Διαχειριστείτε έργα, χρόνο, τιμολόγια, διαδικτυακές πληρωμές και άλλα χρησιμοποιώντας το Paymo

Αναζητάτε μια εφαρμογή διαχείρισης εργασιών και έργων που να είναι ισχυρή και εύκολη στη χρήση; Στη συνέχεια, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε το Paymo—σας επιτρέπει να εργάζεστε καλύτερα ατομικά και μέσα σε μια ομάδα.

Η αγορά εφαρμογών διαχείρισης έργων είναι πλημμυρισμένη από πολλά εργαλεία που προσφέρουν διαφορετικές δυνατότητες, μοντέλα εργασίας και τιμές. Μπορεί γρήγορα να μπερδευτείτε όταν περνάτε από τόσα πολλά προϊόντα.

Πολλές εφαρμογές δεν προσφέρουν όλες τις λειτουργίες που μπορεί να χρειαστεί η επιχείρησή σας και αγοράζετε περισσότερα από ένα εργαλεία. Αν είστε κουρασμένοι και βαρεμένοι με πολλές εφαρμογές για την επιχείρησή σας, το Paymo είναι εδώ για να σας απαλλάξει από το άγχος και να σας βοηθήσει να εστιάσετε στην εργασία.

Αισθάνεστε ενδιαφέρον; Διαβάστε την πλήρη κριτική του Paymo παρακάτω και θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ποια εφαρμογή διαχείρισης έργου μπορεί να υποστηρίξει την επιχείρησή σας.

Προγραμματισμός και εκτέλεση

Το εργαλείο διαχείρισης έργου (PM) σάς βοηθά να σχεδιάζετε εργασίες, δεξιότητες, πόρους, εργατικό δυναμικό κ.λπ. Αντίστοιχα, μπορείτε να αναφέρετε μια τιμή και μια προθεσμία για το έργο. Μόλις προγραμματιστεί και ξεκινήσει το έργο, μπορείτε να εκτελέσετε τις εργασίες αποτελεσματικά με ένα εργαλείο PM.

Να Συνεργάζονται και να Συντονίζονται

Ένα εργαλείο PM είναι απαραίτητο για τη συνεργασία μεταξύ εσωτερικών ομάδων, εξωτερικών προμηθευτών και ενδιαφερομένων. Επίσης, ο διαχειριστής του έργου μπορεί να συντονίσει όλα τα μέρη απρόσκοπτα.

Για την παρακολούθηση του έργου

Τα εργαλεία PM συνοδεύονται από διάφορες απεικονίσεις της προόδου της εργασίας, όπως γραφήματα Gantt, χρονοδιαγράμματα κ.λπ. Μπορείτε να διαβάσετε αυτά τα γραφήματα και να αναφέρετε στους πελάτες, τους προϊσταμένους και τους ενδιαφερόμενους φορείς χωρίς κόπο.

Για να βελτιστοποιήσετε τη ροή εργασίας της ομάδας

Ένα εργαλείο PM διευκολύνει επίσης τη διαφανή ανάθεση εργασιών. Η ομάδα αισθάνεται πιο συνδεδεμένη όταν όλα τα μέλη της ομάδας του έργου λαμβάνουν εργασίες από έναν κοινό πίνακα εργασιών. Διευκολύνει επίσης τον υγιή ανταγωνισμό.

Τι είναι το Paymo;

Το Paymo είναι ένα λογισμικό διαχείρισης έργων πλήρους υπηρεσίας που εκτελείται στο cloud ως εφαρμογή Ιστού. Το πλήρες πακέτο λαμπρών χαρακτηριστικών PM διευκολύνει τον αποτελεσματικό σχεδιασμό, την εκτέλεση, την κατανομή πόρων, τον προγραμματισμό, τη δημιουργία φύλλου χρόνου και τη χρέωση.

Πολλοί χρήστες του Paymo έχουν αναφέρει ότι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη διαχείριση έργων όλων των πραγμάτων. Επιπλέον, η εφαρμογή Paymo προσφέρει την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ λειτουργιών και τιμολόγησης.

