Διορθώστε το Σφάλμα 16 του Adobe After Effects στα Windows 10

Μία από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από ανθρώπους της βιομηχανίας σχεδιασμού είναι η εφαρμογή Adobe Creative Cloud. Το πρωταρχικό στοιχείο, το Adobe After Effects, ήταν εξαιρετικά χρήσιμο σε άτομα που εργάζονται σε δημιουργικό περιεχόμενο. Ωστόσο, το σφάλμα διαμόρφωσης After Effects 16 διαταράσσει την κανονική λειτουργία της εφαρμογής. Το μήνυμα σφάλματος μπορεί να προκληθεί για διάφορους λόγους και το σφάλμα μετά τα αποτελέσματα 16 μπορεί εύκολα να διορθωθεί αλλάζοντας μερικές ρυθμίσεις. Διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε σχετικά με τις αιτίες και τις μεθόδους επιδιόρθωσης του σφάλματος 16 της Adobe.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Adobe After Effects 16 στα Windows 10

Το Adobe After Effects είναι μια εφαρμογή λογισμικού και αποτελεί μέρος του Adobe Creative Cloud για τη δημιουργία εφέ για επεξεργασμένο περιεχόμενο πολυμέσων. Αυτό είναι μέρος του πακέτου του προγράμματος συνδρομής του Adobe Creative Suite.

  • Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ειδικών εφέ και κινούμενων εικόνων στη σύνθεση βίντεο.
  • Αυτό χρησιμοποιείται ευρέως στις τηλεοπτικές μεταδόσεις και στη φάση μετά την παραγωγή των Ταινιών.
  • Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία κινηματογραφικών γραφικών ή ειδικών εφέ για βίντεο, διαδικτυακό περιεχόμενο στον Ιστό, οθόνες στο κατάστημα και παρουσιάσεις.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχολιάσει το σχέδιο, όπως δημιουργώντας τίτλους και χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.
  • Η μορφή του αρχείου που πρόκειται να εισαχθεί ή να εξαχθεί πρέπει να είναι συγκεκριμένης μορφής για κάθε τύπο περιεχομένου πολυμέσων. Ωστόσο, μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε πρόσθετα ή κωδικοποιητές τρίτων για να επεκτείνετε τον τύπο μορφής.
  • Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε ένα αρχείο QuickTime ή AVI στο βίντεο.
  • Το λογισμικό είναι διαθέσιμο σε πλατφόρμες Windows OS και macOS.

Χρήσεις του λογισμικού Adobe After Effects

Το λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει τις ακόλουθες λειτουργίες που αναφέρονται παρακάτω.

  • Το είδος της κινούμενης εικόνας που παρέχεται από το λογισμικό, στο οποίο κινούνται τα στατικά αντικείμενα, ονομάζεται γραφικά κίνησης.
  • Τα Visual Effects (VFX) ή απλά τα Effects βοηθούν στην προσθήκη στοιχείων στο βίντεο, για παράδειγμα, στην προσθήκη χιονιού στο βίντεο.
  • Μια άλλη λειτουργία του λογισμικού είναι η ψηφιακή κομποστοποίηση ή η κομποστοποίηση βίντεο, στην οποία πολλά βίντεο μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα μόνο βίντεο με τη συγχώνευσή τους.

Τι προκαλεί το σφάλμα ρύθμισης παραμέτρων του Adobe After Effects 16;

Το σφάλμα After Effects 16 εμφανίζεται συνήθως όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Adobe Creative Cloud ή Adobe CC. Το Adobe Creative Suite ή το Adobe CS ενδέχεται να μην υποστηρίζουν την ενέργεια για τους ακόλουθους λόγους που αναφέρονται στην ενότητα.

Αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται επίσης όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα προϊόντα της Adobe όπως το Adobe Photoshop, το Illustrator, το Acrobat Reader, το Dreamweaver, το InDesign ή το Lightroom.

