Δημιουργήστε όμορφους πίνακες ελέγχου KPI με αυτά τα 10 εργαλεία

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για τον τρόπο δημιουργίας ενός πίνακα ελέγχου KPI; Αν ναι, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Θα σας καθοδηγήσουμε στα καλύτερα εργαλεία του πίνακα εργαλείων KPI για να σας βοηθήσουμε.

Εάν είστε διευθυντής επιχείρησης, ίσως γνωρίζετε τον πίνακα εργαλείων KPI. Χρησιμοποιείται για την ομαδοποίηση, τη συλλογή, την οπτικοποίηση και την οργάνωση των μετρήσεων ενός οργανισμού, προσφέροντας μια γρήγορη επισκόπηση της ευημερίας, της απόδοσης και της ανάπτυξης.

Οι οργανισμοί μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να έχουν πρόσβαση στους δείκτες επιτυχίας με τη βοήθεια του πίνακα ελέγχου KPI και να επιτυγχάνουν μακροπρόθεσμους στόχους. Ωστόσο, μην συγχέετε το KPI με το API, καθώς και τα δύο είναι απίστευτα διαφορετικά, αλλά είναι η ιστορία για οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Αυτό το άρθρο θα κατανοήσει τους πίνακες εργαλείων KPI, τον τρόπο δημιουργίας τους και τα κορυφαία εργαλεία που πρέπει να γνωρίζει κάποιος.

Τι είναι ο πίνακας ελέγχου KPI;

Ο πίνακας εργαλείων Key Performance Indicator (KPI) βοηθά τον διαχειριστή επιχείρησης να αναπαραστήσει γραφικά τις μετρήσεις, την πραγματική απόδοση και τα μέτρα. Η γραφική αναπαράσταση βοηθά στην παρακολούθηση της απόδοσης, βοηθώντας τους διευθυντές, τα τμήματα και τις εταιρείες να παρακολουθούν τους επιχειρηματικούς στόχους και την απόδοσή τους.

Τα γραφήματα και τα ψηφιακά γραφικά δίνουν επίσης φως στην επιχείρηση, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει δεδομένων. Ο πίνακας ελέγχου KPI παρακολουθεί την απόδοση τμημάτων, ατόμων, οργανισμών και ομάδων για ανάλυση και παρακολούθηση. Λειτουργεί για:

  • Το λειτουργικό KPI βοηθά στην εστίαση των βασικών τμημάτων και δραστηριοτήτων όπως το μάρκετινγκ, η ανάπτυξη προϊόντων ή εσωτερικά έργα που εκτελούν καθημερινές αποφάσεις διαχείρισης.
  • Οι στρατηγικοί KPI βοηθούν στην παρακολούθηση της απόδοσης των στόχων και της επιχειρηματικής υγείας.
  • Ο μεμονωμένος KPI μετρά γρήγορα την απόδοση του υπαλλήλου με βάση τις δεξιότητές του που χρησιμοποιούνται για τις αξιολογήσεις.

Λοιπόν, πώς να δημιουργήσετε έναν πίνακα εργαλείων KPI;

Το κλειδί για τον σχεδιασμό ενός πίνακα εργαλείων KPI είναι να τον διατηρείτε απλό, να δείχνει τάσεις, να αποφεύγει την υπερφόρτωση του ουράνιου τόξου και να λέει μια ιστορία. Το πιο σημαντικό, η ανάπτυξη ενός πίνακα εργαλείων KPI είναι εξαιρετικά εύκολη με αυτά τα σημεία.

  • Επιλέξτε τις μετρήσεις και τους KPI για παρακολούθηση
  • Επιλέξτε τις πηγές δεδομένων
  • Κατανοήστε τους χρήστες
  • Δημιουργήστε έναν πίνακα ελέγχου με γραφήματα
  • Μοιραστείτε το με την ομάδα

Ωστόσο, με τα καλύτερα εργαλεία του πίνακα ελέγχου KPI, θα είναι πιο εύκολο να τα δημιουργήσετε αν γνωρίζετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε.

Υπερμετρικά

Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο αναφοράς, το Supermetrics μπορεί να τερματίσει την αναζήτησή σας. Τα εργαλεία λειτουργούν με όλα τα δεδομένα μάρκετινγκ και την πλατφόρμα αποθήκευσης και τα αναλυτικά στοιχεία, όπως οπτικοποίηση δεδομένων, υπολογιστικά φύλλα, αποθήκη δεδομένων και λίμνη δεδομένων.

Τα σημαντικά χαρακτηριστικά των εργαλείων είναι:

  • Η πλατφόρμα μάρκετινγκ φέρνει διαστάσεις και μετρήσεις στην αποθήκευση δεδομένων, τις αναφορές, τα εργαλεία BI και την οπτικοποίηση δεδομένων.
  • Ανάπτυξη πίνακα ελέγχου και αναφοράς αυτοματοποιώντας αναφορές μάρκετινγκ και προγραμματίζοντας μεταφορές δεδομένων, εξαλείφοντας τις ώρες χειρωνακτικής εργασίας.
  • Εύκολο φιλτράρισμα και οργάνωση δεδομένων για την αναπαράστασή τους με απλό τρόπο.

Το εργαλείο υποστηρίζει Excel, Google Sheet, Data Studio, Snowflake, BigQuery και API.

Zoho

Πίνακας εργαλείων Zoho KPI είναι ένας ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος ανάλυσης και οπτικοποίησης δεδομένων. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν διορατικούς πίνακες εργαλείων KPI για ευκολότερη συνεργασία και ανάλυση δεδομένων για την παρακολούθηση βασικών δεικτών απόδοσης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να ενδυναμωθούν.

  Πώς να μετατρέψετε την εικόνα σε Grayscale Paint

Το εργαλείο μπορεί να δημιουργήσει ισχυρούς πίνακες εργαλείων επιχειρήσεων χρησιμοποιώντας λειτουργίες μεταφοράς και απόθεσης. Κάποιος μπορεί εύκολα να παρακολουθεί KPI με διορατικούς πίνακες εργαλείων επιχειρήσεων χρησιμοποιώντας γραφικά στοιχεία KPI, συγκεντρωτικούς πίνακες, γραφήματα και προβολές σε πίνακα. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τα δεδομένα για να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις ενσωματωμένες σε διαδικτυακές πλατφόρμες.

Είναι επίσης πιο εύκολο να προγραμματίσετε πίνακες εργαλείων, να εκτυπώσετε και να εξάγετε δεδομένα για πρόσβαση εκτός σύνδεσης. Οι χρήστες μπορούν να σκάψουν βαθύτερα με εύχρηστους τύπους που προσφέρουν στατιστικές συναρτήσεις και μαθηματικές επεκτάσεις. Επίσης, είναι πιο εύκολη η πρόσβαση από φορητούς υπολογιστές, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και tablet.

Σκόρο

Σκόρο είναι μια ολοκληρωμένη λύση που βοηθά στον προγραμματισμό του χρόνου της ομάδας, στη διαχείριση πωλήσεων, έργων, πελατών και παρακολούθηση των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων. Βοηθά στη διαχείριση έργων, τη διαχείριση χρόνου, τα οικονομικά, τις πωλήσεις, το CRM, την ενοποίηση, την αναφορά και τους πίνακες εργαλείων.

Τα εργαλεία καλύπτουν:

  • Διαχείριση της απόδοσης χρόνου με φύλλα χρόνου, κοινόχρηστα ημερολόγια και ενσωματωμένο πρόγραμμα παρακολούθησης χρόνου.
  • Κατανομή πόρων και ορισμός ατομικής χωρητικότητας με βάση τη διαθεσιμότητα.
  • Ελαχιστοποίηση διπλών κρατήσεων και μη αυτόματων ενημερώσεων ώστε να αντικατοπτρίζει αυτόματα την πραγματική χωρητικότητα.
  • Παρακολούθηση εργασιών, προόδου σε πραγματικό χρόνο, συμβάντων, εξαρτήσεων και πολλά άλλα.
  • Παρακολούθηση KPI, απόδοση, ευκαιρίες, εντοπισμός σημείων συμφόρησης και σχεδιασμός για το μέλλον.
  • Παρακολούθηση κινδύνων, ανάλυση διαδικασιών, δημιουργία αναφορών υψηλού επιπέδου.
  • Εξάλειψη της αναμονής ή της ανταλλαγής δεδομένων για ανανέωση και εμφάνιση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, το εργαλείο βοηθά στη συγκέντρωση της ροής εργασιών, στη δημιουργία αναφορών, στην εξάλειψη της διπλής εισαγωγής δεδομένων, στη δημιουργία σελιδοδεικτών, στη διασφάλιση ποιοτικών δεδομένων, στην εμφάνιση σχετικών δεδομένων και στη ρύθμιση μοναδικών ή υποχρεωτικών πεδίων.

Πλαίσιο δεδομένων

Ως πίνακες εργαλείων για την παρακολούθηση δεδομένων, Πλαίσιο δεδομένων έχει κάνει εικόνα στην αγορά. Χρησιμοποιείται ευρέως για όλα τα διαφορετικά εργαλεία για την κατανόηση της απόδοσης των οργανισμών. Τα εργαλεία μπορούν να αναφέρουν και να παρακολουθούν την απόδοση εύκολα χρησιμοποιώντας τους πίνακες εργαλείων KPI που λειτουργούν σε άλλες συσκευές.

Ο πίνακας εργαλείων είναι εύκολος στη χρήση και συνδέει 70+ δημοφιλή εργαλεία, δημιουργεί χιλιάδες οπτικοποίηση μετρήσεων πριν από την κατασκευή και αναπτύσσει 200+ πρότυπα αναφορών. Δεν απαιτεί χειρισμό, κωδικοποίηση ή σχεδιασμό για την αναπαράσταση ή την οπτικοποίηση δεδομένων. Για να ρυθμίσουν τον πίνακα ελέγχου, οι χρήστες μπορούν:

  • Επιλέξτε την πηγή δεδομένων
  • Επιλέξτε συγκεκριμένες μετρήσεις στον πίνακα ελέγχου
  • Συνδέστε την πηγή δεδομένων
  • Αναλύστε τα αποτελέσματα

Παράλληλα, είναι μια μοναδική λύση που εξαλείφει την απαίτηση σύνδεσης σε άλλα εργαλεία πωλήσεων, μάρκετινγκ ή υποστήριξης. Ο πίνακας εργαλείων μπορεί εύκολα να παρακολουθεί μετρήσεις από διαφορετικές πηγές, να προσδιορίζει τάσεις, να σχεδιάζει συσχετίσεις και να κάνει προσαρμογές σε πραγματικό χρόνο.

Το Databox προσφέρει επίσης ισχυρή ενοποίηση με δημοφιλή εργαλεία που επιτρέπουν την ώθηση και την έλξη δεδομένων. Μπορεί να ενσωματωθεί με το Make και το Zapier, τη βάση δεδομένων, το υπολογιστικό φύλλο ή να χρησιμοποιήσει το API για να προωθήσει δεδομένα χρησιμοποιώντας κατά τη σύνδεση. Η δυνατότητα οπτικοποίησης μέτρησης είναι ένα πλεονέκτημα που επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν δεδομένα για να έχουν νόημα. Χρησιμοποιεί πολλές αναπαραστάσεις μετρήσεων, όπως διοχετεύσεις, βαθμολογικούς πίνακες, θερμικούς χάρτες, γραφήματα γραμμής, γραφήματα πίτας και άλλους τύπους οπτικοποίησης.

Οι χρήστες μπορούν εύκολα να εναλλάσσονται μεταξύ των σειρών δεδομένων για να παρακολουθούν το ιστορικό και την τρέχουσα απόδοση στον πίνακα εργαλείων. Χρησιμοποιώντας 100+ προκατασκευασμένα πρότυπα, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν δεδομένα και να προσθέτουν μετρήσεις με προγράμματα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης. Είναι επίσης εύκολο να αλλάξετε το μέγεθος των μπλοκ δεδομένων, τις απεικονίσεις και να δημιουργήσετε σημαντικούς πίνακες εργαλείων.

  Πώς μπορώ να βρω λογισμικό που λείπει στο Ubuntu;

Καλλιεργώ

Καλλιεργώ είναι ένα πλήρες λογισμικό επιχειρηματικής ευφυΐας και χωρίς κώδικα που βοηθά τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν ενημερωμένες και βασισμένες σε δεδομένα αποφάσεις. Το εργαλείο βοηθά στην ενοποίηση δεδομένων, στις σύγχρονες απαιτήσεις του Analytics, του BI και του επιχειρηματικού πίνακα ελέγχου.

Το εργαλείο μπορεί να βοηθήσει σε:

  • Σύνδεση, ανάμειξη και αποθήκευση δεδομένων από διάφορες πηγές, όπως βάσεις δεδομένων SQL και πηγές δεδομένων.
  • Αυτοματοποίηση αναφορών, χρονοδιαγράμματα ανανέωσης δεδομένων και αγωγών δεδομένων.
  • Διερεύνηση δεδομένων και απόκτηση γνώσεων για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων.
  • Οπτικοποίηση δεδομένων σε διαφορετικές μορφές για να γίνει κατανοητό. Δημιουργεί μετρήσεις KPI και οπτικοποιήσεις δεδομένων.
  • Συνεργασία με την ομάδα και παροχή πρόσβασης σε πίνακες εργαλείων βάσεων δεδομένων.

Το Grow μπορεί να μετατρέψει δεδομένα από διάφορες πηγές, να τα καθαρίσει και να τα προετοιμάσει για την ανάπτυξη πινάκων εργαλείων και ισχυρών μετρήσεων. Συνδέει τα δεδομένα με CRM και βάσεις δεδομένων χρησιμοποιώντας API για την απρόσκοπτη εισαγωγή δεδομένων. Το εργαλείο μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία αξιόπιστων και ενημερωμένων γραφικών για τους χρήστες.

Είναι εύκολο να ενσωματωθεί με πλατφόρμες διαφημίσεων, CRM, βάσεις δεδομένων, αναλυτικά στοιχεία μάρκετινγκ, λογιστικά και οικονομικά, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρχεία. Το εργαλείο υποστηρίζει επίσης μετασχηματισμούς όπως SQL και Non-SQL για συνοπτικά στατιστικά, Filter & Group, Joining, Tag, PostgreSQL κ.λπ.

Datapine

Το διαδικτυακό λογισμικό πίνακα εργαλείων KPI, Datapine, είναι ευρέως γνωστό για αναλυτικές εργασίες όπως η απεικόνιση, η αξιολόγηση και η παρακολούθηση KPI. Μπορεί να καθορίσει στόχους και να εντοπίσει τάσεις για να εξασφαλίσει σταθερή ανάπτυξη και να βελτιστοποιήσει την απόδοση.

Οι χρήστες μπορούν εύκολα να αναφέρουν και να αναλύσουν τις αναφορές με έναν καινοτόμο πίνακα εργαλείων KPI για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων. Οι λύσεις που προσφέρονται στα εργαλεία περιλαμβάνουν:

  • Το λογισμικό KPI βοηθά στην ευθυγράμμιση τμημάτων για τη σύνδεση πληροφοριών με εύκολη προβολή ή παρακολούθηση της εργασίας του τμήματος.
  • Το πλαίσιο βοηθά στη διαχείριση, την ανάλυση και την επίτευξη επιχειρηματικών αποτελεσμάτων αντί της μη αυτόματης εργασίας σε σύνολα δεδομένων.
  • Η οπτικοποίηση δεδομένων επιτρέπει στον σύγχρονο πίνακα εργαλείων KPI να παράγει δεδομένα γρήγορα για να ενδυναμώσει τους οργανισμούς.
  • Επίσης, έχει πρόσβαση στις επιχειρηματικές τάσεις και τις γνώσεις σχετικά με την τρέχουσα απόδοση για να ευθυγραμμίσει τις δραστηριότητες, τις αναφορές KPI και τα αποτελέσματα για να επεξεργαστεί τις απαραίτητες στρατηγικές.

