Ένα φύλλο εξαπάτησης για εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για το iPhone σας

Το iOS κυκλοφορεί αρκετό καιρό ώστε να έχουν αναπτυχθεί πολλές εξαιρετικές εφαρμογές για σχεδόν τα πάντα. Κάθε φορά που θέλω να κάνω κάτι νέο, κάτι που δεν έχω ξανακάνει στο iPhone μου, πρέπει πρώτα να αναζητήσω τη σωστή εφαρμογή. Δυστυχώς, η αναζήτηση για τη σωστή εφαρμογή, αυτή που κάνει αυτό που θέλω, είναι συχνά απογοητευτική. Περιλαμβάνει πολλές δοκιμές και σφάλματα απλώς και μόνο επειδή δεν ξέρω αν μια εφαρμογή θα κάνει αυτό που θέλω και τι περιορισμούς έχει. Έχοντας αυτό υπόψη, αυτός ο οδηγός είναι ένα γρήγορο φύλλο εξαπάτησης εφαρμογών που σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε βίντεο. Αντί να οργανώνεται ο οδηγός ανά εφαρμογές, έχει οργανωθεί ανά λειτουργία, ώστε να μπορείτε να πείτε ποια είναι η δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εκτελέσετε μια συγκεκριμένη ενέργεια επεξεργασίας σε ένα βίντεο. Οι εφαρμογές λειτουργούν εξ ολοκλήρου στο iPhone σας χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε σε υπολογιστή ή Mac. Καμία από αυτές τις εφαρμογές δεν αφήνει κανένα υδατογράφημα.

Βασικές Απαιτήσεις: iPhone με iOS 8

  25 εκπληκτικές εικόνες για την επιφάνεια εργασίας σας

Jailbreak: Δεν πειράζει

Εφαρμογές που εμφανίζονται σε αυτόν τον οδηγό:

Περικοπή της διάρκειας ενός βίντεο

Δεν χρειάζεστε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για να περικόψετε τη διάρκεια ενός βίντεο. Η εγγενής εφαρμογή Φωτογραφίες μπορεί να το κάνει αυτό, αν και μπορείτε να αναζητήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για άλλους λόγους. Παίξτε ένα βίντεο και πατήστε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος. Πιέστε για να αυξήσετε και να μειώσετε το μήκος του κλιπ και πατήστε Περικοπή. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε έτσι ώστε να αντικαταστήσει το πρωτότυπο ή να το αποθηκεύσετε ως διαφορετικό κλιπ.

Εναλλακτικές εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι το iMovie που θα σας επιτρέψει να χωρίσετε μια ταινία και να προσθέσετε κλιπ από άλλες ταινίες. Επιλέξτε ένα κλιπ και σύρετε τη λαβή στην αρχή για να το κόψετε.

Για ορισμένους χρήστες, το iMovie είναι μια εφαρμογή που μπορεί να χρειαστεί να αγοραστεί, επομένως μια εναλλακτική εφαρμογή που είναι δωρεάν και κάπως εξίσου ισχυρή όσον αφορά την περικοπή είναι το Video Trim & Cut. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε το βίντεο είτε ως αρχείο MP4 είτε ως αρχείο MOV και επίσης να επιλέξετε την ποιότητα εξόδου.

  Τρόπος προσθήκης χώρου αποθήκευσης cloud τρίτων στο Microsoft Teams

Συγχώνευση δύο κλιπ

Εάν έχετε iMovie, αυτό δεν θα είναι δύσκολο, καθώς η εφαρμογή είναι σχεδόν μια ολοκληρωμένη στολή επεξεργασίας βίντεο, αλλά για όσους χρειάζονται μια δωρεάν και απλούστερη λύση, δοκιμάστε το Video+Merger. Το μόνο μειονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι συμπιέζει το βίντεο. Η ποιότητα δεν είναι τρομερή, αλλά δεν είναι τόσο καλή όσο θα μπορούσε να είναι αν το βίντεο δεν συμπιέζεται. Υπάρχουν επίσης διαφημίσεις, αλλά δεν είναι πολύ ενοχλητικές. Απλώς προσθέστε τα κλιπ που θέλετε να προσθέσετε, επιλέξτε τον προσανατολισμό για το τελικό βίντεο και πατήστε Συγχώνευση.

Προσθήκη ή αφαίρεση ήχου

Το AddAudio σάς επιτρέπει να προσθέσετε ένα αρχείο ήχου από τη βιβλιοθήκη του iTunes και επίσης να κάνετε σίγαση του ήχου ή του θορύβου στο βίντεό σας. Μπορείτε να μειώσετε την ένταση του αρχικού βίντεο στο μηδέν και να παραλείψετε να προσθέσετε οποιαδήποτε άλλη μουσική. Οποιαδήποτε μουσική προσθέτετε, μπορείτε να ελέγξετε την ένταση του ήχου και μπορείτε να προσθέσετε πολλά κομμάτια για να δημιουργήσετε μια μίξη.

  Πώς να προσθέσετε συμβάντα στο Ημερολόγιο Google στους Χάρτες Google

Προσθήκη κειμένου σε βίντεο

Το Over είναι μια δημοφιλής εφαρμογή για την προσθήκη κειμένου σε φωτογραφίες, αλλά στην πραγματικότητα έπρεπε να ψάξουμε λίγο πριν βρούμε κάτι παρόμοιο για βίντεο. Έπρεπε φυσικά να είναι δωρεάν και έτσι δυσκόλεψε λίγο την αναζήτηση, αλλά βρήκαμε το TextOnVideo. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή με έξι δωρεάν γραμματοσειρές, τη δυνατότητα επιλογής μεγέθους γραμματοσειράς, χρώματος γραμματοσειράς και προσθήκης χρωματικής επισήμανσης. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης διαφημίσεις και συμπιέζει ένα βίντεο όταν το εισάγετε. Ωστόσο, κάνει το κόλπο και πολύ καλά.

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο εκεί έξω που σας επιτρέπουν να επεξεργαστείτε μια πτυχή ενός βίντεο δωρεάν. Εάν θέλετε μια πιο ολοκληρωμένη λύση all-in-one, το iMovies δεν είναι πολύ κακό με 3,99 $. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο που θα κάνουν πολύ περισσότερα από αυτές τις μικρότερες προσανατολισμένες σε μία λειτουργία, αλλά θα σας κοστίσουν. Πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο πόσο εύκολη είναι η χρήση μιας εφαρμογής και πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε.