Πώς να εκτελέσετε μια αναφορά ελέγχου όπλων

Τα όπλα είναι ένα εξαιρετικά συγκινητικό ζήτημα στις ΗΠΑ. Από τη μία πλευρά του ζητήματος, τα όπλα είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο και ένα θεμελιώδες δικαίωμα για την αποτροπή της τυραννίας και της καταπίεσης. Από την άλλη πλευρά, τα όπλα είναι αιτία πληγών, εθνικής ντροπής και θανάτου σε ευρεία κλίμακα. Και μετά, υπάρχουν όλοι στη μέση που μπορεί να αισθάνονται ότι ένα μείγμα από αυτές τις απόψεις είναι αληθινό. Δυστυχώς, δεν φαίνεται να υπάρχει συναίνεση μεταξύ των νομοθετών για τη ρύθμιση της πώλησης και της χρήσης πυροβόλων όπλων οπουδήποτε στον ορίζοντα.

Καθώς οι ομοσπονδιακοί και πολιτειακοί νόμοι βρίσκονται σε αναταραχή και συχνά έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιος μπορεί και ποιος μπορεί να μην έχει στην κατοχή του ένα όπλο (ή τουλάχιστον ποιον τύπο όπλου επιτρέπεται να κατέχουν νομίμως). Ωστόσο, αυτό είναι ένα καυτό ερώτημα σε πολλές περιπτώσεις. Ίσως ανησυχείτε για κάποιον στη γειτονιά σας που παρενοχλούσε εσάς, την οικογένειά σας ή τους φίλους σας. Ίσως υπάρχει κάποιος στο γραφείο ή στο σχολείο σας του οποίου η συμπεριφορά απέναντί ​​σας προκαλεί ανησυχία.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να βρείτε την αλήθεια: εκτελέστε έναν έλεγχο ιστορικού σε αυτά. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την εκτέλεση ενός ελέγχου ιστορικού όπλου και, στη συνέχεια, προτείνουμε τους καλύτερους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού για να εκτελέσετε έναν.

Γιατί να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού όπλου;

Οι έλεγχοι ιστορικού αποτελούν μέρος του εθνικού συστήματος αδειοδότησης όπλων των ΗΠΑ. Κάθε φορά που οποιοσδήποτε υποβάλλει αίτηση για άδεια κατοχής πυροβόλου όπλου, το FBI θα διενεργεί έλεγχο ιστορικού για να διασφαλίσει ότι είναι κατάλληλο άτομο για να λάβει άδεια κατοχής πυροβόλου όπλου. Αυτός ο έλεγχος θα καλύπτει πράγματα όπως εάν ένα άτομο έχει ιστορικό βίας, ποινικό μητρώο ή ιστορικό προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Ενώ κάποιο είδος ελέγχου ιστορικού είναι σίγουρα καλύτερο από κανέναν, ο έλεγχος ιστορικού του FBI απέχει πολύ από το 100% αποτελεσματικός. Το σύστημά τους ελέγχει για σαφείς ενδείξεις ότι ένα άτομο μπορεί να είναι επικίνδυνο αν του παραδοθεί ένα όπλο. Όμως, δεν λαμβάνει υπόψη τον τεράστιο αριθμό δεικτών που μπορούν να υποδηλώνουν ότι κάποιος χωρίς προηγούμενο ιστορικό αποτελεί απειλή.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτού είναι ο Νίκολας Κρουζ, ο 19χρονος που σκότωσε 17 παιδιά στο γυμνάσιο Stoneman Douglas στη Φλόριντα τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Ο Κρουζ πέρασε τον έλεγχο ιστορικού του FBI και του επετράπη να κατέχει το ημιαυτόματο τουφέκι τύπου AR-15 που χρησιμοποίησε για τη βολή. Αυτό συμβαίνει παρά τις πολυάριθμες διαδικτυακές αναρτήσεις και τα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς που υποδηλώνουν ότι αποτελούσε πιθανή απειλή.

Είναι δύσκολο για κανέναν να γνωρίζει ότι ο Κρουζ είχε άδεια να κατέχει ένα τέτοιο όπλο και πολλοί Αμερικανοί μπορεί να έχουν ανησυχίες για άλλους ανθρώπους στις κοινότητές τους. Αλλά δεν είναι μόνο το FBI που μπορεί να κάνει ελέγχους ιστορικού. Οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να πραγματοποιήσει έλεγχο ιστορικού σε κάποιον για τον οποίο ανησυχεί. Μπορεί να είναι ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο για να ανακαλύψετε μια ολόκληρη σειρά πληροφοριών σχετικά με μια πιθανή απειλή.