Το Datapine μπορεί να λειτουργήσει για οποιεσδήποτε απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης απόδοσης για διάφορα προϊόντα και διαφορετικές καμπάνιες μάρκετινγκ. Το εργαλείο προσφέρει επίσης λειτουργίες όπως έξυπνα εργαλεία αναφοράς ή αναφορές email χρησιμοποιώντας διαδραστικούς πίνακες εργαλείων KPI.

SimpleKPI

SimpleKPI KPI Dashboard μπορεί να μεταμορφώσει γρήγορα τα δεδομένα και να ενημερώνεται με κρίσιμες μετρήσεις παραγωγής και μέτρα εσόδων. Χρησιμοποιώντας το βουνό των πολύπλοκων δεδομένων, μπορεί σύντομα να δημιουργήσει μια γραφική, καθαρή και απλή προβολή που μπορεί να μετρήσει την απόδοση της επιχείρησης.

Οι χρήστες μπορούν να συνεργαστούν με την ομάδα και τους πελάτες για να μοιραστούν την ακρίβεια και να διατηρήσουν τη διαφάνεια. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Ενσωματώστε μεμονωμένα γραφήματα KPI
  • Μοιραστείτε τόσο δημόσια όσο και εσωτερικά
  • 40 διαφορετικοί τύποι διαγραμμάτων και γραφημάτων
  • Προσαρμόστε τις πτυχές που ταιριάζουν στις επωνυμίες σας
  • Συνδέστε τα δεδομένα σας με την εφαρμογή
  • Λειτουργία πλήρους οθόνης και επαναφορά παρουσίασης
  Οι 8 καλύτερες πλατφόρμες δημιουργίας και έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών για την ανταμοιβή μαθητών και εργαζομένων

Μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία, τη μέτρηση, την παρακολούθηση και την οπτικοποίηση των KPI για τον προγραμματισμό αναφορών για τη λήψη πιο σημαντικών πληροφοριών.

Παύλα Αυτό

Το λογισμικό αυτοματοποιημένης αναφοράς – DashThis – συντάσσεται με πολλές ισχυρές δυνατότητες που βοηθούν στην ανάπτυξη της επιχείρησης. Επιτρέπει στους χρήστες να αυτοματοποιήσουν τις απαιτήσεις τους και να εξορθολογίσουν τις διαδικασίες τους με προσαρμογή.

Οι αναφορές ψηφιακού μάρκετινγκ προέρχονται από 34+ εγγενή ενσωματωμένα συνδεδεμένα εργαλεία. Έρχεται επίσης με προσαρμοσμένες λειτουργίες πηγών δεδομένων που επιτρέπουν στους χρήστες να προσθέτουν τα δεδομένα τους αποτελεσματικά. Ο πίνακας εργαλείων all-in-one μπορεί να δημιουργήσει δεδομένα χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και να ενημερώνεται αυτόματα. Εάν θέλετε να έχετε απεριόριστους λογαριασμούς πελατών, το DashThis είναι ένας τρόπος.

Οι επιλογές και τα πρότυπα κλωνοποίησης είναι η σημαντική προσθήκη που το καθιστά μοναδικό προϊόν που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν προκαθορισμένα γραφικά στοιχεία, προσαρμοσμένα πρότυπα, πρότυπα αναφορών και κλωνοποίηση. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν πρότυπα αναφορών, να κλωνοποιήσουν αναφορές και να χρησιμοποιήσουν το παρόν πρότυπο αναφοράς για να βρουν τις καλύτερες στρατηγικές.

Geckoboard

Geckoboard έρχεται με 80+ ενσωματωμένα εργαλεία για τη σύνδεση δεδομένων και τη δημιουργία πινάκων εργαλείων σε πραγματικό χρόνο μέσα σε λίγα λεπτά. Το απλό και εύχρηστο εργαλείο είναι δημοφιλές μεταξύ των εταιρειών ηλεκτρονικού εμπορίου, υποστήριξης, πωλήσεων, μάρκετινγκ και επενδυτών.