Χαρακτηριστικά του Paymo

Διαχείριση εργασιών

Το εργαλείο Paymo PM έχει διάφορες ενσωματωμένες λειτουργίες διαχείρισης εργασιών από αναλυτικά έως προηγμένα επίπεδα. Η διαχείριση εργασιών προσφέρει όλες τις τυπικές λειτουργίες για τη διαχείριση έργου.

Τα βασικά λειτουργικά εργαλεία είναι:

  • Εκχώρηση πολλών χρηστών
  • Σχόλια για εργασίες
  • Εξαρτήσεις εργασιών
  • Πρότυπα εργασιών
  • Προτεραιότητες εργασιών
  • Προβολές εργασιών: Gantt, χρονοδιάγραμμα, πίνακας και λίστα
  • Πίνακες Kanban και Meta Kanban

Η ενότητα Οι εργασίες μου προβάλλει όλες τις ευθύνες που σας έχουν ανατεθεί. Από την άλλη, τα Team’s Tasks είναι για όλο το έργο που δείχνει ποιος θα κάνει τι.

  Τρόπος γρήγορης συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων σε iPhone και iPad

Παρακολούθηση χρόνου

Το Paymo σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ώρα της ομάδας του έργου σας και να διασφαλίζετε ότι το έργο τελειώνει στην ώρα του. Ως εκ τούτου, μπορείτε να προσθέσετε ζωντανά χρονόμετρα και να ενθαρρύνετε τα μέλη της ομάδας να ολοκληρώσουν μεμονωμένες εργασίες εντός του στόχου.

Το λειτουργικό εργαλείο του φύλλου χρόνου σάς επιτρέπει να εισάγετε χρόνο για την ομάδα ή να δημιουργείτε αναφορές μαζικού χρόνου. Διατίθεται επίσης προηγμένη παρακολούθηση χρόνου, όπως χρονομέτρηση βάσει εφαρμογής, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο για ολόκληρη την ομάδα, αυτόματη παρακολούθηση χρόνου κ.λπ.

Προγραμματισμός και Προγραμματισμός

Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα έργο από την αρχή ή να δημιουργήσετε αμέσως έργα χρησιμοποιώντας πρότυπα έργων. Εάν εργάζεστε σε παρόμοια έργα πιο συχνά, αντιγράψτε ένα παλιό έργο χρησιμοποιώντας το εργαλείο Duplicate Project του Paymo.

Άλλα προηγμένα εργαλεία έργου είναι:

  • Ορόσημα
  • Κρίσιμη Διαδρομή
  • Διάγραμμα χαρτοφυλακίου Gantt
  • Χρόνος ανόδου & καθυστέρησης

Επιπλέον, μια δυνατότητα Αυτόματου Προγραμματισμού αναθέτει εργασίες στην ομάδα έργου αναλύοντας το πρότυπο του έργου σας.

Διαχείριση πόρων

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους επόπτες έργων να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους πόρους και να τους χρησιμοποιούν πλήρως. Το Ημερολόγιο πόρων εμφανίζει τις εβδομαδιαίες δραστηριότητες των μελών της ομάδας και, κατά συνέπεια, μπορείτε να αναθέσετε νέες εργασίες.

Για να διασφαλίσετε ότι η ομάδα δεν έχει εξαντληθεί με εργασίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Διάγραμμα φόρτωσης πόρων και να κατανείμετε τις εργασίες ομοιόμορφα.

Άλλα ζωτικής σημασίας λειτουργικά εργαλεία, όπως η διαχείριση διακοπών, οι τύποι αδειών κ.λπ. σας βοηθούν να εκπληρώσετε ρόλους ανθρώπινου δυναμικού.

Διαχείριση αρχείων

Το Paymo διασφαλίζει ότι η ομάδα έργου μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα αρχεία έργου, έγγραφα, σχεδιαγράμματα κ.λπ., μέσα στο ίδιο το εργαλείο. Για αυτό, προσφέρει αποθήκευση cloud και εργαλεία διαχείρισης αρχείων όπως:

  • Έλεγχος αρχείων
  • Εκδόσεις αρχείων
  • Οργάνωση αρχείων
  • Συνημμένα

Χρηματοοικονομική διαχείριση

Δεν χρειάζεται να αποκτήσετε άλλο εργαλείο διαχείρισης χρηματοδότησης έργου για την επιχείρησή σας. Η Paymo προσφέρει λειτουργικά εργαλεία για τα οικονομικά ενός έργου. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε μια εκτίμηση κόστους έργου χρησιμοποιώντας τον προϋπολογισμό.