Ποιες πληροφορίες που σχετίζονται με το όπλο μπορεί να σας πει ένας έλεγχος ιστορικού;

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες που μπορεί να αποκαλύψει ένας έλεγχος ιστορικού που σχετίζονται με την κατοχή όπλων, καθώς και με τον κίνδυνο που μπορεί να παρουσιάσει κάποιος με όπλο. Φυσικά, ορισμένα πράγματα στα οποία μπορεί να έχει πρόσβαση το FBI δεν είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό, όπως τα ιατρικά αρχεία, αλλά η πλειονότητα των σχετικών πληροφοριών που θα εξετάσουν είναι ανοιχτά διαθέσιμες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελέσετε έλεγχο ιστορικού που σχετίζεται με όπλο για να αποκαλύψετε δεδομένα όπως:

Ποινικό μητρώο

Ένας έλεγχος ιστορικού μπορεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το ποινικό μητρώο ενός ατόμου. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάποιος έχει προηγούμενο ιστορικό παραβάσεων με όπλα ή οποιουδήποτε είδους βίαιου εγκλήματος, θα σας πει ένας έλεγχος ιστορικού. Πολλοί πάροχοι θα αποκαλύψουν επίσης δικαστικά έγγραφα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες των εγκλημάτων για τα οποία έχει κατηγορηθεί κάποιος, ακόμα κι αν τελικά δεν καταδικάστηκε.

  Πώς να βρείτε κείμενο σε μια ιστοσελίδα στο Safari σε iPhone και iPad

Άδειες όπλων

Ένας έλεγχος ιστορικού μπορεί επίσης να σας πει ποιες άδειες κατέχει ένα άτομο. Αυτό περιλαμβάνει άδειες όπλου. Επομένως, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε έναν έλεγχο ιστορικού για να μάθετε εάν κάποιος έχει άδεια να κατέχει όπλο, καθώς και για να μάθετε ποια όπλα επιτρέπεται να κατέχει. Οποιεσδήποτε πρόσθετες σημειώσεις που σχετίζονται με την άδεια, όπως πρόσθετη εκπαίδευση ή παραβιάσεις των όρων της άδειας, θα πρέπει επίσης να είναι διαθέσιμες.

Στρατιωτικά Μητρώα

Ένας έλεγχος ιστορικού θα αποκαλύψει τον πλήρη φάκελο οποιουδήποτε έχει υπηρετήσει στις ένοπλες δυνάμεις. Ως αποτέλεσμα, είναι δυνατό να ανακαλύψετε εάν ένα άτομο έχει εκπαιδευτεί στη χρήση πυροβόλων όπλων επαγγελματικά, καθώς και οποιαδήποτε εμπειρία χρήσης τους στη μάχη. Άλλοι στρατιωτικοί παράγοντες ενδιαφέροντος μπορεί να περιλαμβάνουν τους λόγους για τους οποίους κάποιος εγκατέλειψε τις ένοπλες δυνάμεις και εάν έχει υποστεί PTSD ή άλλες επιπτώσεις ως αποτέλεσμα της ενεργού υπηρεσίας.

Προσωπικές πληροφορίες

Το κίνητρο πίσω από πολλές από τις χειρότερες φρικαλεότητες των ΗΠΑ που σχετίζονται με τα όπλα είναι προσωπικά, επομένως η γνώση της προσωπικής κατάστασης κάποιου μπορεί να είναι χρήσιμη για να προσδιοριστεί πόσο κίνδυνο μπορεί να θέσει. Ένας έλεγχος ιστορικού δεν μπορεί να σας πει τα πάντα εδώ, αλλά μπορεί να αποκαλύψει πράγματα όπως αν κάποιος έχει περάσει από πρόσφατο διαζύγιο ή πένθος, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει ασταθή συμπεριφορά.

Οικονομικές Πληροφορίες

Οι χρηματικές ανησυχίες μπορεί επίσης να είναι ένας παράγοντας σε ορισμένα εγκλήματα με όπλα. Η εκτέλεση μιας επιταγής μπορεί να σας πει εάν κάποιος έχει αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα, έχει χάσει μια επιχείρηση ή περιουσία, έχει κηρυχθεί σε πτώχευση και πολλά άλλα.

