Διαχειριστείτε τη μικρή επιχείρησή σας με αυτές τις 10 καλύτερες πλατφόρμες All-in-One

Ας το δεχτούμε αυτό: ο ελεύθερος επαγγελματίας είναι μια επιχείρηση.

Έτσι, αν έχετε αποφασίσει να είστε το αφεντικό του εαυτού σας, είναι υπέροχο! Το να κάνεις αυτό που πραγματικά αγαπάς και να βγάζεις χρήματα από αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα συναισθήματα στη ζωή.

Διαβάζετε αυτό το άρθρο που σημαίνει ότι έχετε ήδη αποτολμήσει σε μια ανεξάρτητη επιχείρηση ή θέλετε να βάλετε τα πόδια σας σε αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο. Λοιπόν, καταρχήν, συγχαρητήρια σε εσάς που κάνατε μια γενναία επιλογή στη ζωή σας. (Ειδικά αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας πλήρους απασχόλησης)

Τώρα τα καλά νέα – οι ανεξάρτητες επιχειρήσεις ανθίζουν αυτές τις μέρες. Έχει επιταχυνθεί ακόμη περισσότερο με την πανδημία Covid-19, αναγκάζοντάς μας να εργαζόμαστε από το σπίτι. Καθώς παρατηρούμε μια σημαντική μετατόπιση από τη συμβατική εργασία στην εξ αποστάσεως εργασία ως το «νέο κανονικό», η οικονομία των συναυλιών εμφανίζεται ισχυρή για να καταλάβει τον κόσμο.

Οργανισμοί σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να αισθάνονται άνετα με αυτό το απομακρυσμένο οικοσύστημα και προσλαμβάνουν ελεύθερους επαγγελματίες. Και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

ΕΝΑ κανω ΑΝΑΦΟΡΑ λέει ότι το συνολικό μέγεθος της αγοράς για την οικονομία των συναυλιών ανέρχεται σε 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Αλλο πηγή εκτιμά ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορούσαν να αποτελούν το 50% του συνολικού παγκόσμιου εργατικού δυναμικού μέχρι το έτος 2030.

Αυτό είναι τεράστιο!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχετε ένα εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο συγγραφέα, προγραμματιστή, σχεδιαστή ή οποιουδήποτε άλλου επαγγελματικού τομέα. Αλλά ως ατομικός επιχειρηματίας, πρέπει να διαχειριστείτε τα πάντα, από τον χρόνο, την παραγωγικότητα, τα οικονομικά και την επικοινωνία με τους πελάτες, μέχρι τις δουλειές του σπιτιού σας.

Έχω πάει εκεί και εμπιστεύσου με. Ξέρω πώς είναι!

Όταν ξεκίνησα, αντιμετώπισα τόσες πολλές προκλήσεις στη διαχείριση της επιχείρησής μου ως ελεύθερου επαγγελματία. Περιλάμβανε:

Διαχείριση χρόνου

Νομίζω ότι η διαχείριση χρόνου είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Με μόνο 24 ώρες στα χέρια, πρέπει να κάνετε τα πάντα. και το πώς αξιοποιείτε αυτές τις ώρες κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στα έργα σας, στους πελάτες σας, να αναζητήσετε προοπτικές, συνέχεια, πληρωμές και για να μην αναφέρουμε τις οικιακές σας δραστηριότητες.

Η διαφορά στις ζώνες ώρας αυξάνει το επίπεδο δυσκολίας σας, καθώς η λήψη αποφάσεων μπορεί να καθυστερήσει με αυτόν τον τρόπο.

Διαχείριση εργασιών

Είστε το αφεντικό εδώ και δεν υπάρχει κανείς που να σας υπενθυμίζει τα παρατεταγμένα έργα σας. Καθυστερείτε την εργασία, δεν τηρείτε τις προθεσμίες, ο πελάτης σας μένει ανικανοποίητος και επηρεάζονται τα κέρδη σας.

Στην προσπάθεια να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την εργασία σας, μπορεί να χρειαστεί να εργάζεστε αργά τα βράδια, κάτι που τελικά αρχίζει να επηρεάζει τη σωματική και ψυχική σας υγεία.

