Διορθώστε το σφάλμα MM6 που δεν επιτρέπεται στο τηλέφωνο

Τα smartphone έχουν γίνει αναπόφευκτο μέρος της ζωής των ανθρώπων σε αυτούς τους σύγχρονους καιρούς. Καθώς οι εταιρείες smartphone ρίχνουν νέα τηλέφωνα κάθε χρόνο στους χρήστες τους με νέες και προηγμένες λειτουργίες, είναι σχεδόν αδύνατο να απομακρυνθεί κανείς από αυτά τα όμορφα σχεδιασμένα τηλέφωνα. Αλλά εδώ είναι το ψάρεμα, με κάθε τηλέφωνο που παρουσιάστηκε πρόσφατα έρχεται και μια αναβαθμισμένη τιμή. Επομένως, όχι μόνο δεν είναι οικονομικά προσιτό για τους απλούς ανθρώπους να αγοράζουν τέτοια ακριβά τηλέφωνα κάθε φορά, αλλά είναι και οικονομικά σημαντικό. Εδώ έρχονται τα ανακαινισμένα ή μεταχειρισμένα τηλέφωνα. Είναι αρκετά συνηθισμένο για τους ανθρώπους να αγοράζουν ανακαινισμένα smartphone, όχι μόνο εξοικονομούν χρήματα αλλά είναι επίσης ένας βολικός τρόπος. Αν και, έρχεται με τα μειονεκτήματά του, ένα από τα οποία είναι απαγορευμένο δίκτυο σε σφάλμα κάρτας SIM. Εάν αντιμετωπίζετε επίσης το ίδιο πρόβλημα με το πρόσφατα ανακαινισμένο τηλέφωνό σας, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος για μια λύση. Είμαστε εδώ με όχι μόνο μία, αλλά μερικές μεθόδους για εσάς που θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να διορθώσετε το σφάλμα MM6 που δεν επιτρέπεται στο τηλέφωνο. Ας ξεκινήσουμε γνωρίζοντας λίγο για αυτό το τηλέφωνο που δεν είναι εγγεγραμμένο στο δίκτυο.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα MM6 που δεν επιτρέπεται στο τηλέφωνο

Το σφάλμα MM6 εμφανίζεται στην οθόνη των ανακαινισμένων smartphone κατά την πραγματοποίηση κλήσης ή την αποστολή μηνυμάτων. Αυτό συμβαίνει επειδή το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο σε έναν φορέα που είναι διαφορετικός από τον φορέα της κάρτας SIM. Μερικές φορές, το τηλέφωνο εμφανίζει επίσης σφάλμα επειδή απορρίπτει την κάρτα SIM. Οι εταιρείες smartphone συχνά κάνουν συνεργασίες με τους παρόχους δικτύου προσφέροντας φθηνά προγράμματα στους αγοραστές και απαγορεύοντας άλλους παρόχους δικτύου, οδηγώντας τελικά σε σφάλμα.

  Πώς να φορτίσετε ένα διακόπτη Nintendo χωρίς το Dock

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ένας από τους λόγους για τους οποίους το τηλέφωνο δεν είναι εγγεγραμμένο στο δίκτυο εμφανίζεται σφάλμα είναι ένας διαφορετικός φορέας της κάρτας SIM από τον πάροχο τηλεφώνου. Εκτός από αυτό, οι αιτίες που αναφέρονται παρακάτω οδηγούν στο εν λόγω σφάλμα:

  • Ενιαίο δίκτυο σταδιοδρομίας
  • Τα ξεκλείδωτα τηλέφωνα έχουν επίσης παρατηρηθεί ότι αντιμετωπίζουν σφάλμα MM6
  • Ένα σφάλμα ή ένα σφάλμα μπορεί να είναι ένας άλλος λόγος, δοκιμάστε να ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα για να επιλύσετε το πρόβλημα.
  • Η κάρτα SIM δεν έχει τοποθετηθεί σωστά

Από βασικές έως προηγμένες, πολλές μέθοδοι μπορούν να σας βοηθήσουν να διορθώσετε το σφάλμα MM6 στο τηλέφωνό σας. Αυτές οι λύσεις ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με το τηλεφωνικό σας δίκτυο και την εταιρεία κατασκευής της συσκευής. Επομένως, δοκιμάστε όλες τις μεθόδους για να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση για το κινητό σας.

Σημείωση: Επειδή τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων και διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, επομένως, βεβαιωθείτε για τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε. Τα εν λόγω βήματα πραγματοποιήθηκαν στο τηλέφωνο Vivo 1920.