Διαδικτυακά δεδομένα και δεδομένα μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να είναι κρίσιμες για την απόκτηση μιας εικόνας σχετικά με την ψυχική ευημερία και τη συμπεριφορά ενός υποκειμένου. Είναι ένα πράγμα που δεν εξετάζει το FBI και, στην περίπτωση του Νίκολας Κρουζ, αυτό αποδείχθηκε δαπανηρό. Ένας έλεγχος ιστορικού μπορεί να αποκαλύψει πού έχει ένα άτομο λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να σας πει πράγματα όπως σε ποιες ομάδες είναι μέλος, ποια είναι τα ενδιαφέροντά του και το είδος των σχολίων που κάνει στο διαδίκτυο. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανεκτίμητες όταν προσπαθείτε να μετρήσετε εάν κάποιος αποτελεί πιθανή απειλή ή όχι.

Τι είναι η εταιρεία για να εκτελέσει έναν έλεγχο ιστορικού όπλων;

Σίγουρα δεν λείπει η επιλογή. η αγορά ελέγχου ιστορικού είναι πλημμυρισμένη από κάθε είδους εταιρείες. Ο καθένας θα ισχυριστεί ότι είναι ο καλύτερος, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των επιπέδων υπηρεσιών που παρέχουν.

Σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως αυτό, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν ιστότοπο τον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε για την παροχή γρήγορων και ακριβών πληροφοριών. Συνδυάζοντας τη δική μας εμπειρία με τα σχόλια των χρηστών, καταλήξαμε σε μια λίστα με κρίσιμα κριτήρια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαχωρίσετε το σιτάρι από την ήρα:

Ενδελεχής έρευνα – Με ένα θέμα τόσο ευαίσθητο όπως η ένοπλη βία, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα του θέματος αναζήτησής σας. Οι καλύτερες εταιρείες προσφέρουν ευρείες υπηρεσίες έρευνας με βαθιά διείσδυση.
Ακριβείς αναφορές – Εξίσου σημαντική με το βάθος των πληροφοριών είναι η ακρίβεια. Τελικά, θέλετε πραγματικά να πάρετε μια απόφαση με βάση μια εσφαλμένη αναφορά; Πηγαίνετε για έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού που έχει αποδεδειγμένο ιστορικό.
Γρήγορα αποτελέσματα – Οι έλεγχοι ιστορικού όπλων είναι συχνά επείγοντες, έτσι πολλοί χρήστες αναζητούν γρήγορα αποτελέσματα. Οι χρόνοι απόκρισης από τους ιστότοπους μπορεί να ποικίλλουν, αλλά οι καλύτεροι ιστότοποι μπορούν να σας προσφέρουν βασικά αποτελέσματα σε λίγα λεπτά, καθώς και πλήρως λεπτομερείς αναφορές σε όχι περισσότερο από μερικές ημέρες.
Προσαρμογή αναζήτησης – Αυτά που γνωρίζετε για το θέμα σας μπορεί να μην είναι πολλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλετε αποτελέσματα. Οι καλύτεροι ιστότοποι μπορούν συνήθως να προσφέρουν χρήσιμα αποτελέσματα με βάση ακόμη και έναν ελάχιστο όγκο πληροφοριών εκκίνησης.
Χρησιμοποιήσιμος πίνακας εργαλείων – Ο πίνακας εργαλείων είναι ο χώρος όπου θα διαχειρίζεστε τις αναζητήσεις και τα αποτελέσματά σας, επομένως πρέπει να είναι εύχρηστος και καλά σχεδιασμένος.
Εφαρμογές για κινητά – Με ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό ατόμων που συνδέονται στο διαδίκτυο κυρίως μέσω της κινητής συσκευής τους, οι αποκλειστικές εφαρμογές iOS και Android γίνονται λιγότερο πολυτέλεια και περισσότερο αναγκαιότητα. Οι καλύτεροι ιστότοποι διατηρούν λογισμικό για μία ή και τις δύο πλατφόρμες.
Καλή υποστήριξη πελατών – Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την αναζήτησή σας ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις πληροφορίες που βρέθηκαν, θέλετε να μάθετε ότι υπάρχει μια αξιόπιστη και προσβάσιμη υπηρεσία υποστήριξης πελατών εκεί για να σας βοηθήσει.