Φαίνεται τρομακτικό, έτσι δεν είναι;

Επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται όταν μπαίνεις στον ελεύθερο επαγγελματία. Όλα ξεκινούν από την αλληλεπίδραση με τους υποψήφιους πελάτες σας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των κρύων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οποιουδήποτε άλλου μηχανισμού δημιουργίας δυνητικών πελατών που ακολουθείτε.

Ο τρόπος που επικοινωνείτε μαζί τους είναι η πρώτη εντύπωση για εσάς στους πελάτες σας. Πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες δυσκολεύονται σε αυτό.

Διαφορετικοί πελάτες έχουν διαφορετικές προτιμήσεις επικοινωνίας, όπως τηλεφωνικές κλήσεις, βιντεοδιάσκεψη ή ανταλλαγή μηνυμάτων. Πρέπει να είστε ευέλικτοι για να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις τους και να είστε έτοιμοι για διαφορετικούς τύπους εργαλείων. (Ποτέ δεν ξέρεις πότε η ευκαιρία σου χτυπάει την πόρτα!)

Χρηματοδότηση

Ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν την επιχείρησή τους ως ελεύθεροι επαγγελματίες είναι να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι. (Ναι, συμπεριλαμβανομένου και εμένα)

Όταν εργάζεστε σε μια εταιρεία, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πληρωμή καθώς έρχεται κάθε μήνα και δεν χρειάζεται να τη διαχειρίζεστε, όλα χάρη στο HR.

Ωστόσο, ο ελεύθερος επαγγελματίας απαιτεί από εσάς να αναλαμβάνετε την κυριότητα κάθε δραστηριότητας πληρωμής από την άντληση τιμολογίων και τη διαχείρισή τους έως την τήρηση αρχείου προκαταβολής και διακανονισμού πληρωμών. Και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο.

Παραγωγικότητα

Ο τρόπος που διαχειρίζεστε την εργασία σας σε 24 ώρες είναι η βάση της παραγωγικότητας. Εάν μπορείτε να το διαχειριστείτε καλά χωρίς να είστε φασαριόζοι, τότε μόνο εσείς μπορείτε να πετύχετε τον ημερήσιο, εβδομαδιαίο ή μηνιαίο στόχο σας για κάποιο εισόδημα $$$$.

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που έρχονται στο μονοπάτι της παραγωγικότητάς σας, όπως η εξισορρόπηση της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής στο σπίτι. Μπορείτε εύκολα να αποσπαστείτε και να αφήσετε τη δουλειά σας για να βιαστείτε στην κουζίνα σας ή να μιλήσετε με τα μέλη της οικογένειάς σας για αόριστο χρόνο.

Πρέπει να ισορροπήσετε μεταξύ των δύο για να παραμείνετε παραγωγικοί καθ’ όλη τη διάρκεια των ωρών εργασίας – διαφορετικά, η παραγωγικότητά σας συμβιβάζεται.

Αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση.

Ζούμε στον 21ο αιώνα, όπου σχεδόν όλα έχουν μια λύση που έρχεται κατευθείαν στις παλάμες σας. με άλλα λόγια, smartphone!

Οι σύγχρονες εξελίξεις μας έχουν ευλογήσει με εκπληκτικά εργαλεία που σας βοηθούν να διαχειριστείτε κάθε δραστηριότητα. Προσωπικά χρησιμοποιώ κάποια εργαλεία για να με κρατάω υγιής στην επιχείρησή μου στον ελεύθερο επαγγελματία.

Ωστόσο, εδώ είναι η σύλληψη?

Ενώ έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα εργαλεία βάσει διαφορετικών απαιτήσεων, η διαχείριση όλων τους μπορεί να είναι χρονοβόρα και χρονοβόρα. Και ξέρετε ήδη ότι ο χρόνος είναι χρήμα, ειδικά όταν είστε σόλο παίκτης, διατηρώντας κάθε δευτερόλεπτο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την εκμάθηση νέων λέξεων με τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης του SwiftKey

Ως εκ τούτου, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ακόλουθες πλατφόρμες που προσφέρουν σχεδόν τα πάντα για να διευθύνετε την επιχείρησή σας freelancing με τον σωστό τρόπο.

vcita

Μια πολύπλευρη πλατφόρμα για τη διαχείριση μικρών επιχειρήσεων, vcita διευκολύνει τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες, τον προγραμματισμό συναντήσεων, την αποστολή μηνυμάτων και email και τη λήψη πληρωμών.

