών με δυνατότητα εισβολής που εμφανίζεται.

6. Αυτό θα ξεκινήσει το παιχνίδι και μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι.

11. SB Game Hacker

Το SB Game Hacker είναι μια άλλη εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χακάρισμα παιχνιδιών σε τηλέφωνα Android.

  • Αυτή η εφαρμογή έχει την απλούστερη διεπαφή χρήστη και είναι η πλέον κατάλληλη για τις χαμηλότερες εκδόσεις Android.
  • Επιτρέπει το φιλτράρισμα δεδομένων και μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τον αριθμό των ζωών, των νομισμάτων, των πολύτιμων λίθων ή άλλων πόρων.
  • Η εφαρμογή βοηθά στην επιτάχυνση του χρόνου που χρησιμοποιείται για την παράκαμψη των περιορισμών παιχνιδιού που απαιτούν από εσάς να περιμένετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Προσφέρει επίσης ακριβή και γρήγορα αποτελέσματα αναζήτησης για τις τιμές στο παιχνίδι, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε τις τιμές γρήγορα.
  • Μαζί με την αγγλική γλώσσα, η εφαρμογή υποστηρίζει και την κινεζική γλώσσα.
  • Εκτός από αυτά, η εφαρμογή καταργεί τις διαφημίσεις και τους περιορισμούς αδειών στο παιχνίδι.
  Γραφικό στοιχείο με ένα πάτημα για εναλλαγή τεσσάρων προκαθορισμένων επιπέδων φωτεινότητας [Android]

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή SB Game Hacker

Η ενότητα εξηγεί την απάντηση στην ερώτηση πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SB Game Hacker.

Βήμα I: Εγκαταστήστε την εφαρμογή SB Game Hacker

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το αρχείο APK της εφαρμογής SB Game Hacker χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Chrome.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Chrome από την Αρχική οθόνη.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο της εφαρμογής SB Game Hacker και πατήστε το κουμπί Λήψη APK v5.2.

3. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Βήμα II: Hack Games χρησιμοποιώντας SB Game Hacker App

Η μέθοδος χρήσης της εφαρμογής SB Game Hacker για χακάρισμα παιχνιδιών Android είναι εύκολη, αν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε το Lucky Patcher για να χακάρετε παιχνίδια.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή SB Game Hacker από το αρχικό μενού.

2. Πατήστε στην επιλογή Home και ανοίξτε το παιχνίδι που θέλετε να χακάρετε από το αρχικό μενού.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο επίπεδο παιχνιδιού που θέλετε να χακάρετε και επιστρέψτε στην εφαρμογή SB Game Hacker χρησιμοποιώντας το εικονίδιο Task Manager.

4. Πληκτρολογήστε τον αριθμό των νομισμάτων στο επίπεδο παιχνιδιού στο πλαίσιο εισαγωγής και πατήστε στην επιλογή αναζήτησης.

5. Αγοράστε ή πουλήστε κάτι για να αυξήσετε ή να μειώσετε τον αριθμό των νομισμάτων.

6. Ανοίξτε την εφαρμογή SB Game Hacker, πληκτρολογήστε τον τροποποιημένο αριθμό νομισμάτων στο πλαίσιο εισαγωγής και πατήστε την επιλογή αναζήτησης.

7. Επαναλάβετε ξανά τη διαδικασία τροποποίησης των νομισμάτων στο παιχνίδι και την εφαρμογή SB Game Hacker.

Σημείωση: Η διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί δύο φορές για να διασφαλιστεί ότι η τιμή που άλλαξε αφορά νομίσματα και όχι οποιαδήποτε διαδικασία που έχει την ίδια αξία.

8. Τώρα μπορείτε να τροποποιήσετε τον αριθμό των νομισμάτων χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

12. GameCIH

Η εφαρμογή GameCIH είναι μια άλλη εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χακάρετε παιχνίδια Android.

  • Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορείτε να χακάρετε σχεδόν οποιοδήποτε παιχνίδι Android με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.
  • Αυτή η εφαρμογή είναι το αποτέλεσμα αναζήτησης για τον όρο πώς να χακάρετε διαδικτυακά παιχνίδια Android, καθώς σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τους πόρους στα διαδικτυακά παιχνίδια. Μπορείτε να αλλάξετε τις τιμές των πόρων σε οποιαδήποτε τιμή.
  • Επίσης, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις μεταβλητές εντός του παιχνιδιού, όπως πυρομαχικά, Wealth και Health που είναι αποθηκευμένες στην προσωρινή μνήμη.
  • Εκτός από αυτό, η δυνατότητα αναζήτησης στην εφαρμογή σάς επιτρέπει να αναζητήσετε διάφορα μέρη στο παιχνίδι για χρήματα μέσω της διαδικασίας δοκιμής και σφάλματος. Επίσης, η επιλογή κλειδώματος στην εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό της αναζήτησης τιμών.
  • Παραδείγματα παιχνιδιών που μπορούν να χακαριστούν αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή περιλαμβάνουν τα Temple Run, Can Knockdown, Myth Defense, Drag Racing, Lane Splitter, Fruit Ninja, Defender II και Castle of Shadows.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή GameCIH

Η ενότητα εξηγεί την απάντηση στην ερώτηση πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GameCIH.

Βήμα I: Εγκαταστήστε την εφαρμογή GameCIH

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το αρχείο APK της εφαρμογής GameCIH χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Chrome.

1. Μεταβείτε στην εφαρμογή Chrome.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο της εφαρμογής GameCIH APK 3.0 και πατήστε το κουμπί ΛΗΨΗ.

3. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή GameCIH.

Βήμα II: Χακάρετε παιχνίδια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GameCIH

Μπορείτε εύκολα να χακάρετε οποιονδήποτε από τους πόρους, όπως τα νομίσματα στο παιχνίδι, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GameCIH, εάν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε το Lucky Patcher για να χακάρετε παιχνίδια.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή GameCIH από το αρχικό μενού.

2. Ανοίξτε το παιχνίδι που θέλετε να χακάρετε από το αρχικό μενού.

3. Σημειώστε τον αριθμό των νομισμάτων στο παιχνίδι.

4. Στην εφαρμογή GameCIH, πατήστε το πλήκτρο συντόμευσης και επιλέξτε την επιλογή Input Number.

5. Πληκτρολογήστε τον αριθμό των νομισμάτων στο πεδίο και πατήστε στην επιλογή OK.

6. Αγοράστε ή πουλήστε αντικείμενα στο παιχνίδι για να αυξήσετε ή να μειώσετε τα νομίσματα στο παιχνίδι.

7. Στην εφαρμογή GameCIH, πατήστε το πλήκτρο συντόμευσης και μετά στο ! σημάδι.

8. Πατήστε στην επιλογή Κέρματα, πληκτρολογήστε την επιθυμητή ποσότητα κερμάτων και πατήστε την επιλογή Τροποποίηση.

Σημείωση: Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Κλείδωμα για να κλειδώσετε την τιμή για να επωφεληθείτε από άπειρο αριθμό νομισμάτων.

13. Game Guardian

Το Game Guardian είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο hacking παιχνιδιών για να χακάρετε τα παιχνίδια στο τηλέφωνό σας.

  • Διαθέτει φιλική διεπαφή χρήστη και διαθέτει επιλογές ελέγχου που είναι εύχρηστες.
  • Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν δύσκολες τροποποιήσεις στο παιχνίδι εύκολα. Μπορείτε όχι μόνο να ξέρετε πώς να χακάρετε διαδικτυακά παιχνίδια Android αλλά και να τροποποιείτε τα αρχεία του παιχνιδιού.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Game Guardian

Η ενότητα εξηγεί την απάντηση στην ερώτηση πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Game Guardian.

Βήμα I: Εγκαταστήστε την εφαρμογή Game Guardian

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Game Guardian χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Chrome στο τηλέφωνό σας.

1. Μεταβείτε στην εφαρμογή Chrome.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο της εφαρμογής Game Guardian και πατήστε το κουμπί Λήψη αυτού του αρχείου.

3. Πατήστε στο κουμπί Συμφωνώ & Λήψη στη σελίδα Συμφωνίας.

4. Πατήστε το κουμπί Λήψη στην καρτέλα GameGuardian.89.0.apk και πατήστε την επιλογή OK.

5. Πατήστε στην εφαρμογή Τα αρχεία μου στο αρχικό μενού για να την ανοίξετε.

6. Πατήστε στην επιλογή Λήψεις στην ενότητα Κατηγορίες.

7. Πατήστε στο αρχείο GameGuardian.89.0.apk στη λίστα.

8. Πατήστε στο κουμπί Εγκατάσταση στο παράθυρο Ιδιότητες.

9. Πατήστε την επιλογή Package Installer και μετά πατήστε το κουμπί Install.

10. Πατήστε στο κουμπί OPEN μετά την εγκατάσταση του παιχνιδιού.

Σημείωση: Εάν δεν εμφανίζεται το κουμπί OPEN, πατήστε το κουμπί ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ για να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή. Αυτό γίνεται έτσι ώστε οι εφαρμογές παιχνιδιών να μην αναγνωρίζουν το Game Guardian ως εφαρμογή hacking.

Βήμα II: Hack Games χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Game Guardian

Το επόμενο βήμα είναι να μάθετε πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Game Guardian.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Game Guardian από το αρχικό μενού.

2. Πατήστε στο κουμπί Έναρξη για να εκτελέσετε την εφαρμογή.

Σημείωση: Μπορείτε να δείτε την εφαρμογή ελαχιστοποιημένη σε ένα γραφικό στοιχείο στην οθόνη.

3. Πατήστε στο παιχνίδι που θέλετε να χακάρετε.

4. Πατήστε στο εικονίδιο του γραφικού στοιχείου Game Guardian.

5. Πατήστε στο παιχνίδι στη λίστα που εμφανίζεται.

6. Πατήστε στην επιλογή Κλείσιμο στην επάνω δεξιά γωνία για έξοδο από την εφαρμογή Game Guardian.

Βήμα III: Επαναλάβετε τις τιμές στα παιχνίδια

Εάν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε το Lucky Patcher για να χακάρετε παιχνίδια, μπορείτε εύκολα να επαναλάβετε τις τιμές στα παιχνίδια Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Game Guardian για να χακάρετε οποιονδήποτε πόρο.

1. Διακόψτε το παιχνίδι, πατήστε στο εικονίδιο αναζήτησης, εισαγάγετε οποιαδήποτε τιμή όπως 5000 στο πεδίο Τιμή και επιλέξτε την επιλογή Dword στο αναπτυσσόμενο μενού Τύπος.

2. Πατήστε στο κουμπί Νέα αναζήτηση.

***

Το άρθρο παρέχει μια λίστα με εφαρμογές και άλλες μεθόδους για το πώς να χακάρετε παιχνίδια Android. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες σχετικά με το πώς να χακάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τηλέφωνο Android, αφήστε τις στα σχόλια.