Εάν το έργο περιλαμβάνει επιδόματα ταξιδιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Παρακολούθηση Εξόδων. Άλλα χρήσιμα χρηματοοικονομικά εργαλεία είναι:

  • Οικονομικοί Δείκτες
  • Προτεραιότητες χρέωσης
  • Σταθερές Τιμές
  • Τιμές με βάση το χρόνο

Συνεργασία πελάτη και ομάδας

Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να προσκαλείτε εξωτερικούς πελάτες και συνεργάτες να παρακολουθήσουν τον πίνακα του έργου με ελεγχόμενη πρόσβαση μέσω της Πρόσβασης επισκέπτη. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο Κοινή χρήση και δικαιώματα, μπορείτε επίσης να αποφασίσετε ποιος μπορεί να επεξεργαστεί ή να έχει πρόσβαση σε τι στον πίνακα του έργου.

Τα μέλη του έργου μπορούν να συζητήσουν εργασίες σε πραγματικό χρόνο ή να ορίσουν ειδοποιήσεις για όσους προτιμούν την ασύγχρονη επικοινωνία.

Προσαρμογή

Το Paymo σάς δίνει όλη την ελευθερία να κάνετε τον πίνακα του έργου εξατομικευμένο. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στη διεπαφή χρήστη χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία όπως Προσαρμόσιμο μενού, Πίνακας εργαλείων, Κουμπί γρήγορης προσθήκης και συντομεύσεις.

Επιπλέον, το Paymo μιλάει 23 γλώσσες, ώστε να μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη γλώσσα διεπαφής.

Mobile Solutions

Έρχεται με εγγενείς εφαρμογές για κινητά για συστήματα Android και iOS. Μπορείτε να κάνετε τα εξής στην εφαρμογή για κινητά του Paymo:

  • Διαχείριση εργασιών και έργου
  • Παρακολούθηση χρόνου
  • Δημιουργία δελτίου εξόδων
  • Τιμολόγηση πελατών

Αναλύσεις και Αναφορές

Το Paymo είναι δημοφιλές για τα ισχυρά εργαλεία ανάλυσης δεδομένων για έργα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επισκόπηση χρήστη για να γνωρίζετε την απόδοση των μελών της ομάδας. Στη συνέχεια, το εργαλείο επισκόπησης έργου χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας του έργου.

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε δεδομένα έργου που βασίζονται σε κείμενο και αριθμούς σε αναφορές γραφήματος πίτας και ράβδων. Δεν είναι μόνο αυτό! Το Paymo καθιστά επίσης εύκολη και εύκολη την κοινή χρήση αναφορών με εξωτερικούς πελάτες ή εσωτερικούς ενδιαφερόμενους.

  Top 9 Best Trackers GPS

Τιμολόγηση και ηλεκτρονικές πληρωμές

Αυτή η ενότητα Paymo χειρίζεται τα πάντα σχετικά με τη χρέωση και τις πληρωμές του έργου. Μπορείτε να μετατρέψετε τα δεδομένα του έργου σε εύχρηστα τιμολόγια που μπορούν να σταλούν ένα κάθε φορά ή επανειλημμένα. Στη συνέχεια, οι πελάτες μπορούν να σας πληρώσουν εύκολα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας πύλες όπως το Stripe, το PayPal και το Authorize.net.

Επιπλέον, μπορείτε να εξάγετε τιμολόγια σε σημαντικά εργαλεία λογιστικής και φορολογικής επεξεργασίας όπως το Xero και το QuickBooks Online.