Αποδεχτείτε κρατήσεις για τις υπηρεσίες σας με ένα πάτημα ενός κουμπιού από τον ιστότοπό σας, την παρουσία σας στο Google My Business ή τη σελίδα σας στο Facebook. Με τις αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις μέσω SMS, μπορείτε να προγραμματίσετε και να διατηρήσετε το ημερολόγιό σας για αποτελεσματικές ροές εργασίας και ομαδική συνεργασία.

Δημιουργήστε ισχυρότερες επιχειρηματικές σχέσεις χρησιμοποιώντας το CRM, το οποίο σας βοηθά να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε ποτέ μια ευκαιρία, το όνομα ενός πελάτη ή το πρόσωπο. Μπορείτε να τμηματοποιήσετε τις επαφές εδώ χρησιμοποιώντας ισχυρές παραμέτρους για να στείλετε σχετικά μηνύματα παρακολούθησης και προσφορές που κρατούν το ενδιαφέρον των ανθρώπων.

Τα εργαλεία τιμολόγησης και χρέωσης στο vcita είναι επίσης ευέλικτα και ισχυρά. Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα περιβάλλον πύλης πελατών με περιορισμένη πρόσβαση, ώστε οι πελάτες σας να έχουν πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό συναλλαγών τους όπως μπορείτε και εσείς.

Αναβαθμίστε και προσελκύστε τους δυνητικούς πελάτες και τους πελάτες σας με προσφορές και ομαδικά “πακέτα”. Οι ενσωματωμένες υπενθυμίσεις ενημερώνουν τους ανθρώπους πότε σας χρωστάνε χρήματα. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία “πληρωμή μέσω κινητού”, για ανεπαφικές πληρωμές.

Η τιμολόγηση για το vcita ξεκινά από μόλις 19 $/μήνα όταν χρεώνεστε ετησίως και περιλαμβάνει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Μπονσάι

Επικεντρωθείτε στη δουλειά σας αντί για γραφειοκρατία που σκοτώνει το χρόνο. Χρησιμοποιήστε το Bonsai, μια σουίτα όλα σε ένα με έξυπνο αυτοματισμό για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Ο αυτοματοποιημένος και ολοκληρωμένος σχεδιασμός του Bonsai σάς βοηθά να βελτιστοποιήσετε την επιχείρησή σας απευθείας από την αποστολή προτάσεων έως τη διαχείριση τιμολογίων και φόρων. Έτσι, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εργασία πιο γρήγορα και να αναλάβετε περισσότερη δουλειά χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα.

Το Bonsai σάς επιτρέπει να δημιουργείτε δομημένες προτάσεις χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένα πακέτα, να τις στέλνετε και να τις παρακολουθείτε ηλεκτρονικά για να βελτιώσετε τα ποσοστά αποδοχής. Προσφέρουν ευέλικτα και επαγγελματικής εμφάνισης πρότυπα, προβάλλοντας τις προσφορές και την επωνυμία σας.

CRM πελάτη, συμβόλαιο και παρακολούθηση χρόνου: Η διαχείριση των πελατών, των έργων, των υποψήφιων πελατών, των εγγράφων και των πληρωμών σας γίνεται εύκολη με το Bonsai. Κάντε ένα ανόητο συμβόλαιο με ηλεκτρονική υπογραφή για να προστατεύσετε την επιχείρησή σας ανεξάρτητου επαγγελματία, να παρακολουθείτε τον χρόνο εργασίας και να δημιουργήσετε αυτόματα φύλλα χρόνου.

Δημιουργήστε προσαρμοσμένα τιμολόγια, ορίστε υπενθυμίσεις πληρωμής και ενημερώστε. Προσθέστε εργασίες και παραμείνετε παραγωγικοί διαχειριζόμενοι τις εργασίες αποτελεσματικά.

Διαχειριστείτε τα οικονομικά με παρακολούθηση δαπανών, αναφορές εισοδήματος, φορολογικές εκτιμήσεις και υπενθυμίσεις.

