Οι 8 καλύτερες πλατφόρμες δημιουργίας και έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών για την ανταμοιβή μαθητών και εργαζομένων

Τα ψηφιακά πιστοποιητικά και τα ανοιχτά σήματα έχουν γίνει ευρέως δημοφιλή αυτές τις μέρες μεταξύ των διαδικτυακών μαθητών και εργαζομένων. Προσφέρουν καλύτερη αναγνώριση, αφοσίωση των εργαζομένων, αυξημένο κίνητρο για αναβάθμιση δεξιοτήτων, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων.

Σύμφωνα με μια μελέτη της IBM, το 87% όλων των κερδισμένων σημάτων αισθάνονται περισσότερο αφοσιωμένοι σε ένα πρόγραμμα ψηφιακού σήματος.

Τα Open Badges ωφελούν τον κερδισμένο και τον εκδότη βοηθώντας τους να κατανοήσουν ποιοι υπάλληλοι έχουν επιτύχει ποιες δεξιότητες. Επιλύουν πολλά προβλήματα, όπως το να διευκολύνουν τους εργοδότες να εντοπίσουν και να προσλάβουν πιθανούς υποψηφίους και να διατηρήσουν τους ειδικευμένους υπαλλήλους τους.

Αυτά τα σήματα ή τα πιστοποιητικά αντιπροσωπεύουν απόδειξη ότι ένα άτομο έχει ολοκληρώσει μια συγκεκριμένη εργασία ή έχει επιτύχει κάποια δεξιότητα. Και τώρα, κερδίζουν ευρύτερη υιοθέτηση σε όλο τον κόσμο.

Ας καταλάβουμε τι είναι τα Open Badge και πώς μπορούν να ωφελήσουν τους κερδισμένους και τους εκδότες.

Τι είναι τα Open Badges;

Τα Open Badges είναι ψηφιακά σήματα που επαληθεύουν τις δεξιότητες, τα επιτεύγματα και τα ενδιαφέροντα των ατόμων που εκδίδονται από αξιόπιστους οργανισμούς. Αυτά τα σήματα είναι ενσωματωμένα με μεταδεδομένα σχετικά με τις δεξιότητες και τα επιτεύγματα. Αντιπροσωπεύονται με εικόνα ή ψηφιακό πιστοποιητικό με τον παραλήπτη, τον εκδότη, τα μεταδεδομένα και άλλες υποστηρικτικές πληροφορίες.

Καθώς τα Open Badges είναι φορητά και επαληθεύσιμα, μπορούν να εμφανίζονται σε βιογραφικά και να κοινοποιούνται μέσω κοινωνικών δικτύων όπως το LinkedIn, το Twitter, το Facebook. Βοηθούν τους μαθητές να λάβουν αναγνώριση για τα επιτεύγματά τους από την αρχή έκδοσης και μεταξύ των κοινωνικών τους δικτύων που μπορούν να τους προσφέρουν καλύτερες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Τα ανοιχτά σήματα αποτελούνται από τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Οι κερδισμένοι είναι τα άτομα (μαθητευόμενοι ή εργαζόμενοι) που έχουν μάθει μια δεξιότητα ή έχουν πετύχει κάτι και τα ονόματά τους είναι ενσωματωμένα στο Open Badge.
  • Εκδότης: Οι οργανισμοί που εκδίδουν το Open Badge για να αναγνωρίσουν τις δεξιότητες και τα επιτεύγματα των μαθητών ή των εργαζομένων είναι εκδότες.
  • Μεταδεδομένα: Είναι οι δεξιότητες, τα ενδιαφέροντα ή τα επιτεύγματα για τα οποία ο εκδότης εκδίδει το Open Badge στους κερδισμένους. Μπορεί να περιλαμβάνει επίσημη πιστοποίηση για ένα μάθημα, soft skills όπως παρουσίαση ή συνεργασία και σκληρές δεξιότητες όπως επάρκεια στη γλώσσα προγραμματισμού.

Πώς μπορούν τα Open Badges να βοηθήσουν μαθητές και εργαζόμενους;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους τα Open Badges γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Μπορούν να βοηθήσουν φοιτητές, εργαζόμενους ή επαγγελματίες να επιδείξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους σε πιθανούς εργοδότες και ιδρύματα. Ας μάθουμε γιατί τα Open Badges είναι ωφέλιμα.

Εμφάνιση κερδισμένων δεξιοτήτων και επιτευγμάτων.

Τα ανοιχτά σήματα αντιπροσωπεύουν ότι ένα άτομο έχει αποκτήσει μια συγκεκριμένη ικανότητα που μπορεί να δει και να αναγνωρίσει ο καθένας. Οι μαθητές και οι εργαζόμενοι μπορούν να κερδίσουν κονκάρδες και να αποδείξουν τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά τους. Τα Open Badges είναι προσανατολισμένα στην εργασία, αποδεικνύοντας ότι έχετε ήδη ολοκληρώσει μια εργασία για να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη του εργοδότη για την πρόσληψή σας.

Παρακινεί τους υπαλλήλους για αναβάθμιση δεξιοτήτων

Οι εργαζόμενοι πρέπει να αναβαθμίζονται τακτικά για να μαθαίνουν νέα πράγματα και να ενημερώνονται με την πρόσφατη εξέλιξη στην επαγγελματική τους εργασία. Τους βοηθά επίσης να γίνουν πιο ικανοί και να μην αντικαθίστανται εύκολα.

Αλλά δεν έχουν όλοι το κίνητρο από μέσα να μάθουν νέες δεξιότητες και να αναπτύξουν τον εαυτό τους. Ως εκ τούτου, η παροχή σημάτων σε αυτούς μπορεί να τους βοηθήσει να παρακινήσουν, καθώς μπορεί να το αντιληφθούν ως πρόσθετο όφελος εκτός από τη μάθηση. Μπορεί να αποδείξει ότι έχουν αποκτήσει μια ικανότητα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την προσωπική τους ανάπτυξη ή να ωφελήσουν τους σημερινούς ή μελλοντικούς οργανισμούς τους.

  Οι 6 καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας Ghost Publishing για την επιχείρησή σας

Και μόλις κερδίσουν ένα σήμα, μπορεί να λαχταρούν για ένα άλλο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να συνεχίσουν να αναβαθμίζουν τον εαυτό τους, παρέχοντας παράλληλα περισσότερη αξία στους οργανισμούς τους.

Φορητό για προβολή οπουδήποτε

Οι μαθητές που ξεκινούν με την επαγγελματική τους σταδιοδρομία μπορούν να κερδίσουν Open Badges που είναι φορητά και μπορούν να μοιραστούν με πιθανούς εργοδότες. Μπορούν επίσης να το μοιραστούν στα δίκτυά τους όπως το LinkedIn, όπου οι εργοδότες μπορούν να τα βρουν. Μπορείτε επίσης να το εμφανίσετε στο βιογραφικό σας ή στα βιογραφικά σας για να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Επιπλέον, αυτά τα σήματα είναι προσβάσιμα σε διάφορες συσκευές και αναγνωρίζονται από ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Ευκαιρίες καριέρας

Τα ανοιχτά σήματα είναι εύκολα επαληθεύσιμα, ασφαλή και αμετάβλητα. Έτσι, όταν μοιράζεστε το σήμα σας με τους εργοδότες, μπορούν γρήγορα να επαληθεύσουν αν είναι γνήσιο ή όχι. Αυξάνει την αξιοπιστία σας και σας δίνει το πάνω χέρι στη διαδικασία επιλογής.

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να αποκτήσετε εξαιρετικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας αν είστε φοιτητής και ακόμα κι αν είστε υπάλληλος που προσβλέπει σε καλύτερες ευκαιρίες.

Παρέχετε αναγνώριση

Όταν κερδίζετε ένα Open Badge για τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας, μπορείτε να το επισημάνετε στα κοινωνικά κανάλια σας. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερη αναγνώριση στο οργανωτικό ή επαγγελματικό σας δίκτυο. Και αν είστε ιδιοκτήτης ανεξάρτητης επιχείρησης ή ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείτε να προωθήσετε περισσότερο την επωνυμία σας. Θα σας φέρει περισσότερους πελάτες και πελάτες και θα αυξήσει την εμπιστοσύνη τους σε εσάς.

Επομένως, εάν είστε επιχείρηση που θέλει να δημιουργήσει και να εκδώσει ψηφιακά πιστοποιητικά ή Open Badges, εδώ είναι μερικά από τα εργαλεία για εσάς.

Βιομηχανή

Στείλτε εύκολα ψηφιακά σήματα και πιστοποιητικά στους υπαλλήλους και τους μαθητές σας μέσω του Sertifier, ενός λογισμικού διαχείρισης ψηφιακών διαπιστευτηρίων. Είτε είστε πανεπιστήμιο, ίδρυμα, σχολείο, ακαδημαϊκό, οργανισμός ή βιομηχανία, χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο σημάτων και πιστοποιητικών για να δημιουργήσετε εύκολα πιστοποιητικά και να εξοικονομήσετε χρόνο.

Επεκτείνετε την online παρουσία της επωνυμίας σας κοινοποιώντας όμορφα και χωρίς σφάλματα πιστοποιητικά και ανταμοιβές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να μοιραστείτε άμεσα τον σύνδεσμο πιστοποιητικού για λήψη μέσω Twitter, Facebook, WhatsApp, LinkedIn κ.λπ. Επιπλέον, ενσωματώστε το με εργαλεία τρίτων και LMS που χρησιμοποιείτε για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητά του. Το Sertifier προσφέρει επίσης ένα API, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε και προσαρμοσμένες ενσωματώσεις.

Θα λάβετε λειτουργίες απορρήτου όπως έλεγχος πρόσβασης, έλεγχος ταυτότητας, έλεγχος ασφαλείας, ασφαλής αποθήκευση δεδομένων, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και πολλά άλλα. Προσφέρει premium λευκές ετικέτες για την ενίσχυση της εικόνας της επωνυμίας σας και της προβολής στο διαδίκτυο με επώνυμα σήματα και πιστοποιητικά. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τα πιστοποιητικά σας όπως θέλετε προσθέτοντας τομέα ιστότοπου, μεταδεδομένα, συνδέσμους πλοήγησης και άλλα.

Αποκτήστε επαγγελματικά πρότυπα, μια βιβλιοθήκη δεξιοτήτων, επισκόπηση, αναφορές κοινού, αυτοματισμό σημάτων και πολλά άλλα δωρεάν.

SimpleCert

Επισημάνετε τις προσπάθειες των εργαζομένων ή των μαθητών σας και αναγνωρίστε τη θετική συμπεριφορά τους με το SimpleCert. Σας βοηθά να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και όμορφα πιστοποιητικά για ολόκληρη την ομάδα, το πρωτάθλημα ή το σχολείο σας χάρη στις δυνατότητες μαζικών πιστοποιητικών.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρότυπο πιστοποιητικού και να το σχεδιάσετε και να το συμπληρώσετε με εξατομικευμένες πληροφορίες αυτόματα για μαζικά πιστοποιητικά. Κάντε το πιστοποιητικό σας όπως θέλετε μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως drag-and-drop, padding, πίνακες, πλαίσια, σειρές, στήλες κ.λπ.

Η χρήση προκατασκευασμένων προτύπων πιστοποιητικών θα σας βοηθήσει επίσης να εξοικονομήσετε χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε το καθένα από την αρχή. Λειτουργεί καλά σε συσκευές Windows PC ή Apple Mac χωρίς ειδικές διαμορφώσεις ή ρυθμίσεις. Απλώς εγγραφείτε και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πιστοποιητικά σας και να επιτρέψετε στους χρήστες να δουν όλα τα διαπιστευτήρια που απέκτησαν μέσω της ασφαλούς πύλης του.

Ανεβάστε τη λίστα σας, συνδεθείτε σε ένα API, προσθέστε κάθε χρήστη έναν προς έναν και επιτρέψτε στο SimpleCert να δημιουργήσει και να στείλει μέσω email το πιστοποιητικό στον χρήστη αυτόματα χωρίς λήψη σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα λήψης κάθε πιστοποιητικού αφού το δημιουργήσετε σε μορφή PDF, ώστε να μπορείτε να το δώσετε απευθείας στους υπαλλήλους ή τους μαθητές σας στα χέρια τους. Το SimpleCert υποστηρίζει επίσης πολλές γλώσσες για τη δημιουργία πιστοποιητικών.

  Πώς λειτουργεί η σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη;

Ξεκινήστε να φτιάχνετε το πιστοποιητικό σας με 19 $/μήνα και λάβετε 150 πιστώσεις, μια επιλογή κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μια πύλη παραληπτών και πολλά άλλα. Κάντε μια δωρεάν δοκιμή και σκάψτε πιο βαθιά.

Αξιόπιστος

Το Accredible είναι ένας από τους πιο ασφαλείς και ισχυρούς κατασκευαστές ψηφιακών πιστοποιητικών. Είναι εξαιρετικό όταν πρόκειται για μεθόδους παράδοσης, επιλογές σχεδίασης, ασφάλεια, επαλήθευση, αναλυτικά στοιχεία και κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε πιστοποιητικά σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το LinkedIn για να δημιουργήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστό και παραπομπές για το πρόγραμμα.

Το Accredible είναι δυναμικό και έξυπνο όσον αφορά τον αυτόματο χειρισμό αλλαγής ονόματος, την αναδρομική επεξεργασία που διευκολύνει τη διαχείριση και τις αυτόματες ανανεώσεις ή λήξη. Δείξτε αξιοπιστία στα πιστοποιητικά σας με επαλήθευση ενός μόνο κλικ και ξέρετε ότι τα πιστοποιητικά σας είναι ασφαλή με την καταγραφή blockchain και την κρυπτογράφηση σε επίπεδο τράπεζας.

Αποκτήστε προκατασκευασμένα πρότυπα για να σχεδιάσετε το πιστοποιητικό σας και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα πιστοποιητικά σύμφωνα με την ιδέα σας, χρησιμοποιώντας ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης. Μην ανησυχείτε για ένα μικρό λάθος που μπορεί να σας κοστίσει χρήματα και χρόνο. Το Accredible κάνει αυτοματοποιημένες διορθώσεις για εσάς.

Μετατρέψτε τα πιστοποιητικά σας σε πηγή παραπομπών που θα λειτουργήσουν ως εργαλείο μάρκετινγκ για το πρόγραμμα πιστοποιητικών σας. Οι μαθητές ή οι υπάλληλοί σας μπορούν να εκτυπώσουν πιστοποιητικά υψηλής ποιότητας από οπουδήποτε. Επιπλέον, θα υποστηρίζει πολλές γλώσσες, λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία, αυτόματο μέγεθος οθόνης και πολλά άλλα.

Δοκιμάστε δωρεάν ψηφιακά πιστοποιητικά και σήματα στα προγράμματά σας και αποκτήστε πρόσβαση στο API. Ακολουθήστε το πρόγραμμα Lite με 960 $/έτος για να αποκτήσετε περισσότερες δυνατότητες και προνόμια.

Openbadges.me

Χρησιμοποιήστε ψηφιακά διαπιστευτήρια και σήματα για να αναγνωρίσετε τα επιτεύγματα με το Openbadges.me. Οργανισμοί όπως η εκπαίδευση, η κατάρτιση, οι δεξιότητες και άλλα χρησιμοποιούν το Openbadges.me για να στείλουν πιστοποιητικά στους χρήστες. Είναι μια ασφαλής, εύχρηστη και ευέλικτη πλατφόρμα που σας παρέχει τα πιστοποιητικά που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε με τους κερδισμένους.

Στείλτε πιστοποιητικά για να αναγνωρίσετε τα προσόντα, να παρακινήσετε μικρά βήματα, να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και πολλά άλλα. Χρησιμοποιήστε σύγχρονες τεχνικές πιστοποιητικών για να αντικαταστήσετε ή να συμπληρώσετε τα χάρτινα πιστοποιητικά και να βελτιώσετε την ακουστικότητα και την ασφάλεια. Σας βοηθά επίσης να βελτιώσετε τη φήμη του οργανισμού σας προβάλλοντας τις προσφορές σας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά την οργάνωση μιας εκδήλωσης, το Openbadges.me σάς βοηθά να εκδίδετε πιστοποιητικά άμεσα χωρίς κανένα σφάλμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα πρόσθετα και τα προηγμένα API για να ενσωματώσετε απρόσκοπτα τα υπάρχοντα εργαλεία σας.