  • Εφαρμογές παρασκηνίου- Οι πολυάριθμες εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο του υπολογιστή ενδέχεται να διαταράξουν τη λειτουργία της εφαρμογής Adobe CC.

  • Πρόβλημα με το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών- Καθώς η εφαρμογή Adobe CC εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα γραφικά, οποιοδήποτε πρόβλημα με το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών μπορεί να βλάψει την εφαρμογή.

  • Ανεπαρκής μνήμη- Εάν η αποθήκευση μνήμης στον υπολογιστή σας είναι ελάχιστη, τότε ο κωδικός σφάλματος μπορεί να εμφανιστεί στην εφαρμογή Adobe CC.

  • Αρχεία κακόβουλου λογισμικού- Εάν τα αρχεία συστήματος στον υπολογιστή είναι κατεστραμμένα ή λείπουν, ο κωδικός σφάλματος μπορεί να εμφανιστεί κατά τη χρήση της εφαρμογής Adobe CC.

  • Κατεστραμμένη διαδικασία εγκατάστασης- Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη διαδικασία εγκατάστασης της εφαρμογής Adobe CC ή εάν κάποιο σφάλμα έχει διακόψει τη διαδικασία, ενδέχεται να προκύψει το σφάλμα Adobe 16.

  • Κατεστραμμένα αρχεία μητρώου των Windows- Λόγω της κατεστραμμένης διαδικασίας εγκατάστασης, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τα αρχεία μητρώου στον Επεξεργαστή Μητρώου των Windows.

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Ως η απλούστερη προσέγγιση για την εκκαθάριση όλων των δυσλειτουργιών και προβλημάτων στον υπολογιστή, μπορείτε να δοκιμάσετε τις βασικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που δίνονται σε αυτήν την ενότητα για να διορθώσετε το σφάλμα After Effects 16.

1Α. Κλείστε τα προγράμματα παρασκηνίου

Για να καθαρίσετε τις παρεμβολές από τις εφαρμογές παρασκηνίου στον υπολογιστή σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να κλείσετε όλες αυτές τις εφαρμογές. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες στον σύνδεσμο που παρέχεται εδώ για να μάθετε τη μέθοδο για να κλείσετε αυτές τις εφαρμογές και να διορθώσετε το σφάλμα.

1Β. Εκτελέστε Σάρωση για ιούς

Όπως αναφέρθηκε ως αιτία, τα κατεστραμμένα ή τα αρχεία συστήματος που λείπουν στον υπολογιστή μπορεί να προκαλέσουν το σφάλμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται στον σύνδεσμο προς τον οδηγό που παρέχεται εδώ για να επιδιορθώσετε αρχεία χρησιμοποιώντας τις σαρώσεις SFC ή DISM.

1C. Εκκαθάριση αρχείων Temp

Εάν ο κατάλογος Temp είναι γεμάτος με αρχεία κρυφής μνήμης, τα αρχεία ενδέχεται να έρχονται σε διένεξη με την κανονική λειτουργία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις οδηγίες που δίνονται στον σύνδεσμο εδώ για να διαγράψετε τα αρχεία στον κατάλογο Temp.

1Δ. Ελευθερώστε χώρο

Ένας άλλος σημαντικός λόγος για το σφάλμα είναι ο ελάχιστος χώρος αποθήκευσης στον υπολογιστή σας. Για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο που δίνεται εδώ για να μάθετε τη μέθοδο εκκαθάρισης του χώρου στη μνήμη του υπολογιστή σας.

1Ε. Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης γραφικών

Για να διορθώσετε το πρόβλημα με το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών, μπορείτε να δοκιμάσετε να το ενημερώσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση. Ο σύνδεσμος που δίνεται εδώ θα παρέχει τις οδηγίες για την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης γραφικών στον υπολογιστή σας για τη διόρθωση του σφάλματος After Effects 16.