Δημιουργήστε φόρμες με διαισθητικά ερωτηματολόγια για προσλήψεις πελατών, έρευνες ολοκλήρωσης έργων κ.λπ.. Ενσωματώστε αυτές τις φόρμες με τα έργα σας για να μετρήσετε τα ποσοστά επιτυχίας σας.

Η Bonsai έχει παγκόσμια παρουσία, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας, του Καναδά και άλλων, ενώ υποστηρίζει 180 νομίσματα. Η τιμολόγηση ξεκινά από 19 $/μήνα με δύο μήνες δωρεάν δοκιμής.

ClickUp

Διαχειριστείτε τα έγγραφά σας, τις εργασίες, τους στόχους, τις συνομιλίες σας και πολλά άλλα σε ένα μόνο μέρος με το ClickUp. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε απλές έως πολύπλοκες εργασίες για οτιδήποτε και να δημιουργείτε ένα τέλειο έργο χρησιμοποιώντας την επιλογή προσαρμογής δυνατοτήτων.

Δημιουργήστε όμορφα wiki, βάσεις γνώσεων και έγγραφα από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας το ClickUp. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε την εντολή ‘/slash’ για να μοιραστείτε έγγραφα με οποιονδήποτε. Μπορείτε επίσης να προβάλετε τις εργασίες στα ενσωματωμένα φύλλα Google ή έναν πίνακα και τη βάση Airtable απευθείας για να συνεργαστείτε και να επεξεργαστείτε χωρίς να βγείτε από την εφαρμογή.

Στείλτε και λάβετε email, δημιουργήστε εργασίες από email, αυτοματοποιήστε τα και συνεργαστείτε με τις ομάδες σας μέσω email χρησιμοποιώντας το ClickUp. Επίσης, χρησιμοποιήστε χρονοδιαγράμματα ClickUp, γραφήματα Gantt και ημερολόγια για να προγραμματίσετε τις ομάδες σας για τις εργασίες. Μπορείτε να ταξινομήσετε τις εργασίες για να τις διαχειριστείτε εύκολα, να παρακολουθήσετε την πρόοδο σε πραγματικό χρόνο και να θέσετε στόχους ανάλογα.

Ενσωματώστε το αγαπημένο σας εργαλείο για να προσθέσετε εκτιμήσεις, να δημιουργήσετε αναφορές, να παρακολουθείτε τον χρόνο ή να το κάνετε απευθείας στο ClickUp. Επιπλέον, εγγράψτε βίντεο και τραβήξτε εικόνες της επιφάνειας εργασίας απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε την ικανότητα εργασίας και φόρτου εργασίας για τον τέλειο προγραμματισμό της διαδικασίας μέσω της καλύτερης επικοινωνίας με την ομάδα σας.

Εισαγάγετε τα απαραίτητα δεδομένα από άλλες εφαρμογές άμεσα και συγκεντρώστε την ομάδα σας. Επιλέξτε την προτιμώμενη προβολή σας από επιλογές όπως προβολή λίστας, προβολή πίνακα, προβολή πλαισίου, προβολή ημερολογίου, προβολή Gantt, προβολή ενσωμάτωσης, προβολή φόρμας, συνομιλία, χάρτες μυαλού και πολλά άλλα.

Αποκτήστε περιορισμένο χώρο αποθήκευσης αλλά απεριόριστα μέλη και εργασίες μαζί με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων εντελώς δωρεάν. Εάν επιλέξετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και άλλα προνόμια, χρησιμοποιήστε 5 $/μέλος/μήνα.

GoSite

GoSite διαφημίζεται ως μια πλατφόρμα all-in-platform για τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Βοηθά στη λήψη κριτικών, online κράτηση, τιμολόγηση, πληρωμές και ενσωματωμένο messenger.

  Πώς να αποχωρήσετε από το γραφείο σε ομάδες

Με το GoSite, μπορείτε να στείλετε στους πελάτες ένα αίτημα σχολίων μέσω μηνύματος κειμένου ή email. Εναλλακτικά, μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του εργαλείου ώστε να στέλνει τέτοια αιτήματα αυτόματα.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε chatbots για να προσελκύσετε πελάτες για τυπικά ερωτήματα. Επιπλέον, η ανταλλαγή μηνυμάτων GoSite υποστηρίζει την αποστολή μηνυμάτων με πελάτες σε διάφορα κοινωνικά κανάλια από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου.