  Τι να κάνετε εάν χύσατε νερό ή καφέ στο φορητό υπολογιστή σας

Χρησιμοποιώντας αυτά τα κριτήρια, επιλέξαμε τους τέσσερις κορυφαίους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού στην αγορά. Αν αναζητάτε πληροφορίες για το ιστορικό ενός ατόμου με όπλα, βία ή έγκλημα, κάθε υπηρεσία προσφέρει μια ισχυρή ευκαιρία να αποκτήσετε μια πολύτιμη εικόνα για το θέμα της αναζήτησής σας.

1. Έχει επαληθευτεί

Όταν αναζητάτε ευαίσθητες πληροφορίες, θα δυσκολευτείτε να βρείτε έναν καλύτερο ιστότοπο ελέγχου ιστορικού από το BeenVerified. Ανεξάρτητα από τα δύο επίπεδα τιμολόγησης που θα επιλέξετε, θα είστε σίγουροι ότι η τελική αναφορά αναζήτησής σας είναι πλήρης, συνοπτική και ακριβής. Μια βασική αναζήτηση καλύπτει ποινικά μητρώα, οικονομικά αρχεία, παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πληθώρα άλλων προσωπικών πληροφοριών. Αν θέλετε να ελέγξετε το ιστορικό κάποιου με όπλα, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην υπηρεσία premium. Αυτό επεκτείνει την αναζήτησή σας απευθείας σε άδειες και άδειες όπλων, και επίσης αποκαλύπτει τυχόν χρέη και δικαστικές αποφάσεις. Τα φυσικά αρχεία μπορούν ακόμη και να ληφθούν από έναν δρομέα που αποστέλλεται από το BeenVerified στις εγκαταστάσεις του αρχείου.

Η αναζήτησή σας θα καταλήξει σε μια τελική αναφορά, η οποία έχει σχεδιαστεί (με αρκετά επιτυχία) για να καθοδηγεί απρόσκοπτα το μάτι του αναγνώστη μέσα από τον πλούτο των αποτελεσμάτων. Εκτός από πολύτιμες πληροφορίες, αυτό το έγγραφο προσφέρει ήσυχο τον έλεγχο του ιστορικού του όπλου σας. Εξάλλου, το BeenVerified έχει αποδεδειγμένο ιστορικό σχετικά με τη σχετική ακρίβεια και πληρότητα των ευρημάτων του. Οι χρήστες Android και iOS έχουν πολλά να χαρούν εδώ, καθώς υπάρχουν αποκλειστικές εφαρμογές για κινητά και για τις δύο πλατφόρμες εκτός από τον κομψό διαδικτυακό τους πίνακα εργαλείων. Τέλος, η υποστήριξη πελατών είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω email ή τηλεφώνου σε εκτεταμένες ώρες.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Θέλετε να εκτελέσετε έλεγχο ιστορικού όπλου; Εγγραφείτε στο BeenVerified χρησιμοποιώντας τις ειδικές τιμές μας.

2. TruthFinder

Η ανάγκη για έλεγχο του ιστορικού του όπλου προκύπτει συχνά από σοβαρές καταστάσεις και το TruthFinder είναι σε καλή θέση για να παρέχει γρήγορα τα αποτελέσματα που χρειάζεστε. Αν και η premium υπηρεσία τους ανακτά πράγματι αρχεία που περιγράφουν λεπτομερώς τυχόν άδειες όπλων που κατέχονται, αυτές οι πληροφορίες σάς λένε μόνο ότι ένα άτομο μπορεί να φέρει όπλο, και όχι τι μπορεί να κάνει με αυτό. Το TruthFinder μεγεθύνει για να εξετάσει τη μεγαλύτερη εικόνα της διαδικτυακής παρουσίας κάποιου, εξετάζοντας τη δραστηριότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πριν από χρόνια, καθώς και τα αρχεία σε βάθος ιστού (μη ευρετηριασμένα). Όταν ληφθούν μαζί με τα άλλα βιογραφικά τους στοιχεία, θα αποκτήσετε μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για το πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι ή όχι το θέμα αναζήτησής σας.