Μέθοδος 1: Επικοινωνήστε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας SIM

Ένας από τους πρώτους και απλούστερους τρόπους για να επιλύσετε το σφάλμα μη επιτρεπόμενου τηλεφώνου MM6 είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είναι πάροχος κινητής συνδεσιμότητας και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω της πύλης εξυπηρέτησης πελατών. Μπορείτε να λάβετε τον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας σας. Μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε και να τους πείτε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μόλις ολοκληρωθεί, χρειάζονται περίπου 24-48 ώρες για να επιλυθεί το σφάλμα και να ανακτηθεί η λειτουργία κλήσεων και γραπτών μηνυμάτων.

  Ένα φύλλο εξαπάτησης για εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για το iPhone σας

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος δεν βοηθάει, εάν:

1. Το τηλέφωνο είναι κλεμμένο ή απαγορευμένο.

2. Η συσκευή έχει συσχετισμένο ή ενσωματωμένο αριθμό τηλεφώνου.

3. Ο πάροχος του τηλεφώνου χρεώνει μια χρέωση γνωστή ως Εναλλαγή εξοπλισμού.

Ένας άλλος τρόπος για να επιλύσετε ένα απαγορευμένο δίκτυο σε μια κάρτα SIM είναι καλώντας το μενού λειτουργίας. Αυτό είναι δυνατό εάν έχετε πρόσβαση στην επιφάνεια κλήσης στο κλειδωμένο τηλέφωνο. Μπορείτε να προχωρήσετε με αυτήν τη μέθοδο με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος ενδέχεται να μην λειτουργεί για όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, καθώς μπορεί να υπάρχει άλλος κωδικός ξεκλειδώματος για τη συσκευή σας, επομένως ελέγξτε στο διαδίκτυο για τον κωδικό που σχετίζεται με το τηλέφωνό σας πριν επιχειρήσετε αυτήν τη μέθοδο.

1. Ανοίξτε το πληκτρολόγιο κλήσης στο κλειδωμένο τηλέφωνο.

2. Πληκτρολογήστε *#78#.

3. Τώρα, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να αποδεσμευτείτε από το φορέα.

Μέθοδος 3: Τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM

Εκτός από παράγοντες όπως ο πάροχος δικτύου και τα σφάλματα, ένα απλό σφάλμα, όπως μια λανθασμένα τοποθετημένη θήκη SIM μπορεί επίσης να είναι ένας λόγος για τον οποίο το τηλέφωνο δεν είναι καταχωρημένο στο δίκτυο σφάλματος εμφανίζεται στο κινητό σας. Επομένως, η αφαίρεση της κάρτας SIM και η επανατοποθέτησή της μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για αναλυτικές οδηγίες:

1. Ξεκινήστε με την εξαγωγή του δίσκου της κάρτας SIM από το κινητό σας.

2. Αφαιρέστε την κάρτα SIM από το δίσκο.

3. Τοποθετήστε ξανά το δίσκο στο τηλέφωνο.

4. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας για να ελέγξετε εάν επιλύθηκε το σφάλμα του τηλεφώνου που δεν είναι εγγεγραμμένο στο δίκτυο.

Μέθοδος 4: Ενημερώστε το λειτουργικό σύστημα Android

Σφάλμα MM6 που δεν επιτρέπεται στο τηλέφωνο μπορεί επίσης να προκύψει λόγω μιας παλιάς έκδοσης της συσκευής σας που εμποδίζει τις λειτουργίες κλήσεων και αποστολής μηνυμάτων. Επομένως, η ενημέρωση του Android σας είναι ένας τέλειος τρόπος για να το επιλύσετε. Εάν η συσκευή σας δεν ενημερώνεται αυτόματα, τότε μπορείτε να το κάνετε μη αυτόματα. Μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο μη αυτόματης ενημέρωσης Android στην τελευταία έκδοση για αναλυτικές οδηγίες.

  Πώς να εκτελέσετε μια αναφορά ελέγχου όπλων

Μέθοδος 5: Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης δικτύου

Μερικές φορές, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης δικτύου λόγω ασθενούς ή καθόλου συνδεσιμότητας που προκαλεί σφάλμα MM6. Επομένως, ο έλεγχος του δικτύου στις ρυθμίσεις της συσκευής σας είναι σημαντικός. Ας δούμε τον τρόπο να το κάνουμε:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο κινητό σας.