Το απόσπασμα κράτησης μπορεί να τοποθετηθεί στον ιστότοπό σας και σε άλλες εφαρμογές όπως το Facebook, το οποίο συγχρονίζεται με το ημερολόγιό σας Google και Outlook.

Ομοίως, μπορείτε να ζητήσετε πληρωμές μέσω πολλαπλών πυλών και να στείλετε τιμολόγια και υπενθυμίσεις με μερικά κλικ.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το πλήρες ιστορικό αλληλεπίδρασης με κάθε πελάτη, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων, πληρωμών κ.λπ., στο Κέντρο Επικοινωνίας GoSite.

Τέλος, μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα με τη δωρεάν δοκιμή GoSite.

Systeme

Ξεκινήστε ομαλά την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και αναπτύξτε την με το Systeme, το οποίο σας παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για να διευθύνετε ολόκληρη την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο κάτω από την ίδια ομπρέλα και σας βοηθά να δημιουργείτε περισσότερα έσοδα κάθε μήνα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις διοχετεύσεις πωλήσεών σας σε 30 δευτερόλεπτα με μόλις τρία κλικ. Σας επιτρέπουν επίσης να αποκομίσετε τα οφέλη του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου μπορείτε να στέλνετε απεριόριστα email και ενημερωτικά δελτία και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αποτελεσματικές καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας έναν μόνο λογαριασμό.

Συνδέστε τους λογαριασμούς PayPal ή/και Stripe για να λαμβάνετε πληρωμές για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Μπορείτε να προσθέσετε αυξήσεις παραγγελιών, ανοδικές και μειωμένες πωλήσεις στις διοχετεύσεις πωλήσεων για να δώσετε στους πελάτες σας περισσότερους λόγους να αγοράσουν από εσάς και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο πιο γρήγορα.

Το Systeme προσφέρει μια σειρά από πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως:

  • Διαδικτυακά μαθήματα: Μπορείτε να δημιουργήσετε το διαδικτυακό σας μάθημα και στη συνέχεια να το ξεκινήσετε.
  • Dropshipping: Δημιουργήστε διοχετεύσεις πωλήσεων με υψηλή μετατροπή για να ξεκινήσετε να πουλάτε φυσικά προϊόντα.
  • Blog: Δημιουργήστε το εξαιρετικά ενημερωτικό και προστιθέμενο ιστολόγιο που οι άνθρωποι θα ήθελαν να διαβάσουν με το Systeme και να προσελκύσουν περισσότερη οργανική επισκεψιμότητα.
  • Webinars: Προγραμματίστε διαδικτυακά σεμινάρια για να αλλάξετε το παιχνίδι της επιχείρησής σας καθιερώνοντας την επωνυμία σας, δημιουργώντας λίστες email, ενημερώνοντας το κοινό σας για τα προϊόντα/υπηρεσίες σας και κάνοντας περισσότερες πωλήσεις.
  • Πρόγραμμα συνεργατών: Δημιουργήστε τον λογαριασμό συνεργατών σας για να προσθέτετε μια επιπλέον ροή εσόδων στην επιχείρησή σας στο διαδίκτυο κάθε μήνα.
  • Αυτοματοποίηση: Αυτοματοποιήστε την επιχείρησή σας που τροφοδοτείται από το Διαδίκτυο για να εξοικονομήσετε χρόνο και να τον αφιερώσετε στη δημιουργία καλύτερων στρατηγικών ανάπτυξης.

Ξεκινήστε σύντομα τη δωρεάν δοκιμή σας για να ελέγξετε πώς μπορεί να σας βοηθήσει το Systeme. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε είτε δωρεάν πρόγραμμα είτε προγράμματα επί πληρωμή που ξεκινούν από 27 $/μήνα.