Ξεκινήστε με το πρόγραμμα εκκίνησης δωρεάν ή επιλέξτε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή από 50 $/μήνα και ακολουθήστε έναν εύκολο δρόμο για τη δημιουργία σημάτων και πιστοποιητικών.

Badgr

Δημιουργήστε το πρόγραμμα ψηφιακού σήματος που έχετε κερδίσει με το Badgr, μια πλατφόρμα με κοινόχρηστα αρχεία μαθητών και μονοπάτια μάθησης με δυνατότητα στοίβαξης. Σας βοηθά να δημιουργήσετε προγράμματα βασισμένα σε δεξιότητες για να συνδέσετε περισσότερους μαθητές και να τους ανταμείψετε αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματά τους με ασφαλή και φορητά ψηφιακά διαπιστευτήρια.

Αναλύστε, επεκτείνετε, οπτικοποιήστε και μάθετε από την κοινότητά σας με τη λειτουργικότητα των μονοπατιών του Badgr. Ένας εκπαιδευόμενος μπορεί επίσης να μοιραστεί τα ψηφιακά διαπιστευτήρια στο Twitter, το Facebook, το LinkedIn κ.λπ.

Αφήστε τους μαθητές σας να αποκτήσουν ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που είναι ασφαλές, επαληθεύσιμο και πλούσιο σε πληροφορίες σχετικά με το επίτευγμα του μαθητή σας. Θα έχετε επίσης τα πάντα, από εξελιγμένες ενσωματώσεις, αναλυτικά στοιχεία, βέλτιστες πρακτικές έως ασφάλεια και άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Ξεκινήστε το δωρεάν ή ζητήστε μια προσφορά για το Badgr Pro.

Open Badge Factory

Αποκτήστε μια καινοτόμο, οικονομικά αποδοτική και φιλική προς το χρήστη διαδικτυακή πλατφόρμα – Open Badge Factory – για να δημιουργήσετε Open Badges, να εκδώσετε στο όνομα του μαθητή ή του υπαλλήλου και να διαχειριστείτε. Θα λάβετε όλες τις βασικές λειτουργίες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε πιστοποιητικά με κορυφαίο επίπεδο στρατηγικής.

  Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Gmail

Αναγνωρίστε τους μαθητές σας και επιβραβεύστε τους με ανοιχτά σήματα υψηλής ποιότητας που μπορούν να τους βοηθήσουν να επιδείξουν τις δεξιότητές τους και να προσθέσουν αξία στο επάγγελμά τους. Είναι κατάλληλο για κάθε είδους οργανισμό, εταιρεία και ένωση. Το εργαλείο διαθέτει πολύτιμες λειτουργίες για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σημαντικά σήματα ή πιστοποιητικά.

Το Open Badge Factory προσφέρει μια συνοδευτική υπηρεσία – Open Badge Passport – μια δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι μαθητές μπορούν να λαμβάνουν σήματα και να τα αποθηκεύουν με ασφάλεια. Επιτρέπει επίσης στους μαθητές να το μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως τους αρέσει και να κάνουν αίτηση για νέα σήματα που διαφημίζονται από χιλιάδες οργανισμούς. Το Open Badge Passport είναι επίσης διαθέσιμο ως εφαρμογή για κινητά.

Προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή όπου θα λάβετε το πολύ 2 σήματα για δημιουργία, 5000 σήματα για έκδοση κάθε χρόνο και τυπικές λειτουργίες. Εάν έχετε μικρές ανάγκες, μπορείτε να αποκτήσετε μερικές πιο χρήσιμες λειτουργίες με το λιγότερο αμειβόμενο πρόγραμμα.

Πιστευτικά

Αποκτήστε πληροφορίες για το εργατικό δυναμικό σας, αυξήστε τα προφίλ σας και εκδώστε ψηφιακά σήματα με τη βοήθεια του Credly. Ισχυρίζεται ότι είναι το πιο εκτεταμένο ψηφιακό δίκτυο διαπιστευτηρίων στον κόσμο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ψηφιακά πιστοποιητικά και σήματα. Σας βοηθά να συνεισφέρετε στην επιτυχία της σταδιοδρομίας των κερδισμένων που αυξάνει τη ζήτηση για την εκπαίδευσή σας και ενισχύει τα έσοδα του αναπτυξιακού σας προγράμματος.