2. Πατήστε στο Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

3. Πατήστε στη SIM 1.

4. Πατήστε στο Carrier.

5. Ενεργοποιήστε την Αυτόματη εγγραφή.

Μέθοδος 6: Ενεργοποίηση κάρτας SIM

Εάν έχετε αγοράσει μια νέα κάρτα SIM, θα χρειαστούν περίπου 24-48 ώρες για να ενεργοποιηθεί, επομένως, αφήστε την SIM να ενεργοποιηθεί και στη συνέχεια ελέγξτε για το δίκτυο. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον πάροχο της κάρτας SIM για να την ενεργοποιήσετε.

Μέθοδος 7: Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της συσκευής

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν έχει λειτουργήσει για εσάς μέχρι τώρα, τότε είναι καιρός να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή της συσκευής για το τηλέφωνο που δεν είναι εγγεγραμμένο στο δίκτυο που αντιμετωπίζετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους χρησιμοποιώντας τον επίσημο ιστότοπο, τον αριθμό τηλεφώνου τους ή ταχυδρομώντας τους. Μπορείτε να συζητήσετε το ζήτημα και να περιμένετε να σας δώσουν μια αξιόπιστη λύση για το σφάλμα MM6.

Επαγγελματική συμβουλή: Χρησιμοποιήστε το εργαλείο ξεκλειδώματος SIM

Πολλά εργαλεία SIM Unlocker είναι διαθέσιμα στην αγορά με αποκλειστικό σκοπό την επίλυση του σφάλματος MM6. Αυτά τα εργαλεία διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα κινητών συσκευών. Είναι διαθέσιμα τόσο σε ηλεκτρονικά όσο και σε offline τεχνολογικά καταστήματα. Για να μην αναφέρουμε ότι αυτά τα εργαλεία δεν είναι δωρεάν και χρεώνουν λίγα δολάρια για να σας βοηθήσουν με το πρόβλημα. Ας δούμε λοιπόν τη λίστα με μερικά τέτοια εργαλεία που είναι αρκετά χρήσιμα:

1. iToolab SIMnlocker: Το iToolab SIMnlocker είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα ξεκλειδώματος SIM τρίτου κατασκευαστή στο iPhone.

2. DirectUnlocks: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το DirectUnlocks για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας σε 6 ώρες.

3. doctorSIM: Ένα άλλο καλύτερο πρόγραμμα ξεκλειδώματος SIM είναι το doctorSIM.

4. UnlockBase: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το UnlockBase για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε πάροχο υπηρεσιών.

5. CellUnlocker.net: Το CellUnlocker.net είναι επίσης ένα άλλο λογισμικό για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Μπορώ να ξεκλειδώσω ένα τηλέφωνο στη μαύρη λίστα;

Απ. Η αγορά ενός σκιερού τηλεφώνου μπορεί να σας φέρει σε νομικά προβλήματα. Επομένως, δεν συνιστάται, ωστόσο, με τη βοήθεια πολλών εργαλείων ξεκλειδώματος smartphone μπορείτε σίγουρα να ξεκλειδώσετε ένα τηλέφωνο στη μαύρη λίστα.

Ε2. Το σφάλμα MM6 είναι σφάλμα συγκεκριμένου τηλεφώνου;

Απ. Το σφάλμα MM6 μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε ανακαινισμένο τηλέφωνο, ανεξάρτητα από τη μάρκα του τηλεφώνου. Το σφάλμα σχετίζεται με τον συνδεδεμένο φορέα.

Ε3. Μπορεί το σφάλμα MM6 να διορθωθεί στο iPhone;

Απ. Ναι, το σφάλμα MM6 σε ένα iPhone μπορεί να διορθωθεί είτε επικοινωνώντας με τον πάροχο είτε με τη βοήθεια ξεκλειδώματος SIM.

Q4. Παρουσιάζεται σφάλμα MM6 σε κάθε τηλέφωνο;

Απ. Το σφάλμα MM6 εμφανίζεται μόνο σε μεταχειρισμένα τηλέφωνα. Σε ολοκαίνουργια τηλέφωνα αυτό το σφάλμα δεν εμφανίζεται.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για να ξεπεράσετε το σφάλμα MM6 που δεν επιτρέπεται στο τηλέφωνο. Ενημερώστε μας ποια από τις μεθόδους ήταν σκόπιμη για την επίλυση του σφάλματος. Εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με το θέμα ή προτάσεις, αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.