Bill.com

Θέλετε να απλοποιήσετε τις πληρωμές σας;

Χρήση Bill.com για να διαχειριστείτε τις πληρωμές σας από ένα μόνο μέρος. Χρησιμοποιείται από εκατομμύρια και είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να σας βοηθά να διεξάγετε την επιχείρησή σας έξυπνα. Σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε το 50% του χρόνου που ξοδεύετε για να πληρώνετε ηλεκτρονικά προμηθευτές που μπορεί να είναι τοπικοί ή διεθνείς.

Η αποστολή τιμολογίων σε άλλους είναι εύκολη και επιτρέπει επίσης τις αυτόματες υπενθυμίσεις για την πραγματοποίηση 2 φορές πιο γρήγορες πληρωμές. Μπορείτε να δείτε τα προηγούμενα τιμολόγιά σας, τα δικαιολογητικά σας και την απόδειξη πληρωμών χωρίς καμία σύγχυση.

Το Bill.com σάς βοηθά να διαχειρίζεστε τα πάντα εν κινήσει χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά. Μπορείτε να ελέγξετε, να αποδεχτείτε και να πληρώσετε ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε και τι κάνετε. Χρησιμοποιεί το IVA (Intelligent Virtual Assistant) που ενημερώνει αυτόματα τις πληροφορίες σας για έλεγχο.

Υποστηρίζουν διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως διεθνή καλώδια, πληρωμές ACH, άμεσες πληρωμές με εικονική κάρτα προμηθευτή ή επιταγές. Στον πίνακα εργαλείων Bill.com, μπορείτε να βρείτε όλες τις καταστάσεις. είτε πρόκειται για αποστολή τιμολογίου είτε για λήψη πληρωμών, μέσω αυτού καλείτε παρακολούθηση όλων των στοιχείων πληρωμής σας. Το Bill.com συγχρονίζει αυτόματα τα δεδομένα σας με το λογιστικό λογισμικό που χρησιμοποιείτε για αποτελεσματική τήρηση βιβλίων.

Η τιμή ξεκινά από 39 $ χρήστη/μήνα που περιλαμβάνει βασικές δυνατότητες και ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα με βάση τον τρόπο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για να το χρησιμοποιήσετε και να το πληρώσετε.

Τιμολόγιο Ninja

Η διαχείριση των πληρωμών είναι μια από τις πιο δύσκολες πτυχές της επιχείρησης ελεύθερου επαγγελματία.

Αλλά όχι περισσότερο, αν έχετε Τιμολόγιο Ninja!

Εκτός από την τιμολόγηση πελατών και τη συλλογή πληρωμών, το Invoice Ninja σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προτάσεις, να παρακολουθείτε τα έξοδα και τον χρόνο και πολλά άλλα.

Εξοικονομήστε χρόνο με αυτόματη χρέωση μακροπρόθεσμων πελατών όπου πρέπει να δημιουργήσετε επαναλαμβανόμενα τιμολόγια.

Αξιοποιήστε αυτό το εργαλείο οπτικοποίησης ροής εργασιών και διαχείρισης έργου για να παρακολουθείτε με ακρίβεια την πρόοδο της εργασίας και να σχεδιάζετε αποτελεσματικά περισσότερες εργασίες.

Το Invoice Ninja σάς επιτρέπει να στέλνετε εκδόσεις PDF των τιμολογίων, ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να τα επεξεργαστούν για πληρωμή με ευκολία.

Ενσωματώστε την εφαρμογή σας και χρησιμοποιήστε τον αυτοματισμό Zapier για να μεταφέρετε δεδομένα από δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Gmail, το Slack, το Google Sheets, το MailChimp και άλλα.

  11 καλύτερα εργαλεία Wireframe για σχεδιαστές UX

Κάντε την προσωπική σας επωνυμία να ξεχωρίζει στο πλήθος και αφήστε τους πελάτες σας να δουν τη διαφορά προσαρμόζοντας τη σχεδίαση τιμολογίων. Μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπό σας, να αλλάξετε χρώματα, να προσαρμόσετε γραμματοσειρές και ούτω καθεξής.

Πλοηγηθείτε στον πίνακα διαχείρισης του Invoice Ninja μέσω φωνητικών εντολών. Υποστηρίζει 20 γλώσσες και 50 νομίσματα.

