Διαχειριστείτε τα οικονομικά της επιχείρησής σας με τον λογαριασμό ελέγχου Novo

Είστε γενναίοι για να ξεκινήσετε και να επιβιώσετε σε μια επιχείρηση στο νέο κανονικό! Αφήστε το Novo business banking να σας βοηθήσει με όλες τις τραπεζικές εργασίες στον οργανισμό σας για να γίνετε επιτυχημένος ιδιοκτήτης επιχείρησης.

Η ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων ώθησε επίσης την υιοθέτηση της ψηφιακής τραπεζικής. Αυτοί οι διαδικτυακοί τραπεζικοί λογαριασμοί παρέχουν μια σειρά από υπηρεσίες που χρειάζεται ο οργανισμός σας. Και, όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι μείον την ταλαιπωρία της επίσκεψης σε μια πραγματική τράπεζα.

Οι τραπεζικές υπηρεσίες επιχειρήσεων απευθύνονται σε πολύ μικρές, μικρές, μεσαίες, νεοφυείς επιχειρήσεις και οντότητες σε επίπεδο επιχείρησης. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού είναι μια άλλη δύσκολη υπόθεση. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και πόρους με την εγγραφή σας στη Novo ως επιχειρηματικό τραπεζικό συνεργάτη σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε νέα πράγματα για τη Novo.

Πίνακας περιεχομένων

Εισαγωγή στο Business Banking

Οι επιχειρήσεις πρέπει να αντιμετωπίζουν πολύπλοκες και απεριόριστες συναλλαγές. Αυτά είναι κυρίως η πληρωμή από τους καταναλωτές, η πληρωμή των πωλητών, η χρηματοδότηση περιουσιακών στοιχείων μέσω δανείων, η λήψη πιστωτικών γραμμών, η πληρωμή φόρων, η πραγματοποίηση καταθέσεων, η λήψη λογαριασμών όψεως και ούτω καθεξής. Το τραπεζικό σύστημα για ιδιώτες, ευρέως γνωστό ως τραπεζικά ιδρύματα λιανικής, δεν μπορεί να χειριστεί τέτοιους όγκους και παραλλαγές συναλλαγών.

Εδώ έρχεται το business banking. Τέτοιοι τραπεζικοί λογαριασμοί συνοδεύονται από όλες τις παραπάνω υπηρεσίες, καθώς και πρόσθετα οφέλη. Με λίγα λόγια, συμμορφώνεστε με τους τοπικούς και διεθνείς κανόνες διαχείρισης χρημάτων και επίσης πραγματοποιείτε συναλλαγές με τους πελάτες σας γρήγορα.

Τα οφέλη του Business Banking

Οικονομική Προστασία Προσωπικού και Ιδιοκτήτη

Για LLC ή παρόμοιους τύπους επιχειρήσεων, το προσωπικό ή ο ιδιοκτήτης δεν φέρουν ευθύνη όταν μια επιχείρηση αποτυγχάνει για λόγους αγοράς. Εάν συμβεί κάποιο από αυτά τα γεγονότα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε από την τσέπη σας για επιχειρηματικά χρέη. Δεν φέρετε ευθύνη όταν διαχωρίζετε τα οικονομικά σας από την τραπεζική επιχείρηση.

Χωρίς κατώτερο ή ανώτερο όριο του υπολοίπου λογαριασμού

Ένας λογαριασμός ταμιευτηρίου λιανικής διαθέτει ανώτατα και κατώτατα όρια για κεφάλαια. Δεν υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί στους περισσότερους επιχειρηματικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, επειδή η επιχείρησή σας πρέπει να χειρίζεται μαζικές συναλλαγές χρημάτων και περιουσιακών στοιχείων.

Οργανωμένη Διαχείριση Εξόδων

Η αναφορά και η παρακολούθηση δαπανών έχουν γίνει εξαιρετικά εύκολη με την τραπεζική επιχειρήσεων. Ένας τέτοιος λογαριασμός σάς βοηθά επίσης να αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες και την απώλεια περιθωρίου.

Συμμόρφωση με τους δημοσιονομικούς κανονισμούς

Εφόσον οι εταιρείες τραπεζικών επιχειρήσεων διαχειρίζονται διάφορες πρακτικές συμμόρφωσης, συμμορφώνεστε αυτόματα με τους ίδιους νόμους όταν διατηρείτε λογαριασμό σε τέτοια ιδρύματα.

Προσαρμοσμένες Υπηρεσίες

Μπορείτε να επιλέξετε τις υπηρεσίες που θέλετε και να απορρίψετε αυτές που δεν χρειάζεται ακόμα η επιχείρησή σας.

  Πώς να ρυθμίσετε τον χρόνο οθόνης για παιδιά στο iPhone

Εξατομικευμένες αμοιβές

Εφόσον μπορείτε να προσαρμόσετε τις τραπεζικές υπηρεσίες, ενδέχεται να έχετε καλύτερη προσφορά για τις ετήσιες προμήθειες καθώς και για τις χρεώσεις υπηρεσιών που συνδέονται με συναλλαγές.

Διεθνή Ταξίδια

Οι επαγγελματικές τραπεζικές κάρτες διαθέτουν καλύτερες συναλλαγματικές ισοτιμίες, προνόμια πρόσβασης στο σαλόνι του αεροδρομίου και πολλά άλλα.

Η Ανάδυση των Εργαλείων Επιχειρηματικής Τραπεζικής

Εφόσον πρέπει να διαχειριστείτε τις παγκόσμιες επιχειρηματικές συναλλαγές 24 επί 7 για 365 ημέρες, χρειάζεστε τα ακόλουθα επιχειρηματικά τραπεζικά εργαλεία:

  • Ελεγχος λογαριασμών
  • Διεθνείς και εγχώριες πιστωτικές επιστολές (LC)
  • Διαδικτυακά και mobile banking κανάλια
  • Πλατφόρμες είσπραξης πληρωμών στο διαδίκτυο και στο σημείο πώλησης
  • Εικονικό σύστημα κατάθεσης επιταγών
  • Διαχείριση μετρητών για μισθοδοσία, πληρωμές κ.λπ.
  • Σύστημα κατάθεσης επιταγών μέσω κινητού
  • Υπηρεσία τηλεφωνητή (VTM).
  • Ready Reserve με αυτόματη σάρωση μέσα και έξω
  • Ασφάλιση FDIC
  • Ειδικό πιστωτικό όριο και κανάλια επεξεργασίας δανείων

Πολλές τραπεζικές εταιρείες κατανόησαν τις παραπάνω ανάγκες ενός οργανισμού και άρχισαν να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες συσκευασμένες σε έναν ή λίγους λογαριασμούς. Για παράδειγμα, το Novo business banking προσφέρει τις περισσότερες από τις παραπάνω υπηρεσίες μέσω ενός επαγγελματικού λογαριασμού επιταγής ή ταμιευτηρίου, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη λειτουργία της επιχείρησής σας και όχι στην ουρά μπροστά σε τράπεζες.

Τι είναι το Novo Business Banking;

Η Novo είναι πάροχος υπηρεσιών fintech για την Middlesex Federal Savings, FA, και προσφέρει Novo business banking. Είναι ένα εμπορικό σήμα, ενώ οι υποκείμενες τραπεζικές υπηρεσίες προέρχονται από την Middlesex Federal Savings.

Η Novo δεν είναι ανεξάρτητη τράπεζα και δεν μπορεί να δέχεται χρηματικές καταθέσεις ή να προσφέρει τα τραπεζικά της προϊόντα. Επιπλέον, μόνο πολίτες των ΗΠΑ ή αλλοδαποί που έχουν επιχείρηση που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ μπορούν να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό επιχείρησης στην Middlesex Federal Savings, με τη διευκόλυνση της Novo.

Αν και προσφέρει επιχειρηματικούς οικονομικούς λογαριασμούς σε αλλοδαπούς, δεν μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό στη Novo εάν προέρχεστε από χώρα υπό την επιβολή κυρώσεων από τις ΗΠΑ.

Προσφέρει κυρίως έναν πλήρη επιχειρηματικό λογαριασμό ελέγχου με διάφορα εργαλεία για τη διαχείριση όλων των ειδών χρηματικών συναλλαγών που πραγματοποιούνται σε μια επιχείρηση.

Λήψη: Novo για Android | iOS

Πώς σας βοηθά η Novo να διαχειριστείτε επαγγελματικούς λογαριασμούς;

Το Novo business banking είναι η υπερσύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα για τη σύγχρονη τραπεζική. Όντας ιδιοκτήτης επιχείρησης, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για έναν επιχειρηματικό λογαριασμό ελέγχου στο διαδίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά. Επομένως, μπορείτε να επενδύσετε τον χρόνο που ελευθερώνετε από το να μην σταθείτε στην ουρά για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Η διαδικτυακή και φορητή πλατφόρμα του συνοδεύεται από όλα τα σύγχρονα και εικονικά τραπεζικά εργαλεία που χρειάζεστε για να διευθύνετε μια επιχείρηση σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο. Επίσης, αποκτάτε απόλυτη επιχειρηματική ελευθερία χωρίς να παραβιάζετε τοπικούς ή διεθνείς οικονομικούς κανονισμούς.

Επιπλέον, η εφαρμογή Novo είναι στιβαρή και αρκετά περίτεχνη για να χειρίζεται τη σύνδεση λογαριασμών, την επεξεργασία συναλλαγών ACH, την πληρωμή λογαριασμών, την κατάθεση επιταγών και πολλά άλλα. Και όχι μόνο η εφαρμογή για κινητά! Παίρνετε μια επαγγελματική χρεωστική κάρτα με πολλά προνόμια. Ένα τέτοιο προνόμιο είναι η δωρεάν ανάληψη από ATM σε εξέχουσες χώρες χωρίς χρεώσεις συναλλαγών με ATM.

Αυτά είναι απλώς βασικά στιγμιότυπα της Novo business banking για να σας απολαύσουν διάφορες χρήσιμες υπηρεσίες της Novo. Θα μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά του και τη χρήση του κλάδου παρακάτω.

Χαρακτηριστικά Novo Business Banking που το καθιστούν ιδανική επιλογή

Τα παρακάτω είναι τα πιο περιζήτητα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι έμπειροι επιχειρηματίες από ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό τραπεζικό κανάλι όπως το Novo:

  Γιατί το Σημειωματάριο εξακολουθεί να είναι φοβερό για τη λήψη σημειώσεων

Πλήρως κινητό Novo Business Banking

Διαχειριστείτε τα οικονομικά του οργανισμού σας από ένα smartphone. Η εφαρμογή Novo για κινητά υποστηρίζει Novo Reserves, συλλογές πλατφόρμας πληρωμών, οπτικοποιήσεις δαπανών, ιστορικό συναλλαγών κ.λπ.

Ηλεκτρονικό άνοιγμα λογαριασμού

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για έναν επιχειρηματικό λογαριασμό ελέγχου μέσω της Novo εικονικά σε υπολογιστή. Δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε κανένα υποκατάστημα Middlesex Federal Savings. Ως εκ τούτου, εξοικονομείτε κόστος μεταφοράς, μη παραγωγικά προγράμματα κ.λπ.

KYC χωρίς προβλήματα

Η Novo επεξεργάζεται επίσης την επαλήθευση ταυτότητας KYC online vi, συλλέγοντας ψηφιακά έγγραφα, ηλεκτρονικές υπογραφές κ.λπ. Δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε έγγραφα και να τα υποβάλετε στο υποκατάστημα της τράπεζάς σας.

Novo Virtual Card

Η δυνατότητα ανοίγματος λογαριασμού της Novo είναι τόσο βελτιωμένη που ο λογαριασμός σας μπορεί να λειτουργήσει σε λίγα λεπτά, υπό την προϋπόθεση ότι τα έγγραφα που παρέχετε είναι έγκυρα. Μόλις ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας, λαμβάνετε αμέσως έναν σύνδεσμο για πρόσβαση στην εικονική τραπεζική κάρτα της επιχείρησής σας.

Έτσι, μπορείτε να διατηρείτε τις πληρωμές της επιχείρησής σας ενημερωμένες στο διαδίκτυο χωρίς να περιμένετε μια νέα φυσική κάρτα από την τράπεζα.

τιμολόγια

Η λειτουργία Τιμολογίων της Novo σάς εξοικονομεί από την αγορά ενός εργαλείου τιμολόγησης. Αντίθετα, δημιουργήστε επαγγελματικά και προσαρμοσμένα τιμολόγια στο Novo. Επίσης, στείλτε τα σε πελάτες, προγραμματίστε τιμολόγια, δρομολογήστε πελάτες στη διεπαφή πληρωμής και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα.

Novo Reserves

Η Novo Reserves είναι μια ισχυρή λειτουργία διαχείρισης επιχειρήσεων και χρημάτων. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαθέσετε αποθεματικά κεφάλαια για έως και 10 αποθεματικά και να χρησιμοποιήσετε αυτά τα κεφάλαια για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας ή να σώσετε την επιχείρησή σας από τυχόν διορθωτικές κινήσεις στην αγορά.

Stripe Πληρωμές

Η Novo είναι Stripe Verified Partner. Σημαίνει ότι λαμβάνετε υπηρεσίες προτεραιότητας και προσιτές τιμές από την Stripe. Για παράδειγμα, οι πληρωμές Stripe θα φτάνουν στον λογαριασμό σας Novo 95% πιο γρήγορα από άλλες πλατφόρμες.

Novo Boost

Το Novo Boost επεξεργάζεται τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές πιο γρήγορα, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε άμεσα τα χρήματά σας για μισθοδοσία, φόρους, πληρωμές προμηθευτών κ.λπ. Επί του παρόντος, οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες για ενσωμάτωση Stripe στο Novo.

Εύκολες μεταφορές χρημάτων

Η Novo σας προσφέρει επίσης περιορισμένες δωρεάν μεταφορές χρημάτων χωρίς ανώτατο ή κατώτερο όριο. Μπορείτε εύκολα να φέρετε χρήματα στον επιχειρηματικό τραπεζικό λογαριασμό της Novo από υπάρχοντες εταιρικούς λογαριασμούς. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε χρήματα σε άλλους λογαριασμούς χρησιμοποιώντας κινητό ή υπολογιστή.

Έλεγχος καταθέσεων

Η Novo είναι επίσης δημοφιλής για την απρόσκοπτη επεξεργασία της κατάθεσης επιταγών. Μπορείτε να καταθέσετε μια επιταγή ασκώντας τα ακόλουθα:

Σάρωση μιας επιταγής και αποστολή της για εκκαθάριση

Τραβήξτε μια φωτογραφία της επιταγής χρησιμοποιώντας ένα τηλέφωνο και καταθέστε την στο διαδίκτυο

Επιπλέον, η Novo επιτρέπει απεριόριστες καταθέσεις επιταγών καθημερινά. Επίσης, δεν χρεώνει καμία προμήθεια κατάθεσης επιταγών από εσάς.

Εύκολες πληρωμές

Οι δυνατότητες πληρωμής του τραπεζικού λογαριασμού Novo business περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Δωρεάν και απεριόριστες συναλλαγές στις Η.Π.Α
  • Οι καταθέσεις χάρτινων επιταγών και ACH δεν επιβαρύνονται με τέλη
  • Εύκολη πρόσβαση στο Wise για διεθνείς πληρωμές

Διεθνείς Ταξιδιωτικές Συναλλαγές

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική κάρτα EMV-chip Master κατά τη διάρκεια επαγγελματικών ταξιδιών σε τοποθεσίες του εξωτερικού. Η Novo επιστρέφει όλα τα τέλη ATM που επιβαρύνεστε κατά τη διάρκεια ταξιδιών στο εξωτερικό.

Πληρωμές με κάρτα

Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε καμία πιστωτική κάρτα, αλλά πρέπει να κάνετε μια επείγουσα πληρωμή προς το Google Ads, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική κάρτα Novo στο Google Pay. Οι ανταγωνιστές της Google, όπως η Samsung και η Apple, δέχονται επίσης αυτήν τη χρεωστική κάρτα.

  7 Deepfake εφαρμογές για να δημιουργήσετε τα καλύτερα Memes

#1. Εφαρμογές από τη Novo

Σας φέρνει αυτοματοποιημένες λύσεις ροής εργασιών μέσω Novo Apps. Για παράδειγμα, ορισμένες εφαρμογές σάς επιτρέπουν να συνδέσετε πολλές διεπαφές πληρωμής. Εάν συλλέγετε πληρωμές σε Stripe, Shopify, PayPal κ.λπ., μπορείτε να δείτε τις συναλλαγές στον λογαριασμό σας Novo. Άλλες λειτουργίες της εφαρμογής είναι η χρέωση, ο προϋπολογισμός, οι μεταφορές χρημάτων κ.λπ.

#2. Novo Perks

Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 4.000 $ σε επαγγελματικές εφαρμογές, εργαλεία και εγκαταστάσεις όταν εγγραφείτε για έναν τραπεζικό λογαριασμό Novo business. Για παράδειγμα:

  • Πίστωση 500 $ στο Google Ads για δαπάνη 500 $
  • Πιστώσεις 150 $ για διαφημίσεις Snap Chat
  • QuickBooks online έκπτωση 30% για τους πρώτους 6 μήνες

#3. Novo Incorporate

Μπορείτε να λάβετε βοήθεια από τη Novo και το LegalZoom για να δημιουργήσετε μια εταιρεία από τη μικρή ή μεσαία επιχείρησή σας με νόμιμους τρόπους. Τέτοιες ενέργειες είναι γνωστές ως ενσωμάτωση και είναι εξαιρετικά απαραίτητες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια S Corp, LLC, Non-Profit και C Corp στο Novo.

#4. Novo Integrations

Οι ενσωματώσεις Novo σάς δίνουν τη δυνατότητα να περιηγείστε σε διαφορετικές επιχειρηματικές εφαρμογές τρίτων χωρίς καμία σύγχυση. Κυρίως, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα εφαρμογών από τα Stripe, QuickBooks, Shopify, Xero, Square και Wise απευθείας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό Novo χρησιμοποιώντας υπηρεσίες ενοποίησης.

#5. Novo Resource Center

Το κέντρο πόρων Novo σάς παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε premium εκπαίδευση και άρθρα σχετικά με τις επιχειρήσεις. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκατοντάδες περιεχόμενο κάτω από κορυφαίες κεφαλίδες όπως SMB Insider, Ειδήσεις εταιρείας, Company Culture & Management, Business 101 και Banking 101.

Μπορείτε να διαβάσετε αυτούς τους πόρους για να μάθετε την επιχείρηση από μέσα προς τα έξω, ενώ διαχειρίζεστε τη μικρή σας επιχείρηση, τις συναυλίες κ.λπ.

Novo for Industries

Η οικονομική τεχνολογία της Novo είναι για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στις Η.Π.Α. Για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό όψεως από την Middlesex Federal Savings μέσω της Novo για τους ακόλουθους κλάδους και επιχειρηματικούς τομείς:

  • Υγεία και ομορφιά όπως κουρείς, τεχνίτες νυχιών, προπονητές, θεραπευτές μασάζ κ.λπ.
  • Ηλεκτρονικό εμπόριο και λιανικό εμπόριο όπως ηλεκτρονικά καταστήματα, λιανικό εμπόριο, μεταπωλητές, dropshippers κ.λπ.
  • Τρόφιμα & Ποτά, για παράδειγμα, επιχειρήσεις εστίασης, εστιατόρια, αρτοποιεία, καφετέριες κ.λπ.
  • Όλα τα είδη μικρών επιχειρήσεων όπως φορτηγατζήδες, οικοδεσπότες Airbnb, οικοδεσπότες Vrbo, ακίνητα και ούτω καθεξής.
  • Επαγγελματίες πάροχοι υπηρεσιών όπως ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι σε συναυλίες, ψηφιακά μάρκετινγκ κ.λπ.
  • Όλες οι προαναφερθείσες βιομηχανίες και επιχειρηματικές θέσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορα εργαλεία και λειτουργίες της Novo για να οργανώσουν κάθε δεκάρα και τις διαδρομές συναλλαγών της. Εξάλλου, μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μόνο όταν γνωρίζετε πού βρίσκονται τα χρήματά σας και πώς τα ξοδεύετε.

    Novo Alternatives

    Βρείτε παρακάτω μερικές εναλλακτικές λύσεις αντί της Novo για ευκολότερη αξιολόγηση των υπηρεσιών της Novo με μερικούς ανταγωνιστές:

    Relay Financial

    Η Relay Financial είναι ένας δημοφιλής πάροχος λογαριασμών ελέγχου επιχειρήσεων μεταξύ των ΗΠΑ LLC, των αμερικανικών εταιρειών και των ιδιοκτητών επιχειρήσεων από πολλές ξένες χώρες, εφόσον η επιχείρησή τους διαθέτει μονάδα στις ΗΠΑ. Προσφέρει προστασία Mastercard Zero Liability Protection, ασφάλιση FDIC, ενσωματώσεις εφαρμογών κ.λπ.

    Wise International Business Account

    Η Wise προσφέρει ανώδυνη επιχειρηματική τραπεζική για κάθε επιχείρηση που χρειάζεται να πληρώσει το προσωπικό, να αποδεχτεί πληρωμές από πελάτες, να επεξεργαστεί φόρους και πολλά άλλα. Επιπλέον, προσφέρει σύνθετους και προηγμένους επιχειρηματικούς οικονομικούς λογαριασμούς χωρίς μηνιαίες χρεώσεις και κρυφές χρεώσεις. Επιπλέον, τα επιχειρηματικά τραπεζικά επιτόκια είναι δίκαια και προσφέρει καλύτερα ποσοστά μετατροπής forex.

    Revolut

    Το Revolut είναι ένας ακόμη τραπεζικός λογαριασμός επιχειρήσεων που προσφέρει τυπικές εταιρικές υπηρεσίες όπως κάρτες, ομάδες, ανταμοιβές, λογαριασμούς πολλαπλών νομισμάτων, παγκόσμιες μεταφορές χρημάτων, παρακολούθηση δαπανών, κανάλια πληρωμών κ.λπ. Προσφέρει δωρεάν λογαριασμό για να δοκιμάσετε ορισμένες βασικές λειτουργίες.

    Τελικές Λέξεις

    Μέχρι στιγμής, έχετε διαβάσει τις δυνατότητες και τις περιπτώσεις χρήσης των υπηρεσιών Novo business banking. Επιπλέον, έχετε ανακαλύψει ορισμένες εναλλακτικές λύσεις Novo για να κάνετε μια σύγκριση.

    Αφού αξιολογήσουμε όλα τα χαρακτηριστικά, προτείνουμε Novo business banking για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Εάν είστε λίγο δύσπιστοι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Novo για μια πιο ξεκάθαρη επίδειξη. Εάν οι υπηρεσίες είναι υπερσύγχρονες και προσιτές, μπορείτε να κάνετε μια συμφωνία!

    Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτές οι επιχειρήσεις να ελέγχουν λογαριασμούς.