1ΣΤ. Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών

Μια άλλη μέθοδος για να διορθώσετε το σφάλμα διαμόρφωσης After Effects 16 είναι να διορθώσετε το κατεστραμμένο πρόγραμμα οδήγησης Graphics είναι να το εγκαταστήσετε ξανά στον υπολογιστή σας. Επιλέξτε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών στους Προσαρμογείς οθόνης και ακολουθήστε τον οδηγό μας για απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 10.

1G. Ενημερώστε το λειτουργικό σύστημα Windows

Μια άλλη μέθοδος για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος είναι να ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα Windows στην πιο πρόσφατη έκδοση. Η χρήση μιας παρωχημένης έκδοσης λειτουργικού συστήματος μπορεί να παρεμποδίσει τις διαδικασίες στην εφαρμογή Adobe CC. Διαβάστε τον οδηγό μας για να μάθετε τη μέθοδο λήψης και εγκατάστασης των πιο πρόσφατων ενημερώσεων των Windows 10 στον υπολογιστή σας.

1Η. Επανεγκαταστήστε το Microsoft Visual C++ Redistributable

Εάν υπάρχουν προβλήματα με τη βιβλιοθήκη συστήματος, ο κωδικός σφάλματος ενδέχεται να προκύψει λόγω διακοπής στη διαδικασία εγκατάστασης. Για να διορθώσετε το σφάλμα 16 της Adobe, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά το Microsoft Visual C++ Redistributable στον υπολογιστή σας, ακολουθώντας τις οδηγίες στον σύνδεσμο που δίνεται εδώ.

Μέθοδος 2: Δημιουργία φακέλου SLStore

Ο φάκελος SLStore είναι ο κύριος φάκελος για τη διαμόρφωση των εφαρμογών της Adobe. Εάν ο φάκελος λείπει ή είναι κατεστραμμένος στην καθορισμένη θέση, μπορείτε να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε το φάκελο SLStore στη θέση που δίνεται για να διορθώσετε το σφάλμα After Effects 16.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E ταυτόχρονα για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων και να μεταβείτε στο φάκελο Adobe ακολουθώντας τη διαδρομή τοποθεσίας.

C:Program FilesAdobe

2. Κάντε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε διάστημα, κάντε κλικ στην επιλογή Νέο και κάντε κλικ στην επιλογή Φάκελος στο διπλανό μενού.

3. Πληκτρολογήστε SLStore ως όνομα φακέλου και πατήστε το πλήκτρο Enter για να δημιουργήσετε το φάκελο.

Μέθοδος 3: Αλλαγή χαρακτηριστικών του φακέλου SLStore

Μια απλή μέθοδος για να διορθώσετε το σφάλμα είναι να διορθώσετε το πρόβλημα με το φάκελο διαμόρφωσης SLStore για να διασφαλίσετε ότι έχει επιλεγεί το χαρακτηριστικό Read-only.

1. Μεταβείτε στο φάκελο SLStore χρησιμοποιώντας τη διαδρομή τοποθεσίας.

C:Program FilesAdobeSLStore

2. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο SLStore και κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες.

3. Στην καρτέλα Γενικά, βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένη η επιλογή Μόνο για ανάγνωση στην ενότητα Ιδιότητες και κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Μέθοδος 4: Εκτελέστε την εφαρμογή Adobe CC ως διαχειριστής

Εάν το πρόβλημα με την εφαρμογή Adobe Creative Cloud εξακολουθεί να μην έχει ξεκαθαριστεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να εκχωρήσετε δικαιώματα διαχειριστή στην εφαρμογή για να διορθώσετε το σφάλμα After Effects 16. Αλλάζοντας τις ιδιότητες της εφαρμογής, μπορείτε να εκτελείτε την εφαρμογή Adobe CC ως Διαχειριστής κάθε φορά.

1. Κάντε δεξί κλικ στην εφαρμογή Adobe Creative Cloud και επιλέξτε την επιλογή Ιδιότητες.

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Συμβατότητα και στην ενότητα Ρυθμίσεις, επιλέξτε την επιλογή Εκτέλεση του προγράμματος ως διαχειριστής.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή και στη συνέχεια στο κουμπί OK για να εκτελέσετε την εφαρμογή Adobe CC ως Διαχειριστής.

Μέθοδος 5: Ενημερώστε το λογισμικό προστασίας από ιούς

Το λογισμικό προστασίας από ιούς τρίτου κατασκευαστή στον υπολογιστή σας ενδέχεται να έρχεται σε διένεξη με τις εφαρμογές Adobe CC ή Adobe CS. Μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε το λογισμικό στην πιο πρόσφατη έκδοση για να διορθώσετε το σφάλμα διαμόρφωσης After Effects 16.

Η μέθοδος ενημέρωσης του λογισμικού προστασίας από ιούς Avast δίνεται σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να ακολουθήσετε παρόμοιες οδηγίες για να ενημερώσετε το λογισμικό.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Avast Free Antivirus και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας, κάντε κλικ στο εικονίδιο Μενού.

3. Επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις στο μενού που εμφανίζεται.

4. Μεταβείτε στην καρτέλα Ενημέρωση στην καρτέλα Γενικά στο αριστερό παράθυρο και κάντε κλικ στο κουμπί ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στις ακόλουθες ενότητες.

  • Ορισμοί ιών
  • Avast δωρεάν Antivirus

Μέθοδος 6: Αντιγράψτε το αρχείο DLL στον Κατάλογο εγκατάστασης

Εάν το αρχείο DLL ή Dynamic Link Library της εφαρμογής Adobe λείπει ή είναι κατεστραμμένο στον κατάλογο εγκατάστασης, ενδέχεται να εμφανιστεί το σφάλμα Adobe 16. Μπορείτε να δοκιμάσετε να το αντιγράψετε στον κατάλογο για να διορθώσετε το σφάλμα After Effects 16.

Επιλογή I: Μη αυτόματη αντιγραφή από άλλο υπολογιστή

Η πρώτη επιλογή είναι να αντιγράψετε το αρχείο dll με μη αυτόματο τρόπο από άλλο υπολογιστή στον οποίο υπάρχει ήδη το αρχείο dll. Καθώς το αρχείο αντιγράφεται από τον κατάλογο στον οποίο λειτουργεί η εφαρμογή Adobe CC, μπορείτε να διορθώσετε εύκολα το σφάλμα διαμόρφωσης After Effects 16 χρησιμοποιώντας τη μέθοδο.

Τα παρακάτω βήματα θα εξηγήσουν τη μέθοδο αντιγραφής του αρχείου dll από άλλο υπολογιστή με Windows.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows+ E για να ανοίξετε την Εξερεύνηση των Windows και να μεταβείτε στα Αρχεία Creative Cloud χρησιμοποιώντας τη διαδρομή τοποθεσίας.

C:Program FilesAdobeCreative Cloud Files

Σημείωση 1: Στην περίπτωση του Adobe CS, ακολουθήστε τη διαδρομή τοποθεσίας This PC > Local Disk (C:) > Program Files (x86) > Common Files > Adobe > Adobe Create Suite 3 Design Premium > AMT

Σημείωση 2: Εάν ο υπολογιστής σας είναι αρχιτεκτονικής 32-bit, ανοίξτε το φάκελο Program Files αντί του φακέλου Program Files (x86).

Σημείωση 3: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο που δίνεται εδώ για να μάθετε τη μέθοδο εύρεσης των προδιαγραφών του υπολογιστή σας.

2. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο adbeape.dll και κάντε κλικ στην επιλογή Αντιγραφή.

3. Συνδέστε οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή πολυμέσων και πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + V μαζί για να επικολλήσετε το αρχείο στο μέσο.

Τα παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσουν να επικολλήσετε το αρχείο dll που αντιγράφηκε από τον άλλο υπολογιστή στον υπολογιστή σας.

1. Συνδέστε την εξωτερική συσκευή πολυμέσων στον υπολογιστή σας και ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Αντιγράψτε το αρχείο dll από την αποθηκευμένη θέση χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα Ctrl + C ταυτόχρονα.

3. Μεταβείτε στο φάκελο Creative Cloud Files ακολουθώντας τις οδηγίες που δόθηκαν προηγουμένως σε αυτήν τη μέθοδο.

4. Επικολλήστε το αρχείο dll στη θέση πατώντας τα πλήκτρα Ctrl + V μαζί.

5. Εκτελέστε την εφαρμογή Adobe CC ως διαχειριστής.

Επιλογή II: Εγκατάσταση αρχείου dll (Δεν συνιστάται)

Μια άλλη επιλογή για να διορθώσετε το σφάλμα After Effects 16 είναι να εγκαταστήσετε το αρχείο dll απευθείας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο λήψης για το αρχείο. Αυτή η μέθοδος, ωστόσο, δεν συνιστάται, καθώς η πηγή του συνδέσμου δεν είναι αξιόπιστη.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Google Chrome και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Μεταβείτε στο αρχείο Adobe APE dll σελίδα λήψης και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη με βάση τις προδιαγραφές του υπολογιστή.

3. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε το αρχείο dll.

4. Μεταβείτε στο φάκελο Λήψεις στον υπολογιστή σας.

5. Επιλέξτε το αρχείο dll και πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + X ταυτόχρονα για να κόψετε το αρχείο.

6. Μεταβείτε στο φάκελο SLStore στην Εξερεύνηση των Windows και επικολλήστε το αρχείο πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα Ctrl + V.

7. Τέλος, εκτελέστε την εφαρμογή Adobe CC ως διαχειριστής και ελέγξτε εάν το σφάλμα 16 της Adobe έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 7: Αλλαγή δικαιωμάτων για φακέλους AdobePCD και SLStore

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το SLStore είναι απαραίτητο για να διασφαλιστεί ότι η εφαρμογή Adobe CC είναι λειτουργική χωρίς κανένα σφάλμα. Επιπλέον, ο κατάλογος Adobe PCD είναι απαραίτητος για να βεβαιωθείτε ότι οι εφαρμογές Adobe CS είναι λειτουργικές. Μπορείτε να αλλάξετε τα δικαιώματα αυτών των φακέλων για να διορθώσετε το σφάλμα After Effects 16.

Βήμα I: Προβολή κρυφών αρχείων

Το πρώτο βήμα για τη διόρθωση του σφάλματος διαμόρφωσης After Effects 16 είναι να επιτρέψετε στην επιλογή προβολής κρυφών αρχείων να επιτρέψει τον εντοπισμό των καταλόγων.

1. Ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων και μεταβείτε στη μονάδα τοπικού δίσκου (C:).

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Προβολή στην επάνω γραμμή και επιλέξτε τις επιλογές Κρυφά στοιχεία στην ενότητα Απόκρυψη/Εμφάνιση.

Βήμα II: Παρέχετε πρόσβαση σε λογαριασμούς χρηστών

Το επόμενο βήμα είναι να παρέχετε πρόσβαση στους λογαριασμούς χρηστών για κάθε κατάλογο για να επιτρέψετε την αλλαγή των τιμών.

1. Μεταβείτε στο φάκελο SLStore χρησιμοποιώντας τη διαδρομή τοποθεσίας που δίνεται εδώ.

C:Program FilesAdobeSLStore

Σημείωση: Στην περίπτωση του φακέλου Adobe PCD, ακολουθήστε τη διαδρομή πλοήγησης.

C:Program FilesAdobe Adobe PCD

2. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο SLStore και κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες στη λίστα.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Ασφάλεια και κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία… για να αλλάξετε τα δικαιώματα.

4. Επιλέξτε τον λογαριασμό διαχειριστών και επιλέξτε την επιλογή Πλήρης έλεγχος στην ενότητα Αποδοχή.