Εκτός από αυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες, να παρακολουθείτε το χρόνο, να μετατρέπετε προσφορές σε τιμολόγια, να λαμβάνετε υπενθυμίσεις πληρωμής, να ενεργοποιείτε εγκρίσεις τιμολογίων, να δημιουργείτε αναφορές και πολλά άλλα.

Δοκιμάστε τη δωρεάν ή επί πληρωμή έκδοσή του, η οποία ξεκινά από μόλις 10 $/μήνα.

AND.CO

Ξεκινήστε να πλέετε ομαλά στο ταξίδι ελεύθερου επαγγελματία επιλέγοντας AND.CO. Η επιβίβαση στο σκάφος εξαλείφει τις ταλαιπωρίες, καθώς δεν απαιτεί πιστωτικές κάρτες για να εγγραφείτε.

Έξυπνες προτάσεις – δημιουργήστε εξαιρετικές προτάσεις που αντικατοπτρίζουν την επωνυμία σας και ξεχωρίζουν τις προσφορές σας από άλλους ελεύθερους επαγγελματίες.

Τιμολόγηση – προσφέρει έξυπνη τιμολόγηση που σας βοηθά να δημιουργήσετε άμεσα και απρόσκοπτα τιμολόγια, γλιτώνοντάς σας από τον χειροκίνητο αγώνα. Πληρωθείτε απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό σε όποιο νόμισμα θέλετε.

Συμβάσεις – Η συνεργασία της AND.CO με την Ένωση Ελεύθερων Επαγγελματιών είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός προηγμένου συμβολαίου ανεξάρτητου επαγγελματία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προστατεύσετε την επιχείρησή σας και να δημιουργήσετε ασφαλείς και δίκαιες σχέσεις με τους πελάτες.

Αυτοματοποίηση παρακολούθησης χρόνου – Προσφέρει αποκλειστικές εφαρμογές που είναι εύχρηστες σε Mac, καθώς και προγράμματα περιήγησης για παρακολούθηση χρόνου.

Αποτελεσματική τήρηση λογιστικών βιβλίων – Αφήστε την πλατφόρμα να χειριστεί όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με τη διαχείριση των εξόδων, των φόρων, των αναφορών σας και άλλων.

Διαισθητικές αναφορές – Δημιουργήστε αναφορές για να μετρήσετε την παραγωγικότητά σας και χρησιμοποιήστε τις για να μετρήσετε την απόδοση της επιχείρησής σας σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, όπως ετήσια, εξαμηνιαία ή τριμηνιαία.

Ενοποίηση – υποστηρίζει την ενοποίηση τραπεζικών λογαριασμών, πιστωτικών καρτών, PayPal και ACH μαζί με πολλά νομίσματα.

Δοκιμάστε το AND.CO για δωρεάν ή επί πληρωμή έκδοση από 18 $/μήνα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Πλούτιος

Πλούτιος είναι μια πλατφόρμα ευρείας εμβέλειας με σχεδόν κάθε εργαλείο που χρειάζεστε για να διευθύνετε την επιχείρησή σας ελεύθερου επαγγέλματος με κορυφαίο εξοπλισμό.

Διαχείριση έργων και εργασιών – δημιουργήστε τις εργασίες σας και αφήστε το Plutio να σας βοηθήσει να τα οργανώσετε για να τονώσετε την εστίασή σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε πεδία, να διαχειριστείτε επαναλαμβανόμενες εργασίες, να χρησιμοποιήσετε πρότυπα και πολλά άλλα.

Ολοκληρωμένη παρακολούθηση χρόνου – παρακολουθήστε το χρόνο όπου κι αν βρίσκεστε και οπτικοποιήστε τις καταχωρίσεις χρόνου στο φύλλο χρόνου. Λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείτε.

Τιμολόγια με επαγγελματική εμφάνιση – μπορείτε να στέλνετε τιμολόγια γρήγορα και να παρακολουθείτε πότε τα ανοίγουν οι πελάτες σας. Προσθέστε τρόπους πληρωμής όπως Stripe και PayPal και υποστηρίζει επίσης πολλά νομίσματα.