Μπορεί να αντλήσει πρόσθετα δεδομένα χρησιμοποιώντας βάσεις δεδομένων, υπολογιστικά φύλλα, προσαρμοσμένο API και ενσωματώσεις Zapier. Η εστίαση αυτού του εργαλείου είναι κυρίως στις μετρήσεις που χρησιμοποιούν εύρη, φίλτρα και βοηθούν στην επιλογή επιλογών οπτικοποίησης για τη λήψη των σωστών αποφάσεων. Είναι εύκολο να κατανοηθεί και να κατασκευαστεί χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης.

Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν στόχους, συγκρίσεις, δείκτες κατάστασης και δεδομένα για να τονίσουν την πρόοδο ή τις αλλαγές σύμφωνα με τους στόχους. Είναι επίσης δυνατή η αναδιάταξη, η ομαδοποίηση και η αλλαγή μεγέθους οπτικοποιήσεων δεδομένων χωρίς τη χρήση διαφορετικών εργαλείων.

Klips Folio

Αν ψάχνετε για έναν κατασκευαστή που μπορεί να προσφέρει προσαρμοσμένους πίνακες εργαλείων και αναφορές για την επιχείρησή σας, ξεκινήστε με Klip Folio. Το εργαλείο λειτουργεί με δεδομένα, συναρτήσεις και τύπους για να παρέχει τις σωστές λεπτομέρειες με οπτικοποίηση ή μοντελοποίηση.

Οι χρήστες μπορούν να αυτοματοποιήσουν και να προσαρμόσουν αναφορές και πίνακες εργαλείων για κοινή χρήση, παρακολούθηση και μέτρηση δεδομένων. Μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο λόγω αυτοματοποιημένων διαδικασιών, προσαρμογής, δημιουργίας προτύπων και διαμόρφωσης πηγών δεδομένων. Χρησιμοποιώντας το PowerMetrics – ελαφριά Εργαλεία BI, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν γρήγορα αναφορές και πίνακες εργαλείων με βάση πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Οι χρήστες μπορούν εύκολα να ανεβάσουν αρχεία excel, να χρησιμοποιήσουν προ-ενσωματωμένες υποδοχές REST/URL συνδέσεις SQL και να ενημερώνουν αυτόματα τα email. Συνδέει τα δεδομένα μας με ασφάλεια και απλοποιεί τις συγκεντρώσεις δεδομένων για λεπτομερείς και ακριβείς αναφορές.

Το εργαλείο αναφοράς οδήγησε σε μια επανάσταση βάσει δεδομένων μέσω προγραμματισμένων email, αρχείων PDF, συνδέσμων μόνο για προβολή και μηνυμάτων Slack. Δημιουργεί προσαρμοσμένες αναφορές για πελάτες, εξερευνά την οπτικοποίηση δεδομένων χρησιμοποιώντας προσβάσιμα δεδομένα σε πίνακα και μετασχηματίζει πολύπλοκες μορφές αρχείων.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, οι εταιρείες χρησιμοποιούν τα καλύτερα εργαλεία ή λογισμικό του πίνακα εργαλείων KPI για τη δημιουργία αναφορών και μετρήσεων. Τους επιτρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις με γνώμονα τα δεδομένα και να αναλαμβάνουν δράση για την εταιρεία. Επίσης, έχει γίνει η κύρια βασική λειτουργία για τα τμήματα, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου δυναμικού, να ενημερώνονται και να γνωρίζουν τη σωστή ροή για την επιχείρηση. Αναπτύξτε, λοιπόν, την επιχείρησή σας και ευδοκιμήστε με τους καλύτερους πίνακες ελέγχου.

Διαβάστε περισσότερα για τον επιχειρηματικό πίνακα ελέγχου και προχωρήστε ένα βήμα μπροστά στην αγορά.