Συγχρονισμός Paymo με άλλες επιχειρηματικές εφαρμογές

Μπορείτε να συγχρονίσετε εύκολα το Paymo με άλλες επιχειρηματικές εφαρμογές χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης. Για τέτοια ευκολία, το Paymo συνοδεύεται από ενσωματώσεις, υποδοχές και πολλά άλλα. Βρείτε παρακάτω τις επιλογές συγχρονισμού εφαρμογών τρίτων από το Paymo:

Ενσωματώσεις

Λάβετε υπόψη τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας για εξειδικευμένες εφαρμογές όπως CRM, ERP, λογιστικά εργαλεία, δημιουργούς φορμών, εφαρμογές διαχείρισης περιεχομένου κ.λπ. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες ενσωματώσεις Paymo:

  • Ημερολόγιο Google
  • Χαλαρότητα
  • QuickBooks Online
  • Ξερό
  • Typeform
  • JotForm
  • Pomodone
  • Σύνολο
  • Ξανασκέφτομαι
  • Βάρδια

Εκτός από τις παραπάνω ενσωματώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημοφιλείς πλατφόρμες If-This-Then-That (IFTTT) όπως Zapier, Integromat και Pabbly.

Paymo API

Το API από το Paymo σάς επιτρέπει να εισάγετε ορισμένες από τις λειτουργίες PM του σε επιχειρηματικές εφαρμογές που έχει αναπτύξει και φιλοξενεί η επωνυμία σας. Για απαιτήσεις τελικού σημείου API όπως κρατήσεις, πελάτες, σχόλια, συζητήσεις, έξοδα, εκτιμήσεις, πρότυπα τιμολογίων, ορόσημα, αναφορές, έργα, εργασίες και άλλα, το Paymo είναι πραγματικά χρήσιμο.

Το API του βασίζεται στην αρχιτεκτονική RESTful API. Το API χρησιμοποιεί XML/JSON για σειριοποίηση. Το Paymo API θα ανταποκρίνεται σε μεθόδους αιτημάτων όπως POST, GET, DELETE και PUT.

Χρήση περιπτώσεων Paymo

Το εργαλείο Paymo PM έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη λειτουργία οποιασδήποτε επιχείρησης, από IT έως την κατασκευή καταναλωτικών αγαθών, από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς έως πρωτοβουλίες μάθησης. Βρείτε παρακάτω μερικές δημοφιλείς περιπτώσεις χρήσης όπου το Paymo χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό:

  • Διοικητική, οργανωτική και διαχείριση έργων για δημιουργικές εταιρείες
  • Πρότυπα έργων, φύλλα χρόνου, τιμολόγηση, διαχείριση απομακρυσμένης εργασίας για εταιρείες πωλήσεων, μάρκετινγκ και διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • Λογισμικό, εφαρμογές για κινητά, παιχνίδια και ανάπτυξη έργων και διαχείριση εργασιών
  • Σύμβουλοι επιχειρήσεων που προσφέρουν υπηρεσίες πληροφορικής, ανθρώπινου δυναμικού, νομικών κ.λπ
  • Απομακρυσμένη διαχείριση εργασιών για υποστήριξη πελατών, μάρκετινγκ, εργολάβους κ.λπ.
  • Ακαδημαϊκή διαχείριση έργων για πανεπιστήμια, κολέγια και σχολεία

Κορυφαίες εταιρείες που χρησιμοποιούν Paymo

100.000+ χρήστες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Paymo για τακτικές εργασίες PM. Μερικές από τις μεγάλες μάρκες που χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή είναι:

  • mBusiness για απομακρυσμένη και κατανεμημένη εργασία
  • Η Born Digital χρησιμοποίησε την εφαρμογή για να μειώσει τον χρόνο προγραμματισμού του έργου
  • Η Galvez Gil E-Commerce Consulting το χρησιμοποιεί για να μειώσει τα γενικά έξοδα PM
  • Το Ameba Creative Studio χρησιμοποιεί το Paymo στα σχεδιαστικά του έργα
  • Η Strongway χρησιμοποιεί το Paymo για ταυτόχρονα έργα
  • Ο Kunder χρησιμοποιεί το Paymo για την εκτίμηση του έργου και τον προγραμματισμό του εργατικού δυναμικού

Εκτός από αυτές τις μάρκες, η Fujifilm, η NYU, η Accenture και η Adidas χρησιμοποιούν επίσης αυτήν την ισχυρή εφαρμογή PM.