Εντυπωσιακές προτάσεις και συμβάσεις – χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης για να δημιουργήσετε εκπληκτικές προτάσεις και νομικά δεσμευτικές συμβάσεις. Παρακολουθήστε τα κατά την υπογραφή και το άνοιγμα.

Επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο – Αλληλεπιδράστε με τους πελάτες σας μέσω email, μηνυμάτων, κοινόχρηστων εισερχομένων, ζωντανής συνομιλίας και άμεσης απάντησης.

Ισχυρό CRM – Δημιουργήστε ουσιαστικές επιχειρηματικές σχέσεις συνεργαζόμενοι σε πραγματικό χρόνο και προσκαλώντας ανθρώπους μέσω ισχυρού CRM.

Το Plutio παρέχει επίσης προηγμένα φίλτρα και επιλογές αναζήτησης για να σας βοηθήσει με αυτό που ψάχνετε. Δίνει έμφαση στην ασφάλεια κρυπτογραφώντας τη μετάδοση δεδομένων μεταξύ του προγράμματος περιήγησής σας και των διακομιστών τους. Λάβετε συνοπτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθημερινά με μια περίληψη εργασιών, η οποία σας βοηθά να μετρήσετε την παραγωγικότητά σας.

Η τιμολόγηση ξεκινά από 15 $/μήνα, συμπεριλαμβανομένης μιας δωρεάν δοκιμής 14 ημερών.

HoneyBook

Πάρτε καλύτερο έλεγχο της επιχείρησής σας παρακολουθώντας τα έργα σας από την αρχή μέχρι το τέλος με τη βοήθεια του HoneyBook.

Λαμβάνετε ένα σωρό επώνυμα πρότυπα για να απλοποιήσετε την επικοινωνία με τους πελάτες. Η εξαιρετικά σχεδιασμένη εφαρμογή του παρέχει απρόσκοπτη εμπειρία εργασίας ακόμη και από το smartphone σας.

Η τιμολόγηση έγινε εύκολη – Δημιουργήστε επαγγελματικά τιμολόγια, προγραμματίστε πληρωμές και υπενθυμίσεις για να ενημερώνεστε για την κατάσταση πληρωμής. Διευκολύνει μια εύκολη και ασφαλή ψηφιακή συναλλαγή. Δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε την τράπεζά σας ξανά και ξανά γιατί αποθηκεύει κάθε στοιχείο αυτόματα.

Ευέλικτες προτάσεις – Το HoneyBook παρέχει όμορφα πρότυπα για τη δημιουργία προτάσεων και την αποστολή έξυπνων ειδοποιήσεων. Αυξάνει την ευελιξία της πραγματοποίησης οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων μαζί με τις υπογραφές.

Νόμιμες συμβάσεις – στείλτε έτοιμα και νόμιμα συμβόλαια με ηλεκτρονικές υπογραφές. Έρχεται με μια έξυπνη γραμμή που επισημαίνει το μέρος για να υπογράψετε και παρέχει άμεσες ειδοποιήσεις τη στιγμή που ο πελάτης σας υπογράφει.

Ενσωματώσεις – ενσωματώνεται με διαφορετικά εργαλεία όπως το Zapier, QuickBooksGmail, Ημερολόγιο Google και πολλά άλλα.

Αυτοματοποίηση για παραγωγικότητα – Δημιουργήστε προσαρμοσμένες ροές εργασίας βήμα προς βήμα, αυτοματοποιήστε εργασίες και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εξοικονομήστε χρόνο και κόπο.

Όλο το μάτσο καλού τιμολογείται, ξεκινώντας από 34 $/μήνα, που χρεώνεται ετησίως.

συμπέρασμα

Από την εμπειρία μου, το ταξίδι ενός ελεύθερου επαγγελματία δεν είναι εύκολο, δεδομένου ότι είστε ο σόλο παίκτης στην επιχείρησή σας. Πρέπει να περπατήσετε το παραπάνω μίλι για να οργανωθείτε και να παραμείνετε παραγωγικοί όλη την ημέρα, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια υγιή ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είναι τρομακτικό εάν χρησιμοποιείτε τα σωστά εργαλεία για να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας ανεξάρτητους επαγγελματία, όπως αυτά που ανέφερα παραπάνω.