Φυσικά, το TruthFinder είναι ιδέα για κάθε είδους έλεγχο ιστορικού. Ακόμη και η βασική τους υπηρεσία προσφέρει μια ματιά σε ποινικά μητρώα, οικονομικά αρχεία, στοιχεία επικοινωνίας και πολλά άλλα. Όλοι οι χρήστες αντιμετωπίζονται με την ίδια απρόσκοπτη διεπαφή, που διαθέτει έναν βελτιωμένο διαδικτυακό πίνακα εργαλείων καθώς και μια εφαρμογή Android για τη διαχείριση των αναζητήσεών σας εν κινήσει. Αν ποτέ αντιμετωπίσετε προβλήματα, η βοήθεια πελατών απέχει μόνο μία κλήση χωρίς χρέωση, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μην αφήνετε τα αποτελέσματα του ελέγχου ιστορικού του όπλου σας στην τύχη, εμπιστευτείτε το TruthFinder – τώρα διαθέσιμο σε αποκλειστική τιμή!

3. Instant CheckMate

Το Instant CheckMate είναι ένας άλλος ιστότοπος που προσφέρει μια υπηρεσία προσαρμοσμένη στα μέτρα σας για ελέγχους ιστορικού όπλων. Η ολοκληρωμένη ερευνητική τους υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε δύο επίπεδα. Στη βασική τους τιμή, θα λάβετε πληροφορίες για πράγματα όπως ποινικά μητρώα, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων και δεδομένα μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Για πράγματα όπως οι άδειες όπλων, το οικονομικό ιστορικό και τα αρχεία οδήγησης, θα χρειαστεί να πληρώσετε λίγο περισσότερο για την premium υπηρεσία τους. Συνολικά, αυτά τα σύνολα δεδομένων θα πρέπει να δημιουργήσουν μια συναρπαστική εικόνα του θέματος αναζήτησής σας.

  Λάβετε καθοδηγούμενες οδηγίες επί της οθόνης για να συνθέσετε μια καλύτερη φωτογραφία

Ενώ το CheckMate διερευνά μια τεράστια σειρά δεδομένων, οι τελικές αναφορές καταφέρνουν πάντα να μεταφέρουν τις πιο σχετικές πληροφορίες με έναν εύκολο στην κατανόηση τρόπο. Η διαχείριση των αναζητήσεών σας και των αποτελεσμάτων τους επιτυγχάνεται εύκολα μέσω του κομψού διαδικτυακού τους πίνακα ελέγχου (ή της εφαρμογής Android). Η υποστήριξη πελατών ανταποκρίνεται και είναι επιμελής, και επιπλέον είναι διαθέσιμο 24/7. Όταν αναζητάτε ταχύτητα, ακρίβεια και βάθος στον έλεγχο φόντου του όπλου σας, το Instant CheckMate είναι μια σταθερή επιλογή υπηρεσίας.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Θέλετε να μάθετε γρήγορα το ιστορικό όπλων κάποιου; Ρίξτε μια ματιά στο Instant CheckMate, διαθέσιμο φθηνότερα με την αποκλειστική μας προσφορά για αναγνώστες.

4. Intelius

Τελευταίο αλλά σε καμία περίπτωση λιγότερο σημαντικό στη λίστα των συστάσεων μας είναι το Intelius. Ο έλεγχος του ιστορικού κάποιου με όπλα υπερβαίνει τις άδειες όπλων που κατέχονται για να ληφθεί υπόψη μια ολόκληρη σειρά σημείων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων ποινικών μητρώων, εγγραφών σεξουαλικών παραβατών, οικονομικού ιστορικού, αρχείων ιδιοκτησίας και εκπαίδευσης. Η Intelius θα συγκεντρώσει τα πιο σχετικά δεδομένα σε μια ενιαία ολοκληρωμένη αναφορά και θα την κάνει να διαβάζεται λογικά και καθαρά, ώστε να μπορείτε να ερμηνεύσετε άμεσα τα αποτελέσματά σας.

