Δημιουργήστε μια συντόμευση VLC που αναπαράγει όλα τα αρχεία ήχου σε έναν επιλεγμένο φάκελο


Το VLC player είναι απίστευτα δημοφιλές. Τόσο δημοφιλές που δεν χρειάζεται πραγματικά να του κάνω ιδιαίτερη εισαγωγή. Πολλοί άνθρωποι αντικαθιστούν τις προεπιλεγμένες συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων τους με συσκευές αναπαραγωγής VLC και είναι εξίσου δημοφιλές τόσο στα Windows όσο και στο OS X. Αυτό που κάνει το VLC τόσο σπουδαίο είναι το πόσο ισχυρό είναι και πώς μπορείτε πάντα να βρείτε ένα πρόσθετο για χρήση με αυτό που θα κάνει θα ήταν καλύτερα. Τούτου λεχθέντος, εάν είστε χρήστης των Windows που δεν έχει ορίσει το πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, αλλά θα θέλατε να το χρησιμοποιήσετε για την αναπαραγωγή όλων των αρχείων πολυμέσων σε έναν συγκεκριμένο φάκελο, δεν υπάρχει ένας απλός τρόπος να το κάνετε μέσω της διεπαφής . Ακολουθεί μια μικρή προσαρμογή που εφαρμόζετε σε μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας του προγράμματος αναπαραγωγής VLC που θα του επιτρέψει να αναπαράγει όλα τα αρχεία πολυμέσων σε έναν προεπιλεγμένο φάκελο.

  Ακόμη και 25 χρόνια μετά, το Iomega Zip είναι αξέχαστο

Καταρχάς; κάντε μια συντόμευση VLC στην επιφάνεια εργασίας σας. Είναι αρκετά εύκολο. μεταβείτε εκεί που είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC και βρείτε το αρχείο EXE. Κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε Αποστολή σε> Επιφάνεια εργασίας από το μενού περιβάλλοντος.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιφάνεια εργασίας σας και βρείτε αυτήν τη συντόμευση που δημιουργήθηκε πρόσφατα. Κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε Ιδιότητες από το μενού περιβάλλοντος. Στο παράθυρο ιδιοτήτων, μεταβείτε στην καρτέλα Συντόμευση και αναζητήστε το πεδίο «Στόχος». Θα πρέπει να διαβάσει κάτι σαν αυτό? “C:Program Files (x86)VideoLANVLCvlc.exe”

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε αυτόν τον διακόπτη στο τέλος της παραπάνω γραμμής στο πεδίο Target.

-LZ D:music

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το D:music με τη θέση του φακέλου από τον οποίο θέλετε να κάνετε αναπαραγωγή πολυμέσων. Η εντολή -LZ δεν πρέπει να αλλάξει.

  6 καλύτερα εργαλεία διαχείρισης δικτύου που παρακολουθούν την απόδοση

Αυτό είναι. Απλώς κάντε κλικ στο Apply και κλείστε το παράθυρο ιδιοτήτων. Κάθε φορά που εκτελείτε το VLC από τη συγκεκριμένη συντόμευση, θα ανοίξει και θα ξεκινήσει αυτόματα η αναπαραγωγή όλων των αρχείων πολυμέσων στον φάκελο που έχετε ορίσει στη συντόμευση του. Μάλλον θα πρέπει να το μετονομάσετε για να μην το μπερδεύετε με τη συντόμευση για το άνοιγμα του προγράμματος αναπαραγωγής VLC.