Τιμολόγηση Paymo

Το Paymo συνοδεύεται από επεκτάσιμα και ευέλικτα προγράμματα συνδρομής. Επομένως, ο καθένας μπορεί να αντέξει οικονομικά το Paymo με περιορισμένες ή απεριόριστες λειτουργίες, από μικρομεσαίες έως επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχείρησης. Βρείτε παρακάτω τα διαθέσιμα σχέδια:

Paymo Δωρεάν

Αυτό το σχέδιο είναι κατάλληλο για σόλο ελεύθερους επαγγελματίες. Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε περιορισμένα έργα, πελάτες και εργασίες. Επίσης, λαμβάνετε βασικά ημερολόγια, πίνακες, πίνακες και λίστες για οπτικοποίηση έργου.

  Τι είναι το Harmony OS; Επεξήγηση του νέου λειτουργικού συστήματος της Huawei

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τιμολόγια, αλλά περιορίζονται μόνο σε τρία. Επιπλέον, λαμβάνετε τυπικές λειτουργίες όπως παρακολούθηση εγγενούς ώρας, στατικά φύλλα χρόνου, πρόσβαση επισκέπτη κ.λπ.

Paymo Starter

Αυτή η συνδρομή είναι 5,95 $/χρήστης/μήνα. Μπορείτε να λάβετε έκπτωση εάν εγγραφείτε στην ετήσια συμφωνία. Παίρνετε όλες τις δυνατότητες από το Free plus απεριόριστους πελάτες, πρότυπα έργων, 100 εργασίες, απεριόριστα τιμολόγια, ενσωματώσεις, 25 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud και πολλά άλλα.

Το starter είναι καλό για πολυάσχολους ελεύθερους επαγγελματίες, πολύ μικρές επιχειρήσεις, οικιακές επιχειρήσεις κ.λπ.

Paymo Μικρό Γραφείο

Το Small Office είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα στο Paymo. Η συνδρομή είναι κατάλληλη για μια ομάδα ελεύθερων επαγγελματιών, ομάδα επαγγελματιών, μικρές επιχειρήσεις και ανεξάρτητα τμήματα επιχειρήσεων.

Κοστίζει 11,95 $/χρήστης/μήνα και ναι, υπάρχουν εκπτώσεις εάν λάβετε το ετήσιο πρόγραμμα. Η συνδρομή καλύπτει όλα τα τυπικά και βασικά χαρακτηριστικά. Οι υπηρεσίες που προστέθηκαν είναι:

  • Απεριόριστα έργα, πελάτες και εργασίες
  • Απεριόριστες καταχωρήσεις στο φύλλο χρόνου
  • Αναφορές σε πραγματικό χρόνο
  • Ενεργά χρονόμετρα
  • Έκδοση και διόρθωση
  • Διοικητικό Συμβούλιο Meta Kanban
  • 50 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud

Paymo Business

Θα πρέπει να λάβετε το επιχειρηματικό σχέδιο για φόρτους εργασίας μεσαίου, μεγάλου και εταιρικού επιπέδου. Είναι 24,95 $/χρήστης/μήνα. Η συνδρομή σάς παρέχει όλες τις βασικές και τυπικές δυνατότητες, μαζί με τα ακόλουθα:

  • Δωρεάν εκπαίδευση και ενσωμάτωση
  • Προγραμματισμός και κατανομή φόρτου εργασίας
  • Αποχώρηση από τη διαχείριση
  • Χαρτοφυλάκια έργων, γραφήματα Gantt και πίνακες Kanban
  • Προτεραιότητα και απομακρυσμένη υποστήριξη πελατών
  • 500 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud

Γιατί πρέπει να μεταβείτε στο Paymo;

Η Paymo συμβάλλει άμεσα στην αύξηση των επιχειρηματικών εσόδων με πολύπλευρο τρόπο. Πρώτον, αυτή η εφαρμογή τα έχει όλα για διαχείριση έργου. Σπάνια χρειάζεται να επενδύσετε σε πρόσθετα επιχειρηματικά εργαλεία.