Βεβαιωθείτε ότι ο υπάλληλος σας δεν χάνει ποτέ καμία ανταμοιβή επιτεύγματος για να δημιουργήσετε ένα καλό εργασιακό περιβάλλον και να χτίσετε την εμπιστοσύνη μέσα του. Οι κερδισμένοι μπορούν επίσης να προσελκύσουν εργοδότες με επαληθευμένα πιστοποιητικά.

Εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο μεταβαίνοντας από τη γραφική εργασία στην ψηφιακή και προσφέρετε αξία στα μέλη που συνδέονται μαζί σας για σχετικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Το Credly προσφέρει την καλύτερη λειτουργικότητα και δυνατότητες που βοηθούν τους οργανισμούς να επιτύχουν τους στόχους τους.

Το Credly φέρνει τα πάντα, από την τεχνολογία μέχρι την εξειδίκευση, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο πρόγραμμα.

BadgeCert

Πείτε tata στη γραφειοκρατία και αγκαλιάστε ένα σύγχρονο ψηφιακό σύστημα πιστοποιητικών με τον διαδικτυακό δημιουργό σημάτων, το BadgeCert. Σας βοηθά να ελέγχετε τη δημιουργία, την έκδοση, την αποθήκευση και την κοινή χρήση σημάτων. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε τους κερδισμένους να αποδείξουν τις δεξιότητες, τα επιτεύγματα, τις εμπειρίες, τις συνεισφορές και τα διαπιστευτήριά τους μέσω των σημάτων σας.

Τα σήματα και τα πιστοποιητικά BadgeCert είναι 100% ασφαλή και επαληθεύσιμα. μπορείτε να καταγράψετε ψηφιακά σήματα και πιστοποιητικά στο Blockchain για να προσθέσετε περισσότερα επίπεδα ασφάλειας και επαλήθευσης. Θα λάβετε επίσης εργαλεία ανάλυσης και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, καθώς και υποστήριξη για διάφορες γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, το API του BadgeCert σάς βοηθά να ενσωματωθείτε με πλατφόρμες CRM και LMS. Οι κερδισμένοι θα επωφεληθούν από ένα χαρτοφυλάκιο που βασίζεται σε σύννεφο και τη δυνατότητα να μοιράζονται τα επιτεύγματά τους σε βάσεις δεδομένων εργοδοτών, ιστότοπους καριέρας, διαδικτυακά βιογραφικά, υπογραφές email και κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον, το BadgeCert εξυπηρετεί πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων ενώσεων, παρόχων εκπαίδευσης, πανεπιστημίων, εταιρειών, μη κερδοσκοπικών οργανισμών κ.λπ.

Εγγραφείτε σε μια ζωντανή επίδειξη για να μάθετε τη λειτουργία του BadgeCert με καλύτερο τρόπο. Για να ξεκινήσετε την έκδοση σημάτων και πιστοποιητικών σήμερα, μπορείτε να συνδεθείτε με έναν ειδικό του BadgeCert και να συζητήσετε τους στόχους, τον προϋπολογισμό σας κ.λπ.

Συμπέρασμα 👇

Η προσφορά ψηφιακού πιστοποιητικού για την προσπάθεια, τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση ενός ατόμου για την ολοκλήρωση μιας εργασίας ή την απόκτηση μιας δεξιότητας είναι από μόνη της ανταμείβοντας. Τους ενθαρρύνει να μάθουν περισσότερα, τους δεσμεύει με τον οργανισμό σας και ωφελεί τα άτομα στην επέκταση της σταδιοδρομίας τους και στη δημιουργία καλύτερων ευκαιριών.

Επομένως, επιλέξτε μια πλατφόρμα δημιουργίας ψηφιακών πιστοποιητικών από την παραπάνω λίστα και επιβραβεύστε τους μαθητές ή τους υπαλλήλους σας που μπορούν να αγαπήσουν.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει η φιλοξενία Moodle για την πλατφόρμα εκμάθησής σας.

Σχετίζεται με:

9 Ολοκληρωμένες πλατφόρμες αφοσίωσης των μαθητών που προσφέρουν μάθηση παγκόσμιας κλάσης.