Με πάνω από 50 εκατομμύρια επιτυχημένους ελέγχους ιστορικού υπό τη ζώνη τους, η Intelius έχει ξεκάθαρα τους θαυμαστές της. Είναι επίσης λογικό, καθώς η εμπειρία του πελάτη έχει λάβει σαφώς μεγάλη προσοχή και σκέψη. Αυτό φαίνεται στην καθαρή διάταξη του διαδικτυακού τους πίνακα εργαλείων, που καθιστά εύκολη τη διαχείριση των αναζητήσεών σας, καθώς και τις δύο επίσημες εφαρμογές Intelius που είναι διαθέσιμες τόσο σε συσκευές Android όσο και σε συσκευές iOS. Η εξυπηρέτηση πελατών γίνεται καλύτερα μέσω του διαδικτυακού εργαλείου αντιμετώπισης προβλημάτων, αν και υπάρχει διαθέσιμη βοήθεια μέσω email ή τηλεφώνου.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού;

Διαβάζοντας τις συστάσεις μας, μπορεί να αναρωτηθείτε γιατί επιλέξαμε να αποκλείσουμε τις δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού. Αυτό συμβαίνει επειδή οι δωρεάν ιστότοποι έχουν την τάση να σπαταλούν τον χρόνο σας στην καλύτερη περίπτωση ή να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλειά σας στη χειρότερη. Στο ένα άκρο αυτού του φάσματος, ενδέχεται να λάβετε αποτελέσματα αναζήτησης που είναι ελάχιστα καλύτερα από μια πρόχειρη αναζήτηση Google, ενώ θα τυφλώνεστε από διαφημίσεις σε όλη τη διαδικασία. Επιπλέον, συνήθως καταβάλλεται ελάχιστη έως καθόλου προσπάθεια για να διασφαλιστεί η ποιότητα ή η ακρίβεια των ευρημάτων που πραγματοποιούνται από δωρεάν ιστότοπους. Είτε αναζητάτε χαμένη οικογένεια ή παλιούς φίλους, είτε εξετάζετε ένα πιο σοβαρό ζήτημα, όπως το ιστορικό ενός ατόμου με όπλα, δεν θέλετε να αναρωτιέστε αν έχετε τις σωστές πληροφορίες.

Οι δωρεάν ιστότοποι ελέγχου ιστορικού μπορεί να εγκυμονούν πολύ μεγαλύτερους κινδύνους από απλώς ανακριβείς πληροφορίες. Η αυξανόμενη δημοτικότητα του ελέγχου ιστορικού έχει καταστήσει τη βιομηχανία στόχο για χάκερ. Αδίστακτα άτομα ή εταιρείες φαίνεται συχνά να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες για να προσελκύσουν πελάτες με σκοπό να συλλέξουν τα δεδομένα σας ή ακόμα και να φυτέψουν κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας, αντί να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Σύμφωνα με την εμπειρία μας, οι δωρεάν ιστότοποι ελέγχου ιστορικού συνήθως δεν αξίζει να ρισκάρουμε. Η χρήση των καλύτερων συνδρομητικών τοποθεσιών δεν κοστίζει περισσότερο από μερικά δολάρια το μήνα και για το επίπεδο εξυπηρέτησης και το βάθος των πληροφοριών που προσφέρουν, αυτό πραγματικά αντιπροσωπεύει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

συμπέρασμα

Η εκτέλεση ενός ελέγχου ιστορικού όπλου μπορεί να αποκαλύψει πολλά για ένα θέμα. Η τελική αναφορά αναζήτησης θα δώσει μια βαθύτερη εικόνα για το εάν αυτό το άτομο είναι πιθανό να έχει στην κατοχή του ένα πυροβόλο όπλο, και μπορεί ακόμη και να δείξει πώς συμπεριφέρεται με τον εν λόγω οπλισμό. Φυσικά, δεν δημιουργούνται όλες οι υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού ίσες, με κάποιες να αντιπροσωπεύουν απίστευτη σχέση ποιότητας-τιμής και άλλες να αποτελούν απειλή για την ασφάλειά σας.

Οι τέσσερις κορυφαίοι προτεινόμενοι ιστότοποί μας έχουν αποδεδειγμένα ιστορικά στοιχεία που βοηθούν τους πελάτες τους να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται. Με τη συνδρομή σας, όχι μόνο λαμβάνετε εις βάθος έρευνα, αλλά αποκτάτε ηρεμία γνωρίζοντας ότι τα αποτελέσματα είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβή και σχετικά.

Έχετε κάνει ποτέ έλεγχο ιστορικού όπλου σε κάποιον; Τι είδους πληροφορίες ανακαλύψατε; Υπήρξε κάτι που σας συγκλόνισε ιδιαίτερα; Πάντα καλωσορίζουμε τα σχόλια από όλους τους αναγνώστες μας, οπότε γιατί να μην μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο σχολίων;