Δεύτερον, η ομάδα σας λαμβάνει όλες τις λειτουργίες σε μία εφαρμογή. Ως εκ τούτου, μπορούν απλώς να επικεντρωθούν στη δουλειά. Δεν χρειάζεται να κάνετε άλματα για να κάνετε πράγματα από πολλές εφαρμογές.

Τρίτον, όταν μειώνετε τις κεφαλαιουχικές δαπάνες και αυξάνετε την παραγωγικότητα της ομάδας, βλέπετε αυτόματα μια αύξηση στο συνολικό περιθώριο κέρδους.

Επιπλέον, μπορείτε να παρέχετε ευθύνες διαχείρισης έργου χωρίς κόπο από απομακρυσμένες τοποθεσίες χρησιμοποιώντας διάφορα σύγχρονα εργαλεία όπως εφαρμογές για κινητά, γραφικά στοιχεία, API και αυτόνομες εφαρμογές.

Επιπλέον, οι ομάδες έργου αγαπούν το Paymo. Επειδή το εργαλείο είναι απλό στη χρήση και έχει λιγότερη καμπύλη εκμάθησης σε σύγκριση με εφαρμογές με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Εναλλακτικές εφαρμογές διαχείρισης έργου

Το Paymo είναι ένα εργαλείο PM που προσφέρει δυνατότητες και επιδόσεις έτοιμα για το μέλλον. Ωστόσο, αν θέλετε κάτι διαφορετικό, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις εφαρμογές PM:

monday.com

Το εργαλείο διαχείρισης εργασίας της Δευτέρας είναι μια δημοφιλής εφαρμογή PM που χρησιμοποιείται από επωνυμίες όπως οι Hulu, BD, Canva, NHL, Coca-Cola, Oscar και άλλες. Προσφέρει όλες τις τυπικές δυνατότητες PM που περιμένετε. Για παράδειγμα, η Δευτέρα έχει τα εξής:

  • Ταμπλό
  • Πίνακες Kanban
  • Διαγράμματα Gantt
  • Ενσωματώσεις
  • Έγγραφα και αρχεία
  • Αυτοματοποιημένες ροές εργασίας

Ως εκ τούτου, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι επιχειρήσεις και οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν με σιγουριά αυτό το εργαλείο για τα πάντα σχετικά με την επιχείρηση.

ClickUp

Το ClickUp είναι επίσης μια αξιόπιστη και ισχυρή εφαρμογή για διαχείριση πελατειακών σχέσεων (CRM), απομακρυσμένη εργασία και διαχείριση έργου. Διάφορες νεοσύστατες επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την εφαρμογή Ιστού για πολλά χρόνια. Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι:

  • Λευκοί πίνακες
  • Ταμπλό
  • Στόχοι
  • Εργασίες και έγγραφα
  • Κουβέντα
  • Κάντε κλικ στις Εφαρμογές
  • Ενσωματώσεις
  • Πρότυπα αυτοματισμού

Το ClickUp είναι κατάλληλο για ανάπτυξη, μάρκετινγκ, πωλήσεις, σχεδιασμό, διαχείριση προϊόντων, εκπαίδευση και πολλά άλλα.

συμπέρασμα

Μέχρι στιγμής, έχετε ανακαλύψει μερικές δροσερές, αποτελεσματικές και ισχυρές δυνατότητες της εφαρμογής διαχείρισης έργου Paymo. Θα έπρεπε να έχετε συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες για να αποφασίσετε εάν είναι η κατάλληλη εφαρμογή για την επιχείρησή σας και το μοντέλο εσόδων της.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή κάνοντας εγγραφή στο δωρεάν πρόγραμμα. Εάν πιστεύετε ότι όλα είναι στο ύψος τους, προχωρήστε με ένα πρόγραμμα επί πληρωμή.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το Desktop-as-a-Service (DaaS) και να ενεργοποιήσετε το μάρκετινγκ για να προωθήσετε την επιχείρησή σας τεχνολογικά.