Σημείωση: Για το φάκελο Adobe PCD, επιλέξτε Administrators and SYSTEM users και επιλέξτε την επιλογή Full control.

5. Ομοίως, επιλέξτε το όνομα χρήστη SYSTEM και επιλέξτε την επιλογή Πλήρης έλεγχος.

6. Επιλέξτε το λογαριασμό Χρήστες και επιλέξτε τις επιλογές Ανάγνωσης και Ειδικών δικαιωμάτων.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στα κουμπιά Εφαρμογή και OK.

Βήμα III: Αλλαγή δικαιωμάτων για λογαριασμούς χρηστών

Το τελευταίο βήμα για να διορθώσετε το σφάλμα After Effects 16 είναι να αλλάξετε τα δικαιώματα των καταλόγων στους λογαριασμούς χρηστών. Αυτό θα βοηθούσε στη διόρθωση των διενέξεων με τους καταλόγους και στη διόρθωση του σφάλματος.

1. Επιλέξτε τον λογαριασμό διαχειριστή στο παράθυρο SLStore Properties και κάντε κλικ στο κουμπί Advanced.

2. Επιλέξτε την επιλογή Αντικατάσταση όλων των θυγατρικών εγγραφών δικαιωμάτων με εγγραφές κληρονομούμενων δικαιωμάτων από αυτό το αντικείμενο και κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι στο παράθυρο Ασφάλεια των Windows για επιβεβαίωση.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK σε όλα τα άλλα παράθυρα για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Μέθοδος 8: Τροποποίηση Επιλογών Διαδικτύου

Καθώς ο κωδικός σφάλματος μπορεί να προκύψει λόγω ελαφρών δυσλειτουργιών ή διακοπών στην εφαρμογή Internet Explorer, μπορείτε να δοκιμάσετε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται εδώ για να διορθώσετε αυτές τις δυσλειτουργίες για να διορθώσετε το σφάλμα Adobe 16.

Επιλογή I: Επαναφορά προγράμματος περιήγησης

Η πρώτη επιλογή για τη διόρθωση του σφάλματος διαμόρφωσης After Effects 16 είναι να επαναφέρετε το πρόγραμμα περιήγησης στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για να διαγράψετε όλα τα προβλήματα στην εφαρμογή.

1. Στην αναζήτηση του μενού Έναρξη, πληκτρολογήστε Επιλογές Internet και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Για προχωρημένους και κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά… στην ενότητα Επαναφορά ρυθμίσεων του Internet Explorer.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά στο παράθυρο επιβεβαίωσης και περιμένετε μέχρι να γίνει επαναφορά του προγράμματος περιήγησης.

4. Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία, κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο.

Επιλογή II: Απενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων σεναρίου και ειδοποιήσεων σφαλμάτων

Για να αποφύγετε την εμφάνιση του After Effects σφάλματος 16, μπορείτε να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις εντοπισμού σφαλμάτων σεναρίου και ειδοποίησης σφαλμάτων στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό θα διορθώσει όλα τα προβλήματα με τα σενάρια στα προϊόντα της Adobe.

1. Ανοίξτε τον πίνακα ελέγχου Επιλογές Internet.

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Για προχωρημένους και επιλέξτε τις ακόλουθες ρυθμίσεις στην ενότητα Περιήγηση.

  • Απενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων σεναρίου (Internet Explorer)
  • Απενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων σεναρίου (Άλλο)
  • Εμφανίστε μια ειδοποίηση για κάθε σφάλμα σεναρίου

3. Κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή και στη συνέχεια στο κουμπί OK για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Μέθοδος 9: Εγκαταστήστε το Adobe Application Manager

Για να διορθώσετε το σφάλμα, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε το Adobe Application Manager στον υπολογιστή σας. Είναι ένα δωρεάν λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύκολη επίλυση όλων των προβλημάτων στα προϊόντα της Adobe.

1. Πλοηγηθείτε στον επίσημο ιστότοπο του Adobe Application Manager και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη.

2. Ακολουθήστε τις οδηγίες για λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής.

Μέθοδος 10: Ενημερώστε την εφαρμογή Adobe CC

Μια άλλη μέθοδος για τη διόρθωση του σφάλματος After Effects 16 στην εφαρμογή Adobe CC είναι να την ενημερώσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows. Πληκτρολογήστε Creative Cloud και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω αριστερή γωνία.

3. Επιλέξτε Βοήθεια > Έλεγχος για ενημερώσεις.

4Α. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, κάντε κλικ στο Ενημέρωση.

4Β. Εάν το λογισμικό είναι ενημερωμένο, θα εμφανιστεί Ενημερωμένο.

Μέθοδος 11: Απεγκατάσταση προβληματικών εφαρμογών

Εάν υπάρχουν πολλά προβληματικά λογισμικό ή εφαρμογές, μπορείτε να δοκιμάσετε να τα απεγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο που δίνεται εδώ για να μάθετε τη μέθοδο απεγκατάστασης των προβληματικών εφαρμογών στον υπολογιστή σας για να διορθώσετε το σφάλμα Adobe 16.

Μέθοδος 12: Επανεγκαταστήστε τα προϊόντα της Adobe

Ως τελευταία λύση για τη διόρθωση του σφάλματος διαμόρφωσης After Effects 16 είναι η διόρθωση της κατεστραμμένης διαδικασίας εγκατάστασης και η εκ νέου καταχώριση των κλειδιών των εφαρμογών Adobe CC και Adobe CS. μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά τις εφαρμογές στον υπολογιστή σας.

Βήμα I: Απεγκαταστήστε την εφαρμογή Adobe CC

Το πρώτο βήμα για να διορθώσετε το σφάλμα After Effects 16 είναι να απεγκαταστήσετε την τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής Adobe CC στον υπολογιστή σας.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows+ I για να ανοίξετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογές στο μενού.

2. Στην καρτέλα Εφαρμογές & δυνατότητες, κάντε κλικ στην εφαρμογή Adobe CC και κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης στο παράθυρο επιβεβαίωσης.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης στον οδηγό απεγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Βήμα II: Διαγραφή φακέλων Adobe

Το επόμενο βήμα είναι να διαγράψετε τους φακέλους Adobe στην Εξερεύνηση των Windows για να αποφύγετε οποιαδήποτε διένεξη από τους καταλόγους της επανεγκατεστημένης εφαρμογής.

1. Εκκινήστε την Εξερεύνηση αρχείων και μεταβείτε στο φάκελο Adobe ακολουθώντας τη διαδρομή τοποθεσίας.

C:Program FilesAdobe

2. Επιλέξτε το φάκελο Adobe και πατήστε το πλήκτρο Delete για να διαγράψετε το φάκελο.

3. Επίσης, διαγράψτε το φάκελο Adobe στην ακόλουθη διαδρομή τοποθεσίας.

C:Program Files (x86)Common FilesAdobe

Βήμα III: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Adobe CC

Το τελευταίο βήμα είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Adobe CC χρησιμοποιώντας τον επίσημο ιστότοπο.

1. Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Ιστότοπος της Adobe και κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Επιλέξτε την προτιμώμενη επιλογή σύνδεσης και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσης.

3. Επιλέξτε την εφαρμογή Adobe CC και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

***

Οι μέθοδοι για τη διόρθωση του σφάλματος After Effects 16 εξηγούνται στο άρθρο. Ενημερώστε μας ποια από αυτές τις μεθόδους ήταν αποτελεσματική για τη διόρθωση του σφάλματος διαμόρφωσης After Effects 16. Επίσης, ενημερώστε μας για τις προτάσεις και τα ερωτήματά σας στην ενότητα σχολίων.

  Πώς να δημιουργήσετε έναν ριγέ πίνακα